lauantai 20. kesäkuuta 2009

Aamu Mintun matkassa

Kokonaista päivää en olisi jaksanut kuvata ja tekään olisitte tuskin jaksaneet seurata! ;D Minun piti tehdä tämä postaus jo eilen, mutta Roope valtasi koneen joten tähän oli hyvin rajoitettu pääsy.

Päivä alkoi turkooseissa merkeissä, sillä että huomasin nukkuneeni päälläni turkoosi paitani. Päivän asu alkoi pikkuhiljaa muotoutua..


En myönnä, että eilisellä Ginillä olisi tekemistä värivalinnan kanssa..



Korvikset ja pampula valittiin myös väriteemaan sopiviksi.

Ja tottakai myös meikki!

Ja ennenkuin ehditte hämmästelemään, kyllä, säilytän meikkejäni työkalusalkussa enkä meikkipussissa, minä tarvitsisin valehtelematta 4 meikkipussia jos sille tielle erehtyisin, tuossa pakissa ne ovat kaikki saatavilla. Saksankirjat eivät ole tuossa muodollisuuden vuoksi vaan siksi, että kumittelin niistä tekstejä pois kun joku meinasi ne ostaa, muttei sitten piruvie ostanutkaan, mur!

Tässä se kauan esittelyä kaivannut 120väriä-palettini! Jonka näette in action..



Tässä! Valaistus oli hanurista, joten näyttää ettei luomillani olisi juuri mitään, pöh! Vielä minä opettelen käyttämään kameraa, että saan kunnon kuvia. Huomatkaa ERITTÄIN pisamainen naama, en tykkää. ;(Meikeistä vielä, että löysin ultra-ihanan kesämeikkivoiteen: Lumenen Hydra Dropsin. Maksoi Citymarketissa 5e, on erittäin vähän peittävä ja kostea voide, jossa lisäksi aurinkosuojakerroin. Kesällä ei muutenkaan tarvita paljoa peittoa kun aurinko hoitaa ihon hyväksi, mutta aurinkosuojakertoimensa tähden tämä käy vähän kuin värillisestä kasvovoiteesta!

Ylhäällä näkyy yksi huolenaiheeni: puuteri alkaa olla ihan loppu! Onneksi ensiviikolla tulee Oriflamet, joissa mukana myös uusi puuterini.

Oikealla näette yhden uusimmista ostoksistani: Barbara Hoffmanin siveltimen, jossa mukana useita vaihtopäitä! Oo miten ihana laite, minä tykkään.


Meikkailujen lomassa katsahdin hyllylle, siellä se on, vihdoin!

Meidän kuvamme paperiversiona nimittäin. Sain vihdoin aikaiseksi tilata yokuvien kera tuon kuvan ja se pääsikin heti paraatipaikalle. Taustalla näkyy suuri saavutukseni, eli yo-lakki! (no ei se oikeasti ole minun saavutukseni, sen eteen tehty työ vain on, että saan pitää sitä luvallisesti vappuisin päässä)

Meikkauksen jälkeen tajusin, millaisella kaatopaikalla asustan ja niinpä hain erään ystäväni apuun.


Mitenniin imurini on likainen!? Onko jonkun imuri muka puhdas, miten se voi pysyä puhtaana kun sen tehtävä on nuohota lattialla?

Imuroinnista siivousvaihde jäi sitten hieman päälle ja päätin tehdä määräaikaisen sivellinhuollon ja milläs se onnistuu paremmin kuin Marseille-saippualla.

Kovan siivousurakan jälkeen olin ansainnut mielestäni kaksi uutta kivaa asiaa:

Palan Sacherkakkua ja kahvikorkkauksen uudesta Siesta-mukista! En minä noita muumimukeja malta millään säilyttää kaapissa, eikai se haittaa eihän? :( Oikeassa reunassa vilaus uusista kynsistäni, tässä parempi kuva.

Käytössä siis Konadin laatta numero ? ja Dependin pari kynsilakkaa sekä koristeluna Konadin Princess lakka ja Anytimen joku vaaleansininen.

Ruokatauon jälkeen oli aika leikkiä Hama-helmillä!

Teossa siis mansikka ja karkki, vaikka tuo mansikka varsinkaan ei näytä kovin itseltään.


Näytinköhän kuvaa jo aiemmin värkkäämästäni Hello Kitystä? Jos en, niin se on tässä.


Tässä vaiheessa huomautus, että jossain vaiheessa sain H&M:ltä sähköpostia alkaneesta alesta, kiiruhdin sinne nettishoppiin ja tuhlasin melkoisen summan rahaa, joten... Sanna, meidän ensiviikkoiseksi suunniteltu shoppailureissu taitaa minun puolelta nyt jäädä. :( En voinut vastustaa kiusausta ja enempää rahaa ei saisi tuhlata.. Tai no tuhlaan kuitenkin, mutta tiedän, että jos päästän itseni kaupungille niin siellä eivät muutamat kympit ostoksiin riitä!

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Minäkö ylioppilas?

No 30.5 se sitten tapahtui, sain ihan oikeasti painaa kolmen vuoden uurastuksen jälkeen lakin päähäni, tässä otoksia kotoa sen jälkeen kun vieraat olivat lähteneet.

Kokoasukuvasta näette asukokonaisuuteni. :]


Tässä välissä rupes jo vähän väsyttämään. Ei vaan, silmät osas räpsähtää juuri oikeaan aikaan!

Kuvaajana toimiva Heimo nauratti.


Sitten oltiin liian vakavina. Tuntuu, että aina olen liian vakavana tai nauravana, kultainen keskitie hakusessa.