sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kotona taas

Olen taas täällä kämpilläni-kotona ja erittäin levollisena siitä miten viikonloppuna sain rentouduttua kun heti ensimmäisenä ei näe yliopistoa kun astuu kotiovesta ulos, huh!

Kotikotonani ollessani kysyin äidiltä ystävällisesti, josko hänellä olisi minulle ylimääräistä termospulloa, ne kun ovat niin kalliita. No, äitipä sitten ensi kauppareissullaan hankki minulle tällaisen joka on termospullomaisuutensa lisäksi oiva sisustuselementti

sillä keittiön verhoissa on samaa japanilais/kiinalaistyyppistä kukkaa!

Kotoa otin myös mukaani nämä goottikengät jotka olivat sinne unohtuneet.

Eräs ilta sain nimittäin päähäni, että ehdottomasti tarvitsen nämä tänne, tiedä sitten miksi.. En osaisi edes yhdistää noita kenkiä, sillä mielestäni nuo sopivat eniten ehkä jokun goottimusta-punaisen hameen kanssa ja minä en ole hame-ihminen, enkä gootti.. Noh, en tiedä miksi alunperin edes ostin nuo, onhan ne hienot mutta eivät minun tyyliäni. Tai ehkä, jos keksin yhdistää ne. No mitä hemputtia nyt selitän, eniveis. Antakaahan minulle ehdotuksia kenkien suhteen, myynkö vai pidänkö ja jos pidän, minkä kanssa yhdistän?

Tahdon esitellä teille myös kaksi muuta hankintaani.

Blenderi jostain ihme leivontakerhosta, maksoi kolmen reseptivihon kera 1,95 eli eipä ollut kallis. Kuka muuten löytää minut kuvasta? 8]

Sitten lopultakin se imuri, josta puolet sponssasi ihana siskoni. <3 Ette usko miten rasittavaa on koittaa lakaista mattoa, eihän siitä tule yhtään mitään!

Tämä päivä on kulunut lähinnä läksyjen yms. merkeissä, onneksi Roope ihanainen auttoi ja kuulusteli minulta Skypen kautta läksyjä, nimittäin saksan epäsäännöllisiä verbejä! (ihanaa!)

Mutta seuraava haasteeni on kuitenkin pistää kynnet uuteen uskoon, kun eivät nuo kynnet kauaa hyvinä keksineet.

Ehkä näette tuloksia jo tänään tai huomenna, riippuu tuleeko kynsistäni julkaisukelpoisia!

Heipat ja yöt. <3

lauantai 26. syyskuuta 2009

Terviksellä

Tulinpa tänne koti-kotiini eilen, mutta ennen tänne tulemista minulla oli pari tuntia koulua, jonka jälkeen menin hieman kaupungille ennen junan lähtöä.

Gina Tricotista ostin 50% alennuksella 4,95e hintaisen paidan. En tiedä tuosta tekstistä, mutta tuo on ihanan löysä paita ja se oli ehdoton must-have. Hihat tuossa on vähintäänkin kummalliset..

H&M:stä ostin pinkit sukkikset. Taisivat olla 3,95e.

Siitä onkin jonkun aikaa kun viimeksi ostin vaatteita. Nyt osaan jo jopa oikeasti rajoittaa osteluani ja olen ylpeä. :]

Eilen kävin mm. kahvilla Arnoldsissa ja sain taas yrittää selittää että puhun suomea enkä ruotsia.. Vaikka puhuin suomea kokoajan, niin jostain kumman syystä suomenkielinen myyjä vaihtoi kesken palvelun palvelukielen ruotsiin, en ymmärrä!

No meinasin melkein mennä sitten väärään junaankin, mutta onneksi tajusin, että sehän juna ei Tjoella pysähdykkään! Samaa junaan tuli kanssani Anni, joka oli menossa myös kotiinsa. Sain junassa testata sen Omppua ja voi että, minulle myös! Applen koneet on vaan jotain niin ihania, mutta turhan suolaisia minun kukkarolleni. ;(

Kotiinpäästyäni kulutin iltani selittäen suu vaahdossa viimeisen 3 viikon tapahtumia ja tein minä hieman pitsaakin.



Tänään olen kutonut mm. villasukkia ja auttanut äitiä koulutehtävissä. Loppulilta kuluu varmaan rentoutuessa täällä, jotenkin siellä omilla kämpillä ei samalla tavalla pääse irtautumaan koulujutuista kuin täällä kun ei ole kaikkia koulujuttuja mukanakaan.. Pakko oli jotain ottaa, että jos sais vaikka tehtyä mutta toistaiseksi en ole saanut mitään kouluun liittyvää aikaiseksi (kuten huomaatte, puhun yhä yliopistosta kouluna vaikka sitä ei saisi kouluksi kutsua.

Nyt jatkan Salkkareiden katsomista ja toivon, että teille kelpaavat näin lyhyet postaukset, eli miten on:

Häiritseekö sinua, jos postaukset ovat lyhyitä? Mikä on sinusta sopiva postausten pituus?

Hauskaa iltaa kaikille, toivottavasti kynsilakkariippuvuuteni ei ylly, kun ei ole ainuttakaan lakkaa täällä mukana. :(

Edelleen voitte äänestää oikealla olevassa ikäkyselyssä! :]

torstai 24. syyskuuta 2009

tiistai 22. syyskuuta 2009

Tiistaita kaikille

Aamuni alkoi kun klo 6.20 heräsin erään lippukaupittelijan soittoon (ei sitten saatu lippuja Rammsteinin konserttiin :( ) ja sain luurin korvaan heti kun vastasin, mutta kummasti samantien tupsahti samasta nrosta viesti. Mikä ihmisiä vaivaa kun ei uskalleta puhua puhelimessa, vai huijarikohan se vain oli..

Koulussa olin 8-11.45 jonka jälkeen Melina nappasi minut mukaansa Kivihakaan.

Vihjasinkin jo tuossa aiemmin, että jotain turhuutta on tullut osteltua, tässäpä ne



Melina tahtoi minut mukaansa pienelle shoppailukierrokselle ja eksyin sitten Kenkä Mekkaan ja nappasin sieltä mukaani kaksi paria tennareita, yht. 30e.

Melina myös tarjosi minulle kahvin ja herkullisen kanasämplärin Wayne's Coffeessa, oi että oli hyväskää.

Kouluun piti mennä takaisin klo 14-16 väliseksi ajaksi.

Loppuilta kuluikin sitten turhuuksissa eli tv:n, tietokoneen, tiskien ja läksykirjojen välissä, välillä hermoillen lippujen saannin kanssa..

Nyt olen ihan väsyksissä kun olen vääntänyt uusia kynsiä ja nekin meni ihan toispuoloisesti etten jaksa/kehtaa ottaa niitä kuvaa.

Sänky kutsuu, herätys huomenna klo 6.00. ->


Loppuun vielä kysymys:

Oletko sinä menossa lähiaikoina johonkin musiikkitapahtumaan, minne?

PS. Vielä voit äänestää oikealla!

PPS. Jos sinulla on ylimääräisiä (mieluiten 4kpl) Rammsteinin lippuja 22.2.2010 konserttiin, voin ostaa ne max 100e/kpl hintaan. Ilmoittele. >:}

Surprise, surprise

... Stay tuned!

lauantai 19. syyskuuta 2009

Äly ja väläys

Roope tuli meille eilen ja tehtiin pitsaa
(myönnetään, ensin meinasin yrittää ottaa teille oikein hienon kuvan KoKo-lautasellani makaavasta pitsa-palasta, mutta todellisuus ja aavistuksen liian lyhyt paistoaika iskivät väliin ja sain vain sotkua ja mössöä jota voitiin pitsaksi kutsua, joten tässä teille kuva valmiista pitsasta leivinpaperin riekaleineen. Vihaan taas keittiön valaistusta.)



Totesin muuten myös, että valmiiksi jauhettua suolaa (sitä normaalia eikä karkeaa merisuolaa) ei voi laittaa ns. säilöön suolajauhimeen. Ai miksikö? Nooo...

Koska se ei pysy siellä! Hyvä minä. Noh, opinpahan jotakin uutta.. (toim. huom, unohdin myös pitsan teossa laittaa tomaatit ja jouduin kaapimaan pitsan uudestaan uunista, unohdin maustaa jauhelihan joten jouduin heittää mausteet vaan pitsan päälle. Ihminen osaa olla tollo!)

Pitsan mässäämisen jälkeen oli aika siirtyä makeisiin mässyihin - karkkikadun karkkeihin!

Omnom. Loppuilta kuluikin sitten BB:n ja yhdessäolon merkeissä.

Tänään käytiin sitten hiukka kätköilemässä ja Roope löysikin yhden kätkön ja todella nopeasti. Meidän piti lähteä jatkamaan syömisen jälkeen mutta vaadin ensin saada laittaa itselleni uudet kynnet, ne tulevat sitten tässä

Perus ranskis piristyksenä glitter-rajat. Pisin kynteni vasemmasta kädestä katkesi ja jouduin vetäisemään loputkin lyhyemmiksi, mutta nuo nyt alkavat olla ihan jees-pituiset.

Nyt lähdemme varmaan jatkamaan sitä kätköilyä ja palaan pian pidemmissä merkeissä!

Oletko sinä kuullut kätköilystä?

PS. Vielä voit äänestää oikealla näkyvässä ikäkyselyssä! >:]

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Sunnuntaita

Tänään oli osittain ihana päivä. Nimittäin heräsin ihan itse ilman herätyskelloa tuossa 10 aikaan ja kun herää aikaisin, niin ehtii tehdä kaikkea kivaa!

No ei välttämättä edes kivaa, mutta ehtiipähän ainakin..

Eli tänään olen touhannut seuraavia:

¤ Tein kiltisti läksyjä
¤ Mussutin kaikkea hyvää ja join litroittain (no ei nyt ehkä ihan) kahvia
¤ Kävin käveleskelemässä ja tutustumassa ympäristööni.
¤ Luin kaikessa rauhassa uuden sanomalehden aamulla, en vain katsonut sarjakuvia, vaikka myönnetään, niissä oli ideaa.. (tässähän alkaa tuntea itsensä melkein aikuiseksi?) Ei vitsit muuten sitten harmittaa kun lehteä ei enää ilmaiseksi tulekkaan (sain parin viikon lehdet kotiini ilmaiseksi kun opiskelen yliopistossa)

¤ Tein varmaan 4 tuntia läksyjä.. Se ei ollut mukavaa.

Nyt tulin kaupan kautta kotiin ja ostin sieltä donitsin. D: Omnom.

Tuntuu, että kamera ei ole ikinä silloin mukana kun sitä tarvitsee.. Enkä tiedä mitä kuvia tähän tunkisin aiheeseen liittyen. Paitsi intopinkeän kuvan itsestäni lähdössä lenkille.

Nojoo. Tämän päivän ohjelmassa olisi lisää kutomista (eilen en sitten ehtinytkään kutoa, läksyt nääs) joten tänään kudon senkin puolesta. Missionani on siis tehdä itselleni sukat ja jos ne onnistuvat, niin kudon lisää sukkia, en itselleni vaan muille. :}

Nyt kutomaan, milloinkas sinä olet viimeksi kutonut jotain, mitä? :]

lauantai 12. syyskuuta 2009

Suutarilla ei ole kenkiä

Ei tuo ajastushommani näköjään toiminut, höh! No olkoot, minä en siis ikinä tule ajastamaan teille postauksiani eli saatte taatusti reaaliaikaista tavaraa mutta mikäli katoan joskus niin en saa teille myöskään katoamisajakseni ajastettua mitään postauksia, höh. Jos joku tahtoo auttaa minua ajastushomman kanssa, nostakoon kätensä NYT.

Olin tänään kaupungilla katselemassa.. Noh, eilen olin sitten nähnyt Pohjalaisesta, että Click-shoes lopettaa Vaasassa, enkä voinut vastustaa kiusausta kun loppuunmyynti siellä kerran oli.

Converseja yms. oli siellä alennuksessa. Niihin en kuitenkaan sortunut, vaan näihin.

Avokkaat 10 cm koroilla, whee. Hintaa noilla oli 29,90 enkä epäröinyt hetkeäkään. Kuva ehkä hiukan vääristää väriä, ovat vielä pinkimmät kuin tuossa näyttäisi, siis todella pinkit.


En millään malttanut olla kuvailematta näitä ihanuuksia myös GT:n pukukopissa. :}

Kuvassa näkyy myös hieman päivän asuani:
farkut: H&M
laukku:H&M

kengät taustalla: Ellos
kengät jalassa: Click-shoes

Noista toisista kengistä tulikin mieleen, siiskun olin tuolla kaupungilla noilla balleriinoilla, jotka tunnetusti ovat matalat ja ostin sitten kaveriksi tuollaiset korkeakorkoiset kengät, niin hieman nauratti. Nauratti siksi, että itse tarkkailen kaupassakäydessäni muita ihmisiä. Eli siis esimerkkinä sanottakoon erään päivän Kicks-käyntini jossa joku oli kanssani samalla kynsilakkaosastolla, nysäkyntisenä ja sormet suussa ilman kynsilakkaa ja etsi jotain hienoja kynsilakkoja. Jotenkin naurettavaa, sama kuin etsisi hiustenpidennyksiä ja samalla repii hiuksiaan päästä, kun etsii kynsilakkoja ja samalla jyrsii kynsiään yhä lyhyemmiksi ja huonokuntoisemmiksi.

Siksi minua nauratti tänään huomata, miten teinit 14v etsivät isokorkoisia saapikkaita ja kun katsoin heidän kenkiään, niin tennarithan ne/muut vapaa-ajan matalat kengät olivat. Ihan niinkuin minullakin. Tulee vaan väistämättä mieleen, että ostaakohan tuo nuo nyt vaan siksi, että ne ovat nyt muotia tai että kun kaverillakin on tai ettäkun se mallikoulun se ja se osasi juuri tuollaisilla niin hienosti kävellä. Tulee väkisinkin mieleen suutari ja sen (lasten) kengättömyys. :}

Vielä illemmalla saatte kämppäpostauksen vielä hieman keskeneräisestä kämpästäni, nyt menen tekemään saksan kotitehtäviä, katsomaan BB:tä ja kutomaan sukkia! >:]

p.s Ostin H&M:ltä myös tällaisen 4,95e:lla (sain siellä lipun jolla olisi vain tän pvän ajan saanut 20% pois haluamastaan tuotteesta jos osti väh. 2 tuotetta, mutta en sortunut toiseen tuotteeseen! Sen sijaan sorruin Heseen, hyi minua! ;( )


pps. Pistin myyntiin Huutonettiin käyttämättömät pinkit farkkuni, kurkatkaa tänne! Muita huutonet-kohteitani saa tuijotella täältä, myynnissä mm. käyttämättömät H&M lilat korkkarit! >:]

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Pikapika

Tulin vaan pikaisesti kertomaan päivästäni. D:

Aamulla sain itseni ylös jo jopa klo 11 aikaan (ilman että olisin tälläkertaa herännyt joko a)naapurin vasarointiin b)naapurin akkuporakoneen käyttöön tai c)herätyskelloon) ja meikkailin ja lähdin käymään läheisen kissatalon pihakirppiksellä.

Nauratti niin vietävästi tämä minun aktivistityttö-lookkini, mutta enivei.

lakki: H&M
takki: Vero Moda

Sain tosin epäilevän katseen ja seuraavan kysymyksen eräältä mummolta "ostitko sä ton taulun?!" kun kiikutin ostamaani taulua poispäin.. Kyllä, minä en ole varas vaikka minulla onkin sienilakki päässäni.

Tämän taulun hinta oli vain 5e! Myyjä yritti ensin pyytää kymppiä, mutta totesin sen olevan turhan kallis ja hinta tippui puoleen, wooh!

Kissojen hyväksihän nuo rahat kyllä menevät, mutta siltikin, ei opiskelijana ole varaa maksaa liikaa..

Iltapäivällä siskorakas haki minut heille syömään ja siellä vietinkin sen illan sitten, on ihanaa omistaa sisko jonka kanssa voi jutella kaikesta! :]

Sitten toisiin juttuihin, nimittäin siihen, että olen tuohtunut.

En ole näiden täällä viettämieni päivieni aikana saanut mainoksen mainosta enkä mitään postilaatikkooni, en edes keskiviikon Vaasan Ikkunaa! Joku mainostenjakaja nyt näköjään surutta kerää rahat taskuunsa ja heittää mainokset roskiin ja tämähän ei käy. Jos en ensi keskiviikkona tai siihen mennessä saa mainoksia tai keskiviikkona Ikkunaani niin käry käy, ettäs tiedät!

Toinen asia mikä minua tuohduttaa (onko tämä edes sana?) on se, että ihmiset (!haloo!) ei tiedä, että hiljaisuus on klo 22 jos ei järjestyssäännöissä toisin sanota. Niin, juuri sinä amis, pistä ne subbarit helvettiin.

Näin iloisia terveisiä tälläkertaa. ;D Huomenna se koulu alkaa, jännitys tiivistyy, asu on mietitty jo valmiiksi ja saatte ehkä kuvaa siitä jos ehdin aamulla tai sitten kun tulen koulusta. Pitäkää peukkuja että kaikki menee hyvin!

P.S. Postaustoiveita saa esittää, ihan oikeasti tahdon kirjoittaa asioista jotka teitä kiinnostavat ja jos ette kerro mistä tahdotte lukea niin en voi kirjoittaa niistä asioista! Rohkeasti siis kertomaan mistä asiasta tahdotte minun tekevän postauksen!

tiistai 1. syyskuuta 2009

Pahoitteluni hiljaiselostani

Saatte nyt kuvattoman postauksen, sillä ajattelin, että se on parempi kuin ei postausta ollenkaan, vaikka onhan se vähän tylsä.. Koitan etsiä edes googlesta jotain aiheeseen mallaavaa. Kameraa kun minulla ei ole täällä kotonakotona vaan se on kämpillä Vaasassa.

Tämä muutto opettaa monia asioita, mm. pärjäämään ilman lukuisia ylellisyyksiä, tänään olen mm. oppinut miten rakentaa puhumislaite kun kuulokemikrofonijuttu jäi kämpille, olen oppinut, että aina ei voi omistaa nättejä kynsiä (kynsilakat kämpillä), meikittömänäkin voi elää (KAIKKI meikit kämpillä), Timpan (isäpuoleni) voi saada luopumaan alakerran tv:n katselun etuoikeudesta minulle BigBrotherin katsomiseen (digiboxi kämpillä) ja mikä tärkeintä, olen oppinut käyttämään luovuuttani etsiessäni teille sopivia kuvia postaukseen, jee!

Eniveis, anteeksi että olen taas poissaillut, mutta edellisviikonloppu ja tämän viikon alku on ollut yhtä hullunmyllä muuton kannalta, koulun nyt ei niinkään, mitä nyt hulluja lukujärjestyksiä ja kurssivalintoja on joutunut pohtimaan.. Päivät on ollu sellasta tahtia, että aamusta n. klo viiteen oon ollu poissa ja joskus sen jälkeen palaillu kotiin ja ollu hirvittävästi hommaa muuton ja koulupapereiden yms yms kanssa, siitä postaustauko. (Ei, en yritä etuoikeuttaa postauslakkoilua, yritän vaan vakuuttaa teille, etten ole suinkaan hylännyt teitä, hieman vain ollut poissa..)

Myös viikonlopun-alkuviikon sairastelu on hidastanut tahtia, en edelleenkään kyllä terve ole (olenko ollutkaan koskaan..?)

Mutta nyt alkaa jo kovasti helpottaa. Tälläviikolla ei sellaista pakollistapakollista juttua ole, mutta torstaina mennään tutustumaan paikalliselle kuntosalille ja sitä en tahdo missata.


Käytiin tänään Melinan kanssa ostamassa hieman lisää tavaraa kämpille, kyllä siellä alkaa suurinpiirtein kaikkea ollakkin jo. Peilejä ja säilytyskoreja vielä aion hommailla.

Huomenna olen menossa heti aamusta asunnolle ja pistän sen noin suunnilleen kondikseen, whee! Sanna lupasi tulla mukaan seuraksi.

Vielä siis olen punkkaillut täällä kotona, kun netti ei vielä asunnolla toimi, sähkö sentään jo onneksi. Olen erittäin vihaisena josseivät ne jo pian sitä nettiä sinne kytke, minä sentään maksan jo heti 1. pvästä lähtien siitä maksua ja tahdon sen myös luvattuna päivänä saada! Vaikkakin myönnetään, että tämä viivyttely oli arvattavissa...



Viivyttelystä puheenollen, menee hermo, kun itse pitäisi kaikki hoitaa heti samantien, mutta sitten muut tahot eivät hoida omia osuuksiaan heti! Esim. KELAlle piti olla liitteet hyvissä ajoin, mutta itse he eivät tunnu pitävän kiirettä hakemuksieni käsittelyn kanssa.. Sama yliopistolla, kursseille pitää olla ilmoittautuneena n. vko sen jälkeen kun on koko yliopistorakennukseen edes astuttu jalallakaan, mutta sitten osaan kursseista joihin voisin heti ilmoittautua niin ei sitten voikkaan ilmoittautua, voi elämä!

Nyt lopetan angstauksen ja painun pian pehkuihin!

Mutta minulla on teille vielä yksi pieni pyyntö..

Blogini on hyvin hiljainen lukijamäärältään, joten tahtoisin yhä kehittää sitä ja parhaiten se onnistuu kun kerrotte mielipiteitänne. Niinpä alan koota tuonne oikealle listaa siitä, mitä juuri TE haluaisitte elämästäni/koulustani/harrastuksistani/mistä tahansa lukea! Kaikki toiveet tullaan ottamaan huomioon ja vähänkin järkevät toiveet tullaan 100% toteuttamaan!

Jos siis tahdot, että teen postauksen jostakin aiheesta, ihan mistä tahansa, niin kirjoita ehdotuksesi kommenttikenttään, kiitos!

ps. Oikealla pyöri jonkun aikaa kysely lempiväreistä, tulokset olivat seuraavat:

Suosituimmat lempivärit top 3
1. Musta (8 ääntä)
2. Vihreä (6 ääntä)
3. Lila (4 ääntä)

Musta ei yllättänyt, vihreä kylläkin, en ole nimittäin koskaan kuullut kenenkään sanovan lempivärikseen vihreää! Hienoa, että lukijaporukkani suosii värejä, vaikkakin keltainen-väri jäi kokonaan ilman äänisaldoa.