tiistai 30. maaliskuuta 2010

Uusia lakkoja

Tulin pikaisesti näyttämään uusimmat UaUani lakkaperheeseen.


GOSHin Golden Brown oli tarjouksessa Sokos Emotionissa hintaan 4,25€ ja niinpä tahdoin tätäkin merkkiä kokeilla. Testasin varpaankynsiin ja ihan kivalta vaikutti.

Models Ownilta myös tahdoin ostaa jotain testattavaa, mutta en aiemmin löytänyt mitään sävyä joka kiinnostaisi. No nyt se löytyi, kuvassa sävy Pink Explosion. Rusetit Konadeilla.

Olen nyt pääsiäisen ajan lomailemassa täällä porukoiden luona ja koitan keskittyä erityisesti hermojen lepuuttamiseen ja koulujuttuihin (voiko molempia tehdä muka samalla aikaa?)

Tänään tuli myös H&M:n paketin loput kivat jutut jotka esittelen kunhan kotiudun Vaasaan, tosin osan jutuista saatatte nähdä jo aiemmin kun ne ovat täällä mukana.

Nyt telkkarin ja semiotiikan pariin->

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kynsikoristekiekkoja taas myynnissä!

Laitoin Huuto.nettiin taas myyntiin noita kynsikoristekiekkoja. >:]

Käykää katsomassa tästä!

torstai 25. maaliskuuta 2010

"Yöleipurin" Banaani-kaakao -kakku

Mulla oli eilen tarkotus leipoa jotain kivaa mutta eipä ollut kananmunia, eikä vehnäjauhojakaan tarpeeksi. Tänään hain täydennystä leipomusvärkkeihin ja tajusin, että banaanit pitää saada käytettyä ennenkun niistä tulee syömäkelvottomia. :o

Banaani-kaakao -kakku 

120 g pehmeää voita/margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
3 banaania muussattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2,5 rkl tummaa kaakaoa


1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen.
2. Lisää joukkoon muussatut banaanit ja vanilliinisokeri.
3. Lisää vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kaakao, lisää taikinaan esim. kaavinta käyttäen (silikonikaavin on huippu!)
4. Kaada taikina voideltuun & korppujauhotettuun vuokaan ja paista 180 celsiuksessa n. 50 min. Kumoa kakku heti kypsyttyä.


Kuorrutus


2 dl tomusokeria
2 rkl tummaa kaakaoa
25 g pehmeää rasvaa
2rkl kuumaa vettä


Sekoita aineet ja levitä viilentyneen kakun päälle.


tiistai 23. maaliskuuta 2010

Pinnkkiä!

Sain viimein hankittua sitä kynsilakanpoistoainetta ja otettua kauheat, kuluneet lakkaukset pois. Tilalle piti luonnollisesti vääntää jotain.

Yleensä en muokkaile kuviani pahemmin, mutta ylempää kuvaa oli PAKKO koska ärsyttää kun en saa Essien Pink Parkan sävyä kunnolla kuvattua. Voitte verrata tuota pinkkiä allaolevaan niin näette miksi muokkasin.


Lakkauksessa käytin siis alla Konadin Base Coatia, sitten pistin koko kynnelle Mavalan valkosta Simplicityä. Kärkiin töpöttelin hieman Oriflamen Party Animalia ja päälle Essien Pink Parkaa sekoitettuna China Glazen Fairy Dustiin. Lopuksi päälle reilusti vielä tuota Keijukaispölyä ja päälle pikakuivattava ja rhinestonet.

En nyt kyllä yhtään saanut sitä liukuvärimeininkiä tohon mutta olkoot. 

Koitinpas muuten ottaa tämän uuden (ei tää nyt enää kovin uus taida olla) blogitekstin luontitilan, miksikä tätä nyt sanotaan käyttöön.. Taidan palata siihen vanhaan, koska tämä vaikuttaa hyvin epäkäytännölliseltä.. :o


Mutta kertokaapas mitä piditte kynsistä?

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hakusana-analyysia

Kuten jotkut ehkä ovat huomanneet, käytän kävijätarkkailussa apuna Statcounteria, joka onkin tosi kätevä väline, kun tahtoo tietää millaisia kävijöitä blogilla on.

Pystyy katsomaan mistä (paikkakunta, ip, selain, käyttöjärjestelmä..) blogissa on vierailtu, millä sivuilla kävijä on käynyt, mistä saapunut ja mitä sivua käyttäen hän häipyy sivuiltani. Tästä on ollut tosipaljon hyötyä, koska käytännössä pystyy katsomaan kuka esim. minkäkin kommentin on lähettänyt vaikka sen anonyyminä lähettäisi. Onneksi en ole tätä joutunut käyttämään kun olen saanut oikeastaan vain positiivista palautetta, isot kiitokset teille siitä. :]

Huomasin, että Sonnela on eilen ollut kovin suosittu ja vähän säikähdinkin, että missähän minun linkkiäni nyt on jaeltu, mutta kummempia syitä löytämättä päädyin tarkastelemaan hakusanoja, joilla blogiini on päädytty.

Tässä listassa näkyy nyt siis viimeisimpien 500 kävijän hakusanat, joilla blogiin on päädytty, niissä tapauksissa, että tänne on googlettelemalla päädytty.

Yleisin hakusana onkin luonnollisesti sonnela.
Toisena flexpod, josta minulla on vain positiivista sanottavaa, sellaisenhan ostin siis Netanttilasta.

Sitten on yksittäisiä hakuja, joista poimin muutamia joista tahdon sanoa jotain.

kestävät nudehuulet on asia josta ei varmasti kannata tietoa etsiä minun blogistani, olenhan listannut sen top 5 hyi-listalleni tänne.

animalseka, siis mitä tässä on haluttu löytää? :o

china glaze mintunvihreä: olisikohan kyse China Glazen For Audreystä? En tiedä onko tuo varsinaisesti mintunvihreä, mutta ihan kiva silti.

huutonet+paypal: ei taida olla kovin käytetty yhdistelmä? En ole ainakaan itse törmännyt, mutta mikäs siinä jos molemmat osapuolet sitä tahtoo käyttää.

tendercare ihmevoide on kyllä tosi hyvä voide monenlaiseen käyttöön, suosittelen!

miten säilytän meikkejäni, en tiedä sinusta, mutta minä säilytän näin.

ebay "Additional Item" meinaa siis sitä, että jos ostat esim. myyjältä kynsilakan, joka maksaa 3 $ + pkt 2 $ ja kuvauksessa sanotaan, että "each additional item 1,5 $" eli jos ostatkin vaikka 2 lakkaa, niin lakat 3 $ + 3 $ ja postikulut 2 $ + 1,5 $, eli jäät 0,5 $ voitolle kun ostat enemmän samalta myyjältä kerralla.

Aikapaljon tuntuu tuo eBay aiheuttavan ihmisille päänvaivaa ja useimmat tännejohtaneet googlettelut ovatkin koskeneet tätä kyseistä kauppaa. Muistuttaisin vielä, että olen tehnyt eBay-tuton ja PayPal-tuton. Ja tietenkin lisää saa kysellä jos joku jäi epäselväksi.

Tänään tulee vielä lisää postausta eilisistä saapuneista jutuista. :)

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Huuto.net!

Hoxhox, enää yksi kiekko jäljellä, joten jos haluat omasi niin kannattaa ostaa pois heti!

Kohteeseen pääset tästä.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Ei videopostausta tänään(kään)

Möh, yritin ihan tosissani tehdä teille sen Konad-postauksen, mutta eihän mun ääni mihinkään kuulunu, eikä myöskään kuva näkyny niinku halusin ja mitäs semmosella videolla tekee jossa ei ääni kuulu kunnolla eikä kuva näy? Niinpä.

Lupaan yrittää uudelleen viikonloppuna kunhan saan tekniikkavastaavani tänne.

Nyt nukkumaan, yöt kaikille!

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Postisedältä terveisiä

Toisaalta en tiedä onko se kiva, että niinä päivinä kun tulee jotain tilattuja juttuja niin tulee useampia paketteja kerralla vai jos joka päivä tulisi yksi paketti? Noh, postisetä varmaan toivoisi että paketit tulisivat vähän kerrallaan, mutta minusta se on vaan mukavaa kun postilaatikko pursuaa paketeista. ;D


Pedometer (muahah) eli siis askelmittari. Ajattelin ottaa sen kuntoilun tueksi. Vähä siihen pääsi askelia kertymäänki ku kävin hakemassa Yves Rocherin paketin Ärrältä. Luulin, että posti oli kämminy jotain, mutta ei se onneksi tuon paketin kohdalla ollutkaan (samaa ei voi sanoa Oriflamen paketista)..


Yvesiltä tuli pari tuollaista ihanaa huulirasvaa, tykkään tosta viinirypäleestä ihan mielettömästi, se maistuu ja tuoksuu hyvälle ja se on väritön (tai siis valkoinen) eli voi lisätä ilman peiliäkin. Toisesta huulirasvasta en vielä tiedä..Vihaan kun huulirasvat on joskus sellasia punasia ja sitte vahingossa sutii suunsa pellesuuksi ilman peiliä. Kyllä se näin on, että huulirasvaa pitää pystyä lisäämään ilman peiliä..

Pellesuusta puheenollen, paketissa oli myös ihkaeka huultenrajauskynäni (jos ei Oriflamen väritöntä kynää lasketa) sillä olen ajatellut opetella pitämään huulipunaa!

Silmänalusille ostin myös peitevoiteen ja uuden teroittimen tarvitsin kanssa. Enkä tietenkään voinut tätäkään tilausta tehdä ilman, että sotken kynsiharrastustani tähän joten lähtihän sieltä kynsilakkakin mukaan..

Alkuperäinen tilaamisen tarkoitus ei kyllä suoraansanottuna olleet nämä tuotteet vaan tämä:


Kylkiäisiksi tullut treenikassi. Mulla kun ei treenikassia ole ja eikös se urheilu ole nimenomaan välineurheilua, että kun välineet on kunnossa niin on kiva urheilla? (mainostan näköjään samalla Anttilaakin)


Kassia on tietenkin mahdoton esitellä edustavasti tyhjänä, mutta alhaalla on erillinen osasto kengille.


Ja luonnollisesti sivussa on juomapullolle tasku.

Olen muuten hyvin helppo menemään näiden kylkiäisten perässä! Mutta kuitenkin nuo jutut mitä tuolta Rocherilta ostin olivat tarpeellisia ja jo hyviksi todettujakin osa (selityksiähän minulla riittää..)

Näiden lisäksi postista tupsahti myös yllättäen lisää kynsitavaraa eBaysta.


Kynsikiekkoja, joten saan swatchata teille lakkojani! Noita kiekkojakin mun on pitäny ostaa vaikka miten kauan, mutta olen odotellut hyvää diiliä..


Kaupanpäällisiksi myyjä pisti tällaisia valkoisia sydänkoristeita.


Kiekkoja piti ostaa taas lisää, ettei ainakaan lopu. Ei vaiskaan, myyn varmaan kolme ylintä ja pidän kaksi alinta. Olkaa siis valppaina täällä, pistän nuo luultavammin osta heti-hinnalla enkä perinteisenä huutokauppana.


Ei mulla tälläerää enempää, mutta mietin, jos tekisin teille tänään sen jo kauan lupaamani Konad-videon. Mitää en lupaa, hommia olisi vaikka kuinka, mutta koitan saada itsestäni se verran aikaiseksi!

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kuulumisia tältä viikolta

Heipsan, tässä onkin jo hetki kun oon mitään omaan elämään liittynyttä tänne kirjoitellut.

Oikealle on tullut taas listaa siitä, mitä tavaraa minulle on matkalla. Ensin meinasin kirjoitella niistä, mutta tajusin, että ei, kirjoitan sitten kun ne tulee niin voin kertoa sitten vaan niistä vaatteista jne. jotka mulle jää.

Pitipä oikein viimeisistä postauksistani tarkistaa, että mihin sitä onkaan selityksissä jääty. Ihan kaikkia tapahtumia en tuon 21.2 jälkeen muista (eli tuskin mitään mainitsemisen arvoista on tapahtunutkaan), mutta jos nyt otetaan tämä viikko käsittelyyn. Ainoa mitä edellisviikolta muistan on se, että sairastelin ja takkusin tietokoneen kanssa. Eli oli mulla kunnon syitäkin olla tekemättä kummempia postauksia!

Maanantaina ja tiistaina ei tapahtunut kertakaikkiaan mitään mainitsemisen arvoista. Laittauduin kyllä tiistaina aika nätiksi, mutta en jostain syystä kuitenkaan ottanut kuvaa. En osaa ottaa päivän asu-kuvia, mutta eipä niitä ole täällä blogissa aiemmikaan pahemmin nähty, joten ei siinä kait mitään.

Olen kuitenkin tässä viimeviikolla aloittanut taas crossailun kun sain crosstrainerinikin tänne asunnolle.


Tuolla on saanut jopa urheiltua vähän. Tuon kanssa kun kuitenkin tarvii kengät (ja myös pidin silmällä voittamaani kuntosaliviikkoa, jolle en edelleenkään ole saanut varattua aikaa) joten ostin kengät.



Nää oli tarjouksessa Citarissa ja makso kai jotain 27,5 €. Taisin ostaa nämä jo viimeviikolla.

Keskiviikkona oli jo tarkoitus sitten lähteä kotona käymään, mutta huonon sään ja turhan ajelun välttämisen vuoksi jäätiinkin äidin kanssa yöksi tänne mun asunnolle. Jäätiin myös aika lahjakkaasti ovien taakse, sisäpuolelle kylläkin, mutta onneksi talonmies pelasti meidät pinteestä.

Keskiviikkona koin myös lisää kriisejä tietokoneen kanssa ja tein yllättävän päätöksen, joka saapui kotiin perjantaina.. Siitä lisää myöhemmin.

Torstaina sitten lähdettiin kotikotiin ja sieltä ostin parin käyttötavaran lisäksi myös kynsilakan.


Joka on erittäin mehumainen lakka, saa laittaa varmaan 5 kerrosta ennenkuin peittää kunnolla. Mutta tämän sentään saa peittämään kunnolla, toisinkuin jotkut lakat on semmosia että ne ei peitä, ei edes kymmenennellä kerroksella.

Kotikotona lähinnä päivä kului kaikkea normia tehdessä, pyykkiä pestessä ja leivoin jopa suklaakakkua.

Sain myös äidiltä ihanan kaulakorun ja siihen sopivan sormuksen. Sormus edustaa samantyylistä kuviointia, vaikka onkin kuulemma joku tosi vanha.



Kuvaustaustana muuten ihanat leopardikuvioiset rahinpäällyset, jotka sisko-rakas toi tukemaan mun leopardi-innostusta. ♥ ;D

Perjantaina tulin sitten taas tänne kämpille siskon mukana ja matkalla hain postista mielenkiintoisen paketin (ja toisenkin).




Kyllä, minä ostin miniläppärin turvakseni. Ainakin näillä näkymin pidän molemmat koneet, sillä tuolla ei pysty pelaamaan eikä muitakaan suurempia juttuja, joten se on lähinnä selailukoneena jne. Ostinpa siihen myös langattoman modeemin, jonka mun sotilas saa asentaa kunhan palailee tänne ensiviikon lauantaina. ♥

Laatikkoon oli myös tupsahtanut eBaysta ostamani ihana sormus, josta en tietenkään osannut kovin edustavaa kuvaa ottaa.

Sormus on oikeasti kiveltään ihan vaaleanpunainen, mutta kuvassa näyttää hieman erilaiselta.

(kynsissä muuten uutta lakkaa + päällä China Glazen Fairy Dustia)

Eilen olin kaverini luona tämän uudella asunnolla ja loppuiltaa vietin sitten pelaillen Sims 3:sta.

Vielä yksi ostos, josta tahdon teitä kaikkia varoittaa.. Saapui H&M:n paketin mukana joskus aiemmin jo.


Älkää ostako! Pigmentitön näistä on ainakin tuo vasemmanpuoleinen vaaleanpunainen. Paletin valkoinen on ihan käypä, mutta muuten aika huono paletti.

Ensiviikko kuluu luultavastu urheillessa ja luennoilla hypätessä ja mietittiin myös siskon kanssa leipomista taas yhdessä. En malta odottaa lauantaita, mutta toivottavasti ensiviikolla saapuu jotain ostoksiakin joita voin teille täällä esitellä.

Nyt suihkuun, hauskat sunnuntait kaikille!

Miten sinun viikkosi on kulunut? Mitä pidit ostoksista?

p.s. Oikealle tulee taas kyselyä jossainvaiheessa!

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Pst!

Teenkin tilauksen Oriflamelle vasta illalla, joten vielä voitte tilata! Lue lisää täältä! Tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi, koska minä (ainakaan) en joka kuukausi anna mahdollisuutta tilata kauttani!

Muutamia esimerkkejä mitä minä olen tälläjaksolla tilaamassa:


Vihaatteko sitä, kun silmämeikkikynää saa hangata että lähtee väriä? Niin minäkin. Siksi ostan yllä olevan Visions V*:n silmämeikkikynän (3,90€) sillä omaan saman kynän jo varmaan kolmessa eri värissä ja rakastan niiden laatua! Näitä on siis saatavilla tosi monessa värissä, kaikissa kaksi päätä! Levittyy tosi hyvin ja helppo teroittaa ja väriä lähtee hyvin!



Ylläolevat kasvovoiteet 5,90e/kpl. Ylempänä oleva sisältää pähkinää ja olen täysin hullaantunut pähkinävoiteisiin, sitä tuoksua ei voita mikään! Alla mustikka-laventeli. Minulla on tuota mustikka-laventeli kasvovettä ja voi pojat mikä tuoksu!


Cherry-mocha käsivoide, 3,90€. Juuri olen saamassa loppuun valkosuklaakäsivoidetta ja tilalle piti saada vähintään yhtä herkullinen kirsikka-mokka! ;} Ostin tuohon kylkeen vielä samantuoksuisen saippuapalan (1,90e).

Näiden lisäksi mukaan lähti vielä kynsilakkaa (yllättäen), vartalovoidetta, sivellintä..

Joko innostuit tilaamaan? Selaa täältä, tilaa minulta blogisonnela@gmail.com ja lue lisätiedot täältä!