keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Whitey

Oon ollu tälläviikolla lastenvahtina ja koittanu aktiivisesti kerätä väriä pintaani samalla kun luen lehtiä ja välillä tarkistan missä naperot menee. No tänään käytiin sitten uimaretkellä Strömsössä ja kävin polttamassa itseni. Tiedättehän FB-yhteisön "Ei menny niinku Strömsössä"? Ei tosiaan menny taaskaan. Mun pitäis jo oppia, että minä EN rusketu luonnollisesti.


Taustalla näette uudet lakanat jotka H&M:n lopputilauksessa tänään vihdoin saapui. Sanokaa mitä sanotte, tiedän, että nuo lakanat löytyy jo ainakin joka toiselta blogittarelta, mutta kuten aiemminkin sanottu, leopardi on tullut luokseni jäädäkseen..

Toinen innostusjuttu leopardikuosin lisäksi taitaa olla mulla tällähetkellä valkoinen väri. Itsehän en melkein erotu lakanasta valkoisuuteni vuoksi, mutta ruskettuneilla ihmisillä se valkoinen paidoissa yms. näyttää niin kivalle! Oon niin kateellinen, että ostin Roopellekkin valkoisen paidan kun tiedän just miten hyvin se sille sopii.

Valkoista väriä voi lakanoiden ja jo aiemmin kuvatun lipaston lisäksi bongata asunnostani nykyään myös näistä ihanista Jotexin verhoista


Se on aina yhtä kivaa pestä ikkunat vaan siksi, että saa hyvällä mielellä vaihtaa sitten uudet verhot tilalle. :] Samalla vähä keksin ikkunoiden väliin täytettä, mutta tässäkin mentiin hieman pieleen.


Äkkivilkaisulla ei varmaan arvaa etten suunnitellut niitä noin. Ensinnäkin, miten tuonne väliin on JO NYT päässyt hiekkaa vaikka juuri parivkoa sitten nuo ikkunat puunasin ja miksi nuo lehdet on lennelleet minne sattuu!? Koristetimanttien välissä on siis myöskin koristelehtiä, vaikkei niitä erota kovin helposti. Lehdille on käynyt nimittäin auringossa hassusti, sillä ennen aurinkoon joutumista ne olivat tämän värisiä:


Oikeastaan ne on vieläkin kuvaa kirkkaampia. Näköjään se auringossa haalistuminen on ihan totta vaikka aina olen sitä ihmetellyt kaikissa asioissa joissa se lukee.

Tää on muuten ehkä sekavin postaus pitkään aikaan. Tuntuu että höpöttelen ihan omiani, mutta muutamien vajaasti nukuttujen öiden jälkeen se varmaan mulle annetaan anteeksi. Lopuksi haluan näyttää teille vielä pari söpöä juttua:


Tätä ihanaa muffinssikuosia löysin IKEAsta esiliinan ja hieman eri muffinssikuviovariaatioissa keittiöpyyhkeiden muodossa, pakko oli ostaa.


Myöskään nämä vajaan dollarin eBayssa parilta maksaneet isot rinkulakorvikset eivät verottaneet kukkaroa, mutta piristävät kyllä mieltä sitäkin enemmän. :]

Mikä on teidän innostusjuttu nyt? Kenties joku väri, herkku, biisi, mikä?

ps. onko normaalia olla sairaalloisen innostunut siitä että osti pyykinpesukoneen? Voisin olla pesemässä pyykkiä kokoajan ihan vaan siitä ilosta, että nyt VOIN! :D

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Myytävänä Two-Way Nail Art-lakkoja

Pistän teille taas tänne etuoikeuden viedä parhaat päältä ennenkuin pistän mahdolliset loput Huutonettiin. Eipä kyllä viimeksi tarvinnut Huutonettiin laittaa kun kaikki menivät niin nopeasti.

Homma siis toimii niin, että mikäli olette kiinnostuneita ostamaan lakan/lakkoja, pistäkää minulle SÄHKÖPOSTIA osoitteeseen: blogisonnela@gmail.com ja kerro viestissä mikä lakka tai mitkä lakat tahdot ja kerron sinulle sitten onko lakat vapaana ja miten maksu hoituu (tilisiirto). Myyn lakat siinä järjestyksessä kuin on ostohalukkuus on sähköpostitse ilmoitettu.


Ylhäällä kaikki lakat.

EDIT:SITRUUNANKELTAINEN, HOPEAGLITTER, TUMMANHARMAA, MUSTA, HELMIÄISVALKOINEN, VALKOINEN, PUNAINEN JA SININEN MENNEET


Sinapinkeltainen ja sitruunankeltainen


hopeaglitter, tummanharmaa ja musta


helmiäisvalkoinen ja valkoinen


metallinhohtopinkki, punainen ja viininpuna-ruskea


sininen ja metallinhohtosininen

Hinnat 2,50 €/kpl! Postimaksuja perin vain 80 centtiä, osta miten monta tahdot.

Yhteydenotot siis: blogisonnela@gmail.com!

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Uusia hankintoja

Oon poissaillu taas kun oon ollu kotosalla äidin yms. luona ja keskittyny pelkkään lomailuun, enkä oo jaksanu panostaa oikein mihinkään, en kynsiin, en asuihin.. :D


Uusia juttuja on postista tipahdellu säännölliseen tahtiin ja ajattelinkin nyt esitellä niitä kerralla sitten enemmän.

Tänään kävin hakemassa Yves Rocherin paketin.


Kasvojenpuhdistusgeeliä, vanilja & karhunvatukka vartaloemulsiota, pieni pullo kookoshajuvettä ja kaupanpäällisenä tuli vielä itseruskettavaa. Kokeilen ehkä jo tänään tota itseruskettavaa, joten saatte siitä kommenttia sitten.

Koruja on tullut osteltua eBaysta kahmalokaupalla taas

Perhostähtikorvikset ja tuommoset pallerot


tähdet..


tähtiä..

ja lisää.. Mitenkähän on, onkohan tähdet syrjäyttämässä rusetteja mun elämässä?


Lilaa vaihteeksi. Mulla ei taidakkaan olla ainoitakaan lilan värisiä korviksia.


Pinkit sulat, joista en oo vielä päättäny tykkäänkö vai en..

Perhoset helmillä! Nuo on tosi söpöt.

Vielä kaupan päällisenä tahtoi joku myyjä pistää vielä tämmöiset punaiset pallerot.

Näiden itselle ostettujen lisäksi voin vinkata, että oon tulevaa arvontaa varten investoinu yhdelle onnekkaalle lukijalleni jotain, en vielä kerro mitä. Sen verran voin vihjata, että liittyy minulle rakkaisiin asioihin, kenties kynsiin ja koruihin. :] Arvontahan pistetään pystyyn kun olen saanut 50 lukijaa Bloggerin kautta!

Nyt pari viikkoa saattaapi olla sen verran kiireistä, että en uskalla luvata isompia postauksia, sillä mulla on 21.6 pääsykoe ja sitten on lapsenvahtihommia. Palaillaan kuitenkin uusien koristelujen yms. kanssa kunhan kiireiltäni ehdin!

Mitä piditte koruista? Mitkä olivat sinun suosikkisi?

P.S. Enää muutama kynsikoristehyrrä jäljellä!

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kysymyksiä ja vastauksia pt 2

Aika paljon tuli samoja kysymyksiä kuin aiemmassa kysymyspostauksessa, mutta ei se mitään. :]

Minä

Kuinka pitkä olet?
- 175 cm kun viimeksi itse mittasin, vaikka virallisemmissa papereissa taidan olla 178 cm. :D

Mikä on siun toinen nimi?
- Marleena.

Mikä on oikea nimesi (luultavasti kysytty ennekin)
- Minttu on mun etunimi, en tiedä oonko sitä aiemmin sanonut. :]

Kynnet

Montako kynsilakkaa sulla on?
- 116 lakkaa. :D

Paljonko olet noin käyttänyt rahaa kynsilakkoihin?
- Tosi vaikea arvioida.. Jos laskis 3e/lakka niin vajaat 350 e. :o Mutta tuo on vain arvio, mullahan on noita kalliimpia lakkojakin ja osan lakoista oon vohkinu äidiltä.

Kuinka usein lakkaat kynnet?
- Riippuu miten usein on aikaa ja innostusta ja kuinka kuluneet edelliset lakat on. Mutta vähintään kerran viikossa, useimmiten pari kertaa viikossa.


Kuinka pitkät kyntesi ovat pisimmillään olleet ja minkä pituisina pidät niistä eniten?


- Ylhäällä olevassa kuvassa ovat varmaan aika pisimmillään. Tykkään niistä tän pitusina kun ne nyt on, pääasia, että on hyvässä kunnossa. :]

Mistä tilasit Konadisi?
- CesarsShopista ensimmäiset Konadit, OC nail artista lisää ja eBaysta fauxnad-laatat. :]

Mitkä ovat lempikynsilakkasi?
- China Glaze on merkkinä ehdoton lemppari ja lempikynsilakkakin löytyy tämän merkin alta, nimittäin CG:n IDK.


Kuinka paljon konadlaattoja siula on ('feikit' kans)
- Konadin aitoja laattoja on 13 kpl ja fauxnadeja 21 kpl.

Mikä on lempikonad laattasi (käy myös feikki)
- Apua en osaa päättää! Joko m59 tai m36.


Mikä oli ensimmäinen konad juttusi jonka tilasit?
- Laatat m10 ja m57 Cesarsshopista joskus viime kesänä. :]


Omistatko yhtään models own kynsilakkaa? Jos omistat, mikä on mielipiteesi niistä?
- Yksi Models Ownin lakka löytyy. Ihan hyvän laatuinen ja erikoisen värinen on tuo Pink Explosion, ei mitään moitittavaa.


Käytätkö mieluummin sit konadin 2 päistä stamperia vai normaalia? Kumpi on mielestäsi parempi?
- Käytän kaksipäistä stamperia, molemmat on hyviä, mutta kaksipäisessä voi kuvion koon mukaan valita kummallako päällä kuvion kynteen iskee. :]

Voiko konadlaattoja pessä vedellä?
- Voi, mutta en tiedä miksi pitäisi. :o Laattoja ei yleisiä harhaluuloja vasten tarvitse huuhdella joka leimauskerran jälkeen vedellä, eikä kynsilakkakaan siitä pelkällä vedellä lähde, eli kynsilakanpoistoainetta kehiin.

Blogi

Mistä sait kipinän alkaa pitämään blogia?
- Oon aina tykänny kirjoittaa ja niinpä löydettyäni kivoja blogeja mietin, että olisiko tuossa minulle sopiva harrastus ja niinpä päätin kokeilla. :]

Mikä innostaa sinua kirjoittamaan?
- Positiivinen palaute, kivat lukijat.. Se, jos osaan auttaa jotakuta tai joku kertoo pitävänsä kynsistä/blogista.. Lyhyesti muotoiltuna: kommentit! Ilman vuorovaikutusta harva jaksaa julkista blogia kirjoittaa.

Mitä blogeja itse luet?
- Luen monia blogeja, mutta lähinnä kynsiblogeja ja muotiblogeja.

Lempi../inhokki..

Lempi vuodenaika?
- Tykkään oikeastaan kaikista, mutta talvi on mukavin, kun ei oo kauheen kuuma kokoajan ja tykkään lumesta.

Mikä on lempipaikkasi vaatteiden ostoon?
- Gina Tricotissa on ihania vaatteita, mutta en osta sieltä juuri mitään normaalihintaisena. Joten taidan sanoa, että H&M.

Mikä elokuva on kaikkein rakkain?
- Titanic on klassikko ja koskettava, joten se on ehkä "rakkain". Toisaalta leffaan 2012 liittyy ihania muistoja, vaikka leffa itsessään on kamala. :D

Mitkä ovat lempiblogisi?
- Niitä on monia! Muotiblogeista lemppari on varmaankin are you feeling fashionable?

Mikä on lempinumerosi/värisi?
- Lempinumeroni on 5, koska luulen sen olevan onnennumeroni. Lempivärini taasen on vaaleanpunainen, ei enää pinkki koska olen alkanut vaihtaa pinkkiä vaaleampaan. ;D

Lempiruokasi?
- Hmm. Kanakastike ja riisi on hyvvää, sanon siis sen.

Inhokkiruokasi?
- Sisäelimet ei uppoa, eikä punainen lihakaan ihan hirveästi. Ehdoton inhokki vois olla maksalaatikko.

Muuta

Kuinka kauan yleen vietät aikaa koneella?
- Riippuen päivästä ja ilmasta. Joskus en käy kun kääntymässä ja joskus useita tunteja. :D

Jos saisit valita yhden paikan josta voit ostaa vaatteita, mikä se olisi (nettijutut ei käy).
- H&M, jos ei Ginassa sitten olisi ikuinen ale. :D

Mitä musiikki sulle merkitsee?
- Musiikki on mulle tärkeä rentoutumiskeino. Tykkää myös laulaa ja yhdistää erilaisia tapahtumia ja muistoja musiikkiin. Kuuntelen musiikkia kausiluontoisesti, esim. nyt mulla on kausi, että kuuntelen kokoajan musiikkia mitä ikinä teenkin.

Jos saisit valita ainoastaan yhden vaateliikkeen, josta "joutuisit" ostamaan vaatteesi seuraavan puolenvuoden aikanam, niin mikä se olisi? Miksi juuri se?
- Sanotaan se H&M. Perusteluksi se, että sieltä löytyy aina jotain perusvaatteita halvalla ja perusvaatteet on tärkeitä. :D

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta 'helmi'
- Tytön nimi taikka sitten helmipuuro. ;D

Pidätkö paikasta jossa asut? miksi? miksi et?
- Pidän ja en pidä. Vaasa on kiva paikka kun meri on lähellä, mutta en pidä koska tää on suht pieni, eli henkilöihin joihin ei haluis törmätä voi hyvinkin törmätä..

Mitä mieltä olet nominationeista, omistatko sellaiseta? Haluaisitko sellaisen?
- Omistan "feikki"nominationin, itseasiassa kaksikin. Tykkään. :]

Onks siulla sisaruksia, jos on keitä (nimet ois kans kivat :).)
- Mulla on isosisko Melina ja isoveli Mikko. :]

Jos olisit kuka vain, kuka olisit?
- Olisin joku rikas että voisin ostaa kaikkea kivaa.. 8]

Jos saisit päättää nimesi, mikä se olisi?
- Just tänään mietin, että Katri on nätti nimi, ehkä olisin siis Katri. Oon kyllä kautta aikojen tykänny myös Milla-nimestä ja kaksiosaiset nimetkin on kivoja.

Kamerasi?
- Samsung l310w

Puhelimesi?
- Nokia 6120. (Kuva on vanha, nykyään puhelin on huomattavasti kuluneempi ja ilman muffinssia.)