lauantai 31. heinäkuuta 2010

Häähumussa sitruunaa, päärynää ja kiiviä

Tämä ei ole hedelmien esittely -postaus, vaan jotain kivempaa.

Kynsissäni jo muutaman pvän olleet, minusta hyvin häihin sopivat lakkaukset kaipasivat piristystä ja paikkausta, joten kaivoin esiin kynsilakkalaatikkoni ja tässä tulos:


Kärkiin valkoisen Wild and Crazyn Montanan päälle pistin suosikkimerkkiäni China Glazea Lemon Fizz-sävyssä.

Ilmeisesti oon tietämättäni valmistautumassa joihinkin häihin, kun teen jotenkin hempeitä kynsiä kokoajan? Vaikkakin unohdin eräät hieman värikkäämmät kynnet esitellä, ne Purple Panic-pohjalle tehdyt koristelut. Tein niihin vinomanikyyrin käyttäen China Glazen QT:tä ja rajalla taisi olla sininen glitterinen koristelulakka. :]

Häihin kuuluu olennaisena tietenkin kakku


Niinpä tein toissapäivänä päärynäkakun digestivepohjalla ja kiiveillä koristeltuna. Ihan omnom.

Muita salaperäisen itsepäisesti häihin valmistautuvia? :D

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Aamuvirkun alennusvinkit

"Aikainen lintu madon nappaa".. vai miten se meni. Pitää muuten ihan täysin paikkansa!

Madoista nyt niin tiedä, mutta olin tänään pakotettu heräämään 6 aikaan ja nyt 9 tuntuu että oon jo tehny kaiken tarpeellisen - ja ehkä vähän ylikin.

Joskus aiemmin hehkutin aamulenkkejä meren rannassa, mutta nyt en oo vielä ulkoillu (asia korjaantunee, kunhan saan tuon unikeon hereille.) :D Ulkoilun sijaan oon tehnyt sitä, mitä naisena osaan parhaiten eli tietenkin shoppaillut!

En jaksanu tehä näistä mitää kollaasia joten pistän kuvaa kerrallaan.

Nämä kaikki siis H&M nettikaupasta




Tyynyliinat 0,95 €/kpl. Noita oon kuolaillu normihintaisinakin ja ties montako kertaa sen jälkeenkin niin nyt ne piti ottaa tilaukseen mukaan. :]



tuubitopit 2,95 €/kpl



topit 2,95 €/kpl




t-paidat 2,95 €/kpl



shortsit 4,95 €, kuvitelkaa, en omista ainoitakaan shortseja, joten ehkä nyt oli aika tehdä pieni sijoitus..

Toivottavasti nää kaikki tulee perille. Oon huomannu että H&M:n nettikaupassa paras aika tehdä löytöjä on yö/aamu kun uudet aletuotteet on päivitetty. Nytkin tuossa ennen 7 oli paljon 2,95 €/kpl tuotteita.

Tää alennushomma ei kyllä rajoitu pelkkiin vaatteisiin tai nettikauppoihin, sillä myös ruokakaupasta kannattaa tarjoukset hakea aamuisin, kun uudet tuotteet pistetään ja päiväykset tarkistetaan.

Eli lyhyesti: säästä aamushoppailulla! :]

Mitä piditte ostoksista?

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Merihenkisyyttä ja manioita

Käytiin tänään kaupoilla Roopen kanssa ja halusin esitellä parhaimmat löydöt. Ostin kyllä vähän muutakin mitä kuvasin, mutta nää oli ne lempparit. Pahoittelen ettei kuvia oo rajattu (ja Blogger raiskaa ne muutenkin), kun mulla ei tässä miniläppärissä oo toistaiseksi vielä kuvankäsittely0hjelmaa enkä jaksanu alkaa tutustumaan uudistuneen Paintin saloihin.

Iso ruususormus GT:stä 1,90 €.


Perhospanta GT:stä, myöskin 1,90 €.

Näiden lisäks GT:stä ostin revityt farkut 9,90 €:lla ja ruusukorvikset 1,90 €:lla. Näiden kuvien ja aiempien juttujeni perusteella olen kyllä täysi perhos-&rusettifanaatikko!

Sitten H&M:stä tein housulöydön.


Ignoratkaa kaikki epäoleellinen. Tuollaiset tummansiniset seilorihenkiset, korkeavyötäröiset housut kustansivat vain 9 €. Voi niitä aikoja, kun joskus naureskeltiin korkeavyötäröisille housuille, mutta nyt se villitys on näemmä iskenyt minuunkin!


Tästä näkee paremmin värin yms.

Näiden lisäks H&M:stä ostin mustavalkoisen raidallisen t-paidan ja alusvaatteita.

Kiertelin toki kynsilakkaosastojakin tarkkaan, mutta lähi-Seppäläni on kutistanut mm. Models Ownin osastot lähes pelkkiin glitter-lakkoihin, joten saivat jäädä puolestani ostamatta.

Mitä piditte ostoksista?

Nyt on muuten sitten se 50 lukijan raja ylitetty ja lähiaikoina pistän arvonnan ihanille lukijoilleni. :}

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Vinomanikyyri kukkasin

Pikapikaista päivitystä kynsistä.

Tein itselleni lähes identtiset kynnet kuin serkulleni viikonloppuna. Viime la sainkin väsätä peräti kolmet kynnet, tykkään näpertää myös muitten kynsiä! :]




Kynsissä siis alla pari kerrosta CesarsSecretsin Ridgefilleriä, joka muuten ärsyttävästi kerääntyy kynnen reunoihin. Sitten pari kerrosta Oriflamen Visions V* Skydiveriä, valkoiset kärjet Wild And Crazyn Montanaa, glitterviivat Color Clubia ja feikkikonadilla kukkaset nimettömissä, päällä tietenkin CesarsSecretsin pikakuivattava.

Mitä pidätte?

ps. 50 lukijan raja lähestyy ja samalla arvonta! ;]

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kevään värit ja kirkasta kesäksi


Sainpas kuvattua eilisestä paketista itsellenikin jättämäni lakat. Nyt on väripaletti koristelulakkojen suhteen ainakin toistaiseksi täysi jos ei sitten ilmene jotain erityistä.

Ihastuin itse eniten noihin alareunan vaaleisiin vihreisiin ja vaaleanpunaiseen. Tuollaiset crememäiset värit on aivan ihastuttavia, mutta sopivat ehkä enemmän kevääseen kuin kesään, kesällä voidaan lakkailla vähän kirkkaammin. Ei sillä, että kynsieni väritys koskaan erityisemmin olisi vuodenaikojen mukainen, enemmänkin fiiliksen. :}

Mikä paletin väreistä on sinun suosikkisi?

Purple Panic

Tänään olis China Glazen Purple Panic (neon) kynsissä, mutta koristelut uupuu.

Miten koristelen päivän kynnet?

pssst. vielä kaksi lakkaa jäljellä! :]

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Täydennystä väripaletteihin

Tein tuossa parisen viikkoa sitten tärkeän havainnon: multa puuttuu kokonaan tiettyjä sävyjä koristelulakoista, kuten tummaa ja vaaleaa lilaa, raikkaita vihreitä ja glittereitä. Niinpä ajattelin pistää taas lakkatilausta menemään ja nyt 9 päivää ostosta minulla on lakat käsissäni. Osa lakoista oli taasen samanlaisia mitä minulla jo on, joten loput laitan myyntiin teidän iloksenne. :}

EDIT:
Jäljellä:
viininpunainen ja sinapinkeltainen!


Yllä näette kaikki 12 myynnissäolevaa lakkaa.


Musta, valkoinen ja tummansininen


viininpunainen, tummanpunainen ja helmiäispinkki


sinapinkeltainen, sitruunankeltainen ja kupariglitter


kultaglitter, hopeaglitter ja vihreäglitter

Hinnat taas 2,50 €/kpl ja päälle postikulut seuraavasti:

1-3 lakkaa 0,80 €
4-6 lakkaa 1,10 €
jne.

Varaa omat lakkasi pistämällä sähköpostia: blogisonnela@gmail.com mutta minä varaan oikeuden myydä lakat eteenpäin jos et aiokkaan lunastaa lakkojasi ajoissa tai en kuule sinusta mitään varauksesi jälkeen.

Kaikki kysymykset voi pistää samaan sähköpostiin tai sitten tähän kommenttboksiin. :}

Stay tuned!

Mulla olis teille taas vähä myytävää ja ne ilmestyy tänne tämän päivän aikana, eli kannattaa olla kuulolla kun nää menee yleensä nopeasti! :}

torstai 15. heinäkuuta 2010

Tinsel

Viime huhtikuussa tehdessäni tilauksen Transdesignille mietin haluavani hopeisen glitterlakan, jolla voi lakata koko kynnen, eikä vain tehdä koristeluja. Minä todentotta nyt löysin sen.


Kuvassa China Glazen Tinsel, ensin alla väritön kynnenkovettaja ja sen päällä Tinseliä n. 4 kerrosta. En ole testannut poistaa lakkaa, joten en tiedä onko ihan mahdoton glitter poistettavaksi, mutta mitä nyt kynnen sivuja siistiessäni näin, niin ei tuon poistaminen varmaan ole pahinta mitä voi kuvitella.

Mitä pidätte Tinselistä?

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kuumuus

Varmaan ei keltään oo jääny huomaamatta tää hirvittävä kuumuus, mutta jatketaan silti tästä asiasta myös blogissa. Oltiin eilen biitsillä ja multa lähti jopa talviturkki. Eväänä oli seuraavaa:



Just jostain lehdestä luin, että tämmösinä päivinä ihmiset syö kevyesti. Tottahan tuo. Mutta jäätelöä menee kyllä hedelmien lisäksi varmasti tähän aikaan paljon. Mekin paluumatkalla biitsiltä haettiin pehmikset ja äsken tein itelleni tämmöstä.


Tulipas tästä herkkupainotteinen postaus, mutta eikös kesällä (ja miksei muulloinkin) saa vähän herkutella?

Näin kesän kynnyksellä on herkkujen lisäksi hyvä palata yhteen toiseen mutta vakavempaan juttuun, nimittäin kesäkissoihin.


Ihan tässä mun nurkan takana on kissatalo ja kulkiessa siitä ohi tulee usein mieleen, että miksiköhän tuokin ihana karavanaama on päätynyt tänne. Itsehän olen ehdottomasti kissaihmisiä, enkä ymmärrä miten joku voi ottaa kissan ja sitten kyllästyä siihen.

Älkää ottako kesäkissoja, älkääkä muitakaan eläimiä, jos ette niistä pysty huolehtimaan koko niiden elinikää! :(

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Tarpeellista tavaraa

Otsikko on Stephen Kingin kirjan nimestä, siitä en ota mitään kunniaa.

Eli eilisestä kynsilakkapohdinnasta viisastuneena päätin käydä hakemassa sen tutun turvallisen ja ennenkaikkea edullisen Wild and Crazyn valkoisen Montanan kynsien tippejä varten.


Hintaa oli 2,95e ja nyt varmaan tuutte näkemään mulla enemmän ranskisvariaatioitakin kun on kunnon lakka joilla niitä väkertää.

Samalla reissulla päätin hoitaa muutkin mieltäni painaneet hankinnat varastoon (etten joudu uusiksi hairahtamaan heräteostoksiin ostaessani muka vain yhden asian) eli ostin kulmakarvavärin


9,50e ja Citarista.

Sitten pakko näyttää nääkin koska näiden tarkoitus ei oo pelkästää se ilmeisin


Noita EuroShopperin 55centin pumpulipuikkojen laatikkojahan käytän siis kynsilakkojen järjestämiseen sängynaluslaatikkoon!

Ja nuo meikkipohjavälineet piti ostaa jo kauan aikaa sitten. Molemmat Citarista ja Matte Mousse tais olla sen 12,90 ja Stay Matte oli 6,50e.

Tuli sitä sitten käytyä Gina Tricotissakin ja oonpas tyytyväinen


Ensinnäkin, kerrankin hieno muovipussi GT:ltä! Oonki kyllästyny siihen perus mustavalkoiseen tai naisenkuvaiseen ja oon tainnu aiheesta muutamille tutuille joskus kunnolla avautuakkin. :D

Toiseksi, oon tyytyväinen ostoksiini, jotka nekään ei toisaalta aivan täysin heräteostoksia ollu


Rusetti 1,90 e. Oon ettiny lisää tollasia joilla saan kaikki hiukset kiinni tonne taakse, kun niitä on tosi huonosti myynnissä just semmosia joita etsin.

Sitten ois tää hame


GT:stä tääkin ja ~10 e makso alennuksien jälkeen.


Ignoratkaa räjähtäneet epäjärjestyksessä olevat kaapit. Sivulta se on tommonen rypytetty ja vyötäröllä tommoset jännät lokerot, kuvasta näkyy paremmin. Tuossa on jopa taskut, ihanaa! Siinä on yks syy miksen suosinut ennen hameita, ku niissä ei aina oo taskuja, mutta nykyään oon yhä enemmän ruvennu käyttämään!

Eli siis kaikenkaikkiaan tarpeellista tavaraa! Oon oppinu nykyää hillitsemään etten osta ihan kaikkea joka näyttää kivalle vaan ostan vaan ne joille luulen tulevan käyttöä. :]

Mitä pidätte hameesta? Minä tykkään. :x

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Hakusessa täydellinen valkoinen

Testailin eilen ekaa kertaa tuossa keväämmällä ostamaani China Glazen Runaway Bridea, nyt koko kynnelle, enkä ole vakuuttunut ollenkaan.



Tuo peittävyys saatiin 2 kerroksella valkoista ridgefilleriä ja valkoista China Glazea tuhraantui sen päälle vielä varmaan 4-5 kerrosta ja siltikin jäänyt raja oli pakko peittää kukkarhinestoneilla. Levittyvyys oli huono (lakka oli liian litkua ja alaosa kynnestä jäi paljaammaksi joka vedolla) eikä tuota lakkaa voi intensiiviseen ranskistippeilyynkää käyttää jos ei tahdo sataa, heti ruttunmenevää ja irtoavaa kerrosta pistää.

Löysin muutamia kuvia aiemmin tekemistäni ranskiksista


Yllä olevassa kuvassa en muista oliko tipit Oriflamen Nail Tip Duon valkoista vaiko Wild and Crazyn Montanaa. Hmm.


Ylläolevissa tippilakkana oli muistaaksen juurikin mainitsemani Montana.

Näissä taasen oli Oriflamen tippiduon helmiäisvalkoinen ihan selkeästi.

Eli kai se on parasta lähteä Wild and Crazy-ostoksille, vaikka en ole hirveästi merkkiä suosinutkaan, en tiedä edes miksi. Kyseinen merkki on toiminut kaikinpuolin moitteettomasti, mutta jotenkin se on aina jäänyt pimentoon.

Mitä valkoista lakkaa käytätte koko kynnellä, entäpä mikä on ehdoton ranskislakka? :]

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Viimeinen hyrrä ja lakat!

Halusin muistuttaa, että viimeinen kynsikoristehyrrä myynnissä TÄÄÄLLÄ! Näitä voi käyttää erilaisissa koristeluissa kynsissä, tavaroissa yms. Kooltaan pieniä, halkaisijaltaan 1,5mm.


ja nää lakat on vielä myynnissä:

2,5e/kpl + pkt 0,80e/lähetys.

Lakoista vielä, että ovat siis kaksipäisiä koristelulakkoja, joissa kynäpää


jolla teet helposti esim. pilkut.

Jokaisen lakan pohjassa pieni neula, jolla saa tukkeutuneen kynäpään auki.


Sitten on sivellinpää


joka on muotoiltu koristelutarkoituksiin, eli on ohuempi ja kapeampi.

Lakat ei ole Huutonetissä, mutta niitä saa ostettua sähköpostin kautta: blogisonnela@gmail.com

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Lakkapostaus

Nyt seuraa postaus jossa esittelen mun KAIKKI lakat.

Meinasin eka laittaa pelkästään kuvat joissa on noi lakat ja kiekot, mutta totesin, että parempi pistää tarkempi kuva myös kiekosta yksinään niin näätte numerotkin.

LAATTA 1.


Depend
1. - 2. nro 28 3. nro 29 4. nro 35 5. nro 39
6.
nro 41 7. nro 58 8. nro 122 9. nro 133 10. nro. 159 11. nro 163

China Glaze
12. Purple Panic (neon) 13. For Audrey 14. Fairy Dust
15. DV8 16. IDK 17. OMG 18. QT 19. L8R G8R

Gemey: ultra tenue
20. Miroir 85 Déau



LAATTA 2.


Nail Star: Two-Way Nail Art Pen & Brush
1.-20. Eri värejä, ei sävynimiä tai numeroita



LAATTA 3.


Oriflame: Visions V* Fast N Furious Nail Polish
1. Rally Racer 2. Jet Skier 3. Party Animal 4. Skydiver 5. Rock Climber 6. Ledgedancer

Oriflame: Visions V* Twist N Play Nail Polish
7. Electric Blue

Mavala
8. 56 Riga 9. 58 Zanzibar 10. - (tähän tulossa Los Angeles, kunhan saan pullon auki)
11. Simplicity 12. Sakhalin

Miss Selene
13. 166 Red Glitter 14. 170 Green Glitter 15. 175 Silver Glitter

Sinful Colors
16. Pink 4 Glitter 17. Deep Red Ocean

Steel
18. Sparkling Lilac

Wild And Crazy
19. Purple Glitter

20. -


LAATTA 4.


Omatekemät sekoitukset
1.-5.

Konad Special Polish
6. White 7. Black 8. Gold 9. Pink

Konad Princess Special Polish
10. Psychedelic Pink 11. Violet 12. Silver

Anytime: Colour Craze
13. Green Apple/Vihreä omena 14. Blueberry Soda/Mustikkasooda

Diamond Gloss
15. 331 Sugared Lilac 16. 232 Soda

Anytime: Go Colour
17. 8 Sun Flower/Auringonkukka

Zimberland
19. 2o Haasbel

Wild And Crazy
20. Bellie Up



LAATTA 5.


Color Club: Art Club Nail Art Lacquer
1. NA16 Gold Glitter 2. NA17 Silver Glitter 3. NA29 Blue Glitter

Luminelle
4. Or Scintillant 5. Mauve Captivant

beautyuk
6. No 47 Green

La Femme
7. Green

Rimmel: I LOVE Lasting Finish
8. 198 Azure

Art Deco
9. Greyish Blue

Colorama
10. Dark Pink

Rimmel: One Coat
11. 08 Peach Cream

H&M
12. All Eyes On Me

Essie
13. Pink Parka

O.P.I
14. Do You Lilac It?

C.A.L.A.R
15. Yellow

Devoted
16. Nude

Creation Lamis
17. UV-Clear UV Glitter

Oriflame Beauty: Nail Tip Duo
18. Helmiäisvalkoinen 19. Valkoinen

GOSH
20. 573 Golden Brown


LAATTA 6.


Models Own
1. Pink Explosion

China Glaze
2. Runaway Bride 3. Re-Fresh Mint 4. Lemon Fizz 5. Devotion
6. Emerald Sparkle 7. Tinsel 8. Doll House 9. Solar Flare

Color Club
10. Tru Passion

Oriflame: Colour Drops Nail Duo: Sublime
11. tumma violetti 12. fuksia

13.-20. -



LAATTA 7.



Nail Star: Two-Way Nail Art Pen & Brush
1.-11. Eri värejä, ei sävynimiä tai numeroita


Lakkoja tällähetkellä yhteensä: 121. Näihin tulee vielä lisää sitten aluslakat, päällyslakat, kynnenkovettajat ja jämäpullot. Nämä kaikki tekevät yhteensä siis: 130 lakkaa. 

Päivitys 12.1.2011: lakkoja on nyt 197 kpl, hups!