lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kuulumisia ja tiedusteluita

Miks osaan olla aina niin virallinen noiden otsikoitteni kanssa? Tässäkään postauksessa ei ole mistään sen virallisemmasta kyse kuin että kertoisin vähän kuulumisia ja kyselisin missä lukijat menee.

Oon siis ollu nyt lomailemassa eli toisin sanoin ilmaistuna äidin järjestämällä työleirillä täällä kotikotona. Eli mitään varsinaista luppoaikaa ei ihan kamalasti oo ennen eilistä ollu, joten en oo sitten kynsiäkään saanut aikaiseksi. Nyt tässä ois tämä ja huominen vapaata tavallaan ja sit ma olis taas eräänlaisia töitä Vaasan päässä. No kyllä mä joskus pääsen lomailemaan. ;

Eilen käytiin kuitenkin täällä mun kotipaikkakunnalla järjestettävillä markkinoilla ja voi mikä pettymys, en löytäny mitään muuta ostettavaa ku lakua, mutta toisaalta sehän se onki aina paras ostos. Onnistuin sitten myös polttamaan itseni, vaikka nykyään olen paljon tarkempi suojautumisessa.

Missäs te menette? Yhtäkkiä kommentoinnin määrä on laskenut ihan hurjasti vaikka kuitenkin paljon ihmisiä käy katsomassa niin ehdin jo huolestua, mutta järkeilin sitten että no varmaan kaikki nauttivat aurinkoisista kesäpäivistä ulkona. En halua kerjätä kommentteja mutta olisi kiva kuitenkin jos jaksaisitte kommentoida niin tiedän ettäen kirjoita ihan itsekseni. ;D Kommentit on kuitenkin se selkein indikaattori, että blogia luetaan ja että postauksia kaivattaisiin ehkä lisääkin.

Lukijamäärästäkin voisin tähän samaan syssyyn höpöttää, että vähänkö ihanaa huomata että jo 500 lukijan raja on ylitetty, aww. :) Aion muistaa teitä arvonnalla, mutta saa nähdä milloin saan sen käyntiin kun osa teidän palkinnoista vielä ajelee maailmalla, enkä uskalla aloittaa arvontaa ennenkuin nää yhdet palkinnot on mulla. Olis kamalaa luvata jotain ihanaa jota en saisi sitten toteutettua, kun osa näistä palkinnot on hieman vaikeasti saatavilla nykyään. Pidetään teitä nyt vielä kuitenkin jännityksessä niiden palkintojen suhteen, toivottavasti palkinnot olis pian mulla niin saatais arvonta tulille.

Rupeen nyt väsäämään kynsiä, hauskat lauantait ja viikonloput kaikille! :)

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mustavalkoisia merkkejä

Eikai oo paha postata kahdesti päivässä? Kun mulla nyt nää kynnet olis tehtynä, niin mitäpä sitä viivyttelemään huomiseen. ;D Tänään siis mustavalkoisella teemalla mennään!

Oon tänään lakkaillu melkee kokonaisen kiekon täyteen lakkailuja käsin koristelulakoilla, joten näin illan päätteeksi päätin olla laiska ja leimailla.



Alimpana kynsillä China Glazen White Cap + Dependin Nr. 105 töpöteltynä. Ootteko muuten hoksannu, että ei-niin-pettävistä lakoistaki saa melko peittäviä helpommin töpöttelemällä kuin sudilla lakkaamalla?

Laattoina mulla oli leimailussa m3, m36 ja m42 + feikkilaattoja ja lakkana ihan vaan Konadin musta. Konad-tarvikkeista suurin osa on saatu tai ostettu CesarsShopista. Lisänä pikakuivattavaa ja helmenpuolikkaita. >:)



Tykkään näistä kyllä vaikka ovatkin yksinkertaiset, nuo mustat kuviot valkoisella pohjalla luo niin vahvan kontrastin.

Vielä pari pientä mustavalkoista juttua:



Voi taakeli ku pitää kiinni kavelitta kaksin tassuin. <3 Okei, loppui lässytys.  Ja kertokaahan toki miltä kynnet näytti teidän silmiin. :)

Kosmetiikan TOP-10


Minut haastettiin tällaiseen kosmetiikkahaasteeseen ainakin kahdessa blogissa, haastajina Papercuts ja Niniane. Toivottavasti en unohtanut mainita jos teitä haastajia oli enemmän! Oon niin lahopää, että jos en heti merkkaa ylös, niin unohdan tällaiset kivatkin haasteet ja haastajat.

Sitten siihen haasteeseen, eli haasteessahan tulisi listata 10 suosikkia kosmetiikkatuotteiden puolelta. Itse kynsibloggaajana meinasin sortua ottamaan ne 10/10 tuotetta kynsipuolelta, mutta hillitsin ja sain kutistettua kynsijutut 3/10 tuotteista. Noh aloitetaanpas, tuotteet eivät ole missään järjestyksessä, ovat vain 10 mielestäni parasta kosmetiikkalöytöä. 





1. Herbina Marja Spa Kosteuttava Hoitosuihke

Tämä on mielestäni vain erittäin ihastuttava, tykkään tuoksusta, pullosta ja minusta tämä kosteuttaa hiuksia kivasti. Hintakaan ei tainnut olla neljää euroa enempää, jos en ihan väärin muista. Tykkään myös muista Marja Spa-sarjan tuotteista, eikä tämäkään tuota pettymystä. Löytyy perus marketeista, joten ei sen kauemmas tarvitse lähteä tätä metsästämään.



2. Freeman Facial Detoxifying Mask - Chocolate & Strawberry

Jos tuotteessa on suklainen tuoksu, voiko se olla huono? No ei voi! Tämä on ihana "mutamainen" suklaa-mansikka-naamio, joka oikeasti tuoksuu herkulliselle. Ei ehkä ihan perus Fazerin siniselle, mutta namille kuitenkin. Hintaa tällä taisi olla 5-6 euroa ja on joka sentin arvoinen myös toimivuudeltaan. Jättää minusta ihon ihanan tuntuiseksi. Tätäkin saa perus marketeista, omani ostin Anttilasta.



3. Oriflame Wonder Lash Mascara

Kuminen harjapää on plussaa, en tykkää niistä "normaaleista" ripsiväriharjoista. Tämä erottelee ja pidentää, ei kyllä paksunna, mutta saa ripsistä näyttävämmät. Tykkään. Hintaa taisi olla n. 12 euroa ja tätä saa Oriflame-konsulttien kautta, taikka Oriflamen nettisivuilta.


4. Loreal Touche Magique -valokynä

Mitä tästä nyt sanoisi, piristää väsyneitä silmiä. Valokynän virallinen funktio on mulle jäänyt vielä vähän epäselväksi, mutta siksi käytänkin sitä siihen, mihin se mielestäni parhaiten sopii, eli varjoisille ja tummille kohdille. Tällä oli hintaa kai sen kympin verran ja tämäkin on ihan perus marketeista saatavaa.



5. Yves Rocher - korjaava huulibalsami

Kaakaon tuoksuinen, pinkki korkki, kosteuttava vaikutus. Siinäpä ne tämän tuotteen kolme kovaa ominaisuutta, eikai sitä muuta tarvitse olla? Hintaa tällä taisi olla 2 tai 3 euroa ja tuotteen ostin Yves Rocherilta. Tykkään myös muista Yvesin huuli"balsameista", niitä taisi olla mantelin ja viinirypäleen tuoksuiset ja niilläkin oli omat iskulauseensa, olisiko viinirypäle ollut kosteuttava ja manteli sitten joku muu.



6. Yves Rocher sametinpehmeä vartaloemulsio - karhunvatukka

Yvesin tuotteilla jatketaan, eli oon ihan rakastunu näihin Yvesin vartaloemulsioihin, joita saa useina eri tuoksuina. Minusta tämä karhunvatukka on tällä hetkellä paras. Hintaa purkilla taisi olla ööm 6 euroa ja tämäkin nettikaupasta hankittu.



7. XTRA-kynsilakanpoistoaine

Tässäpä hinta-laatu-suhteeltaan hurjan hyvä tuote! Hintaa 200 ml pullolla oli täällä 1,49 euroa kun eilen ostin. Yksi huonoista puolista on nykyään heikko saatavuus, eilen kiersin parikin s-ryhmän kauppaa saadakseni tätä. Voi toki olla ongelma vain täällä Vaasassa tuo saatavuus, mene ja tiedä. Toinen huono puoli on tuo avonainen korkki, jonka johdosta pari paitaa on mennyt roskiskasaan. Kannattaa olla varovainen.



8. Depend - Ripsi- & kulmakarvaväri

Tämä on mun luottotuote, sillä tahdon itse värjätä kulmani (ja ripseni). Paketilla on hintaa n. 10 euroa ja riittää itselläni ainakin varmaan 8 värjäyskertaan ja värjään kulmat max. kerta kuukauteen. Eli pärjään abauttiarallaa vuoden tällä paketilla. En nyt keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä, hyvä tuote. Tätäkin saa ihan perusmarketeista, omani taisin ostaa Anttilasta.



9. Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Hinta-laatu-saatavuus-suhteeltaan mielestäni paras pikakuivattava mitä Suomesta saa. Olen kokeillut monia pikakuivattavia (OPI:a, China Glazea, Poshea, Mavalaa, Oriflamea..) enkä ole ollut tyytyväinen, mutta tämä on tuote jota testasin ensimmäisenä pikakuivattavana ja tähän aina palaan syrjähyppyjen jälkeen.

Ensin minulla oli ongelmaa, että loppuvaiheessa tämä pikakuivattava liisteröityy pulloon, mutta kun olen tajunnut sen johtuvan omasta hitaudestani ja tajusin pistää sudin aina pulloon kun en sutia käytä, niin nykyään käytän pullon ihan viimeistä tippaa myöten ilman liisteröitymistä. Pullossa on 15 ml tavaraa ja sen hinta näyttäisi olevan 6 euron päälle. En keksi tästä muuta negatiivista kuin sen, että pullon ulkomuodosta johtuen ei näe paljonko tavaraa on jäljellä. Tätä pikakuivattavaa saa CesarsShopista.



10. China Glaze -kynsilakat

Yllättävä veto minulta listan huipuksi, eikö totta? ChG:t on vaan lemppareita. Niiltä löytyy väri ja koostumus ihan joka tarpeeseen ja ulkomailta ostettuna tämä on halpa merkki verrattuna Suomen moniin huonolaatuisiin markettilakkoihin. Ei sillä, on Suomessa hyviäkin markettilakkoja, jos muistatte esim. Sallan ja minun halpislakkaviikon.  ChG nyt vaan pitää suosikkisijaa ja ihan ansaitusti.

ChG:tä saatte toki myös Suomesta, Kicksillä on aina uusin kokoelma + perusvärejä valikoimissaan ja niillä on hintaa sen 10 e/plo. Kyllä minä kannatan vaikka niiden ostoa Suomen hinnoilla sen sijaan, että ostatte esim. Mavalan minipulloja (5ml) vaikka 4 euron hintaan, kun saatte kympillä ChG:n (14ml) ja huomattavasti paremman laadun. Ai mitenniin oon Mavala-vastainen?



Siinäpä ne! En nyt haasta ketään, koska musta tuntuu, että tää on kiertäny jo kaikilla. Paitsi eiku haastan sittenkin, haastan kaikki ne jotka ei oo tätä vielä tehneet ja joiden oikea nimi alkaa M-kirjaimella! ;) Kertokaa muutkin toki, että millaisia kokemuksia teillä on näistä mun top 10-tuotteista. :)

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Hopeaa ja käsinmaalattuja kukkia

Heissan kaikki sunnuntain aamuvirkut! Itsehän olen anti-aamuvirkku, mutta olosuhteiden pakosta (lue: olosuhteet = kaksi vilkasta kissanpentua) sitä ollaan jo hereillä tähän aikaan postaamassa kynsiä. Tänään olisi nähtävillä jotain harvinaista, nimittäin käsinmaalailua.

Toim. huom. Kissoista puhuakseni tähän väliin taas eräs innokas kaveri koitti tulla näppäimistölle morsettamaan teille jotain salaista tietoa, mutta estin hänet. Suupaltteja nuo kissat. Mutta jos nyt niihin kynsiin sitten.



Mulla oli hirvee ongelma saada nää kuvattua mutta laitoin nyt sitten pari parasta otosta, toivottavasti niistä käy ilmi edes jotenkin.

Lakkoinahan mulla olivat seuraavat:
Seche Base
Wet N Wild - Metallica (ihana nimi, saatu)
Wet N Wild - Kaleidoscope (saatu)
Depend Art Liner - valkoinen
Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat (saatu)
+ 2 mm strassit

Ideahan näissä on sellainen, että sitä näkyy paljon eri blogeissa. Oman ideani sain siitä, kun koristelukiekoille maalailin kuvioita ja kukat tuli mieleen. Ei siis mitään erityisempää inspiksen lähdettä, tahdoin vain testata miten käsinmaalaus onnistuu.

Voin kertoa, että oli mielenkiintoista maalailla noita kukkasia pienen pöytälampun valossa sängyllä. Vihaan sitä, kun asuntoni ikkuna on kadulle enkä omista kunnon verhoja, joten kaihdan ison kattovalaisimen käyttöä öisin, koska en tahdo ihmisten vakoilevan sisälle asuntoon. Joskus se tarkoittaa sitten äärimmäisiä uhrauksia kynsitaiteen saralla. Ei vaan, olen ihan tyytyväinen näihin kukkiin, nämä kun ovat ihkaekat viralliset käsinmaalaukseni koristelulakalla kynsiin.

Tuosta Dependin Art Lineristä tahdon höpötellä, nämä ovat hyvä ostos! Hintaa taisi olla se Dependin tutut n. 3 € ja näissä on ohut sivellin. Ainoa jota hieman vierastan, on pieni korkki, mutta kyllä siihenkin tottuu. Näitä oli saatavina ainakin mustana, valkoisena, hopeana ja kultaisena. Edelleen kokemusteni perusteella suosikkejani nail art lakoissa ovat Color Clubin Art Club Linerit mutta jos sinulla ei ole mahdollisuuksia niiden ostoon, niin nää Dependit on oivia korvaajia!

Wet N Wildit oli kanssa testissä mulla ja lakkaillessa koitin taas muodostaa päässäni ajatusta siitä, että onko näille lakoille olemassa dupeja (eli ns. kaksoiskappaleita muilta merkeiltä) ja päätin testata paria lakkaa paperille:



Käyttämäni lakat olivat siis Wet N Wildin hopea Metallica ja sen parina China Glaze Millennium. No näitä nyt ei voinut sitten verrata keskenään, koska Millennium on metallic-lakka ja Metallica on shimmerinen ja tummempi, mutta tulipa nyt testattua.

Toisena testasin Wet N Wildin Kaleidoscopea ja China Glazen Novaa. Nämä jo olivatkin selkeämmin pareja, vaikkakin ChG:ssä on enemmän glitteriä. Kiva korvike silti varmasti jos ette Novaa saa käsiinne!



Nyt musta tuntuu että oon aamukahvinpuute-horkassa kirjoittanut teille enemmän "asiaa" kuin pitkään aikaan yhteensä ja ainakin seuraavan viikon tarpeiksi. Ei vaan, koitan nyt ihan totta ryhdistäytyä postailemaan useammin kuin kerta viikkoon. Sillä aikaa te voittekin heittää minua bloginne linkillä tänne, sillä vielä tämän päivän otan linkkejä vastaan, ennenkuin suljen tuon kommenttikentän ja keskityn blogeihinne. :)

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vaaleanpunainen tiikeri

.. näin pitkään se mun pinkki/vaaleanpunainen kynsilakkalakko kesti! No mutta kyllähän mä edes vähä muitaki värejä käytin..

Minulta kysyttiin, että tahdonko tutustua Wet N Wildin tuotteisiin, ja tottahan toki haluan, siispä sain testiin muutamia Wet N Wildin lakkoja ja tässä niistä ensimmäinen, nimeltään Tickled Pink.



Tämä sävy on ihastuttava, aavistuksen kylmempi kuin Models Ownin Pastel Pink, mutta sopii hyvin korvaajaksi, jos Seppälästä ette Pastel Pinkiä löydä. Näitä Wet N Wildejähän saa kanssa Seppälöistä ja hinta on huokeampi kuin Modelseilla, näiden suositushinta näyttäisi olevan 3,45 €, Modelsit taitaa olla 4,95 €.

No sitten niihin koristeluihin, eli lakan kärkeen halusin lisätä jotain ja päädyin töpöttelemään China Glazen White On Whitea ja sen päälle saman merkin White Capia antamaan glitteriä. Nää kynnet näytti muuten ihan karkeilta sokerikuorrutuksella sen käsittelyn jälkeen!

En kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan otin Konadit ja hyödynsin vanhaa ideaani. Alkuperäisen idean tahdon myös toki linkittää tähänkin, se on tässä. Konad-laattana m57 ja lakkana Konadin Pastel Pink*.

Leimailujen jälkeen alkoi kello jo näyttää sen verran, että oli aika saada lakkailut pikkuhiljaa päätökseen. Tahdoin testata eBaysta ostamiani kahdeksankulmaisia glittereitä ja laiskuuksissani vain heitin niitä rajalle sen kummemmin asettelematta Konadin Top Coatin* kera. Päälle vielä Cesarsin pikakuivattava*. Totesin, että nuo kahdeksankulmaiset glitterit on pienempiä kuin oletin/toivoin, joten pitää varmaan metsästää isompia.

* Tuotteet saatu CesarsShopista



Tykkäsin näistä paljon ja sain heti samanlaisen kesäisemmän idean, arvaako joku jo minkä? Annan vihjeen: siihen liittyy jäätelö ja oranssi väri tiikerikuvioiden kera. ;) Aivan, tiikerijäätelökynnethän sitä on jossain vaiheessa väkerrettävä. Nyt aloitan kuitenkin mielestäni hyvin ansaitun loman ja aion käydä kesälukemisteni kimppuun ja muuten edelleen saa niitä blogeja heitellä, vaikka oottekin olleet ahkerina linkittämässä. :) Tuttuun tapaan toki saa myös kynsiä ja muuta kommentoida!

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Linkitä blogisi lomalaiselle!

EDIT: Tattis kaikille linkityksistä, palaillaan näihin myöhemmin! :) 

Mulla on tää viikko enää töitä ja sen jälkeen olis sit lomaa ehkä noin kuukauden verran ennen yliopistolle palaamista. Oon jo varautunu etten tylsisty lomalla (ihanku muka ikinä tylsistyisin) ja ostanu lehtiä varastoon enkä saa kajota niihin ennen lomaa.

Sitten mulla ois vihdoin aikaa keskittyä blogjuttuihin, ja tahtoisin myös löytää uutta blogiluettavaa, joten käännyn teidän puoleenne. Tiedän että siellä on teillä kivoja kynsiblogeja, joihin en ole vielä törmännyt, joten nyt ois tilaisuus linkittää bloginne minulle!

Jos sinulla on blogi, joka keskittyy kokonaan tai suurimmaksi osaksi kynsiin, linkitä ihmeessä blogisi! Eli pelkkiä lifestyle yms. blogeja ei kannata linkitellä. Toivon saavani mahdollisimman paljon linkityksiä, sillä valitsen kaikista linkityksistä 5 parasta blogia ja teen niistä postauksen.

Eli kerrataan vielä:
Jos sinulla on kynsiblogi tai suurimmaksi osaksi kynsiin keskittyvä blogi, tee seuraavaa:
- Laita linkki blogiisi tähän kommenttiboksiin ja mielellään kuvaile parilla rivillä blogin sisältöä tms. :)
- Linkityksiä otan vastaan sunnuntaihin 24.7 asti
- Teen myöhemmin postauksen jossa esittelen 5 suosikkiani linkitetyistä

Odotan innolla! :)

(Kissakuvathan on ihan hyviä kuvituskuvia, eikö?)

Red Velvet + angst

Päätin eilen testata jotain hieman tummempaa, sillä kuten sanoin, pinkit ja vaaleanpunaiset lakat ovat nyt hetken pannassa yliannostuksen vuoksi. Vieroitus sujuu ihan hienosti, vieroitusoireita ei ole tullut.

Eilen tungin sitten kynsiini viimeisimmässä Nailsupplies-tilauksessa tullutta Color Clubin Red Velvetiä. On se upea lakka, ei voi muuta sanoa. Tuo mieleen China Glazen Lubu Heelsin, jonka glitter on kyllä ilmeisesti oranssimpaa, kun tässä Red Velvetissä se on ihan tummanpunaista.



Mun piti eka koristella hämähäkein yms. mutta koska tuon Red Velvetin päälle ei punainen Konad-lakka leimautunut niin tyydyin yksinkertaisempaan koristeluun. Drag marble-tyylillä seittiä (seittilakkana two-way koristelulakka) ja päälle kiiltoa antamaan Cesarsin pikakuivattava päällyslakka (joka on saatu.)



Koristelussa olevan seitin alkuperäinen idea on tullut täältä, mutta olen sittemmin tehnyt siitä aiemminkin omia versioita.

Nyt voisin tähän väliin ihan vaan vähän mainita miten mua ketuttaa taas kerran huomata että joku idea on suoraa kopioitu minulta, mutta kunnia ideasta otetaan röyhkeästi itselle. Suomessa on niin pienet blogipiirit, että ihmettelen ihmisten julkeutta, miten joku kehtaa tai miten oma omatunto antaa periksi? Vielä kun kyseessä on hyvin usein tietyt ja samat blogit jotka vievät ideoita monilta eri bloggareilta. Hävetkää, Sonne on hyvin hyvin vihainen. >:( Kyllä minä ainakin huomaan omat ideani, vaikken niistä kenenkään blogiin viitsikkään tulla marmattamaan, koska aina voi väittää vastaan ja sitten vaan tuntisin itseni typeräksi.

Toivon että ymmärrätte pointin, eikä kenenkään tarvitse oikeasti pelätä sitä että jos onkin vahingossa tehnyt kuten yllä, sillä nämä bloggarit eivät vahingossa tätä tee vaan ihan tietoisesti. Kai se kilpailu lukijoista sitten ajaa ihmiset mitä kummallisempiin tekoihin.

Jos ihan vaan vähän valotan, että miksi kannattaisi linkittää idean alkuperäinen lähde:

- Kuten sanottu, Suomessa on pienet blogipiirit ja hyvin todennäköisesti monet kynsiblogit omaavat hyvin saman lukijakunnan, ideat kyllä tunnistetaan ja monesti lukijat tulevat sanomaankin idean alkuperäiskeksijälle että hei katsos mitä tuolla blogissa touhutaan.
- Bloggaajat luultavasti tunnistavat omat ideansa, jos ne kopioidaan täysin samanlaisina. Vaikka sinulle ei kopioinnista tulla marmattamaan päin naamaa, niin kyllä luultavasti kohde omansa tunnistaa.
- Ideoiden vieminen herättää pahaa henkeä. Itse välttelen näitä blogeja joissa kopioidaan, en tahdo tukea sellaista. En siis todellakaan linkittele näitä blogeja ainakaan hyvässä mielessä omaan blogiini.
- Alkuperäisen lähteen mainitseminen on mukava kohteliaisuus idean keksijälle. Itse olen saanut useilta ulkomaisilta kynsibloggaajilta tunnustusta heidän blogissaan kun olen linkittänyt heidän bloginsa omaan postaukseeni.
- Miksi et linkittäisi? Kyllähän luultavasti mainitset jos jokin lakkaus on saanut ideansa vaikka jostain karkkipaperista, miksi et mainitsisi jos inspiroituisit toisen kynsistä?
- En tue tätä "joku on jo sen idean keksinyt kuitenkin aiemmin"-teoriaa, sillä mitä se oikeastaan haittaa? Yksinkertaisesti jos saa inspiraation jostain, niin kai sen voi mainita, mitä väliä onko idea uusi?
- Linkittäminen on osa blogikulttuuria! Mikään blogi ei ole yksin täällä blogosfäärissä. Ei kukaan siksi teidän lukijoistanne häviä että löytää muitakin hyviä blogeja. 
- Itse tykkään jos joku teistä on inspiroitunut minun kynsistä ja näkisin mielelläni teidän versioita tekemistäni kynsistä! Linkiteltkää siis rohkeasti kommenttiboksiinkin jos olette inspiroituneet. :)



Toivottavasti ymmärsitte (tai ainakin yrititte ymmärtää) pointtini oikein, halusin vaan taas muistuttaa koska mua sapettaa tää juttu aina joskus kun törmään tällaiseen. Hyvä mielestäni keskustella asiasta aina välillä, kun blogosfääriin tulee uutta porukkaa, joka ei ehkä vielä ota tätä seikkaa huomioon. :)

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Bahamian Escape -kukkaset

Nyt pistettiin pinkit ja vaaleanpunaiset kynsilakat hetkeksi nurkkaan ja hypättiin pois mukavuusväri-alueelta. Sininen on vihreän ja muiden "poikavärien" lisäksi yksi niistä värisävyistä, joita vierastan vähän ja vaihdan sen usein "tyttöväreihin" eli esim. lilaan tai pinkkiin. Viimeisimpään TD-tilaukseen tuli kuitenkin tuo China Glazen sininen Bahamian Escape napattua, joten tahdoin sitä testata.



Tartuin taas dotting tooliin ja lainasin jälleen kerran Sallan ihanaa ideaa dotting tool-kukkasista. Tätä mallia on tullut hyödynnettyä ja paljon, siihen ei kyllästy ikinä! Mutta dotting toolini saisi joku kohta jo piilottaa, että joka lakkauksessa ei olisi pelkkiä dotting tool-juttuja. ;D



Yleensä en ihastu sinisiin, mutta Bahamian Escape -lakka Color Clubin Take Me To Your Chateaun lisäksi kyllä pääsi suosikkilistalle. Ainoa mikä minua tässä lakassa hämää on sen todella huono levittyvyys; lakka on liian luirua eikä levity tasaisesti ilman päällyslakkaa. Peittävyys oli hyvä, periaatteessa jo yksi kerros olisi riittänyt mutta pistin kaksi kuitenkin ettei tarvitse laittaa paksuja kerroksia.



Käytin näissä kynsissä siis:

Seche Base
China Glaze - Bahamian Escape (sininen lakka)
China Glaze - White On White (kukkasissa)
+ 2 mm sinisiä strasseja ja Cesarsin pikakuivattavaa (joka on saatu)

Mulle tulee näistä mieleen just jotkut Hawaji-kukat, tykkään kyllä. Tein samanlaiset kukkaset varpaisiinkin, pohjana China Glazen ihkupinkki Pool Party ja niissä oli keskellä pinkit strassit. 



Mulla on se videoviikko vähän vaiheessa, koska oon puolikipeä ja mun ääni on ihan kamala. Osan videoista oon kuitenki tehny ja kun mulla ens vkolla loppuvat toiset työt niin ehdin sitten toiv. tehdä teille sen viikon tässä piakkoin.

Sain tänään muuten töissä idean että tekisin teille postaussarjan kynsitaiteessa käytettävistä työkaluista. Esittelyyn tulisivat ainakin dotting tool, appelsiinipuutikku, siveltimet, lasiviila ja monitoimi/bufferviila koska näistä kysellään niin paljon kaikenlaista. Omistaisin siis jokaiselle välineelle oman postauksensa ja näyttäisin esimerkkejä niiden käytöstä ja kertoisin mistä niitä saa yms.

Miltä kuulostaa ja onko muita välineitä edellä mainittujen lisäksi, joista tahtoisitte tietää? :)

torstai 14. heinäkuuta 2011

Pikaista paikkailua + kissanristiäisiä

Töiden parissa kynnet ja kynsilakat saa kyytiä, joten eilen tein jotain pikaista paikkailua kuluneisiin kynsilakkoihin ja tulos on tässä:



Tää homma lähti taas käsistä kun sain käteeni dotting toolin. Alkuperäinen ajatus oli pistää Color Clubin Space Casea ja pienet, huomaamattomat rusetit. Nyt tää koristelu on kaikkea muuta kuin huomaamaton mutta tykkään ihan. Nyt jos valitsisin niin en kyllä varmaan laittaisi fimorusetteja, vaan jotain muita fimoja ehkä.



Mulla oli taas vaikeuksia päättää mitä kuvia laitan, joten pistetään niitä sitten useampia.



Lakkoina käytin seuraavia:

Seche Base
Color Club - Space Case
Wild and Crazy - Montana
CesarsSecrets Rapid Dry Top Coat (saatu)



Sitten vielä vähän kisuasiaa. ;)



Kissat saivat eilen nimet Romeo (vas.) & Leonardo (oik.). Olen ehdottoman tyytyväinen, että otettiin molemmat veljekset, sillä raukat ovat ihan pulassa ilman toisiaan. Joka paikkaan mennään yhdessä ja jos toinen ei heti tule mukaan, niin alkaa huuto, kunnes puuttuva pari on mukana. Leonardo esimerkiksi tarvitsee Romeon henkiseksi tuekseen vessareissuille, muuten ei huuto lopu.

Semmoisia kuulumisia! Kertokaahan toki mielipiteitänne kynsistä ja toki kisuistakin. :)

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ne on täällä!





Kisut. <3 Kaverit on sen verran leikkisiä, niinku pikkukissojen kuuluukin että ei-heilahtamattomien kuvien ottaminen on vaikeaa, mutta sain nyt pari kuvaa otettua. ;D

Haettiin kisut tosiaan eilen kotiin ja siitä lähtien on asunto ollut täynnä pikkuisia, pehmoisia askeleita ja tohinaa! <3 Nimiä eivät toverit ole vielä saaneet, eli kissanristiäisiä ei ole vielä vietetty, mutta jotain nimi-ideaa jo on. ;)

Mun sydän on valloitettu. <3

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rusetit on kivoja T: Minttu

En rehellisesti sanottuna uskalla, enkä kyllä jaksakkaan laskea sitä monesko tämän blogin manikyyri tämä on, jossa on rusetteja. Rusetit on kivoja.



Mä en nyt sitte osannut päättää miten päin nää kynnet kuvaisin, joten kuvasin sitten vähän joka kulmasta varmuudeksi. Sanokaahan muuten, että eikös noi kuviot nimettömissä selkeästi ole rusetteja? Ebayssa ne myi niitä perhosina, mutta ei noi kyllä perhosia ole (eihän?) vaikka on perhosetkin on kivoja.



Nämä kynnet noudattaa vähän samaa kaavaa kuin aiemmin tekemäni rusettiranskis täällä. Musta idea on hurjan kiva. :) Tykkään ehkä näistä kynsistä enemmän kuin noista aiemmista.



Käytettyjen lakkojen kuvasta tuli niin kökkö etten pistä sitä tähän, mutta listaan käytetyt lakat ja välineet:
Seche Base (aluslakkana)
China Glaze - Encouragement (pohjalakkana)
Color Club - Yachty Yadda (tipeissä, saatu CesarsShopista)
Wild and Crazy - Montana (pisteet)
+ dotting tool pisteissä apuna, kynsiliimaa eBaysta ja rusetit sekalaisesta eBay-kiekosta
CesarsSecrets RapidDry Top Coat (pikakuivattavana päällyslakkana koko komeuden päällä, saatu CesarsShopista)

Tajusin tässä taas että dotting toolhan on tosi kätevä väline monessa jutussa, esim.
- kiinnitettäessä koristeita toolilla voi napata koristeen ja asettaa oikealle paikalle
- muitakin kuvioita voi tehdä sen pään avulla, esim. kuivamarmorointi, sydämet..
- tassuja! <3
- sillä voi tehdä niitä palluroita ja pisteitä luonnollisesti
- ...

Siks mä ajattelinki että kiva pistää siihen arvontaan muutama dotting tool jakoon, koska se on niin kätevä väline ja musta jokaisella kynsiharrastajalla on must olla se!


Mun on pitäny kysyä teiltä jo hetken aikaa, että mistä aiheesta haluaisitte kynsituton/tutoja? Eli siis jos nyt jotkut kynnet teille tulee mieleen jotka oon tehny/teen tässä lähitulevaisuudessa, niin hihkaiskaa kun tahdotte nähdä miten ne tehdään. Videoviikolle oon siis tekemässä jotain tutoa, vesimarmoroinnista onkin tulossa tuto mutta jostain muusta kanssa. :)

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Materialismi(ja vähän muutakin)onnellisuutta

Innostuinpas taas tekemään videon, olkaatten hyvät! Video oli kätevämpi tehdä kuin kuvata koko kasa yksitellen. ;D (Tosin nyt 1,5 h kestäneen videon latautumisen odottelun jälkeen olis pitäny vaan kuvailla ne, noooh saatte taas "nauttia" mun höpinöistä..) Voisin taas sanoa pari sanaa tosta miten vihaan ettei tässä oo automaattitarkennusta, mutta ei sille nyt mitään enää voi. Siksi yleensä pistän lattiaan/pöydälle jonkun merkin niin tiedän mihin tuo tarkentaa. ;D




Eli mitäs sitä tuli tilailtua? Tässä listaa tänään ja eilen saapuneista jutuista:
- 50 kpl swatchauskiekkoja
- Akryylineste
- 12 purkkia akryylijauhetta
- 12 purkkia kahdeksankulmaista glitteriä
- Dotting tooleja
- Strasseja (pyöreitä, pisaroita, kyyneleitä)
- Microhelmiä
- Helmenpuolikkaita
- Sekalainen seurakunta -hyrrä
- Rusettikuvioita
- Perhoskuvioita
- Astioita akryylileikkeihin
- Akryylisiveltimet (ei muistaneet hypätä kuvaan)
- Seche Base
- Orly - Oh Cabana Boy
- China Glaze - Encouragement
- China Glaze - Bahamian Escape
- China Glaze - Secret Peri-wink-le
- China Glaze - Sugar High
- China Glaze - Harmony
- Color Club - Space Case
- Color Club - Red Velvet

Kynsilakat nailsupplies.us-sivustolta, muut eBaysta. ;D

En oo sentään niin tyhmä ja itsekäs ollut että vaan itelle kaikkia herkkuja tilasin, nimittäin arvontaankin tilailin kaikenlaista, mutta niitä en paljastakkaan teille vielä. ;)

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Pinkkikisu

Nopeahko kynsipäivitys, leikin dotting toolilla ja fauxnad-laatalla ja voitte varmaan arvata mistä idea tuli? Mustia kissoja! ;)



Lakka: Color Club Yum Gum (saatu CesarsShopista)
Tassut: tehty dotting toolilla
Kisut: Fauxnad-laatasta
Sydämet: tehty dotting toolilla

Tuo Yum Gum pääsi ekaa kertaa kunnolla kynsille muistaakseni vasta nyt. Olen kyllä tuoksutellut sitä ja yksinään lakkaillut sillä, mutta koristelin vasta nyt ne ekaa kertaa. Tuo on jännä lakka siitä, että näyttää huomattavasti kivemmalle kynnellä kun pullossa, johtuukohan siitä sitten ettei ole tullut käytettyä. Yum Gumhan on nimensämukaisesti tuoksulakka, tuoksuu juurikin jollekkin purkalle, aww. :')

Nyt mun pitäs lähtee unten maille, huomenna taas kuudeksi töihin! Mutta kertokaahan toki miellyttikö kynnet? Itse tykkäsin, kerrankin minulla kynnet ilman mitään glittereitä tai strasseja! ;D

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Uudet kynnet ja kissakuulumisia

Kuulette minusta jälleen! Viikonloppuisin minäkin jaksan elää ja päivittää blogijuttuja, tänään oonki tehny kivasti blogin eteen töitä, kuulette niistä videolla joten pidemmittä puheitta, video kynsistä ja kissahöpinää!



Sitten vielä niille, jotka jostain syystä eivät katso videota:







Eli siis kaksi kissanpentua on tulossa meille vkolla 28 eli parin vkon päästä! Ollaan Roopen kanssa innoissamme, naureskelin tänään kun tilailin kisujuttuja netistä että tää on niinku olis lapsi tulossa ku innoissaan shoppailee kaikkea ihanaa vaaleansinistä ja vaaleanvihreää pienokaisille. ;D Onhan ne kissalapset vähä niinku omia lapsia, eikös? Ainakin taatusti yhtä hemmoteltuja tulevat olemaan tässä taloudessa, ollaan Roopen kanssa molemmat niin tajuttoman kissarakkaita.

Touhua ja tekemistä siis riittää mutta videoviikko ja muut luvatut jutut on tulossa, mutta älkää hämmästykö edelleenkään jos en joka päivälle saa postausta tehtyä! :)