keskiviikko 8. helmikuuta 2012

China Glaze Magnetix - Pull Me Close

Jeejee mun magneettilakat saapui eilen! Pelkäsin aika kovasti että miten nämä toimii, kun tätä ChG:n magneettia on haukuttu toimimattomaksi/liian heikoksi. Tahdoin silti itse testata ja osittain kyllä olen samaa mieltä, että kokoelma ei ehkä ole ihan niiiiin kiva kuin olisin toivonut. Kiva silti!

Hankin koko kokoelman TD:ltä, eli 6 lakkaa ja Chinan oman magneetin, joka myytiin erikseen.  

Attraction, Pull Me Close, Cling On


Drawn to You, Instant Chemistry, You Move Me

Samaan tilaukseen ängin China Glazen Crackle-lakan Crushed Candyn ja Orlyn Fowl Playn.

Crushed Candy, Fowl Play

Ekaksi kokeiluun valitsin vaaleansinisen Pull Me Closen ja viivakuvion.

Vasen
Pistin molemmat kädet, vasemman käden tein ensin ja minusta se ei onnistunut niin kivasti kuin oikea. Harjoitus tekee tässäkin mestarin, jotta tietää miten magneettia kannattaa pitää ja kuinka kauan.

Oikea

Edestä

Magneetissahan on 3 eri kuviota. Tämän hetkisten testailujen perusteella pidän eniten tuosta suorasta viivoituksesta, oikealla alhaalla. Onnistuin jo sotkemaan magneetin vähän, kröhöm..

Takaa
Takana näkyy nuo pienet muoviset tuet, joiden varaan voi magneetin jättää kynsinauhalle magneettia käyttäessä. SiltiKIN onnistuin osumaan märkään lakkaan tällä. Ei siis ihan Sonnevarm.. idioottivarma kapistus ollenkaan.

Ongelmilta ei kyllä tämän magneetin kanssa vältytty. Pistin ensin yhden kerroksen ja annoin kuivaa ja vasta toisen kerroksen muotoilin magneetilla. Onnistuin pari kertaa tökkäämään magneetin tuohon lakkaankin.. Saattaa myös olla että pidin magneettia liian lähellä ja se veti lakan puoleensa, sitäkin olen kuullut magneettilakkojen kanssa tapahtuvan.

Toinen ongelma magneetin kanssa oli, että leveissä kynsissä (kuten peukku) se ei riittänyt sivuille asti. Muutenkin kynsien sivut meinasivat jäädä välillä kuvioitumatta. En tiedä miksi, ehkä se johtuu heikosta magneetista. Muita ongelmia joita kohtasin oli magneetin pienuus, jos on pitkät kynnet niin magneetti ei riitä alkuunkaan. Tässä taas yksi hyvä pointti miksi lyhyemmät kynnet on pitkiä paremmat. ;D En huomannut mitäään vaikutusta magneetin liikuttamisella sivuille, en saanut sivuja silti magnetisoitua.

Vasen
En tiedä vaikuttaisko lakan määrä siihen, kuinka "tumma" kuviosta tulee. Kuten yllä huomaatte, vasemman käden etusormessa on todella paljon mustaa, pikkurillissä eniten vaaleansinistä.

Oikea

Kokonaisuutena tykkään kokoelman ideasta, mutta toiveissa olisi vahvempi/isompi magneetti. Näitä voi varmaan muidenkin merkkien magneettien kanssa käyttää, tuloksesta en tiedä. Pikaisten testailujen perusteella tämä Pull Me Close sekä vihreä Cling On tuntuivat olevan toimivimmat, joihin kuvio muodostui selkeimmin ja parhaiten. Magneettilakat tuntuvat olevan nyt tämän hetken juttu, saa nähdä tulevatko esim. Color Club ja OPI omiensa kanssa myös markkinoille. ;D Tokihan näitä lakkoja on jo vaikka kuinka kauan ollut ennenkin tätä joillain merkeillä.

Tykkäättekö magneettilakkojen ideasta, omistatteko näitä? :)

59 kommenttia:

  1. Upea tulos :D Olen pitkään haaveillut magneettilakasta ja nelly.comista meinannut ostaa mutta 19 euron hinta on hirvittänyt, China Glazen hintaan voisin kyllä jo ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa! 19 euroa on aika paljon kynsilakasta. :o

      Poista
  2. Tosi kivat.:) Mä sain joululahjaksi magneettilakan, mutta en magneettia.:D Eipä ole sit tullut käytettyä. Kokeilin kyl yhdellä jääkaappimagneetilla millä sain raitaa, mutta se oli aika huono teholtaan tai sit pidin sitä liian kaukana ja liian vähän aikaa ja sain sillä vain pienelle alueelle sitä kuvioo. Pitää kyl hankkia jostain se magneetti käsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih aika hassua että jääkaappimagneettikin kuitenkin jotain kuviota tuottaa! ;D

      Poista
    2. Oli kyllä aika yllätys.:D Pitää katsoa onko noissa mun jääkaappimagneeteissa jotain kuviomatskua, toi raidallinen oli vanhempien luona missä sitä lakkaa testasin.:) Kannattaa käydä läpi jos vaikka sultakin löytyy jotain muitaki kuvioita. Siitä jääkaappimagneetista tuli aika tiheää raitaa et ainakin erilaisuutta saa jos haluaa.:)

      Poista
  3. en oo ikinä kuullutkaan magneettilakoista :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei kyllä paljoa ole ollut suomalaisissa blogeissa esillä, ainakaan itse en ole huomannut. ;D Toivottavasti tämä postaus selkeytti edes vähän. :)

      Poista
  4. Onko sulla tutoa jo näistä lakoista? Mulle nämä magneettilakat on ihan uusi juttu ja mielenkiinnosta haluaisin saada lisää tietoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole sen kummempaa tutoa näistä, ovat siis ihan kynsilakkoja, joihin saadaan magneetin avulla kuvio muotoiltua. Kun märän lakan päälle isketään tuo magneetti, ei kuitenkaan lakkaan kiinni asti, niin magneetti saa aikaan noita kuviota. Toivottavasti selkeytti. :)

      Poista
  5. Kokeilin noita silloin aikoinaan, kun L'oreal julkaisi omansa, eivät oikein olleet mun juttu. Tosin nuo viivat näyttää paljon paremmalta kuin se L'orealin tähti...

    Mutta piti kysymäni, kun kerran tilasit noi Trans Designista, että mites ne merkkaa paketin arvon? Kestääkö tilata ihan huoletta ilman pelkoa tullin haavista? Mun pitäis hankkia kohta kakkospullot China Glazen Romantique-kokoelmasta, kuudesta sävystä, ja TD:ltä ne tulis laskujeni mukaan edullisemmaksi kuin eBaysta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ihan hirveesti siitä tähtikuviosta innostu, nää viivat on kivempia. ;D

      TD:llä e merkkaa 4,95 $ paketin arvoksi ja kuitin saa spostiin, ei tule paketin mukana. Eli juu kestää tilata tullien puolesta, itselläni on aavistuksen joskus tullirajat paukkunut, eikä ole mitään käynyt, tosin sulla noi 6 ploa taitaa jäädä postikulujen kanssa reilusti sen alle, eli ei sitten ainakaan pitäs olla ongelmia. :)

      Poista
    2. Kiitos infosta! Mulla on sellainen muistikuva, että tulliraja - tai siis alv-raja - laski viime vuoden puolella. Siinä missä ennen kesti tilata sen verran, että alv jää just ja just alle kymmenen euron, niin nyt se perittävä alv on kai vitosen eikä kymppi. Eli periaatteessa kestäis tilata vain n. 23 eurolla :E Mutta pitääpä tarkistaa toi vielä.

      Poista
  6. Tykkään ihan hulluna ja omistan neljä Laylan Magneffect-lakkaa :) Näistä China Glazen lakoista löytyy lähes dupet Laylalta ja Laylalla on paljon enemmän sävyjä joten olin vähän pettynyt tähän kokoelmaan, mutta kiva silti. Laylallahan on vain yksi magneetti mutta se tuntuu toimivalta ja itse ostin tähtimagneetin vielä lisäksi :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laylan lakkoja oon kanssa katellut, mutta en oo törmänny niihin missään sopivasti että ois tullu ostettua. ;D

      Poista
  7. Mä tilasin ite yhden lakan tuosta kokoelmasta ja ootan innolla sen saapumista. Testasin eilen Essencen magneettilakkaa ja mulla oli ihan samoja ongelmia kun sulla. :D Onnistuin tökkiin lakkaa magneettiin, magneetti tais vetää vähän lakkaa puoleensa jolloin sain aikaan ihan uuden värisiä pisteitä... :D
    Mä testailin Essencen silleen, että laitoin vaan yhden kerroksen lakkaa. Yllätyin kuinka nopeesti niin paksu kerros kuivui! :O Tais kuivuu melkein nopeemmin, mitä jotkut mun normaalit lakat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ykskin kerros saattais riittää osaan näitäkin lakkoja. :)

      Poista
  8. Kivat kynnet! Mulla on kans mangneettilakkoja & tykkään! äiti on tuonu ne kesällä Helsingin kauneusmessuilta ne oli silloin juuri tuotu Suomeen (: Makso kait pari kymppiä kappale ja ne on Layla merkkistä jossa on päässä magneetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oo aivan, niihin Layla-merkkisiin mäkin oon blogeissa törmänny. ;D

      Poista
  9. WOOOOOOOW iha SIKA upeet noi kynnet !
    Mä en varmaa osais ees käyttää tota magneettii ku oon sellai ähläm sähläm joka ei osaa / ymmärrä koskaa mtn xd

    mut vähänkö upeet silti <3 !
    ...vois ite joskus hankkii...

    VastaaPoista
  10. Voi että kun on kivan näköset! :) Mulle kans :D

    VastaaPoista
  11. Mietin itekkin oisko pitäny tilata, mutta veikkaan ettei mun sormissa se magneetti kyllä pysyis.. :D Voisit videoida meille ens kerralla ton sun magneetin käytön?

    + Siihen arvontaan mietin, että jos vielä omassa blogissa mainostais sitä sun arvontaa niin saako enään arpoja? :D Koska siinä vaiheessa mulla ei vielä ollu blogia mutta teen tässä kohta ja kelasin että voisin mainostaa sitä sun arvontaa mikäli saan arvan. >:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis varmaan videoida, kun niin monet sitä kyselee. ;D Mielellään kyllä ottaisin kaikki arvat yhdessä osallistumisessa, on niin hankala lähteä tuolta kaikkien vastausten keskeltä poistamaan sitä sun edellistä. :/

      Poista
  12. Kuin hienot <33 Tykkään kovasti.. siis miten toi kuvio tulee tohon?? Sitä en ihan tajunnut?? Tuleeks se siit magneetista?? Tsoi upeet :)

    VastaaPoista
  13. voisitko tehdä videon missä kerrot miten mangeettikynnet tehdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisesti juu, jos onnistuu niin että mulla ei oo vaan kädet siinä tiellä kokoajan. ;D

      Poista
  14. Voitsitko tehä lähiaikoina noista "tähdistä"..? Me siskon kanssa odotellaan niitä innolla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveesi on otettu huomioon, katsellaan. ;D

      Poista
  15. Nää on aina yhtä hienoja, mut henk. kohtasesti tykkään enemmän käsinkoristeluista. :dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä käsinkoristellut on henkilökohtaisemmat kuin nämä tai vaikka cracklet. ;D

      Poista
  16. voisitko tehdä video tuton noista mangneetilakkojen käytöstä?

    VastaaPoista
  17. uuu upeita nää magneettilakat, en tiedä tuunko ite koskaan ostaa mut katotaa !

    VastaaPoista
  18. Kivan näköset kynnet, mutta en siis oikein käsittäny että miten noi kynnet synty, niin yhdyn edellisen kommenttiin eli voitko tehdä videon magneettikynsien teosta? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan tehdä kun monet sitä näyttää haluavan. ;D

      Poista
  19. Tosi kivat kynnet! :) Aattelin nyt kysästä että ootkohan ehkä jossain vaiheessa myymässä jotain tarpeettamampia kynsijuttujas pois? Kun itellä ei oo oikein varaa ostaa kaupasta kiskurihintaan ja netistä en alaikäisenä tietääkseni saa tilata, tai ainakaan en uskalla :D Ja mietin varsinkin kun jossain vaiheessa ostit uudet dotting toolit niin jäiköhän edes yksi vanha tarpeettomaksi vai löysikö ne jo uuden osoitteen? Sellaista nimittäin itelleni kaipailisin (edes hiukan halvemmalla kun stokkalta 13€...) :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen minä varmasti taas jossainvälissä myymässä näitä tarpeettomia, kannattaa pysyä kuulolla. :)

      Poista
  20. Omistan alexssandron magneetti lakan ja sen magneetin. Ei ole hirveästi tullut käytettyä, aina onnistun söhläämään :D Siinä kyllä parempi magneetti mikä on muotoiltu kaarevasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kätevää, miksei ChG tajunnu tota kaarevaa magneettia! :D

      Poista
  21. Onpas kivat:) Himottais kyllä ostaa, noi on vaan loppu kaikista nettikaupoista mitä oon katellu:'p Tää on ehkä sellanen juttu taas, mitä on kohta jokaisella merkillä Seppälän ja Flomarin lakat mukaanlukien:'D Tavallaan ärsyttää kaikki tällaset kun pitää "matkia", mutta toki se on bisnestä ja ihan kiva jos niitä saa halvemmalla sitten. Silti, ei oo enää sitten sekään niin "oooh, magnettilakka!" vaan enemmän "aijaa, sullakin..."
    Tajuukohan tästä kommentista puoliakaan....Nomutta, jokatapauksessa siis tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, ymmärrän. ;D Toisaalta taas kiva että tulee useille merkeille, niin sitten kilpailun johdosta joutuvat esim. parantamaan noita magneettejaan, toivottavasti. ;D

      Poista
  22. Hienot kynnet! Kivoja sävyjä noissa magneettilakoissa. Idea on hauska ja tuolla näyttää saavan mukavan erikoisen kuvioinnin. :)

    Olen katsellut noita magneettilakkoja, mutta en ole viitsinyt tilata, koska ne tuskin toimisivat kovin hyvin minulla. Kynteni ovat päältä todella kaartuvat, joten en usko että saisin magneetilla sivuja kauniiksi. Jopa Konadin kokokynnenkuviot tuottavat silloin tällöin ongelmia, kun stamperia pitää pyöräyttää roimasti jotta menee sivuillekin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla kanssa tosi kaarevat kynnet. :/

      Poista
  23. Ihania!

    Miksi minä tyhmä en ostanut Kanarialta Essencen magneettilakkoja? Nooh pitää sanoa porukoille, että ostavat sitten minulle niitä, kun lähtevät Berliiniin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, magneettilakkoja ei kyllä liikaa ole markkinoilla. ;D

      Poista
  24. Mulla on nails inc ja lorealin sekä 2 lancomen magneettilakkaa, muttei näitä china glaze lakkoja vielä. eilen niitä tukussa käydessä kyselin, muttei ollut sinne vielä rantautunut, niitä odotellessa =)

    VastaaPoista
  25. Onhan niis kiva idea, vähä erilaist koristeluu nopeest =) Ite en kummiskaa omista, ois tosin ihan kiva koittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, joskin tuntuu tällähetkellä että vaatii vähän harjoittelua ennenkuin tätä voi sanoa nopeaksi koristelutyyliksi.. Sählään edelleen näiden kanssa. :D

      Poista
  26. Ihanat kynnet<3<3 Mistä noita magneettilakkoja ja magneetteja sais? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lueppas FAQ-sivu, sieltä löytyy ChG-lakkojen ostopaikkoja. :)

      Poista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Moi!
    Mistä tilaat/ostat noita china glazen lakkoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips! Kurkippas täältä tarkemmin ostopaikoista: http://sonnela.blogspot.com/p/faqukk.html :)

      Poista
  29. Ihanat kynnet :) Oliks ton kuvion aikaansaaminen vaikeeta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se aika nopsaan se magneetti tekee ton kuvion, haastavaa on saada pidettyä magneetti erossa kynsistä ettei se sotke niitä. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)