maanantai 3. joulukuuta 2012

Kynsilakkahankintoja

Hetkeen ei ookkaan ollut ostospostauksia blogissa, katsoin että melkein kuukausi (!!) sitten viimeisin ostospostaus. Ajattelin keräillä taas vähän yhteen postaukseen lakkoja joita on tullut hankittua. Ihan se ei kyllä mennyt nappiin se ajatus olla ostamatta marraskuussa mitään.. Melkeinpä päinvastoin. :D Ehkä tämä joulukuu sitten paremmin..

Näytä Kyntesi -kynsisalongissa Tampereella oli marraskuussa (?) muuttomyynnit, joten kun sain tietää niistä, niin piti heti etsiä diileri, joka diilais mulle kivoja lakkoja. Onneksi sainkin välittäjän itselleni ja välittäjä hankki mulle neljä ihanaa lakkaa.

469 & 552

Nfu Oh-merkiltä 469 ja 552, ihania cremejä. Jotenkin syksyisiä värejä, mutta eipä tuo haitanne, minä kun käytän vuoden ympäri värejä ihan miten sattuu.


Fleeting Hibiscus & Exceptionally Gifted

Misalta Fleeting Hibiscus ja China Glazelta Exceptionally Gifted. Raukka EG vähän kärsinyt, sillä noissa vanhoissa ChG pulloissa hyvin usein kuoriutuu tekstit jossain vaiheessa pullosta, vähän hassu juttu.

Ebaysta piti tehdä yksi testitilaus ja valitsin testilakaksi China Glazen Material Girlin.

Material Girl

Ihana lakkahan se on, mulle tuli uutena se että lakassa on pinkkejä hologlittereitä. Tää lakka ei jotenkin pääse oikeuksiinsa kuvissa, joten en ihmettele että monet tätä hehkuttaa. :o

Asokselta tuli tehtyä tilaus tuossa vissiin viikko sitten. Tein tilauksen sinne ensimmäistä kertaa ja voisin samalla kertoa vähän kokemuksia sieltä tilaamisesta. Tilaus maksettiin PayPalilla, Asoksella ei ole postikuluja ollenkaan ja se sijaitsee Brittilässä, joten tullirajapelkoa ei ole.

Iso miinus Asoksen pakkaamisesta. Kynsilakat pakattiin liian isoon pahvilaatikkoon, ilman yhtään mitään pehmusteita. Elikkäs lasipullot kolisivat toisiaan vasten kivasti. Ei näin. Tilaus tuli kuitenkin ehjänä n. viikossa ihan kotiovelle saakka, lähetti soittikin ennen toimitusta että sopiiko tuoda nyt. Siitä iso +++

Sittenpä niihin Asos-ostoksiin, eli kaikki allaolevat ostin sieltä:

Blizzard & Snowflake

Ostin jonkin eksklusiivisen Asos-paketin Models Owneja, siinä oli kolme lakkaa, Blizzard, Snowflake ja Indian Ocean. IO mulla jo onkin, joten toista ajattelin kaupata veljen tyttöystävälle, siksi se ei ole tässä kuvassa. Nuo kaksi kuvassa olevaa ovat Modelsin uutta Wonderland -kokoelmaa.


Chameleon Lilac & Chameleon Pink

Barry M -lakkoja piti kanssa ostaa, kaksi väriä vaihtavaa lakkaa sävyissä Chameleon Lilac ja Chameleon Pink. Nämä vaihtavat väriä tummemmaksi, jos päälle laittaa päällyslakkaa.Tämäntyyppistähän on China Glaze tuomassa muistaakseni ensi vuonna Tranzitions -kokoelmassa myös.


Ruby Glitter, Amethyst Glitter & Croc Effects

Lisää Barry M -lakkoja, Ruby Glitter ja Amethyst Glitter sekä Croc Effects -efektilakka. Ihastuin täysillä noihin glittereihin ja myös tuohon krokoefektilakkaan, vaikka se vaatikin pari harjoituskertaa ennenkuin näytti kivalta. Se kun toimii eri tavoin kuin esim. crackle-lakat, nimittäin tuo croco-lakka lakataan vielä kostean lakan päälle, muuten se ei toimi. :o

Nyt jos joku kysyy tämän postauksen yhteydessä että mistä jokin lakka ostettu, niin pidän oikeuden olla vastaamatta sellaiselle, joka ei postausta jaksa lukea. ;D Tällaisia ostoksia, kiinnittikö jokin lakka erityisesti huomionne? :)

46 kommenttia:

  1. Tuo Models Ownin lakka näyttää todella kivalta :))
    Itselläni on tuota Croc effect lakkaa jä täytyy sanoa, että se on kyllä todella kauniin näköistä! Huomattavasti kivempaa kuin normi crackle :D innolla ootan, että millaisiin väreihin yhdistelet tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeh, niinpä, ihan erilainen tulos tulee kyllä tuolla kun crackleilla, vaikka molemmista kyllä tykkään. ;D

      Poista
  2. Tuo Barry M Croc Effect vaikuttaa jännältä... Itellä ei varmaan onnaisi lakata märän lakan päälle niin että lakkaus näyttäisikin vielä siistiltä : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän se vaati harjoitusta, kosketuskuivan lakan päälle se siis piti laittaa tai sellaisen ihan vähän tahmean. :)

      Poista
  3. Ihana tuo ruby glitter :o <3

    VastaaPoista
  4. ihania lakkoja kaikki mitä oot ostellu erityisesti ruby glitter ja amethyst glitter

    VastaaPoista
  5. Mul on itse asiassa noista Barry M -lakoista tuo Chameleon pink ja Croc Effect. Ostin lontoosta (:
    Hyviä ovat, tykkään ainakin ite. MO-lakat näyttää iiihanilta, varsinki Blizzard. Kuolaan :3

    VastaaPoista
  6. Nuo Barry M:t ;____; Giev!

    VastaaPoista
  7. Iiiihana tuo Amethyst Glitter♥ Se täytyy joskus saada!

    VastaaPoista
  8. Mä tykkään varsinkin Barry M:stä, mutta onhan nuo kaikki ihan syötävän suloisia ;D

    VastaaPoista
  9. Ruby Glitteristä mahdollisimman pian kynnet esille. Tosi jännän näköinen lakka!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitetaan ottaa käyttöön mahd. pian! :)

      Poista
  10. Todella nättejä lakkoja, varsinkin Barry M:ät!! :)

    VastaaPoista
  11. odotan innolla krokokynsiä! olen katsellut tuota lakkaa sillä silmällä vaikka kuinka kauan muttei ole tullut ostettua kun normicrackleja löytyy vaikka kuinka monta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täytyy yrittää saada äkkiä sitäkin näytille. Mulla vaan on kaahee lista kaikkea postattavaa ja kokeiltavaa. ;D

      Poista
  12. mistä oot noi ostanu? ;>

    VastaaPoista
  13. exceptionally gifted on tosi kiva muuten, mutta se on aivan järkyttävän huono levittymään :/ jää ekoilla kerroksilla aina kauheen epätasaseks ja peittää huonosti, mut sen kanssa kun jaksaa taistella tarpeeks niin sillä saa ihanan lopputuloksen! :)

    ja voi ei, nuo barry m:t on ihania!!!! ♥ pakko varmaan jossain vaiheessa hankkia tuo ruby glitter... :D

    VastaaPoista
  14. Oii ku ihanii lakkoja! Mua harmittaa ku en viitti ostaa nettikaupoista ja muuteski! En vitti kaikkkiii rahoi käyttäävaikka haluisinkin... - Mul ei oo sellaset pitkät kynnet mihin on helppo laittaa!ÄÄ KU SÄ AINA ESITTELET NOIT MODELS OWNEJA JACHINA GLAZEJA!! Haluisin sun kaikki lakkas ja sut meille asuu nii et kyllä tuntiikaa pysty tekee muutaku lakkaan mun kynsii!

    VastaaPoista
  15. Mulla sama kokemus Asosin pakkaussysteemistä. Tilasin 7 Barry M:n lakkaa, kaikki irrallaan isossa pahvilaatikossa. Kaksi lakoista oli ottanut osumaa sen verran, että lasia oli lohjennut, ihme kyllä lakkaa ei kuitenkaan ollut valunut pihalle ja ovat aivan käyttökelpoisia. Laitoin kuitenkin palautetta Asosille ja vuolaiden pahoitteluiden kera lähettivät mulle uudet kappaleet niitä rikkimenneitä lakkoja (vaikka sanoin kyllä, että lakat ovat käyttökelpoisia vaikka pullot kolhuja saivatkin). Tällä kertaa pakettiin oli sitten laitettu kolme isoa ilmatyynyä pehmusteeksi, ja niiden välissä pullot kolisivat taas iloisesti toisiaan vasten :D Noh, mikäs siinä, ehjiä olivat kuitenkin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojep! Onneksi ei näistä ollu mikään menny rikki tai haljennu mutta saisivat kyllä parantaa pakkaussysteemiään. :/

      Poista
  16. oi vitsi miten ihania kaikki! :)

    VastaaPoista
  17. ruby glitter aaww!!!*kuolaa*

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania lakkoja (:

    VastaaPoista
  19. mainitsen blogisi lemppari blogini- postauksessa: http://230198.blogspot.fi/2012/12/4-luukku-lemppari-blogit.html

    VastaaPoista
  20. Olin juuri silloin kaverilla, kun luin kännykällä netistä Näytä Kyntesi -sivustoa, kysyin kaverilta, et voisko se lähtee heti mun kaa sinne, mut ei me sitten lähettykkään. Mulla oli vielä monta kertaa ajatus mennä, mutta siihen se sitten jäi. :( Tulispa tänne Tampereelle enemmän kynsitarvikeliikkeitä tms. :DD Onkohan Pispalassa lähin kynsistudio.. hmm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, ei täällä Vaasassakaan tietääkseni oikein oo mitään kivoja kynsijuttukauppoja. ;(

      Poista
  21. Mietin tässä että onko sulla joku helpompi tapa saada glitterlakat pois kynsistä kun itselläni kuluu niiden pois ottamisessa ainakin puoli tuntia :D Eli onko sulla joku muu tehokkaampi keino ottaa glitterlakat pois kuin pelkillä vanulapuilla ottaminen ? xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna pitäis olla tulossa postaus aiheesta!

      Poista
  22. Voi luoja. Tuo pinkki glitterlakka on... pakko saada. Barry M:tkin ovat kivoja, mutta se pinkki glitteri China Glazelta on ihana.

    VastaaPoista
  23. noi models ownit ja barry m:t iskee kyllä muhun! pakko saada :D

    VastaaPoista
  24. Ihania lakkoja!! ja nuo kynnet on aivan upeet :))
    HEI tässä on miun blogi :) http://miunkynnet.blogspot.fi/
    mie seurailen tätä blogiatässä :) kivoja ideoita ^^

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)