keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Uutta lakkalipastoissa

Helmerin ja Malmin täyttymistä ei voi estää! Kuten monet tietävät, niin säilytän kynsilakkojani ja kynsitarvikkeitani IKEA:n Malm sekä Helmer lipastoissa/laatikostoissa. Enää eivät nekään ole tosin riittäneet aikoihin, nykyään mulla on sellaiselle päivittäiselle kynsitavaralle vielä oma laatikkonsa tuossa lattialla..

Tällaista täydennystä varastoihin on tällä viikolla tullut (varautukaa kuvatulvaan!):

Mystic Gold, Delirio Rosa

Tilasin Ninja Polishilta joskus pari viikkoa sitten pari Jade-hololakkaa, kun heillä oli Black Fridayn kunniaksi 15 min aletarjous Jade-lakoista. Ei voinut vastustaa kiusausta, kun oon monesti käyny noita Jadeja siellä kuolaamassa ja just ennen tuota tarjoustakin! Tilasin värit Mystic Gold & Delirio Rosaja maksoin alehintaan näistä postikuluineen vajaat 13 euroa.


TheBos.fi antoi mulle lahjakortin kauppaansa, joten valitsin nämä lakat kokeiltaviksi:

Shine & Shimmer - 26, Carnival & Muchi, Muchi
Technic Shine & Shimmer - 26, sisältää sekä kynsilakan, että hileen. Kokeilin jo yhdelle testikynnelle tätä, vaikutti kätevältä. Tuossa päässä on sellainen "sirotin" joten glitteriä tulee maltillisesti. Hintaa näillä kynsilakka+glitter -yhdistelmillä on 3,95 €/kpl.

Toisena Technicin Carnival, jota oonki katellu sillä silmällä tuolta jo aiemmin. Hintaa tällä 3,95 €.

Kolmantena Essien Muchi, Muchi, leveällä suomisiveltimellä! En tiedä onko nämä kaikki TheBos.fi:n Essie-lakat leveällä sudilla, mutta tämä ainakin oli. Hintaa 9,90 €, halvimpia suomisiveltimellisiä Essie-lakkoja en oo muualta löytänytkään.

Kynsikoristelut-yhteisöstä sain taas apua kynsilakkametsästyksiin ja sain ostettua itselleni H&M:n Confetti Timen, jota en oo meidän H&M:ssä viimeksi siellä käydessäni nähnyt. Hintaa tällä on 2,95 €.

Confetti Time
Ihana ihana ihana kultainen, jossa pientä ja isoa kultaista glitteriä ja hexiä ja näiden lisäksi sinistä ja pinkkiä hexiä. Hyvä H&M, oon niin ylpeä teistä että ootte tehny tällaisen lakan.

Tiedättehän kaikki, että alv-veron minimikantoraja laskee ensi vuoden alusta 10 eurosta 5 euroon? Tämä tarkoittaa käytännössä, että "tulliraja" laskee sieltä 43 (?) eurosta n. 22 euroon. Hyvästi siis isommat Trans Design yms. tilaukset ja tervetuloa eBayn yksittäiset lakkaostokset!

Sitten hieman eBay-ostoksia, kaikki alla olevat siis eBaysta.

Ridgefiller, Dark Purple, True Blue

Oon kulutellu ahkerasti loppuun aluslakkojani, joten piti uutta hankkia tilalle taas. Samalla tuli ostettua jotain muutakin, krhm. Orlyn aluslakoista oon tykännyt, joten ostin kokeiluun Orlyn Ridgefillerin. Näiden lisäksi samalla myyjällä oli tarjouksessa Instant Artisteja alle 2 dollarin hintaan kipale, arvaatte varmaan että sorruin.. Eli sävyt Dark Purple ja True Blue lähtivät matkaan myös.

China Glazeja piti kanssa hamstrata, nämä kolme seuraavaa Cirque du Soleil -kokoelmasta:

Whirled Away, Get Carried Away, It's A Trap-Eze!

Kenelle muulle nämä tuovat mieleen indie-lakat? Minun mielestä ainakin, hyvä China Glaze! Mitä indiempi, sen parempi tai jotain sinnepäin.

Minä, tikkuglitterin vihaaja, ostin kaksi (!!) tikkuglitteriä sisältävää lakkaa. Hullua. Eli Whirled Awayn ja Get Carried Awayn. Nämä on ihkuja, vaikka pullossa näyttävät vähintäänkin oudoilta. Whirled Awayssa on isoja (!) valkoisia hexejä, vähän pienempiä mustia hexejä ja isoja mustia tikkuglittereitä. Get Carried Awayssä on musta jellypohja, mustaa ja hopeaa pientä glitteriä sekä hopeita ja punertavia hexejä.

It's A Trap-Eze! on vaan yksinkertaisesti ihana. Vaaleanharmaa/sinertävä jellypohja ja glitterpommi. En edes yritä hahmottaa mitä kaikkea tässä on. :D


No Way Jose, Pizzazz, Glitter All The Way

Minä, viaton mainonnan uhri menin ja ostin China Glazen No Way Jose:n ihan vain, koska muut hehkuttivat sitä joka puolella niin paljon. Enkä muuten pettynyt ollenkaan, tämä on oikeasti aikas ihana! Ohut se on, mutta ihana silti.

Toisena ChG:n joulukokoelmasta Pizzazz sekä Glitter All The Way. Tykkään glitteristä, jos joku vaikka ei oo vielä huomannut.. Mitäpä olisi joulu ilman jouluglittereitä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Mitäs tykkäsitte, jäikö näistä jokin erityisesti mieleen kummittelemaan  (myöntäkää pois!) tai aiotteko hankkia jotain näistä? ;D

35 kommenttia:

  1. Tänään, kun kävin meidän H&M:llä ei ollut enää yhtään Confetti Timea ja Lumikkilakkojakin oli vain kahta väriä, muutenkin lakkojen osalta oli aika huono valikoima :O Niitä mustakorkkisia oli ihan normisti, mutta ei näitä ns. erikoisempia.

    Onneksi omistan jo joitain noista lakoista, niin ei tarvitse ostaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli nyt vasta Confetti Timeä! Lumikkeja ei ollut kuin sitä persikan väristä enää tai en ainakaan nähnyt. :o

      Poista
  2. olen miettinyt tuon Whirled Awayn ostamista, mutta oon kuullu että sitä on vaikea levittää koska hexejä tulee vähän, ja että valkoiset olisi liian isoja .. Jos kehtaat vaikka swatchata tai jotain ku niin haluisin ton mutta en haluaisi ostaa turhaan jos pitääkin paikkaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaikea levittää juu, valkoisia hexejä varsinkin hankala saada pullosta. Näin se on kyllä aina isojen glittereiden kanssa että ne ei tykkää siveltimeen tulla, mutta lakka itsessään on minusta ihana ja ostamisen arvoinen! :)

      Poista
  3. Upeita lakkoja!

    Itselläni on ChG:n Pizzazz sekä Get Carried Away, upeita. <3

    VastaaPoista
  4. Mua jäi kummittelemaan nuo edulliset Instant Artistit. Hankin niitä muutamat itselleni ja olen nyt ihan myyty, joten tuo hinta alkoi houkuttamaan :D Olikohan kuka myyjä kyseessä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeh, nää on ihkuja! Taisipa olla beautyzone2007 myyjänä. :)

      Poista
  5. Mulla on Technicin Bedazzled, haisee ihan JÄRKYN pahalle :(

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou, en hoksannut tuossa Carnivalissa ainakaan pikaisella swatchauksella erikoisempaa hajua. :o

      Poista
  6. Oi herranjestas, miten upeita nuo Cirque du Soleil-sarjan lakat !! Rakastuin!

    VastaaPoista
  7. Musta-valkoinen ihanuus on tulossa kotiin tämän viikon aikana <3

    VastaaPoista
  8. Lähinnä kuolaan noita CG:n lakkoja ... aijaa.. nooh.. se on sit jatkossa tyydyttävä ebayn ihmeelliseen maailmaan, kuten mainitsitkin ... ihan pyllystä tommoset säädökset .. toisaalta.. ymmärtäähän nuo .. mutta suomen rajojen sisällä lakkojen hintojen lasku tulisi tarpeen ... vois myyntikin olla toisenlaista ...

    VastaaPoista
  9. Ostin juuri eilen Technicin lakan, kun oli nätti kuparinen blingbling-lakka mutta se haisee ihan järkyttävälle, eikä kuivu ikinä. Kahdesti jo koittanut lakata sillä mutta se ei vaan ole kertaakaan kuivunut kokonaan. Sulattaa vaan alemmat lakkakerrokset liikkeelle vaikka pinta olisikin näennäisesti kuiva niin aluslakat lähtee liukumalla irti. Olisin halunnut pikkujouluihin semmoiset täysglitterkynnet mutta tuolla ei sellaisia taida saada aikaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei. :o Ei hyvältä kuulosta, katsotaan miten mulla käy tuon Carnivalin kanssa.

      Poista
  10. Mulla nyt jäi kummittelemaan tuo "mitä indiempi, sen parempi" :D Mä en jostain syystä ole innostunut, ehkä siksi kun en ole kokeillut... Mutta onko Muchi Muchi ranskislakka vai creme? Värinsä puolesta kiinnostais, jos olisi peittävä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kannattaa kyllä jotain indie-lakkasivuja katsella, esim. etsy.comia. Saattaa innostus syttyä, jos glittereistä yhtään tykkää! :) Muchi, Muchi on epäpeittävä ranskislakka.

      Poista
  11. ihania!=) ite vasta alottelen kynsilakkahommia ja haluisin kovasti noita china glazeja nii voisitko kertooa et saako niitä kaupoista?(en oo ainakaa nähny) ja mistä saa halvimmalla jos tilaisi?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa Suomen kivijalkakaupoista ChG:tä. Suosittelen kääntymään esim. TransDesignin (www.trandesign.com)tai eBayn (ebay.com)puoleen. :)

      Poista
  12. Rrrakastuin! Multa löytyvät It's a Trap-eze! ja Pizzazz, ja kaikkia neljää ostamaasi ChG-lakkaa himoitsen myös ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sietääkin himoita, ne on aika ihkuja! :)

      Poista
  13. Oi miten hania lakkoja :) Melkeen nuo kaikki kyllä!

    VastaaPoista
  14. It's A Trap-Eze! on lakka jota oon himoinnut ja takuu varmasti sen vielä ostan ja samaa vois sanoo noista ChG: glitterlakoista.

    Tuo H&M lakka jo löytyykin multa. Se on kyl söpö!

    Eikös Technicin lakkoja myydä marketeissa? Tietty tuota ihanuutta ei tuu siel koskaan olemaan, nyyh :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Technicin lakkoja on Seppälässä, mutta ei tätä Carnivalia ainakaan ole meidän Seppälässä näkynyt. :o

      Poista
  15. Hauskaa, ostin elämäni ensimmäiset China Glazet just netistä, ja ne ovat kaikki tässä postauksessasi :) eli Whirled Away, Get Carried Away, It's A Trap-Eze! ja Glitter All The Way. Muita en ole ehtinyt kokeilla kuin tuota Whirled Awayta. Se on nätti, mutta tuhannen vaikea levittää niin että glitterit tulisi tasaisesti. Valkoisia ei meinaa osua sutiin mitenkään, ja välillä ei mustiakaan. Sitten jos vetäisee useamman vedon kynnelle niin pakkaantuvat kynsien kärkiin. Arrggghhh! Olisiko sulla jotain niksejä :)? Vai olenko vaan auttamaton tumpelo :D? terkuin Ulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä sattuma! :) Totesin kanssa että ne valkoiset ei tahdo sieltä pullosta pois, ei siihen oikein taida mitään taikakonsteja olla. :/ Mutta voin lohduttaa että et ole tumpelo, isot glitterit on usein hanakoita pysymään pullossa!

      Poista
  16. itä jos mä haluan noi kaikki.. aah, lompakko ei tykkää taas yhtään sun postauksista. ;D

    VastaaPoista
  17. Oooh, oon tuota Glitter all the way:tä himoinnut mutta kun ebaystakin ostettaessa siitä saa maksaa ainakin kympin niin on kyllä pikkasen turhan tyyristä.. :( Vaikka ihana lakka varmasti onkin, huoh. Swatchaathan sen mahdollisimman pian? ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)