maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappu-Flormarit

Ei erityisen värikästä eikä vappuisaa kynsillä tänään, mutta helppoa ja näyttävää kyllä!

Alla kerros mustaa China Glaze - Liquid Leatheria, päällä kerros Flormarin U16:ta, upeaa violettia duochromea. Tekisi mieli kysyä Models Ownilta, että yritittekö tekin saada aikaan jotain tällaista väriskaalaa tehdessänne Beetle Juice -kokoelman Purple Blueta? Vaisuksi jäi Models Own tämän Flormarin rinnalla!

Antaa kuvien puhua puolestaan, tämä lakka on UPEUS. 








Tätä minä kutsuisin duochromeksi! Kynsillä siis joka kuvassa tämä sama lakka ja tässä lakassa on miljoona eri värisävyä oikeasti, tuskin sain edes puolia kuviin vangittua. :o Kuvaaminen oli sitten kanssa hankalaa potenssiin tuhat.

Hyvää vappua kaikille kivoille lukijoille! :)

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sonne tykkää Flormarista

Lähteekö teillä koskaan tilanne lapasesta, kun näette jossain ihania lakkoja? Mun piti ensin käydä ihan vain katsomassa paluumatkalla mökiltä, josko läheisestä Tokmanni-kaupasta löytyis mitään kivoja lakkoja. Nooh, löytyihän niitä.. Vaivoin sain pidettyä itseni aisassa ja päädyin tällaiseen saaliiseen, hups!



Mukaan tarttuivat seuraavat lakat, suurin osa koostumukseltaan duochrome glassfleckedeitä, joka on ehdottomasti paras tapaamani koostumus ikinä! Mukaan mahtui myös yksi frost/pearl-koostumuksellinen lakka.

Vasemmalla (alkaen ylhäältä):

Flormar U02 (Vaaleanpunainen glassflecked, taittaa vaaleaan kultaiseen.)
Flormar U16 (Violetti glassflecked, taittaa siniseen ja kultaiseen. Tässä lakassa duochrome-efekti oli selkein)
Flormar U23 (Pinkki glassflecked, taittaa eri pinkin sävyihin.)
Flormar U04 (Persikkainen vaaleanpunainen glassflecked, taittaa keltaiseen kultaan)
Flormar U28 (Lila-sininen glassflecked, taittaa violettiin ja vaaleaan kultaan)

Oikealla (alkaen ylhäältä):

Flormar U15 (Vaaleanpuna-violetti glassflecked, taittaa kultaiseen.) 
Flormar U07 (Kulta-kupari-oranssi glassflecked.)
Flormar U24 (Magenta-fuksia glassflecked, taittaa kultaan.)
Flormar 118 (Vaalean lila-sinertävä, koostumuksetaan pearl.)
Flormar U27 (Kirkas neon pinkki glassflecked, taittaa hennosti vaaleaan kultaan.)

Siinä pieni vilautus mun saaliista, saatte näistä ihan varmasti vielä lisäkuvia jossain vaiheessa, oi nää on ihania!

Tykkäsittekö mun saaliista? ;D Ja mites, onko tuttu tunne tää hamstraus?


PS. Juujuu, minä haukuin parisen kuukautta sitten Flormarit, mutta antakaa nyt ihmisen muuttaa mieltään (edes hetkeksi) jos hän saakin positiivisempia kokemuksia kys. lakoista! :D Pöh.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vattu-salmiakki-vesimarmoroinnit

Tänään siis vesimarmorointia, kyllä, luitte oikein, minä vesimarmoroin pitkästä aikaa! Mä oon oikeasti saanut nyt jotain uutta intoa tähän kynsienlaittamiseen kun jaksan jopa takuta vesimarmoroinnin kanssa. :) Otsikointi johtuu puhtaasti siitä mielleyhtymästä, joka syntyy näiden kynsien ja vadelma-salmiakki-purkkapussin välille.


Kirosanoilta ei tällä(kään) kertaa vältytty, joskin niitä saattoi tulla suusta vähemmän kuin viime vesimarmorointien kanssa. Onko tää nyt se merkki, josta huomaa, että on edistytty viime kerrasta tämän puuhan kanssa? :D

Käytin marmoroinnissa seuraavanlaisia lakkoja:


Pohjalle laitoin Essien Tour De Financen, jonka valitsin L'Oréalin lähettämästä paketista itselleni ja loput neljä päätin pistää teille arvontaan. Toimi pohjana erittäin hyvin tämä, kiva shimmerinen fuksia-kaunotar. Tätä koitin käyttää ensin marmorointilakkana, mutta en saanut leviämään kuten toivoin.

Vesimarmoroin sitten Color Clubin Gimme A Grape Big Kissillä (saatu), Wild & Mildin C U Soon:illa sekä China Glazen Liquid Leatherilla.

Color Clubin siis valitsin tuon Essien tilalle tähän marmorointiin ja sehän toimi! Mä ensin pelkäsin, että ei toimisi, kun se on tuoksulakka. Yllätyin positiivisesti, nyt nää mun marmoroinnit tuon ansiosta tuoksuukin hyvältä! :D Tuo oikeasti on aika mahdoton tuoksulakka, mulla on, öö ehkä viimevuonna lakattu swatch-kiekko, jossa tuo Gimme A Grape Big Kiss tuoksuu yhä. Kuvitelkaa, varmaan puoli vuotta tuo tuoksu kestäny.

Wild & Mildin löysin täältä kotikotoa peltojen keskeltä, eräästä sekatavarakaupasta. Voitte kuvitella mun ilmeen kun näin ständin noita lakkoja siellä, siis mitä ihmettä, täällä! Oon haalinut kys. merkkisiä lakkoja tällä reissulla nyt sitten jo 4 kappaletta, hups. Tuo helmenvalkoinen, pearl/shimmer-koostumuksellinen lakka oli ihan pakko saada, koska se muistutti mua mun pitkäaikaisesta himotuslakasta, China Glazen Platinum Pearlista, joka on nykyään melko vaikeasti löydettävissä nettikaupoista joissa asioin. :/

Liquid Leather on nykyään mun luottomusta ja onneksi se toimi vesimarmoroinnissakin kivasti.


Tykkäsittekö marmoroinneista? :)

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Muistutus kirppisostajat!

Kaikki minulta ostaneet, odotan, että maksatte ostoksenne viimeistään tänä perjantaina, eli maksuaikaa on annettu yli viikko. :) Jos jotain häikkää vielä sen suhteen on, ottakaa minuun yhteyttä niin koitetaan sopia ettei tarvitsisi uudestaan laittaa mitään myyntiin.

Kun olette maksaneet, muistakaa laittaa mulle osoitetietonne sähköpostitse! En kysele niitä jokaiselta erikseen ennenkuin vasta sitten, jos en niitä löydä ja olen viemässä paketit postiin. Tällöin ne ei välttämättä enää saman päivän kuljetukseen ehdi, joten laitelkaa hyvissä ajoin.

Seuraava erä kirjeitä lähtee nyt perjantaina, eli sinne mennessä laittakaa osoitetietonne ja maksu viimeistään pe. :) Seuraava erä sitten maanantaina.

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Crackle-Tantalize Me

Hii, pikaisesti uudet kynnet, eli China Glaze - Tantalize Me ja sen päälle China Glaze - Black Mesh -crackle-lakka. Tykkään yhdistelmästä nääääääääääääääääääin paljon! <3


Tuo Tantalize Me on niin aliarvostettu lakka lakkavalikoimissani, se pullossa näyttää aika laimealta, tosi vaalealta vaan, mutta kynnellä sinistä vivahdetta on mahdoton olla huomaamatta. Yksi lemppareimpia liloja lakkoja. :)


Sain tänää sähköpostitse kivoja teitä koskevia uutisia, joista oon innoissani, jee! Tässä piakkoin on tulossa siis parikin kivaa arvontaa teille! :) Saa nähdä kumpiko arvonta ehtii eka, 1600 lukijan ylityttyä tuleva pieni kesäinen arvonta vai sitten tää toinen. Vihaan salaperäisyyttä mutta toisaalta tykkään pitää kivoja ylläreitä salassa. ;)

Tykkäsittekö yhdistelmästä? :)

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pinkki-valkoista

Oottepa te uskomattoman ihania. <3 Eiliseen postaukseen ootte kirjottanu huuuurjan pitkiä ja oikeasti ajattelemisen aihetta antavia kommentteja, kiitos joka ikiselle! :) Olen lukenut kaikki sanasta sanaan, vaikka en jokaiselle erikseen vastaakkaan. Kommenttienne perusteella rupesin miettimään etenkin sitä asiaa, että antaako tämä blogi mulle enemmän kuin se ottaa vai toisinpäin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että blogi antaa enemmän ja etenkin te ihanat lukijat ootte se suuri voimavara, joka antaa innostusta kirjoittaa edelleen. Jos postaustahti harvenee, tiedätte että olen täällä silti. En aio tehdä mitään virallisia päätöksiä mihinkään suuntaan, vaan menen sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä. En pidä virallista taukoa, mutta jos sellainen tulee, niin antaa sen tulla. Niin kauan, kun blogi tekee mut enemmän onnelliseksi kuin surulliseksi tai jos tiedän että olen onnellisempi blogin kanssa kuin ilman, niin on hyvä jatkaa.

Tuntui, että nyt kun sain tuotua julki ajatuksia, niin on jotenkin helpompi jatkaa. Huomasin, että ette tuomitse tai vaadi minulta, vaan ne vaatimukset ovat omassa päässäni ja täten ylitettävissä. Raskas kivi putosi harteilta, kun moni pysähtyi hetkiseksi blogiini kirjoittamaan ajatuksiaan aiheen tiimoilta, en olekkaan yksin ajatusteni kanssa.

Tähän loppuun vielä kynnet, jotka olisi mukava pitää kauemmankin aikaa, mutta isojen koristeiden takia ovat hieman epäkäytännölliset, joten huomista työhaastattelua varten teen tänään varmaan taas uudet. Iii. :)


Käytetyt tarvikkeet:
China Glaze - White Out
Color Club - Yachty Yadda *

OPI - Pedal Faster Suzi!
Konad -laatta m57 *
Konad Special Polish White *
+ helmenpuolikkaita ja 3D-ruusuja


* Tuotteet ovat saatuja

Toivottelen teille kaikille kaikin puolin aurinkoista sunnuntai-päivää! :)


PS. Musta laatikko tullaan heivaamaan ohjeiden mukaisesti ikkunasta pihalle!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Suuria kysymyksiä

Tämä postaus sisältää suurimmalti osin tajunnanvirtaa ja päättömiä lauseita. Postaus on kirjoitettu juuri nyt, kirjoittajan juuri tässä mielialassa. Meissä kaikissa on se inhimillinen puolemme blogipersoonan takana, tässä pala omastani.

Joskus sitä miettii itseään ja miettii kynsiharrastusta, blogia ja miettii kaikkia näitä yhdessä. Miettii blogin pitämistä, sen jatkamista, tauon pitämistä, lopettamista. Kuka kertoisi vastaukset suuriin kysymyksiin? Tuskinpa kukaan osaa.

Periaatteessa rakastan blogin pitämistä, rakastan kirjoittamista, kuvien ottamista, kynsien laittoa ja rakastan sitä että voin jakaa teille Facebookissa yhtäkkisiä ajatuksiani harrastukseen liittyen. Tuntuu kuitenkin että mikään ei riitä.Vaadin itseltäni aivan liikaa, ihan joka tilanteessa. Kaikista julkaisemistani kynsistä löydän virheitä, kuvista joita otan löydän sata virhettä, tekstit ovat liian lyhyitä, liian pitkiä, liian ihan mitä vain. Veikkaan että kukaan teistä ei edes tajuaisi mitä selitän jos koittaisin selittää mitä vikoja nään yllämainitsemissani asioissa, mutta eihän tässä olekkaan siitä kyse, vaan ainoastaan pään sisällä olevasta asiasta. Perfektionismi ei tarkoita sitä että kaikki tekijän tekemät asiat olisi täydellisyyttä hipovia ja joita kokisi tarpeen parantaa, vaan sitä, että tässä hetkessä ja tilanteessa, näillä taidoilla ja tiedoilla vaatii itseltään enemmän kuin olisi tarve tai mahdollistakaan vaatia. Löytää puutteellisuuksia jokaisesta asiasta jonka tekee ja tuntee huonoa omaatuntoa kun ei tehnyt jotain paremmin. Huoh.

Joskus olisi ihan vaan kiva käyttää täysin vapaasti niitä kaikkia satoja omistamiansa lakkoja, mutta ei voi, kun on tuo musta laatikko josta mun on ensin kokeiltava kaikkia mahdollisia. Miksi ihminen pistää itselleen tavoitteita, sääntöjä ja muita ja rajoittaa näin mielikuvitustaan? Joskus olisi ihan kiva vaan tehdä yksivärisiä lakkauksia koko viikon tai vaikka kuukauden. Mutta ei voi, koska lukijani tylsistyisivät kuolleeksi, koska olette tottuneet siihen, että kokoajan tulee uutta ja ihmeellistä. Mitäs jos en julkaisisikaan niitä yksivärisiä lakkauksia? Niin, no sitten tulisi kuukauden blogitauko. Luulen ettei sekään olisi sitten hyvä, toisille kun tuo joka toinen päivä postaaminenkaan ei tunnu riittävän.

Älkää käsittäkö väärin, minusta on todella ihanaa kuulla sellaista palautetta, jossa toivottaisiin että postaisin mieluumin joka päivä kuin vain kahden päivän välein, . Tottakai se on ihanaa kuulla että minun kirjoitukset kiinnostavat niin paljon, että niitä voisi vaikka joka päivä lukea mutta ymmärtäkää, että minä en pysty. Blogin lisäksi mulla on todellakin myös se ihan oma, blogin ulkopuolinen elämä (vaikkei aina sitä kyllä uskoisi). Blogin pito vie niin paljon aikaa mun elämästä, että ette varmasti uskokkaan. Se kaikki ei näy postauksien muodossa juuri nyt tällä hetkellä teille, mutta blogin ylläpito, vastailu kommentteihin, sähköpostiin, Formspringiin, erilaisiin blogiin liittyviin yhteydenottoihin ymsymsyms vie tolkuttomasti aikaa sen lisäksi, että hion blogin ulkoasua, käytettävyyttä, suunnittelen tulevia postauksia ja tulevia juttuja ja teen ja kuvaan postauksia ja ai niin tosiaan, teen niitä kynsiä joista blogiin postaan.

Sinänsä jännää on se, että koskaan mikään anonyymi-ilkeily ei ole saanut mua edes harkitsemaan blogin tauolle laittamista, ei ei. En minä sellaisia jaksa kauempaa miettiä, ehkä alussa jaksoin kauemmin. Blogin pidossa kasvaa todella paljon ihmisenä, vaikkei sitä ehkä uskoisi. Koitin itseasiassa ottaa tähän esimerkiksi jonkun anonyymin ilkeilyn mutta en keksinyt ainoatakaan esimerkkiä, niin nopeasti ne unohtuvat. Ne ovat ihan muut syyt jotka saavat harkitsemaan blogin sulkemista.

Vaikka blogia ei olisi, tulisin luultavasti silti tekemään kynsiä. Silti monesti mietin, että mitä mä sitten tekisin jos mulla ei olisi tätä blogia? Kenelle mä tulisin hehkuttamaan jostain ihanasta kynsilakasta jonka löysin tai kivasta koristelujutusta jonka löysin tai keksin? Kuka kuuntelee kun tahdon selittää postauksen verran joidenkin lakkojen koostumuksista tai siitä miksi joku tietty kynsilakka nyt vaan on niin ihana? Kuka ymmärtäisi paremmin toista kynsifriikkiä kuin toinen samanlainen?

Tämä ei ole teidän syytä. Ette te tee mitään väärin jos toivotte minulta asioita, vaan minä teen väärin kun en osaa olla toteuttamatta tai vaadin itseäni toteuttamaan asioita joita ei olisi tarve tai otan niistä isompia paineita kuin olisi tarve.

Onko parempi luovuttaa huipulla vai hiipua hiljalleen?

Uusia kynsilakkoja

Tässä kirppistouhuhässäkässä on jäänyt kokonaan julkaisemati uudet lakka-rakkaat jotka ovat saapuneet mustan laatikon täytteeksi! Mua muuten ihan jonkunverran häiritsee tuo musta laatikko tällähetkellä, kun haluaisin lakkarakkaat HETI kynsilakkahyllyä koristamaan ja ehkä vähän huijasin ja laitoinkin uusia lakkoja hyllylle laatikon sijaan... Muutenkin ajattelin, että voisin tämän projektin ehkä lopettaa sitten kun vuosi tulee täyteen projektin alusta. Siihen nyt on vielä hetki aikaa, murr..

Eli mitäs sitä on tullut hankittua? Nooh. Aloitetaan ensin Kicksin kevätkokoelman lakoista, jotka voitin Kicksin kilpailussa, jossa oli yksi kysymys tästä kokoelmasta. Kokoelma sisältää 8 kynsilakkaa, joista taitaa 7/8 olla cremejä (jos ei sitten joku jelly multa mennyt ohi), yksi on shimmer.

Varautukaa suureen kuvamäärään ja selitystulviin! :)

Chilly Bellini, Desert Mirage, Frosted Cupcake, Spice Market

Eli paljon vaaleita (creme)lakkoja siis. Kiekolle swatchatessa on miltei mahdoton nähdä onko jokin lakka jelly-koostumuksellinen, joten en ihan satavarmaksi mene vielä sanomaan ettei esim. tuo alarivin Riviera Chic ole jelly Se selvinnee jossainvälissä.

Aika perus värejähän nää on, cremejä on nykypäivänä todella hankala tehdä kauhean uniikinvärisinä. Kivoja värejä kyllä, varsinkin alarivin lakoista tykkään.

Chilly Bellini, persikanvärinen cremelakka. CB pelottaa mua lähinnä siksi, että nää nudet ja persikat on semmosia, että niissä voi helposti tulla vastaan lakka, joka ei sovi tietylle ihonsävylle. Persikanvärisiä lakkoja mun ei tuu itse koskaan ostettua, kun ne on vähä liian huomaamattomia mulle. ;D

Desert Mirage, nuden/beigen värinen cremelakka. Tässä vähän samaa kuin ylemmässä, että jos ei sovi ihonsävylle, niin voi olla ettei tuu käytettyä. Jäämme odottamaan testituloksia.

Frosted Cupcake, pinkki cremelakka. Perus väri, ei mitenkään ihmeellinen mielestäni. Tällainen pinkki ei yleensä oo mun suosikkisävyinen, mulla on pinkkejä aikapaljon mutta ei tää tainnut kuitenkaan dupe olla yhdellekkään, pinkeissä on niin paljon sävyeroja. ;D

Spice Market, shimmer keltainen. Tämä oli yllätys, koska ajattelin että tääkin ois creme, vaan eipä ollut. Yllätyin siitä miten näytti melko peittävältä (ainakin kiekolle swatchattuna), katsotaan miltä näyttää kynsillä. Toi mulle heti mieleen NYX Girlsin Banana Boatin, ovat aika samantyyppisiä, joskaan ei dupeja. Naureskelin itsekseni sille, miten noiden molempien nimetkin jotenkin ovat yhtä "itämaisen eksoottisia". :D


Riviera Chic, Midsummer Lily, Mint Gelato, Juicy Crush
Riviera Chic, punainen creme(jelly?). Perus punainen tämäkin, nätti sellainen kyllä.

Midsummer Lily, vaaleanlila creme. Rakastuin. Ei muuta sanottavaa. Ihan nappi mun ihonvärille, tämä sävy on sellainen ettei mulla oo vastaavaa cremelilaa vaikka niitäkin parit omistan ja tykkään vaan ihan niinkun hullu puurosta. Tämä ei ole sellainen "vähän liian vaalea" (kuten esim. China Glaze Light As Air) eikä liian tumma, vaan soppeli. Aww.

Mint Gelato, vaaleanvihreä/minttu creme. Tykkään tästäkin. Tällekkään ei löytynyt vastaavaa kokoelmista, tämä on sellainen vihreä mintunvihreä, kun usein ne on sellaisia enemmän harmaaseen taittavia. En oo vielä kokeillut kynsille, mutta tykkäilen tästä jo silti.

Juicy Crush, korallin värinen creme. Korallit ei yleensä oo mun mieleen, mutta tää oli ihan kiva. Pistin tätä varpaankynsiin on tämä aika söpö väri kuitenkin. :)

Ihmettelin vähän, että miksei kevätkokoelmassa yhtään minkäänsortin sinistä lakkaa? Ehkä se ei oo muotia nyt, mä kun en noita muotivärejä seuraa, lakkaan ihan fiiliksen mukaan sillä värillä jota sillä hetkellä kynsille himiöin. ;D

Ei ne lakat sitten tähän loppuneet.. Sonnelan FB-sivua seuranneille mä vinkkasinkin näistä, eli löysin eBaysta omasta mielestäni halvan diilin, 9 kpl (eli koko sarja) Kleancolorin Chunky Holo -lakkoja, joista maksoin postikuluineen jotain vajaat 22 euroa. Setti löytyy edelleen tästä linkistä.

Chunky Holo Black, Chunky Holo Poppy, Chunky Holo Scarlet
Chunky Holo Candy, Chunky Holo Fuchsia, Chunky Holo Purple
Chunky Holo Clover, Chunky Holo Teal, Chunky Holo Bluebell

Nämä mä haluan haluan haluan heti lakkahyllylle! Ja itseasiassa siellä ne on jo yhden yön ollutkin, hups.. Kyllä mä silti muistan niitä käyttää juujuu vaikkei ne ole mustassa laatikossa, mä vähän huijaan kun oon niin kivasti totellut sääntöjä tämän mustan laatikon kanssa. Jooko, käyhän se? Kiitos!

Okei. Eli nämä lakat on upeuksia pullossa, kyllä. Mä en tiedä onko vika mun yhdistelytaidoissa vai missä, mutta mun mielestä kynnellä nämä jää vähän laimeiksi. :/ Ainoastaan Chunky Holo Black näyttää mustan päällä tosi kivalta, muut ei oikein toimi mustan päällä (tai siis näyttävät kaikki ihan samalta suunnilleen, ei mitään mullistavaa), valkoisen päällä näyttää vähän hassulta ja samanvärisen aluslakan kanssa (eli esim. Chunky Holo Purple lilan päällä, Clover vihreän päällä jne.) näyttävät kaikki aika mitäänsanomattomilta, semmoiselta, että yhdelläkin tällaisella olis pärjännyt. Mun täytyy koittaa yhdistellä näitä vielä, mutta täytyy sanoa että petyin kyllä ihan jonkun verran. Sen verran ohuita nämä oli, että ainoastaan Scarlet ja (muistaakseni) Candy peittävät kynttä jonkunverran. Yksistään näitä ei siis voi käyttää, vaativat yhdistelyä.

Nää on kyllä lakkoja jotka eivät ansaitsisi sanaa "holo" nimeensä, koska nää näyttää swatchejen perusteella typerämmältä auringonpaisteessa kuin varjossa ja sehän nyt ei kuvaa holoa sitten ollenkaan, jonka upeus vasta paljastuu suorassa auringonpaisteessa. Ai miten niin olen kyyninen tänään? :D

Toisaalta musta tuntuu että näissä on vähän sama kuin suuressa osassa flakies Nfu Oh -lakkoja. Pullossa upeita, kynnellä vähän laimeita. Siis sillä tavalla laimeita, että joo niissä on kyllä se värillinen pohja, mutta mitä siitä pohjaväristä hyötyy, kun se ei kynnellä juurikaan näy ja se yhdistetään varmaan samanväriseen aluslakkaan, eli sama ois käyttää läpinäkyväpohjaista flakiesia? Argh. Noh, näiden ansioista ainakin tiedän etten varmaan tule tarvitsemaan ainuttakaan Nufun flakieslakkaa. Eli sinänsä halvaksi tuli Nufuihin verrattuna  Jos en sitten keksi jotain tosi toimivaa juttua näiden Kleancolorien kanssa.

Onko teillä näitä Kleancoloreita ja miten te ootte yhdistellyt että tulos on jotain jännää? Ei siis mieluiten mitään sellaisia neuvoja että mustaan tai valkoiseen tai samanväriseen pohjaväriin kun sen mä jo kokeilin eikä näyttänyt mun silmään siltä miltä voisi näiden odottaa näyttävän. >:/ Ja mitä muuten tykkäilitte näistä postauksen lakoista, ajattelitteko hankkia jotain näistä?

torstai 19. huhtikuuta 2012

Tikru-tiikeri + Hannah Pinktana swatch

Tämä manikyyri oli mulla ideana jo ennenkuin omistin toista lakkaakaan, nimittäin ostin siis Flormarin kultaisen lakan U11:sen ihan vaan tätä varten, kun se näytti sopivalta tähän manikyyriin. En tahtonut kuitenkaan jättää kynsiä ihan yksivärisiksi, vaan kokeilin aiemmin tiikereihin hyväksi havaitsemaani Models Ownin Pinky Brownia töpötellen kärkiin.


Päällä siis leimaukset Konadin laatalla m57 sekä mustalla Konad-lakalla. (saatuja)


Voisin heittää tähän samaan postaukseen erään lakkapettymyksen, nimittäin Wet n Wildin Hannah Pinktanan.



Näyttäähän se ihan nätiltä joo sitä en kiellä. Tässä Hannah Pinktanaa 4 kerrosta sekä sen päällä INM Northern Lights Hologram top coat (saatu). Näkemykseni/kokemuksieni mukaan tuo on yhtälailla pikakuivattavaa kuin se normi INM Fast Drying Top Coat. Sekä tuossa värilakassa että päällyslakassa on tuota hologlitteriä, olis tietty varmaan ollu fiksu veto swatchata eka ennen tuota lisäglitteristä päällyslakkaa, mutta kun käytin sitä pikakuivattavan tapaan niin ei tullut erikseen otettua kuvia.


Miksikö en tykännyt Hannah Pinktanasta niin paljoa? Se ohuus. Tässä on 4 kerrosta, olisi ehkä viidennenkin vaatinut. Mielestäni tämäntyyppisen lakan tulee olla peittävämpi. Onneksi en sentään rutannut näitä kynsiä, sekin varmaan johtuu suureksi osin tuosta pikakuivattavasta hologrammipäällyslakasta, koska yleensä jos menee laittamaan yli 3 kerrosta jotain yhtä värilakkaa, niin en malta odottaa ja saan lakkaukset ruttuun. ;D Onneksi nää pikakuivattavat pelastaa minunlaiseni hätähousut pulasta sen suhteen.

Jos nyt joku kiinnostui jostain näistä postauksen lakoista, niin periaatteessa Flormareita, Models Owneja ja Wet n Wildin Fast Dry lakkoja löytyy kaikkia Seppälä-myymälöistä (valikoimat tosin vaihtelevat kovastikkin). Lisäksi Wet n Wildia löytyy myös Prettystä ja Models Owneja saa myös Modelsin omilta nettisivuilta.

Sainpas taas näin ovelasti pari lakkaa pois pölyttymästä mustasta laatikosta ja ihan hyvä niin, koska tässä parin päivän aikana sinne on taas tullut lisää kavereita, o-ou.. Niistä saatte kuvia ja selostusta myöhemmin. :) Oletteko muuten hoksanneet että koitan tehdä nykyään postauksia joka toinen päivä enkä joka päivä? Joskin kirppikset nyt sekoitti tätä mun aikataulua vähän.

Ps. Kirppikset sujuivat yhtä kaaosmaisissa merkeissä kuten aina aiemminkin, mutta nyt on ihan kaikille, molempien päivien ostajille laitettu sähköpostitse maksuohjeet. Otin kirppikset ja muut pois nyt näkyvistä jottei teidän sähköpostiosoitteenne ole kaikille näkyville kaiken aikaa.

Jos et ole saanut minulta sähköpostia ja koet, että ehdit jotain kirppiksillä varaamaan, niin tarkistakaa ensin sähköpostinne roskapostiloota ja jos ei löydy viestiä minulta, laittakaa mulle viestiä takaisin: blogisonnela@gmail.com 


Tykkäsittekö tikruista? :)

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Huomenna ja ylihuomenna kirppikset!!

Tulin muistuttelemaan, että huomenna tiistaina klo 18 on kynsilakkakirppis! Keskiviikkona klo 18 on kynsikoristekirppis + mahdolliset ylijääneet kynsilakat! Yhdistelen tottakai postikuluja molemmista kirppiksistä jos ostatte molempina päivinä.

Tarjolla huomisen lakkakirppikselllä eniten China Glazea, mutta myös muutamia OPI, Color Club, Orly, Misa ja Models Own -pulloja. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kirppiksellä kannattaa kärkkyä ajoissa, koska kaupanteko on hyvin nopeaa.

Tarjolla keskiviikon koristekirpiksellä on ainakin koristehyrriä (helmenpuolikkaita ja strasseja) ja fimoja (valmiiksi viipaloituina sekä pötköpaketteina), tarroja ja ehkä jotain muuta vielä.

Huomenna jo ennemmin päivällä tulevat kirjalliset ohjeet kirppikselle, jotta ehditte tutustua niihin kunnolla ja kysyä ennen kirppistä jo epäselvyyksistä, kesken kirppiksen en ehdi valitettavasti varmaankaan vastaamaan mihinkään kysymyksiin. Voit ostaa anonyymina tai nimimerkillä, kunhan sinulla on toimiva sähköpostiosoite ja maksuhan tapahtuu tilisiirrolla tuttuun tapaan.



Olkaa huomenna siis paikalla jo mielellään ennen klo 18 jotta ehditte lukea ne säännöt ja ohjeet! :)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tomaatin värinen glittersandwich + kirppiksen ajankohdasta

Haluan saada taas tyhjennettyä mustaa laatikkoa, joten otin sieltä NYX Girls merkin punaisen sävyn Applen. Huomasin kiekolle lakatessani että jeij, tämähän on jelly-lakka, joten ei ollut epäilystäkään millaista koristelua tällä tehtäisiin, on taas aika glittersandwichille! :)



Kertaukseksi, glittersandwich on sitä, kun glitterlakka jätetään kahden lakkakerroksen välii täytteeksi. Yleensä glitterlakan lisäksi käytetään siis hyvin ohuita lakkoja, jotta glitter jää lakan alta vielä näkyviin.

Ihan varsinaisia jelly/sorbet-lakkoja mulla on hyvin vähän. Mielestäni ainoa oikea käyttö moiselle läpikuultavalle koostumukselle on tämä kerrostaminen glitterin kanssa. Heitin kynnelle ensin kolme (kaksikin olisi riittänyt tähän) kerrosta NYX Applea (saatu), joka on siis lämmin jellylakka, ilman mitään glittereitä. Sen päälle sitten kerros OPI: Rainbow Connectionia, joka on monivärinen glitterlakka ja vielä päälle yksi kerros Applea. Väliin pikakuivattava ja sitten koko komeuden päälle Misan Mattifier.


Minusta näistä tuli kivat, vaikka onkin tällainen aika lämmin punainen tämä Apple. Pullon perusteella luulin ensin melko samanlaiseksi kuin China Glazen Hey Sailor, mutta koostumus ja väri on näissä kynnellä eri, ChG on creme, tämä jelly ja ChG puhtaan punainen ilman lämpimiä tai kylmiä vivahteita ja tää Apple on selkeästi lämpimämpi.

Huh mitä analyysia taas. :D Näin siinä aina käy kun kerron kaiken mitä sylki suuhun tuo kustakin lakasta. Toivottavasti pidätte analyysejani edes jotenkin hyödyllisinä. ;D

KIRPPISASIAA


Jos en muuta ennen tulevaa tiistaita ilmoita, niin kaksipäiväinen KIRPPIS (osa 1, kynsilakat) on ensi tiistaina 17.4 klo 18 ja keskiviikkona 18.4 klo 18 (osa 2, koristeet). Laitan tiistaina jo aiemmin päivällä ohjeet kirppikselle, joiden mukaan toimitaan, lukekaa ne ennenkuin ostatte mitään. Maksu tapahtuu tilisiirrolla ja ennen kuin lähetän niin on maksun näyttävä tilillä. Lisää ohjeita sitten tiistaina päivälä. Eli lyhyesti: tiistaina sekä keskiviikkona klo 18 ovat kirppikset pystyssä! :)


Mitä piditte mun kerrosleivästä, kelpaisiko teille? ;D

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Värikäs vinoranskis viivoilla

Halusin jotain ranskista tai siihen viittaavaa pitkästä aikaa ja pinkki oli ehdoton värivalinta, joten tällaista sain aikaan.



Näin Sannulla niin kivat kynnet tuossa taannoin, että olen siitä asti miettinyt lempiyhdistelmäni mustan ja pinkin yhdistämistä jotenkin ranskiksessa.

Käytin näissä lakkauksissa:
Alla: NYX - French Nude (saatu)
Pinkki: Orly - Fancy Fuchsia
Viivat: Orly Instant Artist: Crisp White & Jet Black
+ 2mm strassit

Mä en tajua mihin toi yks strassi on tuossa hypännyt, kiva aina huomata näin vasta kuvista että jotain on ihan vinksallaan kynsissä. :D Noh, tykkään näistä kynsistä tooosi paljon silti! Aion varmasti toteuttaa tätä ideaa vielä eri värivariaatioin. :)



Mitäs te piditte kynsistä? :)


PS. Ihanaa, ootte laittanu hauskoja imurikokemuksia tuohon alempaan postaukseen, on saanut nauraa niille ja huokaista helpotuksesta etten olekaan ainoa jolla on imurin kanssa ongelmia! :'D

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Imuri, tuo kotitalouden "jelppari"..

Siivouspäivän (ja perjantai kolmannentoista) kunniaksi tänään jotain ihan muuta kuin kynsiä. Nimittäin imuriasiaa. Olen tässä monesti imuroidessa miettinyt, että mahtaakohan imureita suunnitella sellaiset henkilöt, jotka eivät itse oikeasti koskaan imuroi tai koske imuriin, esimerkiksi miehet? Imuri on mielestäni yksi maailman epäkäytännöllisimmistä siivousvälineistä. Ai miksikö? Nooh..

Ennen kuin voit aloittaa imuroinnin on syytä pyhittää hetki (eli useita (kymmeniä) minuutteja, riippuen kämpän kaaosasteesta) siihen, että raivaat kaiken pois imurin tieltä. Lattialla ei saa olla _mitään_ tiellä, jos meinaat säilyttää hermosi koko imurointisession ajan. On myös syytä harjata kissat, jotta karvoja ei ole heti lattialla imuroinnin jälkeen ja koittaa houkutella ne toiseen huoneeseen pois vempaimen tieltä etteivät heti saa slaagia kun imuri käynnistyy.

Toiseen huoneeseen ne kuitenkin juoksevat viimeistään siinä vaiheessa kun käynnistät vempaimen, imuri kun huutaa aivan tajuttoman kovalla äänellä. Imurissa oleva johto on joko liian lyhyt eli et ylety mihinkään tai liian pitkä jolloin se tarttuu ja vääntyy ja jää kiinni tai kieputtuu esineiden ympärille. Johto joko kelaantuu liikaa aiheuttaen sen että jotain tippuu tai kaatuu tai sitten se ei kelaannu, jolloin se sotkeutuu kaikkeen. Imuri kaatuilee, jumittuu johonkin oviaukkoon, kynnykseen, edessä olevaan esteeseen yms. Kolina ja imurin melu on korvia huumaavaa. Luonnollisestikkaan imuri ei mahdu mihinkään leveän suuttimensa kanssa ja kapealla suuttimelle saat vetää ihan jonkun aikaa, että kaikki on saatu imurin sisään. "Sopivalla" lattialla vedellessäsi huomaat, että imuri vain kuljettaa roskaa eteenpäin imemättä sitä pölypussiinsa, vaikka kuitenkin saat itsellesi käteen mustelman testatessasi imurin imutehoa siihen.

Kun imuri on saatu vihdoin käyttöetäisyydelle, niin se joko on tukossa tai imee sisäänsä kaikki kissanlelut, joita ei ole tajunnut siivota tieltä pois ennen imurointia ja pölyttää ne pölypussissa, josta ne on sitten mukava kaivaa ulos. Kaiken tämän taistelun jälkeen yksi huone saatu imuroitua kelvollisesti, jee.

Siirry toiseen huoneeseen. Jos imuri sattuu olemaan kerrankin kunnossa ja puhaltaa ilmaa ulos siitä sivussa olevasta aukosta (jonka käyttötarkoitusta en luoja parahkoon tiedä sitten ollenkaan, enkä tämän jälkeen kyllä oikeastaan tahdokkaan, vaikka talon miespuolinen jäsen vakuuttaa että se on hyvinkin olennainen osa imuria), niin voit olla varma että tuulahdus käy ja lattialla olevat pölyt, joita et ole vielä ehtinyt saamaan imuriin sisään lentävät tuulahduksen voimasta oviaukosta toiseen huoneeseen. Niin, juuri sinne huoneeseen, jonka äsken imuroit puhtaaksi. Kissat juoksevat pakoon imuria ja vievät mukanaan osan imuroimattomasta pölystä imuroituun huoneeseen. Voit siis vetäistä molemmat huoneet vielä kertaalleen ja nauttia omistavasi tämän joka kotitalouden must ihmevempaimen, eli imurin.

Kuka tykkää imuroinnista? :)

torstai 12. huhtikuuta 2012

Sage In The City + uudistuksia blogissa

Mustaa laatikkoa on taas tongittu ja sieltä ongittu vihreä Wet n Wild - Sage In The City.


Tämä on yksi niistä lakoista, joka näyttää kyllä aika mitäänsanomattomalta pullossa ja vasta kynnellä tajuaa miten kiva tää on. ;D Onnekseni menin googlettamaan ennenkuin tilasin noita Fastdry-lakkoja! Näitä lakkoja löytyy siis Seppälä-myymälöistä, sekä Pretty.fi:stä.

Koristelut tein Orlyn linerillä Crisp White sekä dotting toolilla ja China Glazen Liquid Leatherilla.



Ei mulla oikein tästä lakasta oo kummempaa sanottavaa, nätti vihreä shimmerlakka, koostumukseltaan ohut. Minun kynteni vaativat peräti 4 kerrosta peittääkseen täydellisesti. Monet varoittelivat, etteivät nämä tosiaan ole mitään Fastdry-lakkoja ja olen osittain samaa mieltä. Lakka jää jotenkin tahmeaksi pidemmäksi aikaa, mutta ei niin märäksi, ettei kohtuullisen ajan jälkeen viitsisi pikakuivattavaa päällyslakkaa laittaa. Eli ei minusta ainakaan kohtuuttoman pitkän aikaa kuivaneet nämä, paitsi ehkä sitten jos ei ole käytössä pikakuivattavaa ollenkaan.

Näiden sivellin aiheuttaa minussa suuria ristiriitaisuuksia. Plussaa siitä, että sivellin on leveä ja paksu MUTTA se on jotenkin karhea/muovinen joten tuntuu että siveltimenjälkiä jää tosi helposti. Sivellin on myös jokseenkin hassunmuotoinen, ei oikein tiedä mitenpäin sitä pitäisi käyttää. Nää nyt on pikkujuttuja, mutta ajattelin mainita kaiken mitä tästä mieleen tulee. ;D

Sivupalkissa on vielä päivän ajan käynnissä lempparilakkakysely, käykäähän ihmeessä vastaamassa! :)

Tähän loppuun vielä vähän infoasiaa, eli olen tässä pääsiäisen aikana uudistanut vähän sivupalkkia, kategorioita ja välilehtiä:


Oikealla sivupalkissa on nyt suuri määrä tunnisteita ja yleisten kategorioiden lisäksi on lakkaukset on lajiteltu lähes kokonaan koristelun, kynsilakan koostumuksen, kynsilakkamerkin, leimauslaatan sekä lakkauksen värin mukaisesti. Kannattaa tutustua! Siellä saattaa olla vielä jotain häikkää ja tunnisteihin lipsahtanut vääriä postauksia, kaikista saa ja kannattaa huomauttaa minulle vaikka kommenttiboksissa tai Formspringissä niin korjailen sitten.




Sivupalkin laajennettua hurjasti uusien tunnisteiden myötä päätin ottaa sivupalkista tavaraa pois ja siirtää välilehtiin, jottei sivupalkki veny ihan tolkuttomaksi (vaikka se on jo venynytkin aika tavalla).

Yllä on siis yhdistelty välilehtiä, Kynsilakat ja Wish List löytyvät samasta välilehdestä ja uutena lehtenä on Ajankohtaista -välilehti. Tuonne siirtyivät sivupalkista Työn alla/Tulossa sekä Matkalla luokseni-kohdat. Tänne tulen kirjoittelemaan tulevia postausideoita yms. joten voitte halutessanne seurata niitä sieltä.

Tutut Alkuun (palauttaa sinut blogin etusivulle), Kuka? (tietoa minusta), FAQ/UKK (usein kysytyt kysymykset), Apua/Tutot (apupostaukset, tutot, suositut postaukset) sekä Sanasto (kynsiharrastys-suomi-kynsiharrastus-sanakirja) pysyivät ennallaan, joskin niiden nimet ovat työn alla. Hankalaa keksiä kuvaavia nimiä niin, että välilehdet pysyivät yhdellä rivillä, eikä tarvitisisi olla kahta alekkaista välilehtiriviä pitkien nimien takia.

Vielä varmaankin tulee sivupalkissa asioiden järjestys muuttumaan, mutta onko teillä jotain erityisempää kommenttia uudistukseen liittyen, onko parempi? :) Ja mitäs piditte päivän kynsistä tai tuosta vihreästä shimmersöpöydestä?


PS. Arvonnasta haluaisin vielä muistuttaa, eli kesäinen arvonta, johon on mahdollisuus osallistua kaikilla, myös anonyymeillä, lähtee käyntiin kun 1600 lukijaa on Blogger-lukijoissa täynnä! :)

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Shine Of The Times mattana

Tässäpä yhdistelmä jota olen ihaillut vaikka missä netissä ja tahdoin ehdottomasti kokeilla itsekin. Eli musta cremelakka (minulla China Glazen Liquid Leather), Essien Shine Of The Times (saatu CesarsShopilta) sekä Misan mattalakka Mattifier.

Vihreää, oranssia, punaista, keltaista, kupari, kultainen jnejne.. Näitä värejä minä löydän tästä lakkauksesta. Tuo Shine Of The Times on uskomaton lakka, voi luoja! Katselukulman muuttuessa kaikki nuo yllämainitut värit näkyvät vaihtelevasti. Katsokaa nyt tätä lakkaa!








*huokaus* Ihana! Näissä lakkauksissa oon jo paripäivää viihtynyt ja ei oo kuluneet kärjistä yhtään, mitä ihmettä! Mulla on näissä sitä INM Out The Door pikakuivattavaa Top Coatia jonka sain Cesarsilta, johtuiskohan siitä? Yleensä mulla musta lakka paljastaa kärjet hyvin nopeasti tai tummat lakat yleensäkkin, kun niissä kulumat heti erottaa valkoista kynttä vasten.

Onkohan kaikki lukijat ihan lomatunnelmissa kun olette olleet niin hiljaisia kommentoijia lähiaikoina. ;D Jos olette vasta palailleet lomilta niin toivottavasti kurkitte aiempiakin postauksia, niissä on kynsien lisäksi mm. ilmoitusasiaa kirppiksestä ja arvonnasta yms. :)  Ja hei sanotteko tekin Shine Of The Timesille "tahdon"? 8]

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Piano-kynnet + kolmenlaista asiaa (infoa + kirppis + arvonta)

Olen erittäin epämusikaalinen, en osaa soittaa tms. mutta tykkäsin silti piano-kynsistäni jotka tuossa yksi päivä väkersin.



Tein nämä itseasiassa jo ennen pääsiäiskynsiä, mutta halusin julkaista pääsiäiselle pääsiäiskynnet joten nämä tulevat sitten nyt.

Käytin näissä Oumaxin akryylimaaleja (saatu) sekä NYX Girls -merkin lakkaa Hibiscus (saatu).



Muuten minusta onnistuivat ihan kivasti, mutta nuo akryylivärit eivät kyllä kynnen kärjessä kauaa pysy kulumattomina, sen suhteen lakoilla olis ollu kätevämpi tehdä. Unohdin kyllä laittaa top coatin kärkeen, joten syy on myös siinä, kun nuo akryylimalit eivät kauaa kestä ilman sitä. Olisin mieluusti pitänyt näitä vähän kauemminkin kyllä. ;D

Tuo NYXIN Hibiscus olikin hassu tapaus. Ensinnäkin, se kuivaa pullossa näkyvää versiota huomattavasti tummemmaksi mielestäni, pullossa näytti paljon vaaleammalta. Toinen mihin kiinnitin lakassa huomiota oli sen sivellin, joka oli viistopäinen. Ensin mietin että onkohan se jotenkin mennyt poikki, kuuluuko siinä olla semmoinen kun aiemmin kokeilemissani kys. merkin lakoissa ei moista ollut, mutta kokeillessani sitä kynnelle sitten totesin että ihan tarkoituksellista se kai on. Viistopäisellä oli muuten huomattavasti helpompaa saada kynnelle reunat tasaisiksi! En ole törmännyt moiseen aiemmin muilla merkeillä, ihmettelen suuresti. ;D Se sivellin vaatii ensin totuttelua, mutta onkin sitten helpompi käyttää kuin neliömmät siveltimet.

Asia 1. Uuu, sain eilen kuulla että olin päässyt Shiny Nail Art -blogissa finaaliin eräässä lakkauskilpailussa, jee! Harvemmin osallistun lakkauskilpailuihin, mutta nyt oli palkintona ihania Essien lakkoja, joten pakkohan se oli. ;D Kilpailun teemana oli naiselliset kynnet ja mielestäni toteutin teemaa tosi hyvin.

Käykää katsomassa ja äänestämässä mielestänne parhaita kynsiä täällä, myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto! En tässä sen kummemmin korosta mitkä ovat minun kynnet, osa varmasti ne tunnistaakin tuolta kun olen aiemmin esitellyt ne blogissa viime teemaviikolla, mutta toivoisinkin mieluiten että äänestätte ihan oman tunnon mukaan niitä parhaimpia. :)



Asia 2. KIRPPIS on tulossa jossainvaiheessa, en ole nyt kotona joten en osaa vielä tarkemmin sanoa ajankohtaa, mutta sanoisin että seuraavan parin viikon aikana. Ajattelin omaa työtaakkaani helpottaakseni jakaa kirppiksen kahteen eri päivään, ekana päivänä kaupan ovat lakat ja seuraavana koristeet. Kirppiksestä tiedottelen sitten paremmin, viimeisimmät tiedot ja tällaiset lyhyet päivitykset löydätte aina täältä Sonnelan FB-sivuilta.


Asia 3. Mulla on ollu pidemmän aikaa jo mielessä kesäinen arvonta, joten tehdäänpä niin että kun seuraava satanen menee Blogger-lukijoissa rikki, niin pistetään käyntiin arvonta, joka on avoin kaikille, myös anonyymeille! :) 

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Maalattuja pääsiäismunia + Wing Fling

Oon taas ajanhermoilla ja tein pääsiäiskynnet, ensin esittelen kuitenkn yhden Take Wing -kokoelman lakan pelkiltään.


Color Club - Wing Fling, saatu CesarsShopista. Tämä on söpö pinkki glassflecked, jossa sininen vivahde. Tämä on kaunis, mutta jotenkin tämä ei innostanut ihan niin kovasti kuin pinkin lakan voisi olettaa innostuttavan, mä luulen että johtuu siitä että pistin tälle kokoelmalle TODELLA suuret odotukset pullojen perusteella ja oletin että tässä ois enemmän vivahdetta tai jotain muuta erikoista. Tosi nätti pinkki kyllä jokatapauksessa, jos tällaisista tykkäätte niin on varmasti mieluinen. Kuvassa lakkaa on 3 kerrosta.

Toisena Color Club - Fly With Me, tämäkin Cesarsilta.


Uskokaa tai älkää, tää vihreä oli mulle jopa mieluisempi kuin tuo pinkki. ;D Tämä on sen verran erikoinen, että erottuu varmasti. Sallan kanssa käytiin pohdintaa, että onko tämä kuten OPI - Simply Smash-ing mutta mulla kun on nää molemmat niin voin kertoa että ei ole, tämä FWM on selkeästi kirkas vihreä, OPI on kultainen/oliivi vaikka koostumus on molemmissa melko sama. Kuvassa lakkaa 3 kerrosta, joka onkin se määrä joka koko kynnen peittoon tarvitaan, mahdollisesti neljäskin kerros jos on kovin tarkka.


Koristeluissa käytin Orlyn Instant Artist linereitä väreissä: Crisp White, Leafy Green, Fiery Red, Sunshine, Grape, Rose, Hot Blue sekä Pink Pastel. Ei ole omat henkkoht. suosikkini nää kynnet mutta jotain pääsiäismäistä piti saada, eikä mulla ollut pienempiä pensseleitäkään mukana täällä kotikotona. ;D

Ei mulla sitten ole tällepäivää muutakuin että..


keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Blue-Ming, who the heck took my Diamond Drops?

Mä en edes sano mitään mun otsikoista, älkää tekään sanoko jooko. :D Itsekseni kun oon kelannu taaksepäin tän blogin postauksia ja poistanutkin osan vanhoista, niin en toisaalta ihmettele jos meinaa otsikot jo pikkuhiljaa loppua kesken.

Tänään kaksi ihastuttavaa Color Clubin kevätkokoelman lakkaa päällekkäin, Blue-Ming sekä Diamond Drops. Kevää väriläiskät minulle lähetti kokeiluun CesarsShop.





Yhdistelmä näyttää tältä:



Tosi simppeli ja helppo yhdistelmä, siksikin että värit sopii mun iholle mielestäni ihanasti ja viihdyinki näissä kait 3 päivää, joka on mulle aika kova juttu nykylakkaustahdilla. ;D On sellaiset huolettomat junou.



Blue-Ming on minusta vihreäsininensininenvihreäturkoosiminttu, en oikeasti osaa päättää! Nimi kertoo että sininen, mutta mä väitän itsepäisesti että tämä on vihreämpi. Tää on niin vaaleansinisen, turkoosin ja mintunvihreän välillä että oikeasti tosi hankalaa sanoa.

Lakka oli mulle yllätys siitä, miten hyvä se oli levittymään! Tässä kokoelmassa muutkin testaamani cremet on ollut tosi hyvälaatuisia. Kaksi kerrosta riitti tasaiseen lopputulokseen minun pituisille kynsille tätä Blue-Mingiä, joka on creme-koostumukselta kyllä aika hyvin, sillä melkein yhdelläkin olisi muistaakseni selvinnyt. Tää tulee olemaan kyllä mun kynsillä varmaan ihan mukavasti.

Diamond Dropsia en voi kehua levittyvyydestä, sillä lastulakat on ainakin mun kokemuksien mukaan huonompia levittymään kuin esim. perus glitter. Lakassa on siis tuollaisia cd-levyn palan näköisiä heijastavia hologrammi(folio?)palasia, jotka kimmeltelee ihanasti kaikissa sateenkaarenväreissä. Tämä on oikeastaan ihan samanlainen lakka kuin Fame & Fortune sillä erotuksella, että tässä pohja on kirkas, F&F:ssä pinkki, joten onhan tämä ainakin monikäyttöisempi sen puolesta. Minusta juuri tällaisten keväisten pastellisävyjen päällä tämä on ihana, kun tuo piristystä viemättä huomiota kuitenkaan liikaa ja näissä lastulakoissa lastujen määrää voi tosiaan itse hallita, kun ne on melkeinpä parasta asetella sudilla kynnelle sen sijaan että lakkaisi kuten normaalisti kynsilakalla vedellään pitkin kynttä.

Katsokaa miten nää matchaa kivasti mun uuteen mintunvihreään huiviin!



Oli pakko ostaa tuo Gina Tricotista heti ku bongasin tuon siellä, en tiedä mikä ihmeen fiksaatio mulla on kys. väriin tässä kevään aikana kehittynyt. ;D

Oliko ihania lakkoja? ;D

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kukkeat ja lehtevät kynnet

Miten nää otsikot on taas jotain epäluovinta mitä ihminen voi näppämistöltään suoltaa.. Noh ei siinä.


Tänään vuorossa Color Clubin Take Wingiä jälleen ja sävy Metamorphosis. Lakka on jälleen saatu CesarsShopista.




Vihreä, sininen, sinivihreä, turkoosi? Rakkaassa lapsessa on monta väriä. Metamorphosis on glassflecked tai melkeinpä uskaltaisin sanoa että glassflecked pienellä violetilla vivahteella. Tietyssä valaistuksessa, varjossa tässä lakassa nähtävissä ripaus violettia, jota en kuviin saanut mitenkään erityisen hyvin kahlittua, mutta alla voitte nähdä sitä vähän.


Lakka levittyi hyvin, kaksi-kolme kerrosta riitti täyteen peittävyyteen, kuivui nopeasti, tykkään väristä. En löydä mitään moitittavaa, vaikka kuinka etsisin, sorry. Tämä on ihana. <3 Yritin löytää vertailukohtia jo omistamiini lakkoihin, en löytänyt niitäkään, sillä mulla ei oo mitään vastaavaa tai edes lähelläkään olevaa lakkaa. En keksinyt niitä myöskään lakoista joita en omista. Uniikki sävykoostumus-yhdistelmä siis kyseessä. Tästä lakasta tiesin, että jos en muita tästä Take Wing -kokoelmasta hanki, niin tämä Metamorphosis on ainakin ihan must, koska en tiedä mitään vastaavaa samalla koostumuksella ja värillä.


Koristeluitakin piti tehdä. Koristelut tein päästäni ideoiden, samalla kun katselin telkkaria kaverin kanssa höpötellen, eli ihan täysin päästä vedetty. Tykkäsin näistä kyllä paljon, täytyy myöntää!


Laitetaas vielä lakkalistaa alle, eli käytetyt tuotteet:

Duri Rejuvacote -aluslakka (saatu)
Color Club - Metamorphosis (saatu
Orly Instant Artist - Crisp White
Orly Instant Artist - Leafy Green
Orly Instant Artist - Rose
Orly Instant Artist - Pink Pastel
Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat (saatu)


Mitäs piditte lakasta tai lakkauksesta? :)