torstai 31. toukokuuta 2012

Peach Melba -kynnet + Love It!-nettikaupasta asiaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tässä on se hetki, jota olen odottanut odottavin ja hieman pelonsekaisin tuntein. Selviäisinkö tästä, miltä tulisin näyttämään?

Tässä minä olen, persikan väristä cremelakkaa kynsillä ja yhä elossa. Minä selvisin!


Tämä taitaa olla toinen kerta elämässäni kun käytän rehellisesti persikanväristä lakkaa, nimenomaan tällaista rehtiä cremeä kynsillä. Ensimmäinen kerta oli China Glazen Peachy Keenin kanssa ja se jätti minulle pienen kammon persikkaa kohtaan. Barry M:n Peach Melban avulla pääsin siitä kammosta hieman, koska tämä persikansävy jopa sopii mulle! Jotenkin en saanut sitä kuviin ihan sellaisena kuin se todellisuudessa on, se on enemmän punaisempi ja tummempi.


Aloitetaanpas ihan alusta. Eli lähdin tilaamaan Love It!-nettikaupasta paljon kehuttua Grimasin vaaleaa G0 meikkivoidetta. Olen todella vaalea, joten päätin kokeilla saisinko tuolla sävyllä ja omilla tummemmilla voiteillani sekoitetuksi itselleni sopivaa ainetta. Tykästyin tököttiin kovasti, mutta sillä tämä on kynsiblogi, niin ei siitä sen enempää. Voin kuitenkin omasta puolestani suositella, monia monia kaupan liian tummia meikkivoiteita turhaan kolunneena.

Samaan tilaukseen minulta kysyttiin, josko haluaisin testata jotain heidän tuotteitaan. Huomasin jo aiemmin, että Love It! on ottanut valikoimiinsa mm. Barry M:ää, jota olen kuullut kehuttavan, joten innostuin heti. Sainkin sitten 3 Barry M:ää sekä Pop Glam -lakan testiin, tämä Peach Melba -persikkalakka on yksi Barryista.

Love It!-kaupassa on paljon kosmetiikkaa ja myös kynsilakkoja eri merkeiltä, mm. Orlya, Essietä ja Deborah Lippmannia, löytyvät täältä. Tuo Deborah Lippmannin Candy Shop on sellainen himotuslakka, ettei ole tosikaan. Candy Shop on kuin valmis vaaleanpunainen glittersandwich pullossa. :D Joskus mä vielä kotiutan senkin. Vaikka tuo hinta saattaa vaikuttaa arvokkaalta, niin en ole ainakaan itse sitä muualta löytänyt halvemmalla, nuo DL:n lakat on hintavia joka puolella. Pari muuta Deborahia jotka kiinnittivät huomioni olivat Across The Universe (vihreitä ja sinisiä isoja hexglittereitä sinisellä jellypohjalla) sekä Sweet Dreams (pinkki jellypohja, jossa kultaisia/pinkkejä flakeseja).

Love It! on siis suomalainen kosmetiikkaa myyvä kauppa. Tein oman tilaukseni arkipäivänä n. klo 11 aikaan ja paketti lähti noin tunnin päästä (!!) ostosta. Todella nopeaa. Paketti olikin sitten seuraavana päivänä mulla, alle 24 h tilauksesta. Erittäin kiitettävä toimitusaika. :D Uskallan taatusti tilata uudestaan.


Kynsillä siis:

Barry M - Peach Melba (saatu)
KoneHelsinki/Flormar - U04
strasseja: kukkia ja pyöreitä

Tykkäilittekö mun kynsistä/tuosta persikkalakasta? :) Oletteko asioineet Love It!-kaupassa?

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

TransDesign-tilaus

Tuli tuossa tehtyä viime viikolla tilausta TransDesignille, kun näin, että sinne olivat ilmestyneet OPI:n Spiderman-kokoelman lakat. Kyllä, TD myy edelleen OPI:a, jos ihmettelet asiaa tai tahdot tietää lisää, lue täältä.

Tilasin seuraavanlaisia lakkoja:

Kuka sanoi ettei tilaisi China Glazen Hunger Games/Capitol Colours -kokoelmasta mitään lakkoja? Minähän se. No tilasin kuitenkin, kun en voinut vastustaa, eli vasemmalla Electrify, oikealla Riveting.

Vertailun vuoksi, China Glaze Orange Marmalade ja China Glaze Riveting.


Vasemmalla Orange Marmalade, oikealla Riveting. Kuten arvasinkin, niin aika samanlaisiahan ne on, Riveting kirkkaampi. Swatch-kuvissa Riveting näytti ainakin tosi tosi kirkkaalta, lähes palavalta oranssilta, joten katsotaan olisiko se kynsillä hyvä!


Sitten pari OPI:a, vasemmalla olevan Just Spotted The Lizardin takia teinkin tilauksen alunperin, tämä siis The Amazing Spider-man -kokoelmasta.Tämä on dupe Chanelin suositulle Peridot -lakalle myös. Näyttää pullossa ihan sinivihreäkultaiselta, kuten joku öljy, ;D Swatcheista tiedän, että tulee kuitenkin näyttämään lähinnä tuolta vihreäoliivikultaiselta, mitä pullon keskiosassa näkyy.

Oikealla Don't Touch My Tutu! joka on valkoinen jelly ja ostin tämän puhtaasti glittersadwicheihin. Tutu-lakka on New York City Ballet -kokoelmasta.


Kukas se sanoi, ettei tilaa yhtään China Glazen Prismatic-kokoelmasta? Minä sanoin, mutta jostain syystä nämä kaksi jäivät kummittelemaan niin, että pitää testata tuleeko käytettyä. Ainahan ne voi myydä, jos ei jostain syystä miellytäkkään. Vasemmalla Full Spectrum, oikealla Prism.


China Glazen Passion puhtaasti leimaustarkoituksiin. Tätä on kehuttu kovasti, joten päätin ostaa, kun saman merkin 2030 -lakkaa on kovin hankala enää mistään löytää, josko tämä kultainen ajaisi saman asian. Nämä Romantique -kokoelman lakat yleensä toimivat mainiosti leimailussa, sillä ovat tosi paksuja ja antavat metallisen lopputuloksen.


Sitten vielä pari Essietä, vasemmalla French Affair, oikealla Splash Of Grenadine. Oli pakko hankkia jokin söpö vaaleanpunainen, kun musta tuntuu ettei mulla edes oo kovin montaa ihan vaan vaaleanpunaista cremeä. Splash Of Grenadinen otin nyt, kun se poistuu TD:n valikoimista, ettei tarvi sitten jäädä suremaan.

Mitä tykkäsitte ostoksista? Mä en nyt oikein osaa päättää mitä näistä ekana testaisin! ;D

tiistai 29. toukokuuta 2012

Stampereita ja scrapereita

Dodiid, nyt kun oon päässyt testailemaan kunnolla noita Cesarsin xl-stampereita, niin on aika tehdä arviota niistä. Olen keskustellut ihmisten kanssa, jotka ovat käyttäneet näitä xl-stampereita & scrapereita enkä muista yhtään muuta tuotetta, jossa ihmiset olisivat niin eri mieltä näistä tuotteista keskenään. Osa selvästi rakastaa, osa ei tykkää. Tässä minun näkemykseni asiasta. Otin vertailuun mukaan myös huomaamani erot eri merkkien xl-stampereiden ja näiden välillä.

Postauksen tuotteet on saatu testiin CesarsShopilta, mutta mielipiteet ja käyttökokemukset ovat omiani.

Tuotetta on saatavilla kahta eri väristä, punaista ja valkoista ja ne ovat materiaaliltaan erilaiset. Kiinnitä siis huomiota väriin ostaessasi stamperia.


Molemmat stamperit & scraperit

- Paketissa tulee yksi stamper ja kaksi erilaista scraappaa
- Leimaustyynyt suunnilleen samankokoiset sekä punaisessa että valkoisessa
- Kaksipäätä, isompi ja pienempi
- Iso pää halkaisijaltaan n. 27 mm, eli hieman pienempiä kuin muiden merkkien xl-stamperit
- Pienemmät päät ovat nihkeämpää/kovempaa materiaalia molemmissa, näitä en ole testannut ollenkaan. Pienemmät ovat suunnilleen samaa koko Konadin kaksipäisten stampereiden pikkutyynyjen kanssa, materiaalikin melko samanlaista.


Punainen stamper (linkki)

- Muovinen pää, ei tahmea ollenkaan verrattuna valkoiseen stamperiin
- Iso pää materiaaliltaan lähes kuin Konadin stamperit, vähemmän nihkeä tosin
- Soveltuu parhaiten pienemmille kuviolle, ei sovellu niin hyvin koko kynnen kuvioille
- Minulla oli hankaluuksia saada kuvio stamperista paperille, enemmän kuvioita jäi stamperiin kuin siirtyi paperille

Eli tuo punainen ei minusta toimita xl-stamperin tehtävää, joka parhaimmillaan on sitä, että otat kuvion leimasimeen ja painat leimasimen kynnelle niin, että kynsi uppoaa reunoja myöten leimasimeen ja kuva siirtyy koko kynnelle. Punainen on materiaaliltaan sellainen, että et voi upottaa kynttä sinne.

Valkoinen stamper (linkki)

- Tahmea tyyny, johon kuva tarttuu, mutta niin myös valitettavasti roskat. Tästä stamperista roskat saa huomattavasti helpommin poistettua kuin muiden merkkien vastaavista xl-stampereista. Huomattavasti vähemmän tahmea, kuin muiden merkkien vastaavat xl-stamperit, joka on pelkkää plussaa.
- Tyynyyn voi upottaa kynnen, joten isojen kuvioiden leimaus helpottuu huomattavasti

Tämä valkoinen on siis minun valintani koko kynnen kuvioille. Se on niin pehmeä, että sinne voi leimatessa painaa sormen ja kuva siirtyy koko kynnelle. En mä oikein keksi tästä mitään huonoa, paitsi sen, että olen kuullut joillain olevan ongelmaa että tämä tyyny lähtee irti/painuu syvälle stamperiin. Itse en ole huomannut tätä ongelmaa.


Scrapereista

- Xl-stamperin mukana tulee kaksi erilaista scraappaa
- Scraperit ovat muoviset, joten eivät naarmuta laattaa
- Pienempi ottaa hyvin tarkasti laatalta kaikki ylimääräiset lakat, jopa niin tarkasti että itsellä oli hankaluuksia saada sitä ottamaan vain ylimääräiset eikä kaikkia kuvion lakkoja. Tähän voisi auttaa oikea tekniikka..
- Isommasta en pitänyt. Minusta se ei ottanut ollenkaan hyvin laatalta ylimääräisiä, aina jäi jompaan kumpaan reunaan ylimääräistä lakkaa.

Itse olen tottunut nykyään käyttämää scraappana vanhaa kanta-asiakas/luottokorttia, joten en enää oikein lämpene muille scraapoille. Näistä kahdesta pienempi kuitenkin oli käyttökelpoinen, jos on vetäessä tarkkana, eikä paina liikaa.

Summa summarum

- Mielestäni Cesarsin valkoinen xl-stamper on parempi kuin punainen xl-stamper
- Mielestäni scrapereista pienempi oli käyttökelpoisempi kuin isompi
- Paras yhdistelmä on Cesarsin valkoinen xl-stamper ja scraappana vanha luotto/kanta-asiakaskortti. Saa tarkkaa jälkeä ja voi leimailla koko kynnelle kuvioita. :)

Oletteko te testailleet näitä xl-stampereita? Mitä olette tykänneet? :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kymmenen kuluneinta

Ootteko tekin semmosia, että nautitte kun esim. poskipunassa/luomivärissä/puuterissa/missä vaan näkyy pohja, kun ovat kuluneita? Eikös kynsilakoissa vois olla vähän sama, kiva nähdä mitä sävyjä on kulutettu eniten. ;D Niinpä ajattelin tehdä teille postauksen mun kymmenestä kuluneimmasta China Glazesta. Yhdestä merkistä vain siksi, että on hankalaa verrata eri kokoisten pullojen kulumisastetta järkevästi. Voisin jatkossa tehdä muista merkeistä samaa jos olette kiinnostuneita. :)

Mulla ChG:tä on ollut yli 100 pulloa, joten jonkin verran on kokemusta kyseisestä merkistä. Täten kuluminen näissä pulloissa ei myöskään ole välttämättä kauhean suurta, mutta kuluneimmat kymmenen on löydetty. Nyt siis nostalgisoidaan kynsilakkojen parissa! Merkkasin nuolella suurinpiirtein käyttöasteen, niin ei tarvitse teidän kuvasta sitä tihrustaa. ;D

TOP 10 kuluneimmat China Glazen lakkani


For Audrey

For Audrey
Tämä oli minun yksi ensimmäisiä Chinoja, jonka ostin 2009 heinäkuussa, eli lähes 3 vuotta sitten. Pullossa se näyttää jo melko toivottomalta sekamelskalta, mutta uskokaa tai älkää, hän en edelleen ihan käyttökelpoinen! On kyllä saanut thinneriä sekaansa, mutta toimii toimii edelleen. :)

White On White & White Out

White On White & White Out
Olen testannut China Glazelta kahta eri valkoista, White On Whitea (WOW) sekä White Outia (WO). WOW on hieman enemmän luonnonvalkoinen, WO kirkkaampi ja puhdas valkoinen creme. Kohta lienee aika luopua WOW:ista, joka on jo melkoisen pohjalla. WO on enemmän mieleeni, se jotenkin peittää tasaisemmin. En kuitenkaan ole mieltynyt ChG:n taitoon tehdä valkoisia lakkoja, seuraavaksi kokeilen jotain muuta merkkiä, ehkä Essietä tai OPI:a.

Pink Rox-E

Pink Rox-E
Tämä näistä kymmenestä muistaaksen uusin lakka, vaikka onkin jo näin kulunut. Ostin tämän Mansikan lakkakirppikseltä tuossa taannoin ja tätä oli silloin jo käytetty, eli siis en ole itse tätä näin paljoa saanut kulutettua. ;D Kuitenkin se nyt oli yksi kuluneimmista ChG-lakoistani, joten se pääsee tänne listalle.

Pink Rox-E pyöri ensin himotuslistallani varmaan vuoden päivät ja hyvä tuuri minulle osui, kun sen kirppikseltä bongasin. Se on aivan ihana shimmer vaaleanpunainen, jonka valmistus on lopetettu. Yksi lemppareimpia lakkoja ehdottomasti.

Ahoy!

Ahoy!
Voimakas, vadelmainen pinkki shimmer pinkki-kultaisella shimmerillä. Tämä on ihanuus, jonka tilaamista joskus emmin kun luulin etten tarvitse tätä, mutta tarvitsinhan mä ainakin kulutusasteesta päätellen. ;D Tää on lakka, joka pitäisi nähdä livenä, en saanut sitä kuvaan niin söpönä kuin se on.

Sun Worshiper

Sun Worshiper
Voimakas "tangerinen" värinen neonlakka. Tangerine kai vastaa jonkinsortin appelsiinia. Tämä on aivan hirvittävä levittymään, mutta ihanan värinen ja todellakin neon! Tämä ilmeistyikin jossain kesäkokoelmassa, enkä ihmettele, sillä kesälakkahan tämä on selkeästi.

L8R G8R & DV8 & OMG

L8R G8R, DV8 & OMG
Kulutetuimpiin lakkoihin pääsivät myös 3 OMG!-holokokoelman lakkaa. Näitä minä vaalin kuin kukkaa kämmenellä, koska ovat suhteellisen hinnoissaan nykyään esim. eBaysta ostettuna, ku niiden valmistus on lopetettu ja ovat HTF-lakkoja. Voisiko näitä mitenkään kloonata, etteivät ne loppuisi ikinä? Nämä lakat ovat samalla myös vanhimpia omistamiani China Glazeja. Tekstit näissä pulloraukoissa ovatkin jonkun verran kuluneet.

L8R G8R pitää vanhimman China Glazen paikkaa, tämä on kait ostettu 2009 kesä-heinäkuussa. Mä muistan ja veikkaan, että DV8 oli samassa paketissa, eli jakaisivat tuon vanhimman ostetun paikan. Värit ei oo ominta minua, mutta näitä on silti käytetty noin paljon. Aika järkevää minulta oli aloittaa näiden ChG-lakkojen keräily sellaisesta kokoelmasta, josta tuli niin kovin suosittu. ;D

Tuo OMG saapui samassa paketissa For Audreyn kanssa ja on täten toisiksi vanhimpia lakkojani. Hyvin näyttääkin kuluneen, iik. Älä vaan lopu! En tahdo ostaa monellakymmenellä dollarilla uutta. :(

Something Sweet

Something Sweet
Tämä nätti vaaleanpunainen on kulunut puoleenväliin pulloa. Nämä tämän Up & Away -kokoelman lakat on muuten söpöjä, mutta kuivuvat pirulaiset huomattavasti pullossa näkyvää tummemmiksi. :/

Tarkkailetteko te pullojenne kulumista? :) Mikä on teidän kulunein China Glaze-lakka?

lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesäisiä eläinkuoseja -tuto!

Tutoja ootte kaivanneet niin paljon, niin tässäpä olisi yksi tuto kesäisistä, kirkkaisista eläinkuosikynsistä! :)

Mitä tarvitset?


- Aluslakka (minulla Duri*)
- Päällyslakka, joka ei levitä kuviointeja (minulla Cesarsin pikakuivattava päällylakka*)

* saatuja


- Valkoinen cremelakka, mikäli käytät ohuta neonlakkoja, jotka ei peitä tai jos tahdot voimakkaamman neon-tuloksen (minulla China Glaze White Out)
- Kaksi kirkasta neonlakkaa (minulla China Glaze Sun Worshiper ja Orly Fancy Fuchsia)
- Vaaleampi lakka, jolla tahdot tehdä pilkkuja leokuosiin (minulla Color Club - Yachty Yadda*)
- Musta koristelulakka, jossa ohut sivellin TAI akryylimaaleja ja sivellin TAI ohut sivellin ja mustaa kynsilakkaa (minulla Orly Instant Artist - Jet Black)

* saatu

Ohjeet:


1. Lakkaa kaikille kynsille aluslakka normaalisti.


2. Lakkaa valkoinen kynsilakka niille kynsille, joihin laitat neonlakkaa, joka on ohutta yksinään tai jos haluat erittäin voimakkaan neonvärin. Lakkasin valkoisen lakan (1 kerros) China Glazen Sun Worshiperia varten, sillä se on ohut ja kamala levittymään.


3. Lakkaa kynnet joka toinen toisella ja joka toinen toisella värillä. Itselläni kaksi kerrosta kumpaakin lakkaa.


4. Tee leokynsiin pilkkuja sinne tänne haluamasi lakan siveltimellä. Pilkkujen ei tarvi olla tasaisia eikä niitä tarvitse olla tiettyä määrää. Pilkut voi tehdä myös dotting toolilla, mutta normaali kynsilakan siveltimen pää käy myös hyvin.


5. Rajaa pilkut mustalla lakalla/koristelulakalla 2-3 pienellä viivan vedolla. Ei tarvi olla tasaisia viivoja tai vetoja. :) Jos tuntuu kovin tyhjältä kynsi, voit tehdä lisää pilkkuja tai siirtyä vaiheeseen 6.


6. Lakkaa vielä leokynsiin tyhjille paikoille "karvoja" mustalla. Sitten voit siirtyä tekemään tiikerikynsiä, jotka käytännössä tehdään vetelemällä viivoja mustalla koristelulakalla kynteen ylhäältä alkaen, menemään vastakkaisiin suuntiin ja välillä haarautuen. Voit katsoa vaikka tekemästäni kuviosta mallia, jos tuntuu hankalalta miettiä miten viivat laittaisi.



7. Lisää päällyslakka (kunnon neonlakat kuivaa aina mattapintaisiksi!) Huomaa, että kaikki päällyslakat eivät käy, vaan käytä sellaista joka ei levitä mustia kuvioita (eli esim. Konadin päällyslakat tai Seche Vite tai Cesarsin pikakuivattava). Muista siistiä kynsinauhat älkääkä unohtako kynsien ja käsien kosteutusta! Sitten on valmista!



Tykkäsittekö tutosta, oliko apua? :)

Sinivihreää ja ruusuja

Tälle iltaa vielä yksi postaus, kynsiä nimittäin! Idea tuli mun päähän, kun katselin näitä kynsiä ensin pikkukuvassa Bloggerissa ja katsoin että niissä olisi ollut tuommoinen kiemurapohja ja nuo ruusut, mutta olikin sitten glitterlakkaa pohjana, ei kiemuroita. ;D



Kuvassa siis:

Wild and Crazy - Deep Blue Sea, jonka päälle leimattu kiemurtelevaa kuviota koko kynnelle sinisellä Konad-lakalla XL-laatta I:stä (saatuja). Maalasin kukkasia akryylimaaleilla kynsiin myös, tuto kukkiin onpi täällä.

Ei taas ollut yhteistyötä kameran kanssa ollenkaan, tuo kiemura erottuu luonnossa paremmin tuosta pohjasta, eikä nää muutenkaan oo kyllä kuvassa sen väriset kuin ne luonnossa on. Ois ehkä voinut kyllä valita jonkun muun lakan kuin sinisen tuon sinivihreän seuraksi, olis varmaan erottunut kivemmin.

Noista XL-laatoista sananen tähän väliin. Noissa laatoissa kuviot ovat ilmeisesti matalemmat kuin Konadin omissa, sillä olen kuullut monilta, että kuvio ei tartu leimasimeen. Ainoa, mikä siihen auttaa on nopeus, eli nopeasti kuva laatalta stamperiin. Ohut kuvio kuivaa nopeammin tuohon laatalle, siksi pitää olla nopeampi kuin Konad-laattojen kanssa. Muuten en ole huomannut näissä mainittavaa eroa. :) Jos ongelma on (xl)stamperissa, niin viilatkaa sitä stamperia, niin tarttuu paremmin. Muistakaa myös, että leimauksessa tulisi käyttää asetonillista poistoainetta, sen pitäisi toimia paremmin. Jos vielä jotain ongelmaa on niin tietty aina saa kysyä, koitan auttaa parhaani mukaan. :)

Oon tekemässä vielä tarkempaa postausta noista stampereista ja laatoista myös, mutta voin jo nyt sanoa että jos mietitte ostaisitteko valkopäisen vaiko punapäisen xl-stamperin, suosittelen valkopäistä! Valkopäinen on pehmeämpi ja punapäinen on samaa materiaalia kuin Konadin vastaava, eli siihen ei voi upottaa kynttä samoin kuin valkopäiseen, vaan siinä täytyy toimia pyörittämällä.

Mulla on niin hirrrveesti kaikkea uutta testattavaa joita oon ostanut tai saanut tässä, että toivottavasti teille ei ihan tuu uuden tavaran ähkyä tätä blogia lukiessa. :D Mullahan on mm. kaikki Kleancolorit ja uusimpia Flormareita, Kicks-lakkoja, Barry M:ää, Color Clubeja vielä kokeilematta, nuo uusimmat XL-laatat ja stamperit samoin ja koristeitakin suuri määrä. Näiden lisäksi mulle on tulossa TransDesignilta uusia lakkoja taas, hupsista. Noh, ainakin tuote-esittelyitä on nyt lähiaikoina blogissa siis tulossa runsaasti. :)

Nyt mä katoan tekemään uusia kynsiä taas, hauskaa yötä kaikille yökukkujille!

perjantai 25. toukokuuta 2012

Voittajia!

Nyt olisi lueskeltu teidän lähettämät, yli 400 kommenttia kesäiseen arvontaan, ootte ihan hurjia! :D Monet olivat intoutuneet kirjoittamaan ihan kunnon romaaneja mulle, eikä haittaa yhtään, ihanaa että ootte aktiivisia. :) Kirjoittelinkin ylös postaustoiveitanne ja nyt mulla on tuolla pienessä blogikirjasessa kaksi sivua postaustoiveita, hih. ;D Niitä tässä ryhdytään ajan ja innostuksen puitteissa toteuttelemaan.

Arvonnan voittaja teitä varmaan kiinnostaisi? ;) Suoritin arvonnan random.orgin avustuksella.

Pääpalkinto menee seuraavalle henkilölle:


jjulia^



Kun on minun arvonnasta kyse niin laitetaas vielä pari ylläriä matkaan. Kivoja kommentteja tuli paljon ja mulla oli taas hankaluuksia päättää kenelle ylläreitä laittaisin. Niinpä poimin kommenteista ne, jotka jäivät jotenkin jollain tasolla eniten mieleen tai kommentit, joiden kirjoittajat ovat esim. kommenteillaan joskus aiemmin minua piristäneet ja arvoin pari ylläriä näiden kesken, myöskin random.orgin avulla.

Ylläripalkinnot menevät seuraaville henkilöille:

Anni



ja

Vilkku


Onnea voittajille! :) Laitan teille kaikille kolmelle viikonlopun aikana sähköpostia antamaanne sähköpostiosoitteeseen! Teillä on viikko aikaa vastata minulle, muuten palkinto lähtee jollekin toiselle. 

torstai 24. toukokuuta 2012

Tarroitetut kynnet

Minun blogia seuranneet varmaan tietävät, että perhoskuvio on yksi lemppareistani muffinssien ja rusettien lisäksi. Postauksen lopussa vielä vähän lisää söpöjä kuvioita. ;)

Eli teinpäs kynnet pitkästä aikaa tarroilla. Tarroja ei tule usein käytettyä, kun vaihdan lakat niin usein, että tuntuisi haaskaukselta iskeä arkillinen tarroja kynsiin ja poistaa ne heti seuraavana päivänä. Näitä oonki pitänyt nyt hurjat 2 päivää! Se on oikeasti melkeinpä saavutus, melkein joka ilta tulee tarve näprätä kynsiin jotain uutta, jos vaan aikaa riittää.


Näissä käytin:
MIYO - Raspberry (tuoksulakka, saatu)
tarroja, osa saatu Cesarsilta (kukat, linkki tässä) + osa ostettu eBaysta (perhoset)

Tarroista sen verran, että mä kyllä huomaan eron eBay-tarrojen ja parempien tarrojen välillä. Ero ei ole kuvioissa tai ulkomuodossa, vaan siinä, että ainakin melkein kaikki mun ostamat eBay-tarrat on hajoavaa sorttia, lähinnä ne halvimmat. Tapaan irrottaa tarrat varovasti appelsiinipuutikulla siitä taustastaan ja nyt hajotin näitä kynsiä tehdessä 2 tai 3 eBay-perhosta, Cesarsin omat pysyi kaikki ehjinä. Eli kyllä niissä ainakin se ero on, muuta mainittavaa en huomannut. :)


Tuo tuoksulakka on tosiaan vadelmanvärinen, mun kuvissa ehkä vähän vääristynyt sävy (luoja tietää miksi, minä ja kamera/kuvankäsittelyohjelma emme aina oikein ymmärretä toisiamme). Tämä Raspberry peitti kahdella kerroksella myöskin, kuivui nopsaan. Tämä lähti kulumaan kynsien kärjistä aikas nopeasti, vaikken tehnyt mitään erikoisempää käsilläkään.

Raspberryssä oli jotain jännää kuparista kimalletta. Mun mielestä se ei ollut shimmeriä, mutta ei myöskään glitteriä, vaan jotain näiden väliltä. Tosi jännä koostumus siis. Näitä MIYO-tuoksulakkoja ja saman merkin Nailed It-lakkoja löytyy siis Seppälöistä kautta maan.


Pakko hehkuttaa, että mulla on nyt LOMAA yli viikko, jee! Tänään oli viimeinen tentti ennen syksyä. Tänään olisikin siis suunnitelmissa kämpän räjäytys eli suursiivousoperaatio ja ehkä myös vähän vaihdella ikkunaverhoja yms. Tekstiileistä puheen ollen, löysin H&M:n nettikaupasta aivan ihania kaitaliinoja pöydälle! Oli pakko ostaa kaksi, jäätelökuvioinen ja kirsikkakuvioinen. Nämä maksoi muistaaksei 7-10 euroa/kpl.




II, tänään siivouksen jälkeen voi sitten vaihtaa jomman kumman noista keittiön pöydälle.. Kummankohan laittaisi ekana..

Siirryn tästä siivoilemaan ja pohtimaan pöytäliinavalintoja, mutta mitäs te tykkäilitte tämän päivän kynsistä? :) Muistakaas hei osallistua kesäarvontaan, vielä tämä päivä kokonaan aikaa osallistua, kisa loppuu huomenna!

(Ps. oon ollu hirveen huono vastaamaan kommentteihin, parannan tapojani tänään jossain vaiheessa, älkää suuttuko mulle)

tiistai 22. toukokuuta 2012

Tuoksuvat viidakkokynnet

Face Helsinki lähetti minulle testiin muutaman tuoksulakan MIYO-merkiltä. Niistä ensimmäinen pääsi tänään kynsillekkin asti.

Tropicana, Raspberry ja Papaya/Mango -tuoksulakat
MIYO mini drops-lakkoja nämä siis, vaikkeivät niin kauhean minejä ole, 8 ml/pullo. Näyttääpäs ne muuten pikkuruisilta mun kädellä :D Näitä MIYO-lakkoja olen nähnyt itse Seppälässä, en tiedä onko näitä muuallakin myynnissä, oletteko nähneet? Hintaa näillä oli 2-4 euroa, en muista millään tarkkaa hintaa. Olisko ollut 3,95 €, muistaako joku tarkemmin?


Tuoksulakkoja on 5 erilaista ja sen lisäksi on Nailed It! -lakkasarja, joka ei käsittääkseni tuoksu. Nailed It!-sarjaan kuuluu kait 28 lakkaa. Yhden MIYO-lakan olisin viime Seppälä-reissulla ostanutkin, mutta kun se sävy oli loppu. :( MIYO tekee myös monenmoisia meikkejä esitteestä päätellen.

Postista tuli minulle eilen jotain muutakin testattavaa, nimittäin lisää isoja leimauslaattoja!

Laatta I
On muuten melkoisen vaikeaa ottaa heijastavasta laatasta kuvia niin ettei tarvitsisi itse näkyä taustalta ihan kauheasti ja että mahdollisimman moni kuviokin näkyisi. :D

Kun teitä joitain jäi harmittamaan se DRIKK-laatan poistuminen Cesarsin valikoimista, niin nyt siellä olisi iso kasa toisenlaisia XL-laattoja, joista voisi löytyä vastaavia kuvioita ja huomattavasti Drikkiä halvemmalla. Laatat ovat 14,90 € kpl ja ne löytyvät täältä. Laattavalikoimasta löytyy koko kynnen kuvioita, tippikuvioita sekä pienempiä kuvioita ja osa kuvioista on myös peilikuvina. Tämän lisäksi CesarsShop otti valikoimiinsa paljon himiöidyt XL-stamperit, jee! Sain heiltä 3 isoa laattaa testiin, samoin kuin pari erilaista XL-stamperia. Kertoilen teille testituloksia, jahka ehdin kaikkea kokeilemaan. Tämän päivän kynsillä kuvio laatasta I (linkki)


Kynsillä siis:

MIYO - Papaya/Mango (saatu MIYO:lta)
China Glaze - Electric Pineapple (nimettömässä)
leimaukset: XL-laatta I + Konad Moss Green -leimauslakka (saatuja)
+ 2 mm strassit

Näistä tuli mulle heti mieleen viidakko! Tuossa kuviossa on lintuja ja kasvillisuutta, mutta koko kuvio ei mun kesämittaan lyhennetyille kynsille kokonaan mahtunut. ;D Kerrankin näin, yleensä saa takuta että kuvio on liian pieni kynsille.

Mä ajattelin hankkia varmaan nuo loputkin MIYO-tuoksulakat, sen verran vakuutuin tästä ekasta testilakasta. Kaksi kerrosta pistin ja se riitti vallan mainiosti, kuivumisaika oli ihan normaali. Epäilen tosin, että vaaleammat sävyt eivät kahdella kerroksella tarpeeksi peitä. Tässä vihreässä on kultaista shimmeriä, joka näkyy kynsilläkin tosi kivasti. Joskus joutuu pettymään kun ei pullossa näkyvä shimmer kynsillä halutunlaisesti näykkään, kuten kävi esim. OPI:n Dutch 'Ya Just Love OPI?:n kanssa. :I

Tuoksu tässä Papaya/Mango tuoksulakassa oli melko mieto, mutta kuitenkin sen huomasi. Toisena päivänä se ei minusta enää tuoksunut kynsillä juurikaan. Siveltimestä en jostain syystä niin paljoa tykännyt, se oli liian jämäkkä minun makuuni. Ei ollut kyllä onneksi pienimpiä siveltimiä, vaan leveyttä löytyi siveltimestä tarpeeksi minun makuuni. :)

Noniin, löpinät sikseen tältäkertaa, nyt palaan ah niin ihanan Finlexin ääreen ja koitan ahtaa itseeni suuren määrän tietoutta torstaita varten. Huh. Toivottavasti teillä on vähän mielenkiintoisempi ilta tulossa ja huomatkaahan myös alla oleva, aiemmin ilmestynyt kissapostaus. :) 
PS. Muistakaa osallistua arvontaan! Osallistumisaikaa on perjantaihin asti.

Kisuhaaste Leonardolle ja Romeolle

Suvin kisu Pörrö haastoi meidän pojat vastaamaan kisuhaasteeseen, tartutaan siis toimeen! Vastaajina Leonardo (L) ja Romeo (R).

Pötkylät pienempinä. Yllä Leo, alapuolella Romeo
Paras leikki?

L: Kepukkaleikki! Eli se, kun saan ne ihmiset heittämään mulle kepin, jonka voin sitten noutaa ja muristen viedä omiin piiloihini.

R: Kepukkaleikki ja toisena hiiren heitto. Hiiri ehkä enemmän, ne kilisevät pikkuiset saavat minut usein villiksi.

Oletko saanut aikaan katastrofaalista hävitystä?

L: Vanupuikot tulee tuhottua aina, jos niitä jossain näen. Samoin tiskirätti on aivan liian yliarvostettu ehjänä, siitä kannattaa maistaa palanen nurkasta.

R: Vanupuikot ja pampulat saavat kyytiä. Rikoin tänään myös sellaisen mustan laatikon, jossa on joskus säilytetty jotain kynsilakkoja. Olikohan se muka tärkeäkin?

Mistä sinut tunnetaan?

L: Minä olen se, joka vie öisin tiskirätit tiskipöydältä. En ymmärrä, miten voin muka aina jäädä kiinni siitä teosta, eikai se mitenkään voi liittyä siihen, että murisen rättiä viedessäni ja herätän koko talouden siinä samalla? Toinen, mistä ainakin omistajat minut tuntevat on se, että olen se kissa, joka öisin käy kiinni varpaisiin.

R: Siitä, kun tulen aamuisin nukkumaan orjieni omistajieni päälle. Miten niin ei muka saa nukkua toisten päällä?

Leo

Miten suhtaudut ruokkijasi kynsiharrastukseen? Lähdetkö karkuun kun korkki aukeaa, vai oletko kiinnostuneena mukana lakkailemassa?

L: Kynsilakka haisee aivan kamalalle! Viekää ne pois tai minä lähden! Kynsilakkapulloa kannattaa tassuttaa, silloin se ei tule lähelle.

R: Olen kiinnostunut kaikesta. Kovin lähelle en kyllä mene ikäviä kynsilakkahajuja. Vanupuikot voin kyllä noutaa.

Oletko linssilude?

L: En. Välttelen kameraa, enkä ainakaan poseeraa sille koskaan. Romeo hoitakoon mallin hommat.

R: Mitäpä luulisit? 8-)

Romeo
Paras lelu?

L: Kepukka! Siitä ei ole epäilystäkään. Kepukka on siis ns. viuhkalelu, josta leluosa on rikottu leikitty puhki ja pelkkä keppi on jäljellä.

R: Sininen lelu. Lelu tosin matkailee nykyään jossain mummolassa, mutta silti vastaan sen. Se on minun paras ystäväni. Vanupuikot tulevat toisena hyvänä vaihtoehtona (nekin on muuten sinisiä).


Miten ääntelehdit?

L: Ruokkijani väittävät, että minä valittaisin häpeävällä äänellä aina moitittaessa. Se ei pidä paikkaansa, oikeasti he eivät ymmärrä, että pistän vastaan sen minkä kerkeän. Meillä on Romeon kanssa yhteisenä juttuna myös ns. naputtaminen. Naputtaminen/käkättäminen on sitä, kun päästämme saalistusääniä, kun katselemme ikkunasta ja näemme pihalla jotain saalistettavaa. KÄKÄKÄKÄKÄ.

R: Minulla on hieno taito hymähdellä. HMPH. Tuollaisia äännähdyksiä päästän, jos en ole tyytyväinen. Tuhisen myös melko usein leikkiessäni.

Kuuluuko puskeminen arkeesi, vai teetkö sitä vain spesiaali tilanteessa?

L: Isot kissat ei puske. Paitsi ehkä silloin hieman jalkoja, jos sen avulla olisi saatavilla esim. ruokaa nopeammin.

R: Pusken aamuisin! Aamuisin olen hellyydenkipeä, silloin tulee puskettua naamat, kädet ja jalat täyteen. Halaa minua, olen fluffy!

Miten suhtaudut muihin kisuihin?

L: En suhtaudu. Romeota voin sietää, koska se on pienempi. Sain kyllä Romeolta köniin tuossa kerran ja siitä lähtien minulla on ollut viiksi hieman vinossa. Ei parane ärsyttää pienempiään..

R: Tykkään leikkiä Leon kanssa. Muita kissoja en oikein tunne.

Kolmannen sukupolven kissakaulahuivi (joka myös Leona tunnetaan)
Oletko rotukissa?

L: Rotu? Voiko sitä syödä?

R: Rotu? Voiko sillä leikkiä?

Nukkuminen vai riehuminen?

L: Kaksi lempiasiaani: nukkuminen ja syöminen. Vastaan siis nukkumisen.

R: Riehuminen! Lelut ja leikkiminen ovat elämän suola.


Haastan kaikki kisurakkaat blogittajat patistamaan kissansa tekemään tämän. ;) Nakkaamme teitä poikien kanssa seuraavilla kysymyksillä:

- Oletko tottelevainen vai tottelematon?
- Mikä on herkkuasi?
- Oletko sisäkisu vai ulkokisu?
- Mikä on lempipuuhaasi?
- Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten?
- Oletko aktiivinen vai laiskempi?
- Lempparein leikki tai lelu?
- Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten?
- Viihdytkö sylissä?
- Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa?

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesän retrot kukkaset

Tähän alkuun muistutus arvonnasta blogissani, muistakaahan osallistua tästä! :) Kesäisiä juttuja tarjolla sielläkin yhdelle onnekkaalle. ;) Arvonta loppuu ensi perjantaina!

Tahdoin tehdä kynsille jotain kesäistä, joten otin kirkkaimmat värit mitkä käteen lakkalaatikosta osuivat ja tulos olisi tässä:



Lakkausten pohjan tein ns. töpöttelytyylillä, sanallinen tuto tyylistä on täällä.



Töpöttelyssä käytin:

China Glaze - Happy Go Lucky
China Glaze - Sun Worshiper
Color Club - Twiggie
Color Club - Orange Revenge
Päälle laitoin Cesarsilta saamiani tarroja, ne löytyvät täältä.

Tuli kivan retromaiset näistä. ;D Tykkään väriyhdistelmistä, vaikka jotenkin värit ei oo sitä ominta minua. Pinkit ja lilat lakkaukset on enemmän mun tyyliä, mutta kivaa vaihtelua nämäkin. Toivat mieleen aiemmin tekemäni retrot vesimarmoroinnit.

Noista tutojen tekemisestä voisin sen verran tähän väliin kertoa. Tutoja toivotaan lisää todella paljon, mutta tutojen tekemisessä on pari ongelmaa. En voi tehdä tutoa vesimarmoroinnista taikka akryylimaalauksesta ennenkuin opin tekemään ne niin, että voin neuvoa teitä miten asiat tulee tehdä että ne onnistuu aina. Itselläni on tuurista kysymys onnistuuko jokin vesimarmorointi vai ei. Huomasin sen toissapäivänä, kun yritin marmoroida ja yhden kynnen sain ihanasti tehtyä, sen jälkeen eivät lakat enää levinneet veteen. Vaihdoin veden ja sama ongelma jatkuu. Ymmärtänette siis, että en viitsi tehdä tutoa aiheesta jota en itsekkään osaa niin hyvin, että voisin teitä neuvoa. ;D Netti on kuitenkin pullollaan tutoja, käyttäkää apuna googlea, sieltä ihan varmasti löytyy tutoja jos toisia kun vaan jaksatte etsiä.

Toinen ongelma tutojen teossa onpi se, että teen kynnet pääsääntöisesti aina iltaisin/öisin. En tykkää ottaa kuvia blogiin sisävalaistuksessa, joten pimeänä vuodenaikana ei ole niitä viitsinyt tehdä siksikään, kun iltaisin on jo pimeä. Onneksi kesällä asia muuttuu, toivottavasti saisin kesällä tehtyä tutoja enemän. En kuitenkaan mene lupaamaan mitään, vihaan sitä jos lupaan tehdä jotain ja sitten en toteuta lupausta kuitenkaan. En arvosta lupauksien pettämistä jos toiset ihmiset tekevät niin, miksi siis tekisin niin itse?

Tämän päivän oon ajatellu omistaa Simssin pelaamiselle (juujuu, minä pelaan sitä, vaikka olen jo 21-vuotias) ja torstaiseen tenttiin pitäisi lukea, tehdä ruokaa ja tällaista perus hommaa. Koitan vastailla kommentteihin kanssa tänään. :)

Oliko kynnet teidän mieleenne? :) Ja millaisia suunnitelmia teillä on tälle illalle, kenties pronssipelin katsomista? ;D

lauantai 19. toukokuuta 2012

Sinivalkoraita

Tässäpä kynnet Suomen värein. ;)



Näissä Color Clubin uudesta Take Wing -kokoelmasta Sky High (saatu). Katoin pullon perusteella, että tää ois aika samanlainen kuin China Glazen Blue Iguana, joten myin sen uskaliaana kirppiksellä pois jo ennenkuin ehdin testata tätä. Se kyllä kannatti. Koristeluissa Color Clubin Solid Silver (saatu) sekä Orlyn Instant Artistia, sävyssä Crisp White. Cesarsilla on muuten nyt nuo Color Clubin koristelulakat tarjouksessa, 4e kpl. :)

Tämä sininen Sky High peitti jo kahdella kerroksella! Mulla on vastaavan värinen Flormarin lakka, joka ei peitä millään kerroksilla ja muistaakseni ChG:n Blue Iguanakin oli vaikea saada täysin peittäväksi. Jos mietitte näiden kahden välillä ja tahdotte peittävää tulosta, suosittelen ehdottomasti ostamaan Sky Highin. Oli tässä lakassa kyllä yksi miinupuolikin: se värjää kynnet. Mulla oli 1 kerros aluslakkaa ja silti kynnet värjäytyi sinisiksi. Näytin niille bufferia ja kynsiharjaa niin sain puhtaaksi. Mutta ehdottomasti suosittelen tämän alle vähintään 2 kerrosta aluslakkaa vastaisuudessa.

Nyt päätän postauksen tähän, päätin nimittäin just suoristaa hiukset ja tuo rauta käy aika kuumana sylissä. :D

Tykkäsitte kynsistä? :)

perjantai 18. toukokuuta 2012

Kynsilakkasormuksia (video)

Tässäpä teille video tekemistäni kynsilakkasormuksista! :)
Täältä löydätte lisää tietoa, jos ette ole aiemmin moisesta kuulleetkaan. Alla kuvat sormuksista, videolta löydätte tietoa sormuksissa esiintyvistä lakoista. Pahoittelen ajoittaista sekoilua videolla, se on niin hassua puhua kameralle. :D



Toivottavasti piditte videosta, vaikka videot ei olekaan sitä mun ominta alaa, ilmaisen itseäni mielestäni huomattavasti paremmin kirjallisesti. ;D Ootte kuitenkin toivoneet videoita niin kovasti, että päätin ottaa taas itseäni niskasta kiinni niiden kanssa.




Loppuun vielä kuva lakasta, joka mulla on videolla ja tänään kynsillä, Kuvassa näytti jostain syystä kauhean tummalta tämä.


China Glaze - Glittering Garland. Vaihdoin tämän äidin kanssa erääseen H&M:n violettiin lakkaan. :)

Tykkäilittekö mun tehtailemista sormuksista? Oletteko itse tehneet näitä? :) Linkittäkää ihmeessä jos esim. blogissanne ootte näyttänyt tekemiänne versioita, katselisin niitä mielelläni. :)

torstai 17. toukokuuta 2012

Ostoksia ja pefhoskynnet

Kuvarikas postaus tulossa! :)

Tein tuossa viikonloppuna ensimmäisen tilaukseni Mimaxille. Olin katsellut siellä jo jonkun aikaa myynnissä ollutta kynsilakanohenninta ja nyt sain syyn tehdä sinne tilauksen, kun ottivat valikoimiinsa nuo XL-stamperit. Xl-stamperia olen kuolannut ulkomaisissa nettikaupoissa iät ja ajat, mutta korkeiden postikulujen takia on jäänyt hankkimatta.


Mulle tuli uutuutena, että toi on kakspäinen. En oo koskaan kuullu että siitä puhuttaisiin kaksipäisenä. Vaikuttaa ihan toimivalta kapistukselta, joskin on tosi tahmainen? Kai sen kuuluukin sitten olla. Tällä leimaukset hoidetaan painamalla suoraan kynnelle, ei pyörittämällä kuten pienemmilla stampereilla. Tässä on tuo pää sellainen tosi pehmeä ja korkeampi, joten se taipuu kynnelle kun sen painaa suoraan kynttä vasten. Parin kokeilukerran jälkeen sanoisin, että todella hyvä ostos, tykkään! Maksoin tästä 5,95 €.

Näitä XL-stampereita löytyy halvemmalla CesarsShopista, tässä linkki. Stamper tulee setissä, jossa on lisänä myös kaksi muovista scraperia. :)


Kynsilakanohennin maksoi kanssa 5,95 € ja tätä on pullossa desin verran. Aineiden perusteella vaikuttais toimivalta, mutta en oo vielä testannut tätä mihinkään kynsilakkaan, joten en osaa vielä sanoa suosittelenko tätä vai en.

Näiden lisäksi ujutin tilaukseen myös tällaisia kangasrusetteja ja pimeässähohtavaa lakkaa.


Rusetteja oli 12 kpl eri kokoisia ja erilaisia ja ne maksoivat 2,95 €. En tiedä vielä käytänkö noita kynsillä vaiko koristelenko kännykkääni noilla, varmaan ainakin yhden voisin uhrata kännykälle. ;D


Mä oon niin katkerana ollut siitä, etten ostanut pimeässä hohtavaa China Glazen Ghoulish Glow -lakkaa silloin kun sitä vielä oli helposti saatavilla, joten pakko oli nyt tarttua toimeen. :D Tämä maksoi 4,95 €. Ainakin pullossa hohti kivasti pimeässä, varsinkin kun latasi tätä ensin lampun alla. ;D

Kaupan päälle sain water decalseja.


Samaan syssyyn voisin näyttää Cesarsilta saamani hurjan kasan tarroja:


Nämä ovat uutuustarroja siis ja näissä riittääkin testaamista, hih. :D Pistinkin näistä pari teille arvontaan, muistakaa osallistua! :) Näitä tarroja löydätte Cesarsin sivuilta tästä.

Nyt kun mulla on XL-laatta ja XL-stamper niin päätin kokeilla niitä samantien. Tällaista sain aikaan:


Käytin näissä pohjana Kicksin Midsummer Lilya, jonka voitin Kicksin arvonnassa. Tää ei nyt pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa, tää on paljon herkumpi luonnossa, jotenkin vivahteisempi. Leimauksen tein DRIKK Brasil -laatalla, jonka sain CesarsShopista. Leimauksessa China Glaze Millennium.



Tällaisia ostoksia tällä kertaa! :) Mitäs tykkäilitte kynsistä tai ostoksista?