tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lakkaostoksia

Tänään piti käydä vähän kaupungilla ostamassa tarpeellisia juttuja, joten päätin samalla katsastaa lakkavalikoimaa.

Yhtä tiettyä projektia varten tarvitsin lisää Gina Tricotin lakkoja, joten ostin sieltä tuollaisen kolmen minisävyn paketin.


Sävyinä Have A Mint, Lilac Me sekä Sunny. Söpöjä! Noi on 5 ml pulloja, kun ne täysikokoiset on 10 ml. Minisetti maksoi 4,95 euroa. Nämähän ei kaikessa pastellisuudessaan mitään maailman erikoisimpia värejä ole, mutta ei tarvitsekkaan, sopivat projektiin täydellisesti.

Ostin myös yhden täysikokoisen GT:n lakan sekä H&M:stä yhden lakan, jota olen pidempään jo katsellut.


Vasemmalla GT Ocean Depths, oikealla H&M Lady Luck, molemmat maksoivat 3,95 €. Kotona huomasin, että mulla on muutamia samantyyppisiä lakkoja kuin tuo Ocean Depths, mulle on tullut joku hullu vimma sinivihreisiin lakkoihin, tosi outoa! Ne vaan kiinnittää mun huomion ekana. ;D

Näiden lisäksi mulle tuli postissa mieluisa ja odotettu lakka, H&M Confetti!


Kyselin Kynsikoristeluiden irkkikanavalla tuossa pari päivää sitten josko joku voisi diilata mulle omasta H&M-myymälästään H&M:n Confetti-lakan, jota ei meidän H&M:ssä ole ollut tai en ole ainakaan bongannut itse. Ihana Minna TalkandBake -blogista suostui luopumaan omasta Confetistaan ja teki minut erittäin onnelliseksi. Kiiiitos vielä, ihan mahtavaa että löytyy tuollaisia kivoja ihmisiä! :)


Mulle on tullut nyt tarve hamstrata noita glitterpommeja joissa miljuunia erilaisia glittereitä. Varsinkin sandwicheihin noi sopii niin kivasti! Pitäiskin taas tehdä sandwich jollain kivalla väriyhdistelmällä.. Voisin vaikka tänään jo tehdä illemmalla, jos keksin kivat yhdistelmät.

Ebaysta mulle tuli vielä yksi sekalainen koristehyrrä, aww. Hän pääsee nyt strassikiekkohyllylle muiden kaltaistensa joukkoon. Näiden sekalaisten hyrrien osto on aina niin jännää kun siellä joukossa voi olla ihan mitä tahansa koristeita, nytkin mua ihmetyttää nuo järjettömän suuret kukat ja helmet. :D


Yritin kuvata teille tähän postaukseen ne swatchit, joissa olin leimannut mustan, valkoisen, vaaleankeltaisen ja neonpinkin päälle uusia Konad Princess Neon-lakkoja, mutta en kertakaikkiaan saanut otettua tyydyttävää kuvaa, jossa kaikki leimaukset näkyis tarpeeksi todellisuutta vastaavina, valitan. :/ Tiedän että ootte odottaneet että näkisitte kuvan niistä, mutta totesin että kuva olisi niin harhaanjohtava, että näytän mieluumin niitä leimauksia sitten lakkauksissa.

Voin kuitenkin sanallisesti tiivistää (vaikkei se kuvia korvaakkaan), että valkoisella pohjalla kaikki uudet Princess Neon-sävyt näkyivät, kuten voitiin tästäkin postauksesta todeta. Hopea ja kultainen eivät näkyneet niin hyvin valkoisella. Mustan päällä sitten taas nuo neonit eivät näy juuri ollenkaan, ainoastaan hopea Pearl Silver ja Tender Gold näkyivät mustalla pohjalla. Vaaleankeltaisella pohjalla näkyivät kaikki sävyt, neonpinkillä pohjalla värit eivät pärjänneet, sillä ainoastaan sininen Psyche Blue näkyi kunnolla.

Summasummarum, uudet Princess Neonit sekä pastellisävyiset (vihreä &lila) Konadin erikoislakat toimivat parhaiten vaaleammilla pohjilla ja kulta ja hopea näkyvät parhaiten mustalla ja tummilla pohjilla. :) Tuutte kyllä näkemään näitä lakkoja in action, joten toivottavasti silloin saatte paremmin kuvaa siitä miten nämä leimaa.

Oliko kivoja ostoksia? ;D

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kukkasia ja karkkivärejä

Mulla on nyt noussut joku fanitus Flormaria kohtaan. Flormar oli se merkki, josta en ensin tykännyt yhtään, kun ne ei peittänyt tarpeeksi mun makuun. Sitten tajusin, että ne ei yksinään ookkaan parhaimmillaan, mutta ovat hurjan käteviä lakkoja jos tahtoo piristää jotain toista lakkaa jollain kimaltavalla ja pullossakin ne on nättejä katsella. Edempänä kuulette vähän lisää mun Flormar-fanituksesta..


Kynsillä:

Models Own - Lilac Dream + Flormar - U28 (etusormi + nimetön)
Models Own - Pastel Pink + Flormar - U15 (keskisormi + pikkurill)
+ kukkasia dotting toolilla ja China Glazen White Outilla, keskellä 2 mm strasseja.

Eli kerrostelin Modelsin pastellilakkojen päälle noita Flormareita, niin sai kivasti kimallusta näihinkin kynsiin.  Edelleen oon sitä mieltä kyllä, että tuo kuivuvuus on jotain käsittämätöntä osalla Flormareita, tunti pikakuivattavan kanssa ja ruttuja tuli silti. :o Muttakun nämä on niin nättejä!


Muistatteko kun kerroin Beautycosmetic.biz -nettikaupasta? Tilasin sieltä n. vuosi sitten Catherine Arley hololakkoja, joiden toimitus kesti koko kesän ja saapuessaan paketti oli ihan riekaleina, mutta kaikki lakat onneksi tallella. Välttelin tätä kauppaa huhtikuulle asti, kunnes sain kuulla eri ihmisiltä kaupasta positiivista palautetta ja aloin taas kiinnostua kaupasta. Nyt sitten eilen päätin ottaa riskin ja tilata keväältä asti roikkuneet himotuslakat kotiin asti. Tilasin lähinnä Flormareita ja muutaman Essencen ja pari Catherinea, yhteensä lakkoja päätyi koriin aika iso määrä, 38 kappaletta nimittäin. Onneksi olivat halpoja! Nyt vaan odottelen paketin kotiutumista ja esittelen sitten löytöjäni tarkemmin, toivottavasti hieman paremman ostokokemuksen valossa.

Minä en ymmärrä miksi meidän Seppälä ei skarppaa uusien lakkojen ottamisessa sisään. Samat Flormarit, ne shimmerversiot on olleet siellä ties miten kauan, tahtoisin jo uusia sävyjä! Neonsävyistä ei ollut viimeksi käydessäni tietoakaan, Anttilassa sen sijaan oli niitäkin. En kyllä siltikään maksa silti nelinkertaista hintaa niistä kuin mitä tuolta Beautylta saa. Miksi täällä lähellä ei oo niitä Tokmanneja? :/  Katkeraa tilitystä. :D Haluaisin kerätä kaikki Flormarin shimmerit, harmi ettei Beautycosmeticsillä ollut niitä ainakaan toistaiseksi myynnissä. Seuraavan kerran kun taas meen jonkun Tokmannin ohi, niin kerään kunnon nipun noita Flormareita.


Ootte varmaan myös huomannu, että fanitan nyt koristelutyyliä, jossa on jokainen kynsi toisella ja joka toinen toisella lakalla, hah. :D

Ootteko te tykästyneet Flormariin? :) Ja tykkäsittekö kynsistä?

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Merkilliset kynnet


Enkö olekkin ovela otsikoija? Mä oon aina sanonu, että haluaisin jonkun sihteerin keksimään mulle otsikoita koska olen itse niin surkea otsikoija..


Hoksasin eilen, että mulla vielä testaamattomina olevat Zoya Jem ja Flormar U34 näyttävät pulloissa aika samalta. Pitihän se sitten testata kynnellekkin, että mitenkäs samalta ne loppujen lopuksi näyttääkään. Samaan syssyyn ujutin myös Konad Princess Tender Goldin testauksen. 


Eli kynsillä: 


Flormar - U34 (pikkurillissä & keskisormessa)
Zoya - Jem (nimettömässä & etusormessa)
Leimaukset laatalta s4 (saatu), leimattu China Glazen Passionilla sekä Konad Princess Tender Goldilla (saatu)

Kynnellä Flormarin ja Zoyan eron sitten huomaakin, kun Zoya on selkeästi violetti ja Flormar punaruskea. Kivoja lakkoja kummatkin, vaikka ei oo mun väri kyllä yhtään, eikä tuo Zoya ole kynnellä yhtään niin moniulotteinen tai edes yhtään duochrome, kuten pullosta voisi olettaa. Se on vain pelkkä tumma violetti.:/ Molemmat lakat peitti 2 kerroksella purrfektisti, Flormarin peittävyys yllätti mut tosiaan, kun oon tottunu, ettei ne peitä kunnolla kovin helposti.

Just tuossa mietin, että multa puuttuu kyllä valikoimista semmonen kunnon viininpunainen lakka, mutta en tiedä osaisinko mä kuinka hyvin semmoisia käyttääkkään. Yks lakka mistä haaveilin joskus on China Glazen Velvet Bow, mutten tosiaan tiedä kuinka hyvin sitä tulis käytettyä. Silti edes yksiviininpunainen lakka pitäisi varmasti omistaa! :D


Otin tarkemmin kuvaa tuosta leimausjäljestä myös, ylempi kuvio leimattu Passionilla, alempi Tender Goldilla.


Tender Gold on shimmerinen lakka, joten jättää tuollaisen shimmerisen leimaustuloksen, kun taas Passion antaa metallisen leimauksen. Yllätyin kyllä positiivisesti tuosta Tender Goldin leimausjäljestä, sillä aiemmat Konadin kultaiset ja hopeat ei oo oikein vakuuttaneet mua.. Ainakin siis tumman lakan päälle leimattaessa toimii minusta kivasti. :) Täytyy testailla vielä vaaleiden päälle.

Oliko kynnet teidän mieleen? :)

torstai 26. heinäkuuta 2012

Sateenkaaren päässä..

.. odottaa aarre!


Kynsillä: 

China Glaze White Out
Leimaukset: Konad m78 (saatu) +

Konad Princess Speacial Polishes:
Psyche Lady, Psyche Blue, Psyche Orange, Psyche Yellow, Psyche Magenta, Psyche Green (saatuja)

Pikkurilli - Psyche Magenta, Psyche Blue, Psyche Orange
Nimetön - Psyche Lady, Psyche Yellow, Psyche Blue
Keskisormi - Psyche Magenta, Psyche Green, Psyche Orange
Etusormi - Psyche Orange, Psyche Green, Psyche Magenta



Heh, ai miten niin yliaktiivinen blogin kirjoittaja? Kaksi kynsipostausta päivässä.. :D Kuten kuvasta näkyy, niin nää Princess Neon -lakat leimaa purrfektisti valkoiselle, jopa keltainen!

Tykkäsittekö kynsistä? ;)

Ristiin rastiin metallinhohtoista

Painin jälleen kerran kuvaushaasteiden maailmassa näiden kynsien kanssa, kun kiilsivät niin tolkuttomasti taas ja heijastelivat, että meinas olla hankala saada otettua kuvia.


Idean sain jälleen kerran näihin siten, että yritin eilen taas saada kynsigalleriaa kasaan ja törmäsin näihin kynsiin. Toimiiko teillä muuten nuo vuoden 2012 ja vuoden 2011 kynsigalleriat moitteetta? Ettei lataa tolkuttoman kauaa?

Mulla on näissä joka toisessa H&M:n Urban Spiritiä, löytöä, josta maksoin yhden euron. Onhan se ohut lakka kyllä, mutta kuivui nopeasti + väri on ihana, joten sietää kerrostaa.


Kynsissä käytetty:

H&M - Urban Spirit (pikkurillissä + keskisormessa)
Models Own - Mystic Mauve (nimettömässä + etusormessa)
Color Club - Art Club liner: Solid Silver (saatu)
+ 3 mm strassit


Arvatkaa muuten kenelle tuli tänään aikainen joulu?


Uusia uusia uusia juttuja testattavaksi Cesarsilta! Nuo Konadin Princess Neon -stamppailulakat on ihan syötäviä!


Laatat m71 & m78, taas pari laattaa himiöintilistalta pois, tarkoituksena olis kerätä kaikki Konadit kasaan jossainvaiheessa. :)


Ylläoleva kasan antoi siis CesarsShop ja aion näyttää teille stamping-kokeiluja uusilla neoneilla mitä pikimmiten. Tähän kohtaan vois olla hyvä muistuttaa myös, että Cesarsilta saa taas tuota suosittua DRK-A-laattaa. :) Minun kynsiäni kyseisellä laatalla tehtynä löydätte tämän tunnisteen takaa. Ilmeisesti ensi viikolla tulee Cesarsille valikoimiin CesarsShopin oma laatta C1 myös. Innolla odotan millaista jälkeä sillä saa aikaan. :)

Mua innostuttaa ku eräs juttu josta tekin kommenttien perusteella kovasti piditte, toteutuu taas.. En kerro enempää, saattepahan odottaa taas hetken. ;D Toivottavasti se on yhtä mieluisa kuin edellinen vastaava.


Tykkäilittekö kynsistä ja oisko teillä jotain erityistä toivetta mitä haluaisitte nähdä mun uusista jutuista ekana testaavan? :)

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Nude-persikkaa arabialaisittain

Heh, tuo otsikko tuo mulle lähinnä mieleen jonkun ruokalajin.. Voi olla, että oon tässä parin päivän aikana katellu liikaa ruokaohjelmien uusintoja, krhm..

Nojoo, eli päätin tehdä uuden revanssin mustan laatikon kanssa, tällä se olisi "piilo" musta laatikko, eli kirjoittaisin itelleni vaan ylös testaamattomat lakat, eivätkä testaamattomat oleskelisi missään erillisessä boksissa, vaan ihan muiden lakkojen kanssa. En myöskään ota paineita testattavista, vaan ihan itelleni muistutukseksi tekisin listan testaamattomista, että muistaisin niitä joskus käyttääkkin ja esitellä myös teille.

Käyttämättömistä otin heti kaksi ja rakensin niiden pohjalta koko lakkauksen.


Voitin Kicksin arvonnassa taannoin nipun sävyjä, vasemmalla Desert Mirage, oikealla Chilly Bellini.

Desert Mirage tuo mulle mieleen toffeen tai sitten kaupoissa myytävän kahvijogurtin. Mun iholle aavistuksen liian punainen nudelakka tämä kyllä. Chilly Bellini sen sijaan on selvä oranssisen persikan väri. Ai mitenniin lisää ruoka-aiheisia lakkajuttuja? Mä koitan nyt ryhdistäytyä.. Chilly Bellini on oranssimpi kuin Barry M:n ihana persikka Peach Melba ja musta tuo Barry sopii mun iholle paremmin. Ei tää Bellinikään kyllä niin paha ole, vaikka tätä sävyä en niin kovasti fanitakkaan.

Laitoin Kicksin lakat kynsille ja koristeluiksi tein seuraavaa:



Kynsillä:

Kicks - Chilly Bellini (pikkurilli & keskisormi)
Kicks - Desert Mirage (nimetön & etusormi)
Flormar - U04 (shimmerlakka, raitojen keskellä)
Orly Instant Artist -24 K Glitter (viivat)
China Glaze - Passion (pilkut)

Mulle tuli näistä jotenkin itämainen tunnelma, oisko se tuo kullan ja persikan + nuden yhdistelmä. Tämän värisiksi kynsiksi viihdyn näissä yllättävän hyvin, blogiani seuranneet tietävät, ettei nude ja persikka kuulu ollenkaan mun vakioväreihin. ;D

Huomaatteko mikä kiri mulla on tullu postausten kanssa yhtäkkiä? En edes tiedä mistä se johtuu, mutta mulla on kauhee inspiraatio tehdä kynsiä nyt, kokoajan tekis mieli vaan poistella lakkauksia ja tehdä uutta tilalle!

Tykkäilittekö yhdistelmistä, koristeluista ja lakoista ylipäätään? :) Iskeekö nudet ja persikat teihin?


Tämä postaus oli ajastettu.

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Raikasta pinkkiä ja käsinmaalattuja kukkia

Tuun vaan nopsaa julkaisemaan uudet kynnet ennenkuin käyn tiskaamisen ja ruuanlaiton kimppuun!


Kynsillä:

Color Club - Electro Candy (saatu)
Flormar - U27

Koristelut tehty:

Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Pink Pastel


Tein kukat nimettömiin ja peukkuihin molempiin käsiin, muuten laitoin vaan Flormaria Electro Candyn päälle.


Oon niiin tykästyny noihin Instant Artisteihin ja niitä tuli vielä pari lisää tänään eBaysta. 8]


Orly Instant Artist - 24 K Glitter ja Platinum Glitter. Oon ollu kipeä kuin kissa ilman glitterlinereitä! Eihän noi nyt mitään niin pigmenttisiä ole verrattuna esim. Color Cubin Art Club Linereiden glittereihin, mutta elän toivossa että noi pysyis käyttökelpoisempina pidempään ja voihan niitä kerrostaa intensiivisemmän tuloksen saamiseksi.


Tykkäilittekö tämän päivän kynsistä? ;D

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pastellinen liukuvärjäys

Näihin kynsiin otin idean suoraan omistamastani Konad-kirjasesta.


Näissä kynsissä kyllä näyttäisi paremmalta jos ois pidemmät kynnet niin pääsis kaikki 3 väriä paremmin oikeuksiinsa. Nyt näissä näyttää olevan ainoastaan pinkkiä ja vaaleansinistä mutta uskokaa mua, kyllä se valkoinen on tuossa välissä myös. :D


Käytin näissä:

Color Club - Take Me To Your Chateau* (vaal.sininen creme)
Color Club - Yachty Yadda* (vaal.punainen creme)
China Glaze - White On White (valkoinen creme)
Wild & Mild - Ghost (glitterlakka, kaiken päällä)
+ leimat Konadin laatasta m50*, mustalla Konad-lakalla*
+ mustia strasseja

* Tuotteet saatuja

(pahoittelut kynsinauhaöljyisistä kynsistä.. :D)
Muuttelin siis sen verran, että töpöttelin ihan normaaleilla lakoilla enkä Konadin erikoislakoilla kuten ohjeessa. Lisäksi käytin glitterlakkaa glitterdustin sijaan, kun lakkaa on helpompi käyttää kuin irtoglitteriä. :) Lisäksi leimat ja strassit oli kanssa mun oman mielen tuotosta. Nuo kukkaleimat tuo mulle mieleen ihan ne semmoiset hennatatuoinnit tai vastaavat. Nätti kuvio jota aina ihailen tuossa laatassa, muttei oo tullut käytettyä kun en oo keksinyt mihin yhdistää, tähän ne musta sopi kyllä hyvin. ;D


Tuo Wild & Mildin glitterlakka oli positiivinen ylläri, kun se ei oo kynnellä semmonen typerän vihreä vaikka vihertääkin, eli voi käyttää monien lakkausten päällä. Pigmenttiä/glitteriäkin oli tarpeeksi tällaiseen kuorrutustouhuun. Hakekaa ihmeessä omanne, musta tää oli erittäin hyvä ostos ollaksee 2,95 €. :) Wild & Mildeja saa siis Seppälöistä, jos joku ei vielä tiennyt.

Tykkäsittekö liukuvärjäyksistä? :)

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Sinistä, hopeaa ja kiiltävää

Piti heti testailla niitä uusia Gina Tricotin lakkoja, testailin Monaco Blue ja Deep Sea -lakkoja siten, että Deep Sea on joka kynnellä ja joka toisessa Monaco Blue -glitterlakkaa päällä.


Mä yllätyin peittävyydestä (kynsillä 2 kerrosta Deep Sea -lakkaa) ja näiden kiiltävyydestä! Ihan niinku geelilakkapinta olisi. Toki näissä on vielä Cesarsin pikakuivattavaa päällyslakkaa päällä. Erittäin positiivisesti olen siis yllättynyt näihin lakkoihin. :) Aion ostaa lisääkin, jos vaan kivoja värejä on. Hintaahan näillä muistaakseni on 3,95 €/kpl tai 3 lakkaa 9,95 €. 


Halusin vähän koristella näitä lisää, niinpä tein glitterittömiin kynsiin vesimarmoroinnit, jotka onnistuikin kivasti. Harmi vaan että mun kamera on sitä mieltä, ettei ne oo näyttämisen arvoiset, eikä nää näytä läheskään niin kivalta kuvissa kuin livenä. :( Sitä sattuu. Eikö ookkin muuten outoa nähdä sinistä lakkaa mun kynsillä? ;D Itsestäni ainakin tuntuu vähän epäkotoisalta.


Laitan vielä loppuun lakkalistaa käytetyistä lakoista:

Gina Tricot - Deep Sea (kaikissa kynsissä)
Gina Tricot - Monaco Blue (glitterlakkana)
+ vesimarmoroinnissa Color Club - Sky High ja H&M - Metallic Grey + vihreät tähtistrassit

Eli lähes kokonaan halppislakoilla tehty lakkaus, kun joskus mulle on niin kovasti väitetty että en suosi muita kuin kalliimpia merkkejä. Ei pidä siis paikkansa ollenkaan, vaikkakin voin myöntää että useammin tulee tartuttua kalliimpiin merkkeihin siitäkin syystä, että niitä mulla on enemmän, siis että esim. China Glaze -merkkisiä lakkoja mun lakkakokoelmassa on eniten. :)

Tykkäilittekö lakoista ja mun yhdistelyistä? :)

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Simppelit kynnet + lakkaostoksia

Näytän tähän alkuun yhdet simppelit kynnet, joihin sain idean eräistä kynsistä Kynsikoristelut -yhteisöstä Facebookista. ;D


Näissä siis:

NYX - French Nude (saatu)
OPI -  Divine Swine
+ sydänstrassit

Simppeliä, mutta tykkään kovasti! Tänään tosin taitaa olla aika ottaa nämä pois ja testailla uusia lakkoja. Kävin nimittäin eilen vähän shoppailemassa ja ostin kynsilakkojakin. Monet on mulle kehuneet Gina Tricotin kynsilakkoja ja kysyneet, että aionko joskus itse niitä testailla. No GT:ssä käydessäni iskin silmäni yhteen lakkaan ja päätin hyödyntää tarjouksen, jolla sai 3 GT-lakkaa hintaan 9,95 euroa.

Valitsin nämä kolme lakkaa:


Vasemmalta alkaen: Deep Sea, Monaco Blue, Python Green.

Deep Sea muistutti mua himiöimästäni Essien Aruba Bluesta, joten se piti napata mukaan. Valitettavasti tää olikin paljon tummempi kynnellä ja shimmeriäkään ei niin paljon näkynyt kuin pullossa. :/ Laadulta kyllä vaikutti olevan mainio ja tosi kiiltävä lopputuloskin tästä tuli! Edelleen siis silti Aruba Blue pysyy himiöintilistalla.

Monaco Blue oli se lakka, joka mut innosti nää lakat ostamaan. Näyttääkö MB tutulta? Ehkäpä siksi, että sehän muistuttaa Deborah Lippmannin Across The Universe -lakkaa. Swatchatessa erona oli kyllä ainakin se, että tää GT:n versio on vaaleampi ja glitteriä taitaa olla vähemmän. Mutta hintaisekseen Deborahiin verrattuna hyvä korvike! :)

Python Green, joka nimestään huolimatta on kyllä selkeästi keltainen mun vihreisiin verrattuna, on kiva shimmerlakka. Ne kaupan valot kyllä huijaa aika tehokkaasti, nimittäin siellä kaupan valaistuksessa tää oikeastaan näyttikin vihreältä. :D Ei se haittaa kyllä.


H&M:stäkin tuli yksi lakka ostettua, kun hintaa tällä oli vain 1 euro.


Sävyn nimi on Urban Spirit ja swatch-kuvien perusteella näyttikin mielenkiintoisemmalta kuin osasin euron lakalta olettaa. Katsotaan millainen laatu tässä on. :) Ihastuin tuohon "puiseen" korkkiin, hauska idea! Ei aina tarvi olla niin perinteistä kaikki. :)


Semmoisia ostoksia minulla, onko teillä millaisia kokemuksia noista Gina Tricotin lakoista? :) Huomasin että valikoimissa oli myös väritöntä lakkaa ja mattaavaa päällyslakkaa!

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

I Lily Lily Love You!

Niistä kivoista kynsilakkojen nimistä tuli eilen mieleen tuo OPI:n I Lily Love You. Oon aiemminkin yhdistänyt sen mustaan lakkaan, mutta oli pakko tehdä se toistamiseen kun muistan että se näytti niin kivalta. :) Itsekseen en oo tätä lakkaa koskaan käyttänytkään, taitaa olla muutenkin vasta toinen kerta tällä rakkaudella kynsillä, vaikka ihana onkin. Pitäis kokeilla myös uusia tapoja yhdistellä tätä, ties mitä tästä vielä keksisi. ;D


Kynsillä siis kaksi kerrosta China Glazen Liquid Leatheria, joka on ihan perus musta creme ja sen päällä kerros tätä OPI:n I Lily Love You -lakkaa. Niin nätti! Voisin pitää tällaisia lakkauksia vaikka kuinka kauan. ;D Tämä lakkaus näyttää mun mielestä vähän tähtitaivaalta/avaruudelta. :o Ne semmoset galaxikynnet joita on eri blogeissa näkynyt on mulla ollut toteutuslistalla kanssa kauan, saa nähdä milloin saan nekin toteutettua. Ideaa ois kyllä jo niihinkin.


Lily on viime vuoden kesäkokoelmaa, jossa kaikki lakat on nimetty jotenkin kukkien mukaan. Hassua muuten että tuo Lily on pullossa ihan pinkki, mutta mustan päällä hehku on enemmänkin sinistä. Yritin ottaa teille vähän lähempää kuvaa mitä kaikkia glitteriä ja foliopaloja tässä Lilyssä on.


Neliöitä, pyöreitä ja jotain satunnaisia paloja tuota folio/mylar/mitälie juttua. Aika hyvin itseasiassa asettuu päällyslakan alle nuo palaset, vaan satunnaisia törröttäviä paloja jäi. ;D

Tykkäättekö Lilystä? ;) 

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Imago, kokoelmat ja nimet - pohdintaa kynsilakoista

Olen sompaillut kynsilakkojen maailmassa jo sen verran kauan, että olen oppinut kynsilakoista, kynsilakkakokoelmista ja muusta aika paljon kaikenlaista uutta ja hyödyllistä. Ennen kynsiharrastusta mulla ei ollut hajuakaan mitä HTF, Core colours tai moni muu sana tarkoittaa. Näiden lisäksi on tullut huomattua eri kynsilakkamerkeiltä erilaisia trendejä ja olen löytänyt syyt siihen, miksi tietyt merkit kiinnostavat enemmän kuin toiset ja miksi ostan jonkun lakan vain siksi, että se on tietyn niminen tai tiettyä kokoelmaa. Tämä postaus on lähinnä ajatustenvirtaa, mutta koitin saada jotain asiaakin johonkin väliin tungettua.

Flormar-kimppu

Muutamat käsitteet ehkä vaativat selvennystä ennen pohdintoja. Core colours on se peruslinjasto, joka lakkamerkeillä on. Ne ovat perusvärisiä lakkoja, joita tehdään kokoajan lisää, niitä ei myydä loppuun eikä niiden määrää ole rajoitettu, joten niitä saa monia monia vuosia helposti ostettua. Näiden lisäksi on limited editioneja ja muita, joilla tavoitellaan nopeaa myyntiä ja nämä lakat ovatkin usein jollain tavalla erityisiä esim. koostumukseltaan tai sävyiltään. Kun limited edition-kynsilakka alkaa olla loppunut sitä myyvistä kaupoista (poislukien yksittäiset kappaleet esim. eBayssa), se on muuttunut HTF-lakaksi. HTF eli Hard To Find ilmaisee, että lakka on ollut joskus saatavilla, mutta nykyään hankalampi löytää eikä se kuulu enää kauppojen vakiovalikoimaan.


Toinen juttu jota olen miettinyt on kynsilakkojen imago. Markettilakat, halppislakat ja salonkilakat/high end -lakat ovat myös käsitteitä, joita voisin selventää. Salonkilakat ovat lakkoja, joiden vastakohta ovat halppislakat. Salonkilakat ovat nimensä mukaisesti lakkamerkkejä, joita suositaan erilaisissa hoitoloissa ja salongeissa, kosmetologeilla yms. ympäri maailman. Salonkilakoilla on usein tietty imago jota he pitävät yllä mm. markkinoimalla itseään ammattilaislakkoina. Lakkojen värisävyt on saatettu suunnitella ammattilaisten käyttöön, tietynlaisten asiakaskuntien kynsille. Halppislakkoja sitten taas ovat kaikki muut merkit, joita ei markkinoida salonkikäyttöön/ammattilaisille. Sinänsä siis hinnan kanssa näillä kahdella ei ole mitään tekemistä, halppislakka voi olla vaikka kalliimpi kuin salonkilakka, usein itseasiassa onkin, varsinkin Suomen hinnoilla. Markettilakat sitten taas ovat sinänsä sama asia kuin halppislakat, mutta nimensämukaisesti ovat siis marketeissa myytävänä. Nykyäänhän mm. Essietä myydään marketeissa, mutta Essie on silti salonkilakka. Joskin Essien marketeissa myytävissä kynsilakoissa on kuluttajakäyttöön suunniteltu leveämpi sivellin.

Itse en pidä halppislakkaa synonyymina huonolle lakalle, vaan teen jokaisen merkin kanssa päätöksen kokeilemalla useampaa kynsilakkaa ennenkuin tuomitsen huonoksi. Joskus on tullut testattua moniakin sävyjä ja sitten vasta tajuttu että tämähän onkin ihan hyvä merkki. Näin mulla kävi esim. Flormarin kanssa. Lempparimerkkejä halppislakoista mulla on Wet n Wild, Models Own ja Wild and Crazy, kaikki muuten Seppälästä saatavia merkkejä. ;D Olen Seppälän vakioasiakas ja ei, tämä ei ole maksettu mainos.

Color Clubin Take Wing -kokoelma

Kaikilla kynsilakoilla on siis core -linja ja tämän lisäksi voi olla erilaisia kokoelmia. Monet kynsilakkamerkit, joita itse suosin julkaisevat vuosittain useita kokoelmia, joissa sitten julkaistaan eri määriä kynsilakkoja.
Vaikken yleensä käytä kynsilakkoja sesongin/lakkamuodin mukaan, niin olen silti huomannut jonkinlaisen rytmin kokoelmissa ja myös ehkä siinä, miten katse useimmiten hakeutuu sesongin mukaisiin väreihin ja koostumuksiin. Yleensä keväisin lakkakokoelmat koostuvat pastelliväreistä kun kynsilakat houkuttelevat pirteämpään asustautumiseen. Kesä on kirkkaiden neonvärien ja hololakkojen kulta-aikaa. Syksyisin tulevat murretut, tummat ja synkeät sävyt ja talvella suositaan glittereita, tietenkin joulun väreissä.

Jotenkin ne uusien kokoelmien lakat kiinnostaa aina enemmän kuin core-lakat jotka lojuvat vuositolkulla kauppojen hyllyillä. Se ei ainakaan innosta minua ostamaan, vaikka saisin niitä sitten rauhassa näperrelläkkin. Uusien kokoelmien kanssa on myös usein oltava tarkkana, että saa varmasti haluamansa ennenkuin ne muuttuvat htf:ksi, joten core-lakat jää kyllä useammin ostamatta. Se on myös jotenkin mukava huomata, miten joku omistama lakka on muuttunut htf:ksi ja sen arvo on kohonnut hurjasti ostohinnasta. Kynsilakat siis tavallaan myös pitävät arvonsa, jos niitä säilyttää hyvin. :)

Lakkoja China Glazen Marilyn Monroelle omistetusta 3D Eye Candy -kokoelmasta

Mä rakastan sitä ideaa, että monet, varsinkin kalliimmat lakkamerkit, mm. OPI, China Glaze, Color Club, Essie ja Orly julkaisevat kynsilakkakokoelmansa jonkin tietyn aiheen tai teeman ympärille. Eikös kuulostakkin paljon mielenkiintoisempaa ostaa lakka Spiderman, Minni Hiiri, Muppets, Baletti, Safari tai vaikkapa Kukkais-kokoelmasta kuin vain jostain vakio/core-colours kokoelmasta, jolla ei ole edes nimeä? Tietty tällaiset kokoelmaideat houkuttelee ostamaan koko kokoelman lakat. Itse en niin usein osta kokonaisia kokoelmia, koska harvoin on kokoelmia, joissa oikeasti tykkäisin niin paljon jokaisesta kynsilakasta joka kokoelmassa on.



Essie - Luxeffects -kokoelman efektipäällyslakkoja

Nr. 325, 64, 438.. Ei kuulosta järin houkuttelevilta kynsilakkojen nimiltä, eihän? Miltäs kuulostaisi vaikkapa I Lily Love You, Hannah Pinktana, Covered In Diamonds ja Orange Marmalade? Paremmalta kuulostaa ainakin minusta. Vihaan kynsilakkoja, joilla ei ole sävynimiä vaan pelkät numerot. :o En ikinä muista niitä numeroita enkä osaa yhdistää sävyihin, on hankala puhua lakoista pelkillä numeroilla, sekaantumisvaara on suuri. Kyllä minä ainakin voin myöntää ostaneeni kynsilakkoja nimen + kokoelman perusteella, vaikkei sävy välttämättä miellyttäisi. Pelkän nimen takia haluaisin kokoelmiini esim. OPI:n Kinky In Helsinki -lakan European -kokoelmasta, ihan vaan siitä syystä että Suomi on päässyt edes jotenkin maailmankartalle OPI-merkin valikoimassa. :D Turhamainen olen, mutta niin varmaan aika moni muukin kynsilakkoja osteleva. ;)

Kun kynsilakkamerkki luo hyvän teeman kokoelmalle, valitsee sävyt ja niiden nimet tarkkaan (eikä niitä pelkkiä sävynumeroita!), niin se on jo puoli voittoa minusta. Minusta OPI on tapaamistani lakkamerkeistä paras leikittelemään näillä jutuilla. Kynsilakkojakin markkinoidaan mielikuvilla ja herkulliset sävynnimet varmasti kannustaa ostamaan, varsinkin jos nimi mätsää lakkaan vielä kivasti.

Mitäs ajatuksia tämä postaus teissä herättää? :) Fanitatteko te kynsilakkojen kivoja nimiä ja kokoelmia ja kannustaako se ostamaan lakkoja, joita ei muuten välttämättä tulisi osteltua?

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

It's My Year

Kiirettä pitää taas, niin vaan venähti melkein viikonloppukin ohi postailematta. :o Onneksi tänään tajusin vilkaista vähän blogin puolellekkin ja onneksi oon sentään tajunnut kuvailla kynsiä vaikken oo postannutkaan! Ei näissä tosin hirveästi kuvailemista ole, edelliset kynnet näitte torstaina ja nyt tässä uudet kynnet, jotka mulla on kynsillä muuten edelleen, hurjaa!

Geelilakkaukset saivat kyytiä muistaakseni perjantaina. Otin ne pois foliotekniikalla Xtran kynsilakanpoistoainetta käyttäen ja appelsiinipuutikun avulla kangottaen lakkaukset lähtikin näppärästi kynsiltä paloina tai melkein kokonaisina. En vaan voinut pitää niitä kauempaa, halusin jotain muuta kun vaaleanpunaista välillä. ;D


Kynsillä näissä siis OPI:n It's My Year ja koristeena vain tarroja. Tarrat on eBaysta ostettuja joitain, yllättävän hyvälaatuisia eBay-tarroiksi! Joskus tarrat vaan repeilee paloihin ennenkuin ne saa irti arkistakaan, näitä en tainnut rikkoa yhtään tällä kertaa. :D

Ei oo kyllä tullut niin paljoa uusia kynsiä tehtyä, johtuukohan sitten siitä ettei ne töissä kestä niin kauaa kuin haluaisin, niin ei viitsi muka sitten tehdä mitään kummempia lakkauksia. Kärkikulumia vihaan kaikista eniten ja ärsyttäisi tehdä joka päivä uudet ja monimutkaiset kynnet vielä työpäivän päätteeksi kun ei voi sietää kuluneita lakkauksia. :Q Johan tässä ollaan puolivälissä kesää toisaalta, mutta mulla varmaan vielä elokuun loppuun saakka töitä ja sitten alkaakin heti opiskelut. Olis kiva lomaillakkin joskus ihan kunnolla, taitaa olla turha toivo. :D


Miten se on muka vain niin että kesällä on kiire? Ei mullakaan ihan oikeasti mitenkään kiire oo, mutta kesällä käyn ehkä jotenkin hitaalla tai oon muuten vain saamaton.. Tänään voisi yrittää tehdä uudet kynnet, mulla ois vaikka mitä postauksia luonnoksissakin tulossa kun saisin ne vain näpyteltyä teille valmiiksi joskus. Toisaalta en pode mitään huonoa omaatuntoa vaikken niin usein postaisi, kun tiedän että suurin osa ihmisistä tekee kesäisin jotain muuta kuin lukee blogeja, sen huomaa kyllä kommenttimääristäkin. ;D

Laiskistutteko te kesällä kynsien suhteen? ;D

torstai 12. heinäkuuta 2012

Geisha-tiikeri

Geelilakkauksilla mennään edelleen, mutta laitoin niille vähän piristystä. Laitoin ensin Flormarin ihanaa pinkkiä, sävynumeroltaan U27. Tää on ihana duochrome, jossa kultaa ja pinkkiä, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!


En kuitenkaan halunnut jättää koristeluja siihen, joten leimasin Konad m57-laatasta (saatu) kultaiset tiikeriraidat, China Glazen Passion -lakalla. Vetelin myös viivoja näiden lisäksi Orlyn Instant Artistilla, sävyllä Chocolate.


Lopputulos tuo mulle mieleen Geisha-suklaapatukan kääreen. 8] Kuvat ei välttämättä tee ihan oikeutta näille..


Ehkäpä näillä pari päivää ainakin mennään! Kivasti ainakin sai varioitua tuota geelilakkausta.

Oon huono juttelemaan nälkäisenä, joten riennän syömään, kertoilkaa ihmeessä mitä piditte lopputuloksesta! :)

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vastauksia III

Viimeinen osa kysymyksistä, olkaatten hyvät! Kuvituksena vanhoja kynsiä ja jotain satunnaisia, aiheeseen sopivia kuvia. ;D


Tykkäätkö jyrsiöistä, tai voisitko kuvitella omistavasi sellaisen, jos sinulla ei olisi kissoja?
- En oikein perusta jyrsijöistä, on ne ihan söpöjä, mutta ei mun juttu kuitenkaan. ;D Eli en usko että hankkisin vaikkei mulla ois kissoja.

Ovatko kyntesi luonnostaan vahvat, vai joudutko turvautumaan joko ulkoisesti tai sisäisesti kynsiäsi vahvistaviin tuotteisiin?
- Mun kynnet on luonnostaan vahvat, en ravitse niitä millään säännöllisesti. Joskus kun muistan ja jaksan niin napsin biotiinia ja sen lisäksi rasvailen ja öljyän kynsiä päivittäin. :)

Tarkkailetko miten innokkaasti muiden kynsiä? Mitkä ovat suurimmat ilon/murheenaiheet (ns. pet peevet) muiden kohdalla? Entä omalla kohdallasi?
- Kyllä mä ehkä nykyään enemmän tarkkailen muiden kynsiä. Aiemmin tarkkailin lähinnä sillä tavoin että mulle sanottiin että "onpa sulla hienot kynnet, mulla on ihan kamalat" niin tietty mun piti sitten tuijottaa että mitäs kamalaa niissä on. ;D Ns. inhokki voisi kynsien kanssa olla siistimättömyys. Eli jos lakat on ympäri sormia. Tosin en mä hirveästi välitä siitä miten muut lakkaa kynsiään, paitsi jos esittelevät niitä blogissa. ;D

Uskallatko kertoa ei-harrastajille kynsilakkojesi määrän? Mitkä ovat olleet parhaimmat kehut ja/tai ne latistavammat kommentit harrastustasi koskien?
- Uskallan kertoa kun sitä aina kysytään kun tulee puhe tästä harrastuksesta, eikä ainakaan vielä oo saanu mitään murskakritiikkiä lakkojen lukumäärä, lähinnä ihastuneita ovat monet olleet. ;D

Tuleeko ikinä sellanen tunne, että "Ei vitsi mähän pidän suosittua Sonnela- blogia! Mitä ihmettä?"
- No siis ku mulla on semmoinen "ongelma", että mä en pidä blogiani erityisen suosittuna, hih. :D Mutta josus kieltämättä jos saa jotain tunnustusta niin tulee semmonen "oho, minunko blogi?"

Onko tämä tuntunut ikinä ns. "velvollisuudelta"?
- Jossain vaiheessa joo, jos lukijat on olleet erityisen vaativia. ;D Onneksi ne on vaan hetkittäisiä tuntemuksia.

Matkusteletko paljon?
- En matkustele kyllä paljoa, oon aika kotihiiri. :)

Mikä on kivoin liikenneväline?
- Bussi! Mulla on aina ollu joku ongelma junien ovia kohtaan ja autolla mä en tykkää liikkua niin paljoa myöskään.

Mitä ihailet muissa blogeissa?
- Hmm, hankala kysymys! Riippuu aika paljon blogista. Ihailen ainakin hienoja kuvia ja kynsiä tietty. :)

Mitkä asiat saavat sinut seuraamaan blogia?
- Kiva kirjoittaja, kiva aihe, selkeät ja tarpeeksi isot kuvat, mukaansatempaava teksti ja selkeä ulkoasu blogissa. :)

Mikä taas on selvä turn off, että et seuraa blogia?
- Huonot kuvat on se eka juttu, joka kiinnittää mun huomion. :o Samoin jos kirjoittaja nostaa itseään muiden yläpuolelle, pätee tai jotain muuta rasittavaa, sellaista en jaksa lukea.

Sinulla on jopa 16 postausta akryyliväreistä. Olisin aikeissa ostaa sellaisia, joten kysymys kuuluupi: Lähtevätkö ne kynsistä ihan tavallisesti, vai täytyykö hangata?
- Ööm, jos akryylimaali on vielä märkää, niin se lähtee vedellä ja esim. talouspaperilla pois pyyhkimällä ja ehkä joutuu vähän rapsuttamaan. Jos se on kuivaa, niin vaatii kynsilakanpoistoainetta ja vanulappuja tms. kuten kynsilakat. :)

China Glaze - Flip Flop Fantay + koristelut akryylimaaleilla

Kuinka monta lakkapulloa (kaikki lasketaan) sinulla tällä hetkellä on?
- 378 lakkaa on tällä hetkellä. :)

Oletko tehnyt mitään värikarttoja tai värjännyt kiekoille lakkojasi, jotta tietäisit miltä eri lakat näyttävät (ellet ole kokeillut jo aivan kaikkia?) Vai mistä tiedät mitkä lakat sopivat toisten lakkojen kanssa yhteen? Kokeiletko vain?
- Joo mulla on kaikki omistamani kynsilakat, (paitsi alus- ja päällyslakat) kiekoille swatchattu. Niistä mä sitten aina katselen sävyjä ja kokeilen miltä lakat näyttäis yhdessä. ;D

Onko sun nimi oikeesti Sonne:D? jos ei, niin mikä sitten :)?
- Hih, ei oo Sonne vaan Minttu. :)

Vaurioittaako/heikentääkö käsidesi kynsiä/kynsinauhoja?
- Saattaahan se kuivattaa, mutta en usko että heikentäisi, ainakaan pysyvästi. :)

mikä on lempivärisi kynsilakoissa tänä kesänä? :)
- Pinkki nyt on aina lemppari, mutta jotenkin musta tuntuu että mulla oli tuossa yhdessä vaiheessa jokin fiksaatio punaiseen kynsilakkaan. ;D Se ei kyllä oo erityisen kesäinen väri, mutta mä harvoin oonkaan ihan sesongin mukainen kynsineni.

mitä lakkamerkkiä suosit tällä hetkellä eniten? :)
- Hmm, hankala kysymys. Eniten mulla on China Glazea MUTTA oon nyt innostunu Essiestä, OPI:sta ja Orlysta enemmän. Tuntuu, että ChG:llä ei oo enää niin paljoa annettavaa mulle, oon ostanu jo melkein kaikki haluamani lakat siltä merkiltä. :D

paljonko rahaa käytät vuodessa lakkohin/ muihin kynsienhoitotuotteisiin tai koristeluvälineisiin?
- Öööm. Jos mä laskisin, että mulla menee n. 5-50 euroa kuussa kynsilakkoihin ja tarvikkeisiin, niin vuodessahan se tekis sitten varmaan 500 euroa. Hankala kyllä arvioida, kun joinain kuukausina tulee ostettua vaikka ja mitä ja välillä ei paljon mitään.

Miten noita kynsinauhoja pitäisi hoitaa?
- Mä itse suosittelen, että ne kuoritaan kemiallisella kuorinta-aineella, eli ei millään kynsinauhaleikkureilla. Sitten öljyämistä tietty niin usien kun vaan muistaa, mieluiten useita kertoja päivässä. :)

Eli tässä parit kysymykset, joissa pitää valita jompi kumpi :)


Mattalakka/Shimmerlakka
- Shimmer!

Kynsilakat/Meikit
- Kynsilakat.

Kesä/Talvi
- Tällähetkellä kesä!

China Glaze - Sun Worshiper + kukkafimo, strassi ja helmenpuolikkaita

O.P.I/China Glaze
- China Glaze

Essie/China Glaze
- China Glaze

Color Club/Essie
- Color Club. :)

Oon miettiny että mistä nettikaupasta saa halpoja ja hyviä lakkoja + muita kynsitarvikkeita? Ja se kauppa sais olla mielellään suomalainen ja luotettava. (:
- CesarsShop on mun mielestä paras valikoimiltaan. :)

ruukaatko ostaa esim. seppälän ihanissa värisävyissä olevia halppislakkoja?
- Ruukaan. :D Eli siis tapaan ostaa, jos joku ei tätä sanaa ymmärrä. Mun mielestä Seppälässä on tosi hyvä valikoima laadukkaita halppislakkoja.

mitä tykkäät wild and grazy lakka merkistä ja omistatko niitä?
- Tykkään ja omistan muutaman. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. :)

kuinka kauan oot pisimmillään pitänyt samaa lakkausta?
- En varmaan viikkoa kauempaa ainakaan. ;D

mitä miehesi tuumaa kynsilakka harrastuksestasi?
- Tää on varmaan yksi kysytyimmistä kysymyksistä ikinä. :D Mies ei ainakaan moiti, enemmänkin kannustaa tähän harrastukseen. :)

voitko joskus laittaa jonkun postauksen yhteyteen ittestäs kunnollisen kuvan?
- En tiedä oikein. Musta on täällä kuvia mielestäni riittävästi, kun blogi on kuitenkin kynsiblogi. :)

Oisko mitää ideaa laittaa pystyy sellai salaisen leivonta ystävän (SLYn) tapainen juttu ´mut vaan kynsijutuilla?:D (SLYstä löytyy varmaa ku googlettaa)
- Hauska idea, itseasiassa tiedän että tuon tyyppinen juttu on käynnissäkin muutamilla suomalaisblogeilla. :)

Ja pitääkö sun mielestä blogia osata heti pitää täydellisesti kun sen alottaa, ja kynnetki pitää heti alkuu olla ihan viimosen päälle täydellisiä?
- Ei tietenkään tarvi, sehän olisi aika outoa olettaa, että ilman kokemusta blogin pidosta joku osaisi ottaa kaikki asiat heti huomioon.

Mistä tavallisesti saat inspiraation uusiin kynsiin?
- Päästäni. :D Ne ideat vaan tulee mun päähän, useimmiten just ennenku nukahdan.

Mikä on suosikki koristelutapasi juuri nyt?
-Hmm.. Sanotaan Konadit. :)

Mikä on kallein lakkasi?
- Arvoltaan kallein tällä hetkellä on varmaankin tuo China Glazen OMG. :)

Mikä on itsellesi tärkein lakka?
- Ääää, ei tämmösiä saa kysyä! Tärkeitä on niin monia. ;(

Miten omat mieltymyksesi ovat muuttuneet kynsiharrastuksesi alkuajoista?
- Tää onkin mielenkiintoinen kysymys. Oon tullu avarakatseisemmaksi kaikkia kynsilakkavärejä  (esim. ruskeita, nudeja..) kohtaan, samoin kaikkia kynsikoristelutyylejä kohtaan (esim. leopardi- ja
tiikerikuosit, joita vihasin) ja löytänyt myös crackle-lakkojen hohdon, vaikken voinut ensin ymmärtää niitä ollenkaan. ;D

Mille merkille mieluiten suunnittelisit oman kynsilakan ja millainen se olisi?
- Varmaan China Glazelle, jonku kivan duochromen! Jonkun pinkin varmaan.. 

Oletko tavannut muita kynsibloggareita?
- En mä itseasiassa oo tavannut, olisi kiva tavata kyllä. :)

Mikä on lempiluomivärisi?
- Voinko vastata Manlyn 120 paletin? :D

Mikä on lempituoksusi?
- Christina Aquilera By Night on kiva! Jos tuoksulla tässä meinattiin hajuvettä?

Mitkä ovat suosikkiasiasi kesässä? Entä lempiherkkusi kesällä?
- Suosikkiasia kesällä on vapaa-aika ja se, että ei oo opiskelujuttuja stressaamassa. Lempiherkku on joko jäätelö taikka sitte mansikat. :) Niijoo ja markkinoilta/torilta ostettu laku!


Mikä on lempivaatteesi ja miten luonnehtisit tyyliäsi?
- Lempivaate tulikin joskus aiemmin, mutta se on semmoinen valkoinen tunikan tyyppinen t-paita, jossa pieniä otuksia. Tyyli mulla on hyvin sekalainen. En osaa käyttää hameita/mekkoja, oon enemmän housuihmisiä. Enkä tykkää käyttää korkkareita ku oon pitkä jo muutenkin. :D Tykkään kyllä söpöistä ja pastelliväreistä, oon enemmän tyttömäinen kuin naisellinen pukeutuja.

Mikä on lempivärisi pukeutumisessa?
- Pastellivärit, eli pastellilila ja vaaleanpunainen, mintunvihreä myös. ;D

Mitä asioita et voi sietää?
- Kuinka pitkän listan saan kirjoittaa? 8D Vihaan ehkä eniten maailmassa kateutta. Se saastuttaa kaikki ympäristöt pahemmin kuin mikään muu asia maailmassa. Kateus tekee ihmisistä ilkeitä ja tunteettomia. Vihaan myös sitä, kun nostetaan itsensä jalustalle, oli sitten syytä tai ei. En siedä eläinrääkkäystä, kesäkissojen ottamista, selkärangattomuutta yms. Niin ja hämähäkkejä en voi sietää myöskään, näin selkärangattomuudesta puheenollen. :D

Mitä piirteitä arvostat ihmisessä eniten?
- Onhan nää nyt kliseisiä, mutta kyllä se luotettavuus on tärkein. Arvostan myös sellaisia ihmisiä, jotka uskaltaa tehdä elämässä isoja päätöksiä ja ottaa riskejä.

Huonoin lakkamerkki minkä tiedät?
- Mavala. Tämän oon perustellu jo niin monesti joka paikassa, että tyydyn sanomaan vain, että hinta-laatusuhteeltaan huonoin merkki ikinä.

Paras halppislakkamerkki minkä tiedät?
- Wild and Crazy varmaankin. :)

Kesäisin kynsilakkasi?
- Hmm, China Glazen Flip Flop Fantasy ja Sun Worshiper kisaavat tästä tittelistä! :D


Talvisin kynsilakkasi?
- En tiedä talvisimmasta, mutta jouluisin on China Glazen Twinkle Lights. :)

Kynsilakka, johon olet pettynyt kovasti?
- Ei oikeestaan hirveitä pettymyksiä ole, vaikkakin odotin koko China Glazen Magnetix-kokoelmalta paljon enemmän.

Paljonko aikaa käytät päivässä kynsien hoitamiseen/lakkaamiseen?
- Riippuu mitä teen kynsille. Jos en tee kynsiä, niin hoitotoimenpiteet vie ehkä minuutin tai kaksi, kun öljyän kynsinauhoja tai rasvaan kädet. Jos teen kynnet, niihin menee yleensä 1-3 tuntia. :)



Kiitos kaikille kysymyksistä, oli kivaa taas vastailla! :)