perjantai 30. marraskuuta 2012

Geelilakkaus, päivät 1-2

Kuten jo eilen mainitsinkin, nyt kynsillä on geelilakkaus. Tein geelilakkaukset Sensationail-led-geelilakkaussetillä ja kynsillä on toisessa aloitussetissäkin tuleva sävy Raspberry Wine.

Geelilakkaus, päivä 1.


Geelilakkauksen tekoon meni kaikkineen n. 1 tunti tai jopa allekkin. Allekirjoittanut juuttui samalla katselemaan hieman tv-sarjoja, joten meinas tekeminen välillä unohtua. ;D

Tein geelilakkauksen aiemmin selittämieni ohjeiden mukaan, joten niitä ei liene tarpeellista kerrata. Laitoin kaksi kerrosta värigeelilakkaa, joka oli aivan riittävä. Ylläolevassa kuvassa suoraan lampun alla kärjet näyttäisi kuultavan läpi, mutta ei ne kuulla muuten.

Geelilakka kutistuu jonkin verran uunissa, joten kärjet sai vetää aika reippaasti "kynnen alapuolelle" ettei kynnen kärki jää paljaaksi. Aivan täydellistä tulosta en saanut aikaan, mutta kuitenkin sellaisen, ettei se häiritse itseäni.



Geelilakkaus, päivä 2. 



Laitoin kynsille kultaista Essien As Gold As It Gets -flakies lakkaa. (saatu) Tuo on aivan ihana flakies ja sopii tällaisen marjaisan pinkin päälle kivasti minusta.

Kynsissä ei näy muutoksia eikä rapistumia missään. Kuin uudet ovat siis edelleen. :) Huomenna tai ylihuomenna lisää päivityksiä kynsien tilanteesta.

Tällaista täällä tänään, katsotaan mitä näihin seuraavaksi keksisi. ;D Tykkäsittekö tästä sävystä ja tuosta yhdistelmästä? Onko muita mietteitä tai kysymyksiä geelilakkaukseen liittyen? :)

PST. Muistakaa kysellä kysymyspostaukseen, tahdon paaaaaljon kysymyksiä vastattavaksi! :)

torstai 29. marraskuuta 2012

Holotilkkuja

Muistatte varmaan, miten olin pettynyt ekoihin Nufulakkauksiini, kun holoefekti ei lakoissa ollut ollenkaan niin voimakas kuin olin odottanut? Käytin tuolloin päällyslakkaa, mutta lakkausten jälkeen sain vihiä, että se voisi olla yksi syy siihen miksi lakkauksissa oleva efekt on vähän vaisu.

Niinpä näissä lakkauksissa ei ollut päällyslakkaa ollenkaan, joka kyllä valitettavasti vaikutti lakkausten kestoon. Jo pari tuntia lakkauksesta lakkausten kärjet kuulsivat lakattomina, muuten lakka kyllä pysyi kynnen päällä ilman top coatiakin rapistumatta.


Käytin näissä:

Nfu Oh - Aqua Base (saatu)
Nfu Oh - 64
Models Own - Champagne
Orly Instant Artist - 24 K Glitter

Tiedättekö muuten mikä on kokemukseni mukaan maailman paras aluslakka vaikeasti levittyvien kynsilakkojen alle? Se on Nfu Oh - Aqua Base! Sain Aqua Basen Prettyltä kokeiluun ja se vei kyllä ehdottomasti ykköspaikan vaikeiden levittyjien alustajana. Minulla oli esimerkiksi suuria ongelmia Wild & Mildin mattalakkojen levittyvyydessä, kuivuessaan ne jättivät ihan kamalia lakattomia rakoja kynnelle. Kokeilin alle Aqua Basea ja rakoja ei tullut ainuttakaan + lakka levittyi tosi nätisti.

Saman merkin A&A top coatia suositeltiin minulle Sonnelan FB-sivuilla hankittavaksi hololakkojen päälle, kun valitin, että käyttämäni top coatit vievät holoista efektiä pois. Se täytyy ehdottomasti hankkia myös, sillä päällyslakattomina noista holoista ei kyllä pitkällistä iloa saa..

Nyt mulla onkin kynsillä Sensationail geelilakkaukset, oo tätä helppoutta. :'D Lisäsin tuohon postaukseen lisää ostopaikkoja isoimpien Seppälöiden lisäksi, mistä näitä geelilakkausvermeitä saa jo ennen joulua ostettua. Ajattelin koittaa malttaa pitää näitä geelilakkauksia sen pakkauksessa mainitun keston ajan, eli 2 viikkoa. Koristeluja ajattelin tehdä tähän päälle ja katsoa, miten lakkaus kestää koristelujen poistoa ja uusien laittoa päälle. Raporttia olisi tarkoitus, jos mahdollista tehdä joka päivältä taikka sitten muutaman päivän välein, riippuen miten koristelen tms.

Nyt oli niin paljon kaikkea muuta mahdollista, että lakkauksesta ei tullut paljoa selostettuakaan, mutta kysyisin silti että mitäs piditte kynsistä? :)

PST. Muistakaa kysellä kysymyspostaukseen! :)

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kysy, kysy! / KYSYMYSPOSTAUS OHI!

Oliskos pitkästä aikaa kysymyspostauksen vuoro? :) Tykkään itse lueskella muiden kysymyspostauksia ja vastailla kysymyksiin itsekin, joten nyt olisi taas se hetki, kun voitte kysyä minulta! En ainakaan myönnä että olisin ajoittanut tämän kyselypostauksen ajalle, jolloin mun pitäis tehdä kivasti koulujuttuja ja voisin ovelana luistaa niistä vastailemalla teidän kysymyksiin, en en..

Kysykää ihan mitä vain minusta, kynsilakoista, kynsiharrastuksesta, kissoista, ihan mistä vain tahdotte tietää! Pyrin vastaamaan jokaiseen asialliseen kysymyksen, mutta pidän oikeuden tiettyyn yksityisyyteen, eli jos koen kysymyksen epämukavaksi, niin hyppään yli. :)

Aikaa on toistaiseksi, katsotaan miten paljon saatte kyseltyä ja miten innokkaasti kysymyksiä alkaa tulvia! Laitelkaa vastauspostaukseen haluamanne kysymykset tähän kommenttiboksiin, ei mielellään Formspringiin tai muiden postausten kommenttibokseihin, että muistan niihin kaikkiin sitten vastauspostauksessa vastata.

KYSELY TÄHÄN POSTAUKSEEN OHI, TEIN JO POSTAUKSEN!


tiistai 27. marraskuuta 2012

My Precious - OPI

Varoitus! Postaus saattaa aiheuttaa lompakon nyörien yllättävää löystymistä ja kukkaron kevenemistä. Lukekaa omalla vastuulla, nämä herkut eivät ole kaikista halvimpia hankkia jos niihin sattuu silmänsä lopullisesti iskemään!

Olen puhunut paljon siitä, miten halppislakat ovat monet tosi hyviä ja niiltä löytyy hyviä dupeja kalliimmillekin merkeille. Joskus kuitenkin tekee mieli oikein kunnolla nauttia niistä arvokkaammista lakoista ja siitä tunteesta että hei, minäpäs omistan tuon lakan, joka on htf tai loppuunmyyty tai vähän hankalammin saatavissa (pois lukien eBay, sieltähän saa vaikka ja mitä) tai ihan vaan koska lakka nyt on niiiiin kiva vaikka ei olekkaan hankalasti saatavilla. Nyt hehkutetaan näitä tunteita ja paljastetaan mitkä on ne minun kokoelman helmet.

Tällainen postaussarja tuli mieleen kun mietiskelin tuossa kerran itsekseni, että mitkä kynsilakat ovat minulle jollain tavalla arvokkaita tai joita "kynsilakkaajien yhteisö" pitää arvokkaina, omistamisen arvoisina. Ajattelin tehdä ainakin muutamalta merkiltä tällaisen My Precious-postauksen, johon kerään lakat, joista en helpolla luovu!

Kynsilakat eivät ole paremmuusjärjestyksessä, pikemminkin ryhmittäin sopivien kavereiden kanssa.

Mad As a Hatter, Sparkle-icious, Rainbow Connection

Mad As a Hatter, oih, tuo Alice In Wonderland (2009) kokoelman helmi. Tätä lakkaa metsästin pitkään pitkään pitkään, itsepäisenä siitä etten ryhdy esim. pyydettyä 50 dollaria tästä maksamaan. Kuinka sattuikaan, muutama kuukausi sitten löysin tämän Huuto.netistä erittäin huokeaan hintaan. Olen rakastunut, yhteinen taipaleemme vaati paljon ravistelua ja thinneriä, mutta nyt olemme löytäneet toisemme.

Sparkle-Icious, lakka, jota metsästin kauan myös. Lakka julkaistiin Burlesque -kokoelmassa (2010) ja se jäi heti mieleeni, mutten ehtinyt sitä nappaamaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Onneksi Martina tarjosi auttavan kätensä ja myi omansa minulle!

Rainbow Connection, lakka jota minun ei koskaan pitänyt tarvita eikä varsinkaan haluta.. Ja pöh, niin monta glittersandwichia olisi jäänyt tekemättä tätä ihanaa confetti-ilotulitusta. Rainbow Connection, Muppets -kokoelmasta (2011) myytiin loppuun ja sen hinnat kohosivat liian pilviin minulle, joten pihi ihminen minussa päätti, etten tätä osta, jos en löydä tälle jotain hyvää diiliä. Jälleen kerran kynsibloggaajamaailmasta löytyi apu tähänkin pulmaan kun Vanquish vaihtoi tämän minun kanssani. Sulaa rakkautta ensi silmäyksellä.

I Lily Love You, Last Friday Night, Teenage Dream

I Lily Love You oli lakka, jonka ostin heti, kun se ilmestyi Nice Stems! -kokoelmassa (2011). Tiesin, että tästä tulisin tykkäämään ja että tästä muutkin tulisivat tykkäämään joten tämä tultaisiin myymään melko nopeaa loppuun ja tottahan se oli.

Last Friday Night sekä Teenage Dream olivat molemmat Katy Perry -kokoelmasta (2011) ja luovat mulle heti nimen kuultuani vastustamattoman tarpeen laulaa näitä nimikkokappaleita. Ihania lakkoja kumpikin, erilaisia kuin mihin on normaalisti ehkä totuttu. Selvää on, että en kummastakaan hevillä luovu.

Divine Swine, Let Me Entertain You, Nothin' Mousie 'bout It

Divine Swine, tämäkin Muppets (2011) kokoelmasta. En tiedä mikä tässä lakassa kiehtoo, jotenkin tuo glittereiden yhdistelmä ällöttää minua, mutta tämä on kuitenkin niiiiin söpö. Hankala lakka. ;D

Let Me Entertain You, tämä myös Burlesque (2010) -kokoelmaa. Upea duochrome, jota pitää hyvin mielellään pelkästäänkin kynsillä, vaikka tuo sävyvaihtelu enemmän pullossa näkyykin kuin kynsillä. Yksi kaikkien aikojen lempparipinkeistä, hyvän koostumuksensa ja ihanan värinsä puolesta.

Nothin' Mousie 'bout It on pain in the ass levittää kivasti, mutta niiin nätti! Lakka ilmestyi Minnie Mouse (2012) -kokoelmassa ja sisältää vaaleanpunaista glassfleckediä ja noita nättejä sydämiä. Taas yksi lakka, josta voisi sanoa, että se on räjäytetty synttärikakku pullossa.

The Man With The Golden Gun, Just Spotted the Lizard, DS Coronation

The Man With The Golden Gun ei varmaan kaipaa selityksiä. Ilmestyi James Bond (2012) -kokoelman extrakalliina bonuslakkana, sillä sisältää aitoa 18 K kultaa. Tämän ostoa piti harkita hintansa puolesta, mutta kun sain sen kotiin, en senttiäkään jonka tähän panostin ole katunut. Ostakaa tämä! Tiedän että on halvempiakin versioita tästä lakasta olemasta, mutta onhan se nyt cool omistaa jotain tällaista. Väittäkää vastaan jos uskallatte. ;D

Just Spotted the Lizard on ihkuihana Chanel Peridot ja (tähän sata muuta samaa väriä lisää) dupe, mutta silti tykkään tästä ihan kympillä. Lakka ilmestyi The Amazing Spider-Man (2012) -kokoelmassa ja väri iskee minuun ihan täysillä. Tämä vain on ihana, mitä sitä muuta selittelemään.

DS Coronationin kohdalla myönnettävä on, että en välttämättä ihan ymmärrä DS-hehkutusta, jota jotkut harrastavat. Siinä taas yksi OPI:n oiva temppu saada lisää hintaa lakoista, jotka ei koko lakkamaailman tarjontaan nähden ole mitenkään ylivoimaisia. Ehkä multa on jäänyt joku tärkeä juttu näistä huomaamatta jonka muut näkevät tai muuta, eihän sitä tiedä. Silti on myönnettävä, että DS Coronation on yksi kivoimmista hopeista ynsilakoista, joita omistan. Tämän ostin Meikkileikkejä Mansikan (en uskalla linkittää, kun tämä varoittelee haittaohjelmista, ettei se sitten rupea herjaamaan minunkin sivua :/ ) kirppikseltä vähän niinkun paketin täydennyksenä ja olen kyllä erittäin tyytyväinen, että ostin.


Nonnii, osuiko ja upposiko? ;) Mitä teille arvokkaita/hehkuttamisen arvoisia (rahallisesti / tunnearvollisesti / muuten) teidän OPI-kokoelmista löytyy?

maanantai 26. marraskuuta 2012

Sensationail led-geelilakkaussetin voittaja!

Sensationail led-geelilakkaussetti on nyt arvottu ja voittajaksi selviytyi:

M Ruuti!

Onnea! :) Olen suhun yhteyksissä asap.

Ajattelin tänään taikka huomenna kokeilla tehdä geelilakkauksen ja laittaa sinne värigeelilakan ja top geelilakan väliin jotain koristusta. Näkee sitten miten se toimii ja voiko niin tehdä. :) Saatte sitten siitäkin raporttia! Osaako joku sanoa, että meniskö se niin, että se tahmakerros pitää kuitenkin siitä välistä pyyhkiä, eikai siihen voi muuten koristuksia laittaa? Kun normaalistihan se tahma otetaan vasta top geelilakan jälkeen poies. Jos joku on joskus koristellut geelilakkauksen väliin jotain, niin vinkkejä saa antaa mieluusti!

Kaikenlaiset vinkit geelilakkauksen koristelua koskien otetaan kiinnostuksella vastaan! :)

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vähän hassut ja ei niin mieluisat

Mulla on kerääntyny koneelle paljon semmosia "vähän njäh"-lakkauksia, joista ajattelin päästä eroon näin kertapostauksella. Syy siihen miksen oo tykänny kynsistä on ollut se, että en oo saanu kynsistä kunnon kuvaa tai sitten ne on olleet muuten semmoiset joista mulla ei oo kummempaa sanottavaa tai sit idea ja toteutus ei oo ihan kohdannut. ;D

Neontiikeriskittlet


Käytin:

Flormar - 443
Flormar - 444
Flormar - 445
Flormar - 446
Flormar - 447
Orly Liquid Vinyl
+ Konad m57 ja Konadin musta leimauslakka (saatuja)


Neonliukuväri + tiikerit


Käytin näissä:

Wild & Mild - Pink Mania (saatu)
Wild & Mild - Summer Mood (saatu)
Orly Instant Artist - Jet Black

Punaruskeaa



Käytin näissä:

Golden Rose - Matte 03
Kleancolor  - Chunky Holo Black

Mosaiikkililaa


Käytin näissä:

Miss Selene - 227 (saatu)
China Glaze - Smoke and Ashes (leimauksessa)
BM - 208

Sirpaleista ja väriävaihtavaa


Käytin näissä:

OPI - Steady As She Rose
Ruby Wing - Desert Valley (väriävaihtava, saatu)

Vihreää ja vaaleaa lilaa


Käytin näissä:

MeMeMe -  80 Impulsive
Color Club - It's A Hit (saatu)

Mitä opin näistä kynsistä? Ensinnäkin, hankin lisää pikakuivattavaa lakkaa, Wet n Wildin päällyslakka ei kuivata niin hyvin vaan kynsiin saattaa tulla painautumia vielä tuntienkin päästä lakkauksesta.

Toisena mun pitäis oppia tarkastamaan kuvat ennen ku lakkaukset poistuu kynsiltä. On vallan rasittavaa kun huomaa, että kaikki otetut kuvat kynsistä on heilahtaneita tai outoja ja kynnet on jo poistettu. Yleensä ryhdyn tarkastelemaan kuvia vasta kun teen postauksen ja silloin usein ne kynnet on jo ajat sitten otettu poies.

Kolmantena voisin muistuttaa itseäni siitä, että voisi tarkastella leimaukset ennen kuvien ottoa. Varsinkin nuo leimausten reunat usein unohtuu tarkistaa ja huomaa vasta kuvasta että mitä, eikö se leima ulotukkaan tuonne reunalle saakka. Kyllä ärsyttää silloin, kun muuten tykkää kynsistä ja ei oo edes livenä hoksannut tuota puutetta.

Pst. Muistakaahan vielä osallistua Sensationail led-geelilakkauspaketin arvontaan. Arvonta loppuu tänään klo 23.59. :)

lauantai 24. marraskuuta 2012

Sensationail -led-geelilakkauskonsepti

Mulla olisi teille esittelyssä Sensationail led-geelilakkauskonsepti. Sain tuotteita kokeiluun, joten ajattelin heti tehdä kokeilulakkaukset kiekolle, jotta näkisitte miltä ne kynnellä näyttäisivät ja kerron samalla kokemuksia ja ohjeita tekemisestä.

Kyseistä geelilakkausmerkkiä on tuttu jo Amerikoissa, jossa sävyjä on laajempi valikoima ja mm. magneettigeelilakkojakin ja ranskalaiseen geelilakkaukseen sopivat värit ovat valikoimissa. Suomessa aloitetaan perusväreillä ja tarkoituksena on laajentaa erikoisempiinkin väreihin.

Mikä led-geelilakkaus?

Led-geelilakkaus on kynsilakkaus, joka tehdään led-valoilla kovetettavilla geelilakoilla. Geelilakkaus ei pidennä kynsiä, joten sitä ei tule sekoittaa rakennekynsiin. Geelilakkaus tuo kynsille rapistumattoman kestolakkauksen, kestoksi Sensationail sanoo n. 2 viikkoa.

Hinta ja mistä niitä saa?

1. Sensationail -led-geelilakkauspaketteja saa mm. 10 isoimmasta Seppälöissä, joihin kuuluvat:
Forum Helsinki, Itäkeskus Helsinki, Jumbo Vantaa, Oulu Pekuri, Joensuu Kauppakatu, Turku Aurakatu, Kuopio Haapaniemenkatu, Mylly Raisio, Tampere Hatanpään valtatie, Jyväskylä Forum

2. CesarsShopista

3. Lisäksi setit rantautuvat seuraaviin paikkoihin:

Viking Line -laivat (tulossa)

Carlson tavaratalot Kuopio Mikkeli Joensuu

Hairstore Sello Espoo

Halpa-Halli Kokkola, Pietarsaari, Pori, Kiiminki, Kuopio

Kärkkäinen Lahti, Ylivieska, Ii

Minimani Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Jyväskylä, Ideapark

Tuurin kyläkauppa

Hintatiedoiksi sain seuraavat:

Starter kit (sisältää kaiken n. 10 ensimmäisen kynsisetin tekemiseen, myös led-lampun ja ensimmäisen värilakan) n. 79 eur
Lisävärit (suurempi koko värilakassa, joten riittää jopa 15 lakkaukseen) n. 16,90 €
Essentials kit n. 19,90 €
Removal Tool n. 6,90 €
Removal Wraps (käytetään asetonin kanssa) n. 7,90 €

Kenelle nämä ovat tarkoitettu ja mitä tarvitsen aloittamiseen?

Sensationail led-geelilakkaustarvikkeet on tarkoitettu kuluttajille. Eli jokainen, joka tahtoo tehdä kotonaan kestävän geelilakkauksen kynsille voi tehdä sellaisen.

Aloittamiseen tarvitset starter kitin (hinta n. 79 euroa). Sen avulla voit tehdä kymmenet lakkaukset kynsille, siinä on kaikki tarvittava. Starter paketteja saa kahdessa eri värissä:



Starter kit sisältää:

- geelilakan (joko värissä Scarlet Red tai Raspberry Wine)
- led-lamppu-uunin
- gel cleanserin
- gel primerin
- gel base & top coatin
- puhdistuslappuja
- kaksipuolisen viilan
- appelsiinipuutikkuja

Starter kitin lisäksi Suomessa myynnissä on tällä hetkellä 12 geelilakkasävyä. Paketeissa oleva geelilakka on isompikokoinen kuin starter kiteissä oleva. Värit ovat seuraavat:


Näiden lisäksi myynnissä on Essentials Kit, joka täydentää tarvikkeita, joita Starter Kitissä on. Lisäksi myynnissä on geelilakanpoistoa helpottavia tarvikkeita, poistokääreitä ja poistotyökaluja.


Eli Essentials Kitistä löytyy:

- gel cleanser (isompi!)
- gel primer
- gel base & top coat (isompi!)
- appelsiinipuutikku
- kaksipuolinen viila
- puhdistuslappuja

Gel Polish Removal Wraps -paketista löytyy:

- 3 settiä (10 kpl/setti) foliokääreitä, riittää siis kolmen geelilakkauksen poistoon
- 4 sivuinen kiillotusviila

Gel Polish Removal Tool
- 1 geelilakan poistotyökalu

Miten led-geelilakkaus tehdään?

Paketin mukana tulee tarkemmat ohjeet, kirjoitan lyhyesti tähän oman versioni ohjeista:

1. Poista vanhat kynsilakat jos tarve, karhenna kynsien pintaa mukana tulevalla viilalla.
2. Pyyhkäise kynnet gel cleanserilla.
3. Lakkaa kynsille gel primer, anna kuivahtaa hetki.
4. Lakkaa kynsille gel base & top coat -lakkaa. Kuivata lampun alla 30 sekuntia.
5. Lakkaa kynsille geelilakka. Kuivata lampun alla 60 sekuntia.
6. Lakkaa kynsille gel base & top coat -lakkaa. Kuivata lampun alla 30 sekuntia.
7. Pyyhkäise kynnet cleanserilla.

Seuraavaksi swatchit kaikista 12:sta geelilakasta. Kaikkia lakkoja on kynnellä 1 kerros.

Pink Chiffon, Mauve Maven, Coral Sunset, Sugar Plum, Pink Daisy, Raspberry Wine, Scarlet Red

Blue Yonder, Purple Orchid, Ocean Sparkle, Espresso Bean, Taupe Tulips

Miten geelilakkaus poistetaan?

Asetonin avulla muhittamalla (eli uskoisin että esim. Xtran poistoaine käy tähän, on niin tujakkaa), apuun voi ostaa removal toolin ja removal wrapseja.

Plussat ja miinukset (minun kokemukseni mukaan)

+ Starter kit on mielestäni halpa, ajatellen että hinta sisältää jo uuninkin
+ Helppo saatavuus, kun tulevat isompiin Seppälöihin
+ Nopea ja helppo tapa saada kestävä lakkaus
+ Yksinkertainen käyttää
+ Värit peitti kaikki tosi hyvin jo yhdellä kerroksella, paria lakkaa laittaisin ja kovettaisin kaksi kerrosta ja vasta sitten laittaisin päällysgeelilakan
+ Led-uuni sisältää ajastimen, 30 sekunnin jälkeen se piippaa ja 60 sekunnin jälkeen lamppu menee pois päältä. Ei siis tarvitse itse huolehtia ajasta.

- Nukkaamattomat puhdistuslaput nukkasivat minun käytössä
- Värit aika peruskauraa
- Jos vaihtaa kynsilakkoja usein, niin hyöty jää pieneksi

Arvonta ohi!

Arvonta

Joku teistä saa nyt itselleen Starter Kitin (arvo n. 79 euroa), jossa on kaikki tarvittavat tuotteet noin kymmeneen geelilakkaukseen. Sisältää siis lampun ja pohjustusaineet yms. sekä yhden värigeelilakan, värissä Scarlet Red. Vastaa kysymykseen ja laita sähköpostiosoitteesi vastaukseesi mukaan. Aikaa vastata on tämä viikonloppu, eli su klo 23.59 asti. Toimitan paketin vain Suomeen.

Kysymys:

Mikä esittelemästäni 12 geelilakkaussävystä on eniten mieleesi? 

Konad -voittaja!

Dodiii, nyt on arvontaviikon viimeisinkin arvonta saatu päätökseen ja voittaja löytynyt!

Konad Classic Set 2:sen saa..

Lemmi!

Onnea! :) Otan sinuun hetipian yhteyttä sähköpostitse, vastaathan viikon kuluessa tai palkinto arvotaan jollekulle toiselle.

Tänään myöhemmin tiedossa vielä jotain kivaa, joten jos meni palkinto ohisuun, niin tänään voi vielä lykästää! :)

perjantai 23. marraskuuta 2012

Hempeitä ruusuja pt. 2

Aikansa kun tuota uutta banneria tuijottelee, nii tulee väistämättä tarve tehdä jotain samaan suuntaan menevää. Aiempi hempeitä ruusuja -lakkaus tuli tehtyä keväällä.


Käytin näissä:

Gina Tricot - Have A Mint (pohjana)
Orly Instant Artist - Crisp White (ruudukot)
+ oumaxi-akryylimaalit (saatu, lehdet tehty näillä)
+ 3D-ruusut

En halunnut tunkea kaikkiin kynsiin noita ruusuja, joten jätin niille paikat nimettömiin ja peukaloihin. Ruusut olivat eBaysta hommattuja pehmeitä ja melko matalia koristuksia ja lehdet sekä ruudukot maalailin itse akryylimaalein. Ruusut oli helppo painaa kynnelle, kun ne oli semmoisia joustavia. Mulla on itseasiassa pariakin eri mallia noita ruusuja, nää oli kivempia kun olivat pehmeämpi ja matalampia.

Käyttämättömien kynsilakkojen listalta löytyi vielä Gina Tricotin Have A Mint, joka sopikin tähän lakkaukseen hyvin pohjaksi. Tuo GT:n vihreä, joka on minulla siis miniversiona, on kyllä nätin värinen. Levittyvyys oli vähän niin ja näin, tuppasi lähteä kaljuuntumaan lakkaus alta, jos suti samaa kohtaa kovin monesti. Ei helpoin tapaus levittää tasaisesti, mutta ihan kohtalainen.

Jotenkin tuo vaaleanvihreän/mintun ja vaaleanpunaisen yhdistelmä vaan toimii. Hempeäthän näistä tuli, en saa millään päähäni mikä on se kuvio, jossa tuollaista yhdistelmää käytetään. Osaatteko auttaa? :o

Vielä ehditte osallistua hulppean Konad setin arvontaan (arvo n. 85 euroa), arvonta päättyy jo huomenna klo 12! Huomenna mulla on suunnitelmissa teille jotain erityispostausta ja siihen vielä kylkeen arvonta, joten kannattaa taas huomennakin tulla tänne kurkkimaan. Etenkin, jos led-geelilakkaussysteemi kiinnostaa. ;)

Tykkäsittekös tämänpäiväisistä kynsistä? :)

torstai 22. marraskuuta 2012

Nfu Oh -voittaja

Tänään loppui Prettyn sponssaama Nufu-arvonta ja palkinnon saa..

Nnipa!

Onnea! Otan suhun hetikohta yhteyttä sähköpostitse. :)

Vielä ehditte osallistua CesarsShopin sponssaamaan Konad Classic Set 2:n arvontaan! Arvonta päättyy ylihuomenna, joten kipsin kapsin osallistumaan. :)

PST. Huomatkaa alla tänään aiemmin ilmestynyt postaus!

Casinokynnet

Nyt olisi vuorossa casino-aiheiset kynnet!



Käytin näissä:

Orly - Liquid Vinyl (musta creme)
OPI - The Man With The Golden Gun (kultahippulakka)
Oumaxi -akryylimaalit (musta + valkoinen,saatu)
+ kultaista pallonauhaketjua

Mulla on ollut jo kauan ideana tehdä tällaiset pelikortti/noppa-teemaiset kynnet, mutta en oo oikein saanut ideaa päässäni hioutumaan. Toissayönä sen sitten keksin, juuri ennen nukkumaanmenoa jälleen, että mitä sitä jokaiseen kynteen laittaisin.

Itse pelailen rahapelejä melko harvoin. Tykkään kyllä raaputella raha-arpoja ja lotota joskus harvoin, mutta korttipelejä tulee pelailtua ilman rahallisia panoksia. Mielestäni kasinomaailmaan liittyvät pelivälineet ovat jokseenkin kiehtovia, tahdoin kokeilla niitä kynsille myös. Meinasin ensin käyttää pelikorttiaiheisia water decalseja, jotka joskus hankin, mutta siinä oltaisiin päästy taas liian helpolla. ;D

Peukalossa oli musta pohja ja yksi iso noppa, ei sen kummempaa.

Etusormi esittää naisen pikkumekkoa ja kultaista kaulaketjua. Musta pikkumekko tuo mulle mieleen kaikki Bond-elokuvat varsinkin ja niissä esiintyvät Bond-tytöt, vaikken tiedä liittyvätkö ne kasinoihin sinänsä. ;D Kultainen kaulaketju luonnollisesti, koska mulle tulee mieleen kasinomuodista se, että raha saa ja sen pitää näkyä, jos sitä on onnistuttu peleillä kerran tienaamaan.

Keski- ja etusormet ovat varmaan aika selkeitä, eli pelivälineitähän ne. Metsästin kissojen ja koirien kanssa kotoani korttipakkaa jotta olisin voinut ottaa mallia siitä ja enhän mä löytänyt. Onneksi google auttoi tässäkin asiassa ja sain sieltä osviittaa korteille ja nopille. ;D

Tästä Bond-teemasta innostuneena keksin tietenkin, että pikkurilliin tulee laittaa ehdottomasti James Bond -kokoelman 18 K kultahippulakkaa. Sitä kultaahan siellä kasinoilla kuitenkin loppupeleissä tavoitellaan tai no seteleitä mutta... Oonkin monesti miettinyt, miksi suurimmat rahat on meillä paperista tehtyjä? :D

Tykkäsittekö kynsistä ja onko teille kasinomaailma/rahapelimaailma tuttu? :)

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kun mies lakkaa kynnet..

Ihana Liisa In this part of town -blogista haastoi minut tai oikeastaan haastoi Roopen tekemään lakkaushaasteen miehille! Roope suostui heti ja niinpä sitä sitten otettiin lakkapullo kouraan.

Tässäpä haasteen säännöt:
1. Vain mies saa koskea kynsilakkapulloihin.
2. Miehelle ei saa antaa neuvoja.
3. Tyyli on vapaa, käske miestä tekemään vaikka ranskalainen manikyyri, jos siltä tuntuu!
4. Valokuvaa lopputulos, ja mielellään kuvia myös prosessin aikana!
5. Lakkaukset saa poistaa heti kuvien oton jälkeen, jos siltä tuntuu.
6. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
7. Muistakaa nauraa!

Näiden kynsien lakkaajana toimii siis avomieheni Roope, 22 vee. Roopella ei ole ennestään kokemusta kynsien lakkaamisesta (:D) mutta olosuhteiden pakosta hän tokaisi joutuneensa kuuntelemaan satoja tunteja aiheesta asiaa, joten homman luulisi sujuvan.

Ensin laitettiin aluslakkaa yksi kerros.


Sehän sujuikin aika hyvin, lukuunottamatta sitä, että suti meinasi olla vähän kuiva, kun herra ei ymmärtänyt ensin kostuttaa sutia tarpeeksi. Kyllä se sitten viimeisten kynsien kanssa rupesi sujumaan, kun Roope ymmärsi kallistaa pulloa tarvittavan lakkamäärän saamiseksi sudille

Toisena oli vuorossa värilakka. Roope valitsi itse lakan ja kynsille päätyi Wild & Mildin Zombie Club.



Värilakkaa laitettiinkin sitten oikeaoppisesti kaksi kerrosta. "Tämän mä tiedän, ettei kannata saada peittoon heti kerralla kaikkea", hän tokaisi.

Välillä puhalleltiin kynsiä ja koitettiin kuivattaa kynnet ennen toista kerrosta heiluttelemalla Team Ahma dvd-kotelolla lakkauksia päin. Ei meinannut välttämättä ihan pokka pitää tässä tilanteessa, mutta neuvoahan ei saanut, joten naama näkkärille vaan. En viitsinyt myöskään sanoa, että lakka on kyllä ihan kuivaa jo, kun Roope tokaisi, että tämä kuivatteluvaihe se voi viedä esim. vartin.

"Tuohon kynteen jäi ilmakuplia!", hän kommentoi lakkaamaansa peukaloa. Tarkasti siis lakkauksen pintaa seurattiin hyvän tuloksen saamiseksi. ;D Olen ihan ylpeä.

Tässä kohtaa mies tokaisi, että täytyykö hänen siistiä kynnet. Jälleen ohjeiden mukaisesti sanoin, että hänen päätöksensä, joten hän tokaisi, että täytyy. Kauan siinä aprikoitiin, että tulisiko siistiminen tehdä ennen vai jälkeen top coatin levitystä. Roope päätyi siihen, että ensin siistiminen, sillä jos vahingossa huitaisee lakat pois kynneltä, niin voi sitten vielä korjailla.Myöhemmin hän katuili päätöstään tajutessaan, että nythän ne lakat lähtee heti kynneltä pois jos vahingossa sohii kynttä vanupuikolla, kun ei ole top coatia. Hyvin hoksattu kieltämättä.

Tältä kynnet näyttivät ennen minkäänlaista siistimistä.



Siistiminen aloitettiin vanupuikoilla. Vähän meinasi olla hankalaa, kunnes mies äkkäsi siveltimen ja tajusi, että tällähän näitä pitääkin siistiä tuosta lähempää, isommat sotkut vanupuikolla. Ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi muodostui jälleen se, ettei siveltimessä ollut tarpeeksi nestettä, joten eihän ne ylimenneet lakat sitten ihan suunnitelmien mukaan lähteneet. Olen kyllä ylpeä, että mies itse tajusi tuon siistimisasian! Herra tokaisi kuulleensa jonkin verran ylimenneiden lakkojen siistimisestä minulta, joten tiesi tämän olevan olennainen osa kynsienlaittoa.


Tältä se sitten näyttää viimein, kun urotyö on miehen mielestä saatu päätökseen. Vähän meinasi hermot pettää siistimisvaiheessa, raukka kun joutui rutikuivalla sudilla yrittämään kynnen ylimenneitä lakkoja poistaa. :')




HAASTAN

Suvin

+ 3 ensimmäistä miehellistä (:D) tähän postaukseen kommentoivaa! 
+ Tietty kaikki jotka haluavat tämän tehdä, olisi hauskaa nähdä mitä on saatu aikaan siellä suunnalla!

Punaista ja koristeellista

Vaihteeksi jotain punaista! Punainen on ihana väri kynsillä, mutta sitä tulee kauhean harvoin käytettyä kun se on niin perus kuitenkin. Näihin sain idean siitä, kun olin kotikotona ja äiti valitsi tämän lakan kynsilleen ja koristelut tehtiin äidille samanlaiset muuten paitsi että minulla tuo pallonauha on kultaista, äidille laitettiin hopeaa.


Käytin näissä:

Wild & Mild - Love Explosion (saatu)
+ 3mm ja 4 mm strassit sekä pallonauhaa

Ihana punainen! Tosi hyvälaatuinenkin, yksikin kerros olisi riittänyt peittävyyteen, mutta laitoin varmuudeksi kaksi. Tässä on sellaista kivaa shimmeriä, tulee mieleen jokin elegantti kangas tästä pinnasta. Ihan tasan samanlaista punaista mulla ei ehkä kokoelmissani ole tai en ainakaan muista samaa väriä ja samaa koostumusta olevaa lakkaa omistavani.

Näitä tietääkseni saa tai ainakin näitä on tulossa Seppälään. Jos tykkää elegantista lakasta ja tykkää punaisesta, niin voin ehdottomasti tätä lakkaa suositella. Miinuksena tästä keksin vain sen, että siistittäessä leviää aika hyvin kynsinauhoille, koska on niin pigmenttistä. :)

Mul ois ainaki näääääääin paljon ideoita kynsiin ja postauksiin, mutta oon niin laiska toteuttamaan niitä. Mulla on tulossa ensi viikolle myös aika kiire parin tenttikirjan kanssa, joten voi olla hiljaisempaa nyt tai sitten ei ollenkaan. Mullahan on aina paha tapa vaihtaa tylsät tenttikirjat tiuhaan postailutahtiin..

Tykkäsittekö? :)

PST. Muistakaa sivupalkissa olevat kaksi arvontaa! Toinen niistä loppuu jo huomenna, kipin kapin!

tiistai 20. marraskuuta 2012

"Kipeän päivän pelastus" -kynsilakka

Kun pää meinaa hajota pelkästä ajatuksesta ja kurkkuun on muuttanut kaktusperhe, niin paras pelastus on silloin postista saatu kynsilakka. Tässä lakassa on ihan aitoa 18 K kultaa, joten se on samalla arvokkain omistamani kynsilakka.

Saanen esitellä uuden rakkaani, joka on OPI - The Man With The Golden Gun.


The Man With The Golden Gun ilmestyi James Bond -kokoelman erikoislakkana ja OPI:a myyvistä Suomen kaupoistakin tätä on ruvennut saamaan nyt.


Paritin kultalakan Miss Selenen 227 (saatu) kanssa, joka on kyllä punertavampi luonnossa. Sen suhteen huono valinta, että tuo Miss Selene raidoittui ikävästi, joten lähikuvat ei suuresti imartele. Mutta tuo OPI on silti rakkautta!

Hankin itse tuo OPI:n BeautyBaysta ja maksoin siitä vajaat 37 euroa. Tavallaan vaihdoin siis China Glazen 6 lakkaa tähän, sillä tämän oston takia myin magneettilakkasetin. Eikä harmita, tämä on ihana!

Rakkautta minusta, tykkäättekö te? :) Maksaisitteko näin paljon yhdestä kynsilakasta?

maanantai 19. marraskuuta 2012

Alaston totuus

Tänään puhutaan aiheesta, josta ei mielestäni liiaksi blogeissa puhuta. Törmäsin tänään MouMoun blogissa kirjoitukseen, joka on mielestäni tärkeä ja haluan nostaa sitä esille kynsiblogeissakin omalta osaltani. Aiheena on kuvien käsittely ja niistä muodostuneet harhakäsitykset. Mm. Facebookissa monet ovat intoutuneet nakuilemaan ihan kuvien kanssa. Siis mistä nyt on kyse niinkö? Aloitetaan ihan alusta.

Kynsiblogit ovat täynnä toinen toistaan nätimpiä kynsien kuvia, osa blogeista on oikein erikoistunut siihen, että kynnet ja lakkaukset ovat niiiin täydellisiä, ettei niistä osaa sanoa ovatko ne aidot kynnet ja lakkaukset vai onko kyseessä kuvaajan hyvät photoshoppaustaidot. Alemmuuskompleksilta ei voida välttyä, varsinkaan jos täydellisiä kuvia ottava kuvaaja vielä itse vähättelee kynsiään tai huomaa omasta mielestäsi mitättömiä juttuja omissa kuvissaan.

Monestikkohan se täydellinen kuva kertoo puoltakaan totuutta oikeista kynsistä? Kuvia photoshopataan värikkäämmiksi, kuvakulmia muutetaan, kuvista poistetaan karvoja, kuhmuja yms. Kuvia otetaan paremmin onnistuneesta kädestä, kuvista rajataan pois epämiellyttävät asiat.

Päätin näin tärkeän aiheen kunniaksi näyttää kynteni ilman mitään käsittelyä ja ilman mitään lakkakerroksia. Tässä kynteni, juuri lakkausten poistamisen jälkeen, ennen rasvaamista tai öljyämistä ja sellaisena, kuin ne minulle tuossa valossa kissankarvoineen esittäytyivät.


Ensimmäisenä huomionne kiinnittyy varmaan peukaloon. Peukalon kynnen tarina on sellainen, että jonain vuonna, välillä 2000-2003 (en muista tarkkaa vuotta) paiskasin auton oven kiinni ja onnistuin jättämään peukalon kynteni sinne oven väliin myös. Peukalon kynsi mustui ja irrottelin sitä silloin paloina pois, että se kasvaisi. Nykyään peukalo on hieman kummallinen, osa kynnestä ei kasva ihoa myöten, vaan kynnen alle jää esim. neulan mentävä rako. Tätä rakoa joudun sitten kaivelemaan puhtaaksi kynsilakoista ja muusta ja joskus hermostun ja vedän koko kynnen niin lyhyeksi kuin vaan mahdollista. Tältä se sitten näyttää, kun olen leikannut ns. ilmassakasvavan osuuden kynnestä pois. Onneksi kynsi on nyt paranemaan päin ja rako on nousemassa kokoajan ylemmäs kohti sormen päätä.

Peukalon kuvaamattomuus ei kylläkään itselläni johdu varsinaisesti siitä että kynsi on tuollainen vaan en vain tykkää tästä poseeraustavasta, jossa näkyy peukalokin. Mitä tulee peukalon pituuteen, niin sen eripituisuus ei häiritse itseäni, mutta tykkään silti vetää myös kaikki muut kynnet yhtä lyhyiksi samalla kun peukalon kynnen, koska itse aina arvostan kynsien samanpituisuutta.

Kyllä, kynnet ovat keltaiset. Sitä ne ovat, vaikka käyttäisin kuinka aluslakkaa ja vaikka laittaisin aina kaksi kerrosta aluslakkaa ennen lakkauksia. En anna sen häiritä, sillä kynnet ovat aina lakattuina kuitenkin ja jos teen esim. ranskista, niin voin bufferoida kynnet tarpeeksi vaaleiksi. Nakuna kynsissä on myös railoja, mutta ne eivät kynsilakan alta näykkään.

Entäpäs tuo muita lyhyemmän näköinen nimettömän kynsi? Itseasiassa hän ei ole muita lyhyempi. Kynsi on yhtä pitkä kuin muutkin, mutta sormenpää on pullukampi, joten kynsi näyttää muita lyhyemmältä. Sen tähden monesti kasvatan nimettömän kynnen muita paljon pidemmäksi, sillä kun se menee sormenpään yli kuten muutkin, niin se näyttää samanpituiselta muiden kanssa. Hassua, eikös? Monesti tulee myös kuvattua kynnet asennossa, jossa sormen pullukkaisuus ei näkyisi. Tässä hyvä esimerkkikuva siitä, miten nimetön näyttää muita selvästi lyhemmältä.


Kissankarvat, niitä on ja pysyy. Pahimmat karvat yleensä pyrin käsittelemäänkin kuvista pois, aina kaikkia ei huomaa tai pysty käsittelemään järkevästi joten ne saa jäädä. Yleensäkkin voin myöntää, että käsittelen kuvistani häiritsevät objektit pois. Jos kuvassa lakassa näkyy muutama ilmakupla, niin luultavasti shoppaan ne pois. Jos lakka taasen on täynnä kuplia, niin kuvaan sen kuplineen ja moitin lakan alimpaan maanrakoon tai sitten jätän julkaisematta kynnet kokonaan.

Jotain positiivista minun kynsistäni kuitenkin löysin myös. Minulla on pitkä kynsipeti, joten kynnet näyttävät melko pitkiltä, vaikka valkoista, sormenpään yli kasvavaa osuutta ei olisi juurikaan. Kynnet ovat myös vahvat, liuskoittumia minulla ei juurikaan ole. Voin vannoa, että jokaisen kynsistä löytyy myös jotain positiivista!

Nyt on esitelty kynnet vikoineen ja ilman mitään suojaa. Hävettääkö minua? - No eipä oikeastaan. Kuolinko? - No en. Saanko negatiivista palautetta? - Ehkäpä. Välitänkö saamastani negatiivisesta palautteesta? - En pätkääkään.

HAASTE!

Haastan kaikki rohkeat kynsibloggaajat esittelemään postauksessa kyntenne aidoimmillaan, virheineen ja positiivisine puolineen, kuvan kanssa. :) 

Linkkailkaa mulle postauksia, voidaan kerätä vaikka tähän alle linkkejä ketkä kaikki ovat inspiroituneet mun postauksesta ja osallistuneet tähän juttuun mukaan tekemällä postauksen aiheesta! 

Rohkeat haasteeseen osallistuneet:

Anni

Anni
Anzq
Asetonihuuruja
Bambi
Belegwen
Emmi
Exchequer
Inka
Iltsu
jansku
jjulia^
Julia :)
Katja
L I T T L E
Lymi
MAARIT
mawika
Milba
MissLuisa
Nenne
ooka
Vanquish
Veera Alaspää

EDIT:

Pakko lisätä sen verran, että ei mua käsitettäisi ihan väärin.;D Eli en tosiaankaan muokkaa kuvistani parempia kuin mitä kynnet todellisuudessa on. Jokainen joka ottaa tarkkoja kuvia läheltä kynsiä tietää, että kuvat paljastaa esim. ne kissankarvat joita ei tajua poistaa kuvanottoa, koska niitä ei livenä yksinkertaisesti silmällä näe. Eli sellaiset asiat, jotka ei vastaa silmillä näettyä todellisuutta, muokkaan pois. Se voi olla väärän värinen lakka jonka muokkaan totuuttavastaavaksi tai se ilmakupla jonka koko ja huomattavuus tietokoneen näytöllä katsottaessa satakertaistuu ja vie huomion koko kynnestä. Tarkoituksena ei ollut tällä postauksella mitenkään sanoa, että mun kynnet olis aina täynnä niitä ilmakuplia tai karvoja, vaan että silloin tällöin niitä joutuu kuvista poistamaan viemään asioista huomiota. Jokainen muokkaa kuviaan sen verran kun tykkää, mutta itse kuitenkin tahdon että lakkojen viat ja positiiviset puolet tulee totuudellisina kuvaan, jotta ymmärrätte mitä meinaan esim. sillä että lakka raidoittuu.

Samoin toinen mistä en välttämättä itse innostunut on se, että eihän tämän haasteen ole tarkoitus olla mikään kisa "kenellä on näteimmät nakukynnet". Eli on ihan turha bufferoida kynsiä vaaleammiksi ja ihmetellä sitten, miksi sinulla on keltaiset kynnet ja minulla ei. Tulkaa rohkeasti esiin sellaisena kuin olette, älkää vertailko muihin. ♥

Voittaja + ilmoitusluontoista

Deborah Lippmannin arvonta päättyi tänään, joten arvoin voittajan! Laittelenpa teille tähän vähän muutakin asiaa samaan postaukseen.

Deborah Lippmannin + kasan muita kynsijuttuja saa..

Anur! 

Onnea! :) Otan suhun tänään vielä yhteyttä sähköpostitse.


Jos nyt ei tärpännyt palkinnon kanssa, niin muistakaa ihmeessä myös, että vielä on kaksi arvontaa minun blogissa joihin voitte osallistua:

1. Nfu Oh -arvonta, päättyy 22.11 (eli tänä torstaina)



2. Konad Classic Set 2 -arvonta, päättyy 24.11 (eli tänä lauantaina)


+ näiden lisäksi meidän Kynsikoristekirppis Facebookissa juhlistaa 1000 jäsenen täyttymistä arvonnalla, enää tämä ja huominen päivä aikaa osallistua! :)


Ylläolevan kollaasin tavarapaljous lähtee yhdelle voittajalle. Arvonnan löydätte täältä.

Kannattaa käydä kurkkimassa myös Kynsikoristelut -yhteisöä Facebookin puolella! :) Meitä kynsiharrastukseen hurahtaneita on siellä jo yli 800.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Synttärikynnet

Sonnela täyttää tänään hurjat 4 vuotta, joten sen kunniaksi piti tietenkin tehdä synttärikynnet! Nää on kylläkin tehty jo pari päivää sitten, mutta pysyvät kuin tauti. :D Ainutkaan koriste ei oo irronnut!


Käytin näissä:

Wild & Mild - Wedding Day (saatu)
+ rutkasti strasseja, helmenpuolikkaita, microhelmiä + kuivakukkasia

Wedding Day on valkoinen shimmer, joka kimaltelee nätisti. Kynsillä kolme kerrosta, riittää minun pituisille kynsille ihan ok:sti, varsinkin tähän manikyyriin tämä kävi hyvin. Näissä kuvissa kärjet on jo hieman kuluneet lakkauksista.

Tuo Wild & Mildin lakka onkin hassu. Mulle oli torstaina tullut laatikkoon paketti Virosta. Olin todella ihmeissäni, sillä en oo tilannut nyt juurikaan mitään, enkä ainakaan mitään, minkä pitäisi tulla Virosta. Meinasin jo hetken harkita totaalista ostolakkoa jos tosiaan oon niin lahopää, että tilailen isoja paketteja enkä edes muista tilanneeni niitä, mutta tilanne helpottui kun avasin paketin ja tajusin, että Wild & Mildin maahantuoja Virosta, oli laittanut mulle lakkoja tulemaan. Olin oikeasti totaalisesti unohtanut koko asian ja kuitannut sillä että lakkoja ei tule, kun he pyysivät osoitetta joskus monta kuukautta sitten.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ehdottomasti thumbs up pullon uudelle muotoilulle! Ne edelliset pullot olivat jokseenkin halvan näköisiä, nämä on parempia. Muuten en suurta eroa huomannut, paitsi että kiekolle kokeillessa neon-versiot vaikuttivat peittävämmiltä kuin edelliset versionsa. Mattalakkoja oli merkillä näköjään myös, en tiedä onko uus juttu vai enkö vain oo törmännyt? Näitä uusia pulloja en oo nähnyt vielä ainakaan meidän Seppälässä, joten en osaa sanoa onko nämä jo myynnissä tai että milloin tulevat myyntiin.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia tälle hetkelle on se, että arvontaviikko huipentui tänään viimeisenä Konad-arvontaan, joten muistakaa osallistua näihin minun blogissani oleviin arvontoihin:

1. Deborah Lippmann -arvonta

2. Nfu Oh -arvonta

3. Konad Classic Set -arvonta


Kertoilkaa ihmeessä oletteko tykänneet arvontaviikosta ja palkinnoista ja tietty tahtoisin kuulla mielipiteenne päivän kynsistä myös! :)

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Arvontamuistutus!

Sain palautetta, että mun postaukset ei päivity Bloggeriin jostain syystä, joten ajattelin muistutella erikseen vielä, eli muistakaahan blogissani oleva arvonta! Palkinto näyttää seuraavalta:


Arvonta on voimassa 19.11 asti ja arvontaan pääset TÄSTÄ linkistä.

Huomenna julkaistaan seuraava isompi, vain lukijoille tarkoitettu arvonta, eli muistakaa tulla taas kurkkimaan! :) Arvontaviikkohan kestää tämän viikon lauantaille, sinne asti joka päivä johonkin aikaan julkaistaan arvonta/kisapostaus.

Loppuun vielä kysyisin, että kuinka monella muulla on käynyt tässä niin ettei Blogger näytä Sonnelan päivityksiä? Toivotaan ettei ole laaja ongelma tämä, tyhmää että juuri nyt arvontaviikolle sattuu tuo ongelmointi. :/

Pink Plumeria

Tyhjennetään testaamattomien laatikkoa, joka alkaakin olla jo vähän paremmalla mallilla. Tänään kynsillä China Glaze - Pink Plumeria.


Käytin näissä:

China Glaze - Pink Plumeria
Leimauksissa: BM -307, leimattu China Glaze - Passionilla
+ kultainen perhoskoriste

Pink Plumeriasta on yhtä paljon swatcheja netissä kuin on swatchaajiakin, mullakin väri ilmenee kuvissa liian pinkkinä, se on vaaleampi ja korallisempi luonnossa. Lakka on tosi ohut, joka on kyllä sääli. Tämän lakan tähden minä oikeastaan pätkäisin kynnetkin lyhyiksi, sillä tiesin että lyhyillä kynsillä tämä näyttää kyllä hyvältä ja oikeassa olinkin.

Levittyvyydessä ja muussa ei ollut ongelmaa mutta aaargh ChG, koittakaa nyt saada pigmenttiä noihin kesäkokoelman lakkoihin! Moneskohan eri vuoden kesäkokoelman lakka tää jo on, jonka luiruutta moitin. En mä tiedä onko peittäviä neonlakkoja sitten jotenkin hankala valmistaa, kun monesti neonit on tosi läpikuultavia melkeinpä kaikilla tapaamillani merkeillä. Tämä Pink Plumeriakin on kyllä tavallaan shimmerinen neon, joten olisi voinut ajatella että olisi saatu kunnolla peittävyyttä tähän, hmm. Noh, jos nyt en puutu sen enempää lakkojen valmistusprosessiin, moitin vaan että tämä olis niiin kiva jos olis peittävä. ;D

Leimailuja tuli taas näihin tehtyä, nuo perhoskuviot on tosi kivoja. Tykkään perhoskuviosta rusettien ja muiden söpöjen juttujen ohella hurjana, voisin leimailla pelkkiä rusetteja ja perhosia. Tuo nimettömän kultainen perhoskuvio tuli ihan puskista mun päähän kyllä, ne on oikeastaan unohtunut tuonne muiden glitterpurkkien sekaan nuo tuollaiset metallisentyyppiset kuviot, pitäisi ottaa niitäkin enemmän käyttöön. Pelkäsin että se pingahtaisi irti heti kättelyssä, mutta ei ollenkaan, hyvin pysyi matkassa mukana, eikä tarttunut vaatteisiinkaan pahemmin.

Mun koristelumaku on jotenkin radikaalisti muuttunut tässä lähiaikoina. :o Strassitkin oon unohtanut nyt tyystin hyllylle, mitä tämä on? Toisaalta onhan se ihan jännää nähdä välillä erilaista koristelutyyliä, nyt ootte nähneet ehkä enemmän semmoista käsintekemistä ja glitterkerrostuksia, vähemmän strasseja.

Tykkäsittekös kynsistä tai Plumeriasta? :)

tiistai 13. marraskuuta 2012

Karkkikauppa

Ai mitenniin taas aktiivinen bloggaaja? Eihän se kolmas postaus päivään mitään tai siis nythän on jo sitä paitsi tiistai! Nyt kynsillä lakka, joka heti ensisilmäyksellä jäi mieleen kummittelemaan ja ensimmäisen lakkauskerran jälkeen tiedän, että tämä nousi suosikkilakkojen listalle.

Mikä on niin legendaarinen lakka? No Deborah Lippmannin Candy Shop tietenkin.

Deborah Lippmann - Candy Shop

Tämä on niiin hieno lakka, että että tämä pääsi jopa mun tietokoneen taustakuvaksi. :D Se kertonee jotain siitä, miten ihastunut tähän olen. Tää on niinkuin räjäytetty synttärikakku kynsillä, niin makea tää oikeasti on. Enkä kyllä ainakaan myönnä että olisin himiöinnyt maistaa kynsiä, niin herkulta ne näyttivät.

Lakka on pohjaltaan jellypinkki, joten ei tosiaan ole peittävimmästä päästä tuo pohja, mutta tätä glitteriä on tässä niiiin runsaasti, että peittävän tuloksen saa aikaan kyllä, kolme kerrosta oli tässä kynsillä. Levittyvyys ei tällaisella glitterpommilla ole luonnollisestikkaan paras, mutta tulos on ehdottomasti vaivan väärtti. Mä itseasiassa aiempien näkemieni swatchien perusteella oon aina luullu, että tämä olisi cremepohjainen, mutta onkin jelly.

Ostin tämän tosiaan Love It! -verkkokaupasta tuossa taannoin ja mitä oon arvontavastauksia seuraillut, niin aikamoni teistäkin on tätä lakkaa siellä ihastellut. ;D Myöskin lakka on ollut jo jonkun aikaa loppuunmyyty ja itseäni toistaen, en ihmettele ollenkaan että muutama muukin on tämän halunnut itselleen.

Ihastuitteko vai vihastuitteko? ;)

PST. Muistakaa osallistua arvontaan  ja käyttää tilaisuutenne voittaa itsellenne mm. oma Deborah Lippmann-merkin lakka. 

maanantai 12. marraskuuta 2012

Port-Folio

Varastojen kätköistä kaivetaan seuraavat lakkaukset, joista oli äärimmäisen hankala saada osuvaa kuvaa.



Käytin näissä:

Color Club - Port-Folio (saatu)
Leimauksissa: BM-309, leimaukset tehty Flormarin DC02:lla (saatu).

Port-Folio on kiva lakka! Lakka on sellainen, että se pitää myös nähdä livenä, jotta siihen kunnolla ihastuu. Lakka on violetti duochrome, jossa on selkeä vihreä vivahde. Mielenkiintoinen sävy, minusta tällaisia sävy-yhdistelmiä ei kyllä liiaksi kynsilakkamaailmassa ole nähty. Varjossa tämä lakka näyttää myös erilaiselta, mutta en saanut kunnon varjokuvaa otettua tästä. Monivivahteinen kaikenkaikkiaan.

Laatu oli muistaakseni hyvä, ainakaan en muista takunneeni tämän kanssa. Tarpeeksi peittävä tämä ainakin näyttäisi olevan, joten kelpo Color Club -laatua kuitenkin. On muuten hieman hankala muistaa kertoa peittävyydestä ja laadusta lakoissa, jotka on olleet kynsillä monta viikkoa sitten jo. ;D Samoin mulla kesti ihan hetken miettiä mikä oli lakka, jolla nämä leimasin + mitä laattaa käytin. Koitan ryhdistäytyä ja ottaa paremmin ylös huomioita lakkausvaiheessa. Siinä taas pari hyvää syytä siihen miksi lakkaukset pitäisi julkaista tekojärjestyksessä, krhm..

Noissa Bundle Monstereissa on ollut kivoja kuvioita kyllä, mutta voi että kun musta on tullut laiska leimailija, Pitäisi siinäkin asiassa ryhdistäytyä, pelkissä BM-laatoissa on testaamatta vaikka kuinka paljon oikeasti kivoja kuvioita, kun ei vaan oo ehtinyt tai on halunnut jotain muuta kynsille, möh.

Olivatkos lakkaukset teidän mieleen? :) Tai tuo Port-Folio?

PST. Alla tämän päivän arvonta!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Teipistä kynsille

Mulla on varastossa taas kiitettävästi kynsiä julkaisematta, koitan nyt jotenkin vanhimmasta päästä näitä julkaista, kun mun kynnet on taas radikaalisti lyhentyneet, ettette vallan hämmenny kun kynsien pituus vaihtelee postauksesta toiseen kovasti. ;D Okei, ehkä tää ongelma on enemmän mun päässäni, että kynnet pitäis julkaista jotenkin aikajärjestyksessä..

Törmäsin taannoin DIY-kynsitarrat -ohjeeseen, jonka Lenore oli löytänyt alunperin täältä. Idea on pyörinyt jo kauan mielessä, kunnes nyt kun sain ison kasan neonisia Miss Selenejä päätin kokeilla tätä tyyliä kynsille.

Ensin lakkasin kynnet ihan mustiksi, kynsillä Orly Liquid Vinyl, ei päällyslakkaa. Katsokaa miten se kiiltää. :o


Sitten otin normaalia kiiltävää perusteippiä kun en mattapintaista löytänyt. Kiinnitin teipin reunoistaan kiinni ja lakkasin teipin kauttaaltaan valkoisella lakalla, China Glazen White On Whitella, jotta neonsävyt pääsisivät vielä paremmin oikeuksiinsa.


Sitten lakkailin valkoiseksi lakatulle teipille Miss Selenen neonlakoilla.


Käytössä lakat: 140, 161, 218, 221, 213 ja 215 (saatuja)

Sitten leikkelin saksilla teipistä kuvioita ja painoin kynsille ja lopuksi päällyslakka.


Seuraavaa kertaa ajatellen täytyy pohtia vähän tarkemmin minkä värin valitsen alle. Musta olisi muuten hyvä, mutta kun teipit lakattiin ensin valkoiseksi, niin se jäi vähän kummittelemaan reunoista. :D Valkoinen pohja olisi ollut siinä mielessä kätevämpi. Tykkäsin kyllä tästä tyylistä kovasti, täytyy kokeilla valkoiselle pohjalle joskus myös.

Muita huomioitavia juttuja on se, että valkoisen pitää antaa kuivua kunnolla oikeasti, muuten siihen jää painaumia leikkaus/teippausvaiheessa. Myöskin terävät sakset on oltava, koska tuollaista teippiä on muuten hankala leikata, se venyy ja paukkuu ja muuta. Jatkoa ajatellen kuviot saisi olla myös aavistuksen pienempiä, yllättävän hankala arvioidakkaan sitä kokoluokkaa siinä leikatessa kun ne vaikuttaa niin pieniltä ja kynnellä ne onkin sitten massiivisia. ;D

Nämä pysyi kynsillä hyvin repsottamatta mutta mä itse hermostuksissani revin seuraavana päivänä nämä irti. Yleensä en tapaa repiä koristeita irti, joten nää oli ehkä keskivertoa ärsyttävämmät siinä mielessä.

Olettekos kokeilleet tehdä itse tällaisia tarroja? :) Ja mitä tykkäsitte mun toteutuksesta?

PST. Huomenna alkaa arvontaviikon ensimmäinen vain Blogger-lukijoille tarkoitettu arvonta! :)

lauantai 10. marraskuuta 2012

Rauhoittava pilvimani

Viimeksi tekemäni pilvimanikyyri oli kovin synkkä, nyt piti kokeilla pastellisempaa versiota.

Kuvien näkymisessä täällä blogissa on ollut tässä pientä häikkää, toivottavasti korjaantuvat pian. Täytyy sit keksiä jotain vaihtoehtoista jos ei ongelma korjaannu, ei tämä ainakaan tule arvontaviikkoon vaikuttamaan. ;D Joku kyseli, että tuleeko tällä viikolla kynsiä ollenkaan vai pelkkiä arvontoja, niin katsellaan miten mulla riittää aika, kynsiä olisi kyllä paljonkin varastossa odottamassa. :)



Käytin näissä:

Flormar - 430 (kirkas sininen creme)
Flormar - 310 (valkoinen creme)
Models Own - Beth's Blue (vaaleansininen creme)

Pilvet tein jälleen kerran lakkojen omilla siveltimillä, en kyllä kovin siistiä jälkeä saanut tällä kertaa aikaiseksi jostain syystä. Kuvissa varsinkin epäkohdat korostuu, kyllä mä näistä ihan tykkäsin kuitenkin. Mulla on tänään kunnon itsekriittisyyspäivä, joten voisin luetella sata muutakin asiaa jotka mua kyseisessä manissa/kuvassa ärsyttää. ;D Ootte kuitenkin sanoneet tykkäävänne siitä että oon aika positiivinen täällä blogissa näin yleensä, niin jätän jupinat sikseen.

Nuo Flormarin cremet on kyllä mun mieleen todella. Ne on tosi hyvälaatuisia, levittyy mun mielestä paremmin kuin esim. China Glazen vanhempien sarjojen monet cremet. Models Ownin Beth's Bluekin oli muistaakseni ihan ok levittymään, sävy on ainakin kiva. Melkein lilalta tuo näyttää kynsillä, vaikka toisaalta on se sininen kun vertaa selkeästi vaaleanliloihin lakkoihin. Jännä lakka, kannatti ostaa, vaikka aluksi monta kertaa epäilin että olisko tämä kiva ollenkaan.

Miltäs tämä pilvimani vaikutti, kumpiko väriyhdistelmä oli enemmän teidän mieleen, aiempi synkkä vai tämä pastellinen? :)

PST. Huomenna taas uusi kisa/arvonta, ennaltamäärämättömään ajankohtaan tietenkin. ;)

perjantai 9. marraskuuta 2012

Arvontaviikko alkaa huomenna!

Huomenna se alkaa, arvontaviikko! Tämä postaus kertoo teille tulevasta viikosta, mutta ei ole välttämätön luettava että arvontoihin voisi osallistua.

Arvontaviikko järjestetään Sonnelan tulevien 4 vuotissynttäreiden (17.11) kunniaksi sekä tämä olkoon samalla teille ihanille palkinto siitä, että mulla on kohta 2000 rekisteröitynyttä lukijaa blogilla, tämän lisäksi paljon anonyymejä seuraajia ja muita rekiströityneitä seuraajia ympäri nettiä. Ihan mahtavaa, ootte niin mahteja! :)

Arvontojen palkinnoista suuri osa on sponsoroituja, joten sain teille tosi kivat palkinnot tälle viikolle.

Sponsoreina arvontaviikolla toimivat:

- CesarsShop
- Love It!

- Pretty
- Golden Rose/Flormar/Miss Selene -maahantuoja

Tämä viikko on tehty hieman haastavammaksi, sillä olen tahtonut jättää satunnaiset arvontasivujen kävijät tämän viikon ulkopuolelle ja tehdä arvonnasta sellaisen, että voitto menisi todennäköisimmin jollekkin joka blogiani oikeasti lukee ja joka palkinnon itselleen tahtoo. Siksipä jokaiseen arvontaan liittyy jokin tehtävä ja tehtävien yhteydessä tulette vierailemaan näiden verkkokauppojen sivuilla myös. :)

Arvontaviikolla tulee olemaan kahdenlaisia arvontoja, joiden säännöt poikkeavat toisistaan. Säännöt ovat ehdottomat, en tee mitään poikkeuksia kenenkään suhteen, eli minulle ei kannata niistä suuttua jos ette niitä noudata. Säännöt on tehty siksi, että arvonnat olisi reiluja kaikille, ettei huijausyrityksiä tulisi ja myös siksi, että arvonnat pysyis jotenkin järjestyksessä ja tolkussa.

Ensinnäkin sellaisia arvontoja tulee olemaan, joissa palkinnon voittaa se, joka on kommentoinut oikeaan aikaan. Postauksessa kerron esimerkiksi, että "palkinnon saa se, joka on kommentoinut sähköpostiosoitteen ja oikean vastauksen kanssa kuudentenatoista (16)". Tämä tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että se joka sattuu olemaan paikalla ja jonka kommentti on postauksen kuudestoista ja kommentissa on vaadittavat tiedot sekä oikea vastaus kysymykseen, voittaa palkinnon. Jos kuudentenatoista kommentoinut vastaa väärin, palkinnon saa seitsemästoista kommentoinut, jos hänellä on vastaus oikein jne. Näihin kilpailuihin voivat osallistua kaikki, myös anonyymit lukijat. En julkaise kommentteja tietenkään liian ajoissa. ;) Luonnollisestikkin postausten julkaisuajat voivat olla ihan mitä tahansa ja vaihtelevat päivästä toiseen.

Toiseksi on jaossa palkintoja, jotka arvotaan vain Blogger-lukijoiden kesken. Eli seuraaminen blogilistalla tms. ei käy tähän. Syy on se, että suurin osa lukijoistani on Bloggerissa + se että blogilista ei mahdollista lukijoiden tarkistusta. Arvonnassa vaaditaan vastaus kysymykseen ja sähköposti. Arvonnoissa saattaa olla jaossa myös lisäarpoja mainostaneiden kesken. Nämä arvonnat kestävät viikosta kahteen viikkoon, jonka jälkeen arvon oikein vastanneiden kesken palkinnot.

Kannattaa siis seurailla blogia tiiviisti, niin tiedätte milloin arvonnat alkaa, ettekä toivottavasti missaa niitä! :) Voitte liittyä vaikka heti lukijoiksi sivupalkissa olevasta lukijat-kohdasta, alla vielä havainnollistava kuva.



Liityttyänne lukijoiksi, näette uusimmat päivitykset heti niiden ilmestyttyä omassa Bloggerin hallintapaneelissanne.

Jos on vielä jotain alustavaa kysyttävää arvontaviikosta tai vaikkapa lukijaksi liittymisestä, niin kysykää ihmeessä. Jokaisen arvonnan yhteydessä on vielä tarkat säännöt ja tehtävät, eli niistä ei sen enempää. :)

torstai 8. marraskuuta 2012

Orly - Miss Conduct

Nyt kynsillä lakka, joka on ollut itseasiassa aiemminkin kynsillä koristeluiden kera, mutta rakas mieheni tuhosi kuvat ennenkuin ehdin ottaa ne koneelle.. :D Toinen yritys siis!


Kynsillä: Orly - Miss Conduct

En meinannut saada millään muokattua kuvaa oikeanlaiseksi, lakka tykkäsi näyttäytyä kameralle enemmän punaisena. Lakka näyttää oikeammalta alakuvassa.


Miss Conductissa on ihanaa holoshimmeriä ja vaikka tästä voisi ajatella että kuivaa karheaksi, niin ei ollenkaan. Conduct on sileä ja minusta tosi nätti, sinertävä fuksia. Lakka on tämän vuoden joulukokoelmasta ja tuo mulle mieleen OPI:n DS Extravagancen. OPI on kuitenki kuvien perusteella violetimpi kuin tämä. :)

Onko Miss Conduct teidän mieleenne?

PST. Huomenna saatte tarkempaa ohjeistusta tämän viikon lauantaina alkavasta arvontaviikosta, joten stay tuned! :)

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Myynnissä China Glazen lakkapaketti!

Mulla ois nyt tällainen pikakauppa tiedossa, eli myisin China Glazen magneettilakkapaketin pois! Kyseessä on pikakaupat, eli tämä lähtee ensimmäiselle halukkaalle, joka on valmis lunastamaan tämän heti pois.


Paketin hinta on 35 euroa, hinta sisältää 6 kynsilakkaa, magneetin ja postikulut (Suomeen). Pakettiin kuuluvat 6 seuraavaa lakkaa: Pull Me Close, Cling On, Drawn To You, Instant Chemistry, You Move Me sekä Attraction. Magneetilla saa kolmea eri kuviota aikaiseksi, tähden, vinoviivoja sekä chevron-kuvion. Lakat ovat kerran - pari kynsille kokeiltuja.

TÄÄLLÄ kynsiä, joihin oon näitä lakkoja käyttänyt.

Haluatko ostaa tämän? Laita kommentti alle tai suoraan sähköpostia: blogisonnela@gmail.com.

EDIT.

Paketti varattuna!