tiistai 29. tammikuuta 2013

Ranskalaista manikyyriä kera kukkasten

Mulla oli tänään työhaastattelu, joten halusin tehdä ranskalaisen manikyyrin pitkästä aikaa! Jälleen kerran inspistä koristeluun sain Nail Art Sourcebookista, eli kynsi-ideakirjasta. Heti ekoilla sivuilla oli ranskis ja sen kylkeen tehty tämän tyyppinen kukka kuin mulla kynsillä on.


Käytin näissä:

L'oréal - Rose Paradis
Flormar - 310

+ Oumaxi-akryylimaalit (saatu)

Alle kerros Rose Paradisia, ohutta ranskilakka ja sitten ranskiskärjet Flormarin valkoisella. Tuo Flormarin 310 on hintaansa nähden paras valkoinen kynsilakka, jota olen kokeillut, suosittelen lämpimästi. Täytynee ostaa sitä varastoon lisää sitten kun nyt pääsen noista pullonpohjavalkoisista eroon. Ainoa mikä mua tuossa ketuttaa, on tuo numerointi nimen sijaan! Voisin normaalisit kirjoitella tästä vaan teille postauksen, mutta numeroitujen pullojen kohdalla joudun aina tarkistamaan että mikäs se nyt olikaan.

Ranskiskärjet näyttää epävakailta, kiitos noiden heijastusten jotka kärkiin osuu. Yllättävän tasaiset niistä kuitenkin tuli, vaikka en kauheasti jaksanut niihin panostaa, kiire ja väsy kun oli. Kukkaset maalasin akryylimaaleilla, one stroke -tekniikkaa käyttämällä. One strokesta löytyy varmasti Youtubesta tutoja yllinkyllin, jos haluatte tällaisia tehdä. :) Mä en mielestäni osaa itse one strokea vielä niin hyvin, että voisin neuvoa muita tekemään noita kukkia, sorppa. Toivottavasti vielä joskus!

Koristeeksi vielä hiukka pilkkuja ja valmis! Tein kukkaset nimettömiin ja peukkuihin, en halunnut kaikille kynsille yrittääkkään niitä väkertää. Kello oli taas puoli 11 ennenkuin mulla oli edes aluslakat kynsillä, miksen mä ikinä osaa aloittaa kynsientekoa ajoissa. ;D

Nyt oikeasti virallisesti otan tavoitteeksi harjoitella tuota käsinmaalausta, eli tästä lähtien tuun vähintään kerran viikossa tarttumaan siveltimiin ja akryylimaaleihin. Noniin, nyt se on sanottu ääneen, eli pakko myös toteuttaa.

Miltäs kynnet näyttää? :)

37 kommenttia:

  1. Tosi kauniit! Ihme on jos et saa sitä työtä, kyllä noilla kynsillä pitäis melkein mikä vaan työ saada ;)

    VastaaPoista
  2. Oikein tyylikkäät! Kukkaakin luulin ensin water decalskiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Sehän on vaan hyvä sitten. ;D

      Poista
  3. Mulla on tällainen mani kehittynyt mielessä jos jonkin aikaa, vaikkakin strasseilla ja water decalseilla! ;D

    Kivat oot saanut myös one strokkaamalla, oikein sievät :)

    VastaaPoista
  4. Olin taas ihan varma että tuo kukka on water decal tai tarra, ennen kuin luin tekstit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä sitten vain jos siltä näyttää. ;D

      Poista
  5. Tosi nätit kynnet! :) Ihana tuo kukka. Toimiiko tuo tekniikka ihan tavallisilla kynsilakoilla vai onko akryylimaaleilla taiteilu helpompaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei onnistu oikein one stroket kynsilakoilla tietääkseni, ne ei sekoitu samalla tavalla ainakaan eikä levity. :)

      Poista
  6. Mä olen myös ottanut tavoitteeksi treenata tuota käsinmaalausta. Mutta en kyllä uskalla vielä luvata, että kerran viikossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kyllähän se vähä työtä vaatii tietysti mutta ääneen lupaamalla saa jonkun vahtimaan että harjoittelua oikeasti tapahtuu. ;D

      Poista
  7. Aaah, apua miten upeat kynnet!! Siis tuo kukkanen näyttää aivan joltain water decalsilta tms. niin upea! <3

    Itseänikin ärsyttää lakkojen numerointi. Eihän niitä ikinä voi muistaa oikein!

    VastaaPoista
  8. Niiin ihana tuo kukka, mäkii luulin ensin että se on water decals ennen kun luin tuon tekstin! Osaisinpa mäkii... :D

    VastaaPoista
  9. Ihanan söpö ranskis! :) Mä yksi päivä harjoittelin one stroke kukkasia, ja ei voinut kuin todeta, että onneksi en harjoitellut suoraan kynsille ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ei oo kyllä tosiaan helpointa tämä, harjoitella pitää munkin vielä ja paljon. ;D

      Poista
  10. Tosi ihanat kynnet! Sopivat varmasti hyvin työhaastatteluun kun ovat tuollaiset yksinkertaiset mutta kauniit :)

    Juu et ole ainut ketä ärsyttää Flormareitten numerointi. Muuten tykkään niistä muttakun ei niitä voi muistaa postausta kirjoittaessa vaan aina pitää tarkistaa että mikä se olikaan :D

    VastaaPoista
  11. Tosi hienot kynnet ja yksinkertaiset. Ootko kokeillu Gina Tricotin valkoista lakkaa. Aika ok on ja kyllin edullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, enp ole testannut GT:n valkoista. :)

      Poista
  12. Ihanat! Ite en oo viel nois one strokeissa onnistunut, kun en akryylimaaleja omista ;( Tiiäkkö,että voiko swatchaus kiekoista ottaa pois jonkun lakan/koritstelu kokeilun ihan vaan kynsilakan poistoaineella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kun mä poistin kiekolta lakkoja asetoonisella kynsilakan poistoaineella niin kynsilakat kyllä lähti, mutta samalla lähti se kynsikin. siihen kynteen tuli reikiä, koska poistoaine syövytti sitä muovia. eli en suosittele.

      Poista
    2. Tattis! Joo ne saattaa osa kiekoista sulaa, vissiin ainakin ne läpinäkyvät. Itse en oo kokeillu poistaa lakkoja kiekoilta. :)

      Poista
  13. Voi kuinka söpöt ja ihanat! Itte en tollasia kukkia saa millää vaikka kuinka harjottelen. <33

    VastaaPoista
  14. Sievät ja tyttömäiset! :)

    VastaaPoista
  15. Onpa kiva ranskis! Vaikka tykkään tosi paljon myös värikkäistä lakkauksista, ranskalainen manikyyri on kyllä se kaikkein ihanin ja tyylikkäin:)

    nesibelle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä tosi klassinen malli. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)