perjantai 29. marraskuuta 2013

Lunta tulvillaan

Kun tein nää kynnet, niin oli oikeasti lunta maassakin, toisin kuin nyt. Sain Zoyan maahantuojalta pari haluamaani Zenith -kokoelman lakkaa testiin ja toinen niistä on tämänpäivän kynsissä käytetty sininen Dream.



Kynsillä:

Zoya - Dream (sininen, saatu)
China Glaze - White Out (valkoinen)
Orly - Rocker Chic (glitter)
+ niitit (saatuja)


Kissaa voidaan kiittää siitä, että Dream-raukasta on palanen pohjasta irti. Romeo oli lempileluaan onkiessaan tiputtanut tämän lakan pöydältä alas muiden lakkojen kanssa.. Onneksi ei pahemmin käynyt!

Dream on kaunis, valaistuksesta riippuen kirkas tai luonnonvalossa hieman tummempi sininen, jossa on runsaasti tuollaista scattered-holoefektin antavaa holohippua. Pahaa teki melkein peittää tätä koristeluilla, mutta kun musta nuo koristelut sopi jotenkin nii kivasti tähän yötaivasta tai jäämaista pintaa jäljittelevään lakkaan. Töpsöttelin siis valkoista lakkaa kärkiin ja lisäsin hiukka kimmellystä lumelle Orlyn minilakalla. Lopuksi vielä niitit ja valmis.

Dreamista olin unelmoinut jo heti, kun Zenith-kokoelmasta swatcheja näin ja ei tämä kyllä tuottanut livenäkään pettymyksiä. Ohuehko se on, eli vaatii mun mielestä ainakin sen kaksi kerrosta, mieluiten kolme. Lakkaa voi ostaa sähköpostitse Zoyan maahantuojalta 15,50 €/kpl (info@nailcity.fi) taikka sitten täällä listatuilta jälleenmyyjiltä. Kaunis ja uniikki lakka kaikenkaikkiaan, Zoya pliis, voisitko tehdä samanlaista koostumusta olevan lakan esim. kunnon pinkkinä? Tai oikeastaan vaikka ihan kaikissa sateenkaaren väreissä.

Koitin ottaa teille vähän lähikuvaa tuosta koostumuksesta. Niin nätti.



Tämmöiset kynnet tänään, mitäs tykkäätte kynsistä tai lakoista? :) Blogissa on käynnissä tällä hetkellä parikin arvontaa, muistakaa osallistua! Tästä Active Beauty Hair & Nails -arvontaan ja tästä folion arvontaan.

torstai 28. marraskuuta 2013

Värikkäät foliomosaiikit kynsillä + pikkuarvonta // Arvonta ohi!

Testasin ekaa kertaa elämässäni kynsifolioita! Ostin oman foliorullani eBaysta, mutta esim. Adeninassa on tämäntyylisiä foliorullia myynnissä ja esim. Cesarsilla on Ciatén foliokoristelusettejä.

En halunnut koko kynnelle foliota, vaan mulla oli mielessä musta pohja, jolla kirkkaat foliopalat erottuisivat edukseen. Löysinkin Youtubesta videon, jossa oli neuvottu miten tällaista foliota käytetään. Lyhyesti sanottuna siis kynsille lakataan värilakka ja kun lakka on vielä tahmeaa (ei ihan kosteaa, vaan nimenomaan tahmeaa, jotta foliopalat oikeasti tarttuvatkin, eiväkä vaan liu'u lakkauksen päällä) ja sitten folio painetaan nurjapuoli kynttävasten. Näissä folioissa on tavallaan kirkas kalvo, jossa tuo folio on kiinni ja siksi nurja puoli laitetaan kynteen päin, jotta värikäs puoli jää sitten esille kynsille. :)

Tällaiset lakkaukset tein:


Kynsillä:

Seppälä - Musta (creme, saatu)
+ kynsifoliota




Eli tein sillä tavalla, että lakkasin mustalla lakalla pari kerrosta kynsille ja sitten pistin päällyslakan, koska ajattelin, että sitten tuo musta lakka ei ainakaan tartu folioon, jos sähläänkin jotain. Kuivattelin kirkasta lakkaa ja nopeutin prosessia kynttä puhaltelemalla ja kun lakka oli tahmaisaa, niin töpöttelin tuota foliota (nurjapuoli alaspäin!) kynnelle. Leikkasin pitkästä pätkästä pienemmän palan tuota foliota, niin sitä oli helpompi töpsöttää. :) Lisäilin sopiviin kohtiin lisää päällyslakkaa ja puhaltelin ja töpsötin, niin sain haluamanilaiset kuviot ja värit kynsille.



Arvonta ohi ja kommentit piilotettu.  
Arvatkaas mitä. Mulla on niin pitkä pätkä tota foliota, etten saa sitä varmaan ikinä itse käytettyä. Niinpä näin pikkujoulukauden ja antamisen ilon vuoksi laitan jollekulle teistä pätkän tätä foliota tulemaan, niin voitte tehdä vaikka copycat-manin näistä mun omista tai mitä nyt ikinä tahdottekaan foliolla tehdä. :) Jätäppä siis alle kommenttisi ja sisällytä siihen sähköpostiosoitteesi, aikaa on yksi viikko eli 5.12 klo 12.00 mennessä tulleet kommentit pääsevät mukaan folion arvontaan. Postitan palkinnon Suomen sisälle.

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kokemuksia Active Beauty Hair & Nails -tuotteesta + arvonta // Arvonta ohi!

Muistatteko vielä, kun sain 3 kuukautta sitten testiin Active Beauty Hair & Nails -kuurin? Nyt on kolme kuukautta syöty näitä ja olis aika kertailla kokemuksia.



Lyhyesti Active Beauty Hair & Nailsista sen verran, että kyseessä on  bambu-uute-karotenoidi-sinkki-vitamiinivalmiste, elikkäs vitamiinitabletteja. Tuotteen sanotaan vahvistavan kynsiä ja hiuksia jo yhden kuukauden käytön jälkeen, mutta tuotetta suositellaan käytettävän kolmen kuukauden ajan. Yhden kuukauden satsi (60 tablettia) maksaa esim. Luontaispörssissä 24,50 € ja listaa muista tuotetta myyvistä kaupoista näkee täältä. Lisätietoja voi lukea aiemmasta postauksestani tai vaikkapa Active Beautyn FB-sivuilta.
 

Lähtökohdat testaukselle

Mulla on luonnostaan melko kestävät kynnet ja samaten hiukset on melko paksut. Mitään suuria odotuksia mulla siis ei tuotteelle ollut, koska muutenkaan mun kynnet ei katkeile juurikaan. Kynsiblogissa kun ollaan, niin keskitytään kynsissä tapahtuneisiin muutoksiin.

Kynsissä ei ollut lähtötilanteessa juurikaan liuskoittumia, mutta väri oli aika ikävä, kynnet ovat kohtuu lyhyet (minun mittapuullani) ja huonosta geelilakkauksien poistosta oli jäänyt jälkiä kynsille, lähinnä nimettömän ja pikkurillin kynteen.




Tuotteen käyttöaikana

Tunnustaudun viralliseksi tablettien nielemisen vihaajaksi. Tästä syystä mulla muutaman kerran unohtui tai "unohtui" ottaa nämä tabletit jonain päivänä ja korvasin sen siten, että otin sitten tuplasti seuraavana päivänä. En tiedä kuinka suositeltavaa tämä on, älkää te kokeilko. ;D

Mulla on viimeiset 3 kk ollut aika tavalla mullistavaa aikaa ja suoraansanottuna esim. ruokailuasiat ja kynsien hoito on ollut päin sitä itseään välillä. Mä siis ajattelisin, että se on saattanut vaikuttaa lopputulokseen.


Lopputulos kolmen kuukauden jälkeen

Kynnet ovat tässä väliaikana kasvaneet niin paljon, että olen lyhennellytkin niitä tässä välillä, mutta ne ovat silti kasvaneet tuohon kolmen kuukauden takaiseen verrattuna. Kun katsoo nimettömän kynttä, niin huomaa, että geelilakkauspoistosta aiheutuneet kolhut ovat kokonaan kasvaneet pois, eli kasvua on kyllä selkeästi tapahtunut.




Kynsien lohkeilua ja liuskoittumista on tapahtunut mielestäni tänä kuuriaikana normaalisti tai jopa hieman enemmän. Laittaisin tämän ennen kaikkea laiskan kynsihuollon ja lakkaamisen piikkiin (kynsillä ollut useammin lohkeilleita lakkauksia, kun ei oo ollut aikaa joka päivä uusia lakkauksia). Pikkurillin ja nimettömän kynnet näyttäisi kuultavan läpi, en muista mikä on tuon ilmiön nimi, mutta sitä mulla on käynyt aiemminkin ilman näitä tabletteja. Eli ei siis liity niihin. :) Kynsien keltaisuus on vähentynyt, mutta se voi liittyä myös harventuneeseen lakkaustahtiin. Hankala siis sanoa, onko juuri näiden tablettien ansiota.

Sanoisin näin lopputuloksena, että tämä parantaa selkeästi kynsien kasvuvauhtia, mutta ei kynsien kuntoa tai ei ainakaan korvaa hyvää hoitoa ja ruokavaliota. Eniten veikkaisin tästä kuurista olevan hyötyä niille, joilla kynsien kasvu on hidasta.

Arvonta ohi ja kommentit piilotettu

Haluatko päästä testaamaan, millaisia vaikutuksia tuotteella olis sinun kynsiisi ja hiuksiisi? Jätä kommentti + sähköpostisi kommenttikenttään ja voit voittaa kolmen kuukauden satsin Active Beauty Hair & Nails -tabletteja! Arvottavana on yksi kolmen kuukauden pakettisatsi ja arvonta päättyy viikon päästä 4.12 klo. 12.00.



tiistai 26. marraskuuta 2013

Sinistä ja mustavalkoista

Nopea postaus! Nyt on tilanne, että asiaa olis vaikka kuinka ja aiheita, joista kirjoittaa, mutta kun mun tunnit ei vuorokaudessa riitä, hö. Vielä semmoinen kolmisen viikkoa ja mulla alkaa joululoma, joten täytyy yrittää sinnitellä. :) Tämmöiset kynnet tuli tehtyä tuossa jokunen päivä sitten. En osaa näemmä julkaista tekemiäni kynsiä ihan oikeassa järjestyksessä aina, sorppa.



Kynsillä:

Seppälä Rubber - Blue River (sininen, saatu)
Sally Hansen - Strobe Flash (mustavalkoinen glitter, saatu)


Seppälän Rubbereiden pinnan erikoisuus ei oo mulle avautunut, minusta nuo ei oo kovin erikoisia pinnaltaan, joten siksipä oon käyttänyt niitä normi creme/neonlakkojen tapaan. Nää kuivaa musta semmoiseksi semi-mattaisaksi, joten sanoisin, että nää kirkkaat värit menee musta tonne neon-koostumukseen. Pari-kolme kerrosta riittää mainiosti, tämä Blue River oli peittävä tapaus, ihana kirkas turkoosi-sininen. Turkoosi on väri, josta saa aina kiistellä, että onko se vihreämpi vai sinisempi, mutta tuo lakka on ainakin kirkas.

Päälle Sally Hansenin uutuusglitter Strobe Flash. Juuri tuolla puhuttiin Kynsikoristeluiden yp-porukalla ja sanoin, että on kaksi asiaa, joihin en varmasti kyllästy ikinä: sateenkaaren väreissä olevat sekasotkuglitterit ja toinen on nää mustavalkoglitterit. Niitä ei voi olla liikaa, ihan oikeasti. Kaikki on vähän erilaisia toisiinsa nähden. ;D Tämä on aika harva glitter, eli yhdellä kerroksella ei tule liikaa glitteriä, mutta jos tahtoo oikein glitterrikkaat päällystykset, niin saa pistää useamman kerroksen. Oon nähny näitä uusia glittereitä Anttilan ständissä ainakin, niitä on varmaan ainakin kuutta eri väriä tarjolla ja oisko hintaa ollut 8,90 €? Joku jos tietää paremmin, niin olisi mukava jos kertoisitte. Edit: valveutuneet lukijat tiesivät kertoa hinta-arvioksi 5 - 6,50 €

Joku pyyteli, että josko laittaisin aina kuvat käytetyistä lakoista ja pyrinkin laittamaan aina, kun lahopääni kanssa muistan ja ehdin ja saan sellaiset kuvat, että niissä on jotain järkeäkin. Tänään jää kuvat puuttumaan laiskuuskiireiden takia, sorppa. Kuvassa tuo Sally Hansen näkyykin pideltävänä.

Iskeekö teihin vielä mustavalkoglitterit ja sateenkaariglitterit? :) Miltäs kynnet näyttää?

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vihreä-violettia liukuvärjäystä glitterkuorrutuksella + ylläripaketti Edgy Polishilta

Oli taas jännää, kun sähköpostiin tuli ilmoitus, että mun kirje Edgy Polishilta on lähetetty. Oonkin kahlannu sivuston lakkoja ja odotellut erään ihanan pyöryläglitterin paluuta takaisin varastoon. Olin kuitenkin ihmeissäni sähköpostista, koska en oo vielä tilannut mitään, mutta nokkelana päättelin, että oliskos sieltä jotain ihanaa testattavaa taas tulossa. Olihan sieltä, nimittäin uusia indielakkoja, woo!

Vivid Lacquer - Lunar Eclipse, Vivid Lacquer - We Do The Weird Stuff, CrowsToes - Boat Drinks, Indigo Bananas - Wednesday, Indigo Bananas - Hope (BCA)

Vivid Lacquerilta (kissaetiketti!!) pari ihanaa lakkaa, nimittäin sinivioletti Lunar Eclipse ja sini-puna-musta-kultainen lakka pyörylä- ja hexglittereillä nimeltään We Do The Weird Stuff.

CrowsToesilta ihana Boat Drinks, jonka näette jo tämän päivän kynsillä. :) Tässä on vihreää ja violettia: hexejä, pikkupyörylöitä ja isoja pyörylöitä ja pienenpientä glitteriä myös.

Indigo Bananas -merkiltä pari pientä söpöläistä, violetti duochrome Wednesday ja punapinkki holo Hope (BCA).


Mun viime testipaketin mukana tuli kanssa söötti lasiviila, jonka unohdin silloin kuvata, joten korjataan erehdys nyt. ;D Söpö väri on aina plussaa tarvikkeessa kun tarvikkeessa, pitää kokeilla millainen tää on laadultaan. Lasiviiloja on tosi paljon erilaisia, osassa viila on tavallaan "päällystetty" jollain lasipölyllä, joka kuluu nopeasti pois ja osa on ihan kokonaan lasia, toivottavasti tää on kanssa kokonaan lasinen.

Edgy Polishista vielä sen verran, että kauppahan on tosiaan Ruotsissa ja valikoima koostuu indielakkamerkeistä ja erilaisista kynsitarvikkeista. Mulle on tullut aina parissa työpäivässä lähetykset tuolta ja aina söpösti ja hyvin pakattuna. Sivuston vasemmasta reunasta voi vaihtaa valuutan euroiksi, oletusvaluutta sivustolla on kruunut. Postikuluja tilaukseen tulee vajaat 7 euroa ja tulleista ei luonnollisesti ole pelkoa, koska ollaan EU:n sisällä. 

Jos ajattelitte hypätä indiemaailmaan, niin nyt ois hyvä tilaisuus sille siksikin, että Edgy Polish tarjoaa nyt seuraavanlaisen edun 29.11. asti: osta 400 sek:llä (n. 45 eurolla) ja saat yhden yllärilakan, 800 sek:llä saat kaksi yllärilakkaa jne. Lisäksi 29.11 mennessä tehdyt tilaukset osallistuvat myös arvontaan, kun täytät tilauksesi kommenttikenttään englanniksi vastaukset täällä blogissa esitettyihin kysymyksiin. Palkintona on Chiralityn, Cirquen ja A Englandin lakkoja! :)


On taas niiin paljon asiaa yhdessä postauksessa, mutta käyn nyt vielä uusimmat kynnet lyhyesti läpi.



Kynsillä:

Essie - Full Steam Ahead (violetti shimmer, saatu)
China Glaze - Electric Pineapple (vihreä creme)
CrowsToes - Boat Drinks (lila-vihreä glitter, saatu)



Värimaailma on jokseenkin hurja näissä kynsissä, eikä varmaankaan olekaan ihan kaikkien mieleen, mutta minuun kyllä iski ihan kympillä. Full Steam Ahead on jälleen kerran tuttua Essie-laatua, peitti ja levittyi hyvin. Essiet on yleensä aika luottotapauksia, mitään isompia pettymyksiä ei oo Essiet koskaan mulle tuottaneett. ChG:n keltavihreä sähköananas jotenkin huusi tuon Essien perään ja pitihän ne sitten liukuvärjätä yhdessä. CrowsToes sopi mun mielestä hyvin näiden kanssa ja kruunaa kokonaisuuden. :) Laitoin siis yhden ohuen kerroksen Boat Drinksiä päälle. Mulle on indiemerkkejen myötä noussut kova innostus just noihin isoihin pyöryläglittereihin. Niitä on pakko hommata lisää!

Translation:

I received another nail polish package for review from Edgy Polish, thank you! Package was again filled with beautiful and cute indie nail polishes and I'm so excited to test these. If you are planning to order from Edgy Polish, remember to use the offer EP is having in their shop, read more from here. I will do reviews from other four polishes I received later, but today I tested a nail polish named Boat Drinks from CrowsToes. I layered Boat Drinks over gradient mani, which I did with China Glaze - Electric Pineapple and Essie - Full Steam Ahead. What do you think about this mani I did? :)

Mitä tykkäätte lakoista ja kynsistä? :)

OPI - Alcatraz.. Rocks -kynsilakan voittaja!

Tänään päättyi ihanan Alcatraz.. Rocks -kynsilakan arvonta ja arvonnassa onni suosi nimimerkkiä..



SuperHotFemale, onnea! :) Laitan sulle sähköpostia ja sinulla on viikko aikaa vastata tai palkinto arvotaan jollekulle toiselle. 

Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos myös kun laitoitte toiveita sen suhteen, mitä tahdotte mun testaavan imurissa. Otan nämä toiveet huomioon ja palaillaan tässä piakkoin uuden postauksen ja kynsilakka-arvonnan muodossa. :)

Postailen tänään myöhemmin vielä uusia kynsiä, stay tuned!

lauantai 23. marraskuuta 2013

Aakkoshaaste: X niin kuin Wet n Wild Fergie - XoXo -kakkuresepti

Kynsienlaitto on välillä sellaistakin ongelmanratkontaa. Koristelua ja lakkailua rajoittavat ja ohjaavat monet omituiset tekijät. Katsotaanpas miten nämä kynnet syntyivät.



Yksinkertaisen näköisen tuloksen takana voi joskus olla yllättävän monimutkainen resepti! ;D Tällä kertaa lopputulos kuitenkin oli ihan hyvä, eikä ongelmia tullut kuin muutamassa kohdassa.


Resepti päivän kynsikakkuun:

Seppälä - Violetti creme (saatu, pohja)
Wet n Wild Fergie - XoXo (saatu, kuorrutus)
Orly - Cant't Be Tamed (kuorrutus)
+ koristeluissa Konad m57-leimat (saatu) + Konad Special Polish Black (saatu)



Ja näin se käy:


 1. Tunne syyllisyyttä taaksesi hiljalleen jättämästäsi Aakkoshaasteesta. Päätä jatkaa sitä ja totea seuraavan kirjaimen olevan X. Valitse ainoa X-kirjaimella alkava käyttämätön lakka, eli Wet n Wild Fergie - XoXo.

2. Totea tikkuswatchia tarkastellessasi, että lakka ei kyllä peitä yksinään.

3. Kurkkaa käyttämättömien kynsilakkojen listaa, jospa sieltä löytyisi jotain lakan pohjaksi. Ahdistu kasvavasta käyttämättömien kynsilakkojen määrästä ja keksi lisämissioksi käyttää mahdollisimman montaa käyttämätöntä lakkaa tämänpäiväisille kynsille. Käyttämättömistä löytyykin yksi ainoa sopiva violetti. Onneksi se on sentään tumma, eli pohjaväriksi valikoituu Seppälän tummanlila creme.

3. Koe halua vapauttaa lisää käyttämättömiä raukkoja eristysrenkaasta (mulla on erikseen käyttämättömien kynsilakkojen swatch-tikut eri renkaissa kuin jo kokeiltujen lakkojen tikut). Kurki sopivan värisiä glittereitä ja päädy vapauttamaan myös Orlyn Can't Be Tamed piinastaan.

4. Lakkaa kynsille pohjaksi creme ja sehän kuivuikin mukavan nopeasti. Eihän tässä mikään hätä tuu olemaankaan, jos kaikki sujuu yhtä hyvin. Laita vielä toinen kerros cremeä ja siisti hieman lakkausten rajoja.

5. Ota esille XoXo-glitter ja kerrosta sitä kynsille. Odottele hetki ja kokeile kynttä sormella - ei ei ei, ei läheskään kuiva. Mikä hel.. tässä nyt maksaa; huono lakka, arktinen ilmasto, kerrosten paksuus, kuun asento? Ota riski ja kerrosta puolikuivuneille kynsille lisää glitteriä. Vaihda lennosta glitter Orlyn violettiin ja kerrosta vielä pari kerrosta. Menetä jo valmiiksi yöunet kun mietiskelet, kauanko moisen lakkakasan kestää kuivua.

6. Kurkkaa kelloa, joka lähenee uhkaavasti puoltayötä. Panikoi ja ota esiin Sechen pikakuivattavat tipat. Heitä tipat kynsille ja toivo parasta.

7. Jumitu tässä kohtaa Facebookiin ja hupsista vaan, kynnet alkaakin olla jo kuivat. Valitse vielä leimauslaattojen joukosta turvallinen leima, ettet nyt vaan ryssi tätä juttua.

5. Sössää ja strömsöile kuitenkin vähän leimojenkin kanssa ja koita paikkailla pahimmat mokat, ettet vaan ehdi saamaan päähäsi ideaa kokonaan uusista kynsistä (tähän ei tosiaankaan oo aikaa nyt). Vielä turvallinen pikakuivattava (eli saatu Seche Vite) kynsille, ettei ainakaan leimat tästä leviä.

6. No, valmis!

Tällaista tänään, mikäs on se teidän täydellinen ja takuuvarmasti onnistuva kynsiresepti silloin, kun kynnet on vaan pakko uusia keskellä yötä ja aamulla pitäis kuitenkin jaksaa nousta ylös? :)

torstai 21. marraskuuta 2013

Syksyinen skittlette

Skittlette on kohtuullisen uusi termi kynsiharrastuksen keskuudessa. Voisi ajatella, että jos skittle on perinteisesti ollut lakkaus, jossa jokainen kynsi lakataan erilaisella (monesti kirkkaalla) värillä, niin skittletten voisi ajatella olevan vähintään parilla eri värillä lakattavat kynnet, jotka on lisäksi koristeltu jotenkin samaa koristelumaailmaa noudattaen, niissä on jotain yhteistä siis. Nää kynsiharrastuksen termit on sinänsä jänniä ja vaihtelevia, kun käsitys jostain koristelusta vaihtelee käyttäjän mukaan. Olen kuullut, että jotkut esim. käsittävät liukuvärjäyksen ja ombre-manikyyrin samaksi asiaksi, vaikka itse taas erotan ne. Mitenkäs teillä, ootteko tarkkoina näistä termeistä vai onko tärkeintä vaan tulla ymmärretyksi? :)

Voisin papattaa tästä termiasiasta vaikka kuinka kauan, nimittäin oon tässä lähiviikkoina opiskeluihin liittyen analysoinut kynsiharrastukseen liittyvää termistöä, joten on jäänyt vähän vaihde päälle sen suhteen. ;D Jos niitä kynsiäkin kuitenkin katottais? Tämmöiset syksyisen murretut skittletet tein eilen yöllä.



Kynsillä:

A England - Guinevere (pikkurilli & etusormi, saatu)
Color Club - Uptown Girl (nimetön & etusormi)
China Glaze - Below Deck (keskisormi & etusormi)
L'oréal - Gold Lurex (pikkurilli & etusormi, saatu)
+ leimauksissa ja pilkuissa Barry M - Gold Foil & XL-laatta I (saatu)
+ kuivakukat
+ niitit (saatu)




Vähän on Color Clubin Uptown Girlille pitänyt näyttää vuosien varrella pihtejä, kun se ei oo suostunu avautumaan. Lakka itsessään on edelleen hyvälaatuista, oon ohennellu sitä kynsilakanohentimella vuosien mittaan. Ehdottomasti yksi syksyisimmistä lakoista, jota omistan ja jos mun pitäisi nimetä yksi "syksyn must"-lakka, niin se ois tuo. Uptown Girl pääsikin kuivakukkakynnen pohjaksi, laitoin varmaan 2-3 kerrosta päällyslakkaa kuivakukan päälle ja se ei kyllä repsottanutkaan, ennenkuin tänään sitten huomasin jossainvaiheessa, että päällyslakka kuoriutuu sen päältä.

A Englandin Guinevere on uusi tuttavuus ja eka creme, jota kokeilen tuolta merkiltä. Sama tuttu ja helppokäyttöinen laatu näköjään näissä cremeissäkin, mahtavaa. En oo vielä törmänny yhteenkään huonolaatuiseen A Englandiin, tosi luotettava merkki siis. Juuri passeli syksylakka myös väreiltään on tämä. Guineveren kuorrutin pikkurillissä L'oréalin Gold Lurexilla.

Mulla on ruskeita cremejä muistaakseni kaksi tai kolme, koska ruskea ei oikein oo mun väri. Tuo Below Deck on kuitenkin niin ihana, että himiöin tuota lakkaa monesti kynsille. Tää on taas yks niistä lakoista, joista nään kynsilakkaunia. :D Jotenkin tuo leima ei erotu tuossa kuvassa, mutta tuijotellessani tässä keskaria kyllä se tuossa hyvin näkyy.

Etusormen lakkauksen kanssa taistelin pitkään, kun en meinannut keksiä mitään kivaa, joka vastais muissa kynsissä olevaa tyyliä. Päädyin sitten liukuvärjäykseen kaikilla kolmella cremellä ja kuorrutin senkin glitterillä. En ollut oikein tyytyväinen näihin kynsiin, mutta kyllä näillä päivän taas jaksoi olla, tänään sitten taas täytyy kokeilla jotain uutta.

Mulla ois ihania ostosjuttuja ja muita uusia lakkoja esiteltävänä taas, mutta oon yrittäny olla ahkera opiskelija, joten illat on venyny luennoilla aika myöhäksi. Mua eilen piinas vielä kamala migreenikohtauskin, joten en saanut eilenkään postailtua. Toivottavasti maltatte odotella postauksia kuitenkin. :)

Mitäs tykkäilette kynsistä ja mitä tuumaatte tästä kynsiharrastuksen termistöstä? :) Onko tarpeellista keksiä uusia sanoja kuvailemaan koristelutyylejä yms. vai sekoittaako ne pakkaa entisestään? 

tiistai 19. marraskuuta 2013

Pinkkiä ja kultaista

Hei ihanaiset! Mulla olis taas kynsiä ja tälläkertaa näihin ollaan inspiroiduttu tästä Pinterest-kuvasta. Muokkasin ideaa sen verran, että kynsillä on tänään pinkkiä, valkoista ja kultaista ja viivoja en tehnyyt, vaan laitoin sen sijaan swarovskeja ja niittejä. 



Kynsillä:

Orly - Fancy Fuchsia (pinkki)
China Glaze - Medallion (kultaglitter)
Essie - Blanc (valkoinen)
+ niitit (saatu)
+ Swarovskit (ss9 Rose)




Tänään oli jotenkin tosi huono kuvauspäivä, mutta kolmen akkulatauksen jälkeen en jaksanut enää panostaa kuvaamiseen. Mua häiritsee ihan sikana kun oikean käden kynsistä osa on ihan ufomuotoisia ja lyhyempiä kuin vasemmassa kädessä. Odotan, että mun Active Beauty -kuuri loppuu, jotta saan pätkäistyä kaikki kynnet  lyhyiksi tai ainakin niin että kynnet ois ihan samanmittaiset. Kuuri loppuukin jo muutaman päivän kuluttua ja saatte sitten kuulla mun kokemuksia siitä + laitan taas teille arvottavaksi yhden 3 kk kuurin. :)

Kaikki tämän postauksen lakat onkin tuttuja jo aiemmista postauksista ja edelleen mun on sanottava, että tuo Fancy Fuchsia on maailman ihanin pinkki. Ei ole sen voittanutta. :) 

Tämmöiset tänään, mitäs tykkäätte väriyhdistelmästä ja kynsistä yleensäkkin? :)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Electrolux Ergorapido OPI-imuri ja Alcatraz..Rocks -kynsilakka-arvonta!

Tänään on kyse imurista. Sain Electroluxilta esittelyyn glitterisen ja karheahkon Electrolux Ergorapido -imurin.



Nyt joku siellä ihmettelee, että mitä varten kynsiblogissa on imuripostaus. Olenhan käsitellyt imureita jo eräässä postauksessa aiemminkin. Aion pitää sanani ja pysyä tänään kynsiin liittyvässä aiheessa. Kyllä kyllä, nimittäin nyt on kyse OPI:n Alcatraz.. Rocks! -kynsilakasta värinsä saaneesta Electrolux Ergorapido -imurista. Ergorapidoa on saatavana OPI-yhteistyön merkeissä kolmessa eri värissä: The Embarca - Dare Ya! , The Alcatraz.. Rocks! ja Muir Muir On The Wall.

Kuva: Electrolux

OPI-imureita on myynnissä rajoitetun ajan. Bongailin ostopaikkoja ja esim. Kauneudenkauppa ja Expert  näyttäisivät tällä hetkellä myyvän imuria hintaan 199 €. Veikkaisin, että muissakin Ergorapidoja myyvissä elektroniikkaliikkeissä/tavarataloissa tätä voisi olla saatavana.

Kuva: Electrolux

Kuva: Electrolux

Kuva: Electrolux

Aion palata imuriin testausteni jälkeen myöhemmin ja laatia teille armottoman ja puolueettoman plus ja-miinus-listan kokemuksistani. Jos teillä on mielessä jotain asioita, joihin tahdotte mun kiinnittävän imurissa huomiota, niin antakaa palautetta, niin minä testaan parhaiden kykyjeni mukaan. :) 





Mulla on pari lakka-arvontaa tämän imurin tiimoilta teille luvassa ja, toinen lähtee käyntiin tänään ja toinen niistä pärähtää käyntiin seuraavan imuripostauksen yhteydessä, joten stay tuned. :) Innostuitko imurista? Electrolux arpoo Facebook-sivuillaan kolme imuria, kannattaa käydä tykkäämässä ja äänestämässä suosikkiväriään, josko onni potkaisisi! Sivuilla arvotaan myös viikoittain OPI:n kynsilakkapaketteja.

Arvonta ohi ja kommentit piilotettu.

Jokaisen imurin mukana tulee OPI-kynsilakka, joka kuvaa kutakin väriä ja minun omani mukana tuli siis OPI:n Alcatraz.. Rocks! Koska omistan jo kyseisen kynsilakan, niin ajattelin, että arvon tuon toisen teille. Kommentoi tätä postausta sähköpostiosoitteesi kera  24.11 klo 12 mennessä ja voit voittaa itsellesi OPI - Alcatraz... Rocks! -kynsilakan! :) 

torstai 14. marraskuuta 2013

Nykyhullut kukkaset

Mun piti eka tehdä jotain tosi nopeeta, niinku leimata, mutta sitten mä ajattelinkin, että miksipäs en tekis jotain muutakin välillä. Loppujen lopuksi näihin ei menny paljoa kauempaa kuin noihin "nopeampiin" leimauksiin. Nopeampiin lainausmerkeissä, koska kaikkeen saa kyllä menemään aikaa silloin, jos on vaikka huono kynsipäivä ja mikään ei mee ekalla kertaa putkeen. ;D

Inspis tämän päivän lakkauksiin tuli tästä Pinterest-kuvasta. Kissankarvojen vallankumous iski mun kuvaan, joten koitin taas tehokkaasti eliminoida ne. ;D



Kynsillä:

Essie - Neo Whimsical
+ koristelut Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen nail art-lakka)
+ Color Club - Fine Gold Glitter (kultaglitter, saatu)

Eilen esittelemäni Essien Neo Whimsical on kyllä niin nätti, tuollainen vähän likaisen vaaleanpunainen lakka. Nätti ja kolmella kerroksella peittää kivasti ja levittyykin kivuttomasti. Kukkaset tein ihan vaan tuommoisella vesipohjaisella nail art -lakalla, kuten oon sataan kertaan aiemminkin sanonut, niin mä tykkään tosi paljon noista Orlyn Instant Artisteista. :) Laitoin vähän vettä tänään tuon valkoisen sekaan taas, nimittäin se kyllä paksuuntuu, mutta onneksi ohenee helposti vedellä. Kukkien keskelle vielä vähän bling blingiä ja valmis.

Mitä tykkäätte? :)

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Löytöjä

Ostospostausta pitkästä aikaa! Oon taas aktivoitunu käymään kirpparilla ja on ollut ihan kannattava veto, nimittäin katsokaapas mitä löysin.

OPI - Don't Mess With OPI

OPI:n Don't Mess With OPI lähti kirpparilta mukaan eurolla ja tätä ei oltu kyllä käytetty juuri yhtään. Se on ehkä hieman tummempi kuin kuva antaa olettaa, jostain syystä kaveri näytti kokoajan ihan liian keltaiselta kuvassa.

Oon takunnu pitkään sen kanssa, että mihin sijoitan mun tikkurenkaat! Ne ei oikein mahdu laatikkoon ja pelkään katkovani ne, jos joudun sullomaan niitä mihinkään. Löysin kirpparilta 50 sentillä ulkotulitelineen ja päätin, että se saa toimittaa ainakin väliaikaisesti tämän rengastelineen virkaa.




Rumahan se on kuin mikä, joten päätin vähän tuunata sitä ylimääräisillä koristeilla.



Kirppariostosten lisäksi tein tuossa itselleni pitkästä aikaa tilauksen Mimaxille. Tein tämän vähän niinkuin palkinnoksi rankasta opiskeluputkesta, joka kyllä vieläkin jatkuu, mutta kuitenkin.



Tilailin parit arkit water decaleja, koska nuo vaan näytti niin söpöltä. Ei maailman syksyisimpiä/jouluisimpia, mutta jotenkin hellyyttäviä. Vasemmanpuoleiset siirtokuvat löytyy tästä linkistä ja oikeanpuolimmaiset täältä.

Kimmoke koko tilaukseen oli itseasiassa Essiet, joita Mimax myy leveäsiveltimisinä eri väreissä. Aiemmin siellä ei ollut oikein semmosia must-have-värejä, mutta nyt kun satuin näkemään mainoksen taas noista Essiestä ja menin katsomaan, niin löytyi kolme pakkosaada-sävyä.


Neo Whimsical, Where Is My Chauffeur, Butler Please, Infra Red, Velvet Bow, When Stars Collide

Essieistä ostin siis Neo Whimsicalin, Where Is My Chauffeur?:in ja Butler Pleasen. Satuin sitten törmäämään alekorissa myös China Glazen Velvet Bow-lakkaan, joka on mun tosi pitkäaikainen "ostaakko vaiko eikö" -lakka, joten nyt kun sen vitosella sai, niin otin tilaukseen matkaan. 

Olin ensin vähä njäh noista Hologlam-kokoelman lakoista, ennenkuin ostin Adeninalta saamallani lahjakortilta yhden. Kun näin livenä lakan, tiesin, että näitä haluan kyllä lisää. Niinpä laitoin pari sävyä koriin Mimaxilta ja yritin valita semmoisia sävyjä, joita mulla ei olis ChG:n OMG-kokoelmasta vastaavana. Epäonnistuin, nimittäin tuo Infra Red on sävyltään tosi lähellä ChG:n QT:tä. On niissä efektissä eroa kyllä, mutta vähän mä petyin silti kun ne on niin samanlaisia. Tuolle toiselle Hologlamille jonka hankin, eli When Stars Collidelle ei onneksi sentään oo vielä löytynyt liian lähellä olevaa kaveria kokoelmasta.

Tämmöisiä hankintoja, mua kiinnostaisi tietää miten te muut tikuttelijat säilytätte tikkurenkaitanne? :)

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Timanttisormus kynnellä

Nyt vuorossa kynnet, joihin sain inspiksen OPI:n Youtube-tutoista. OPI:lla on kanavallaan Bling Ring -mani sekä Ice Angel -mani ja yhdistin nämä tutot ja tein kynnelle timanttisormuksen.


#trendikynnet #teetrendia

Kynsillä:

OPI - Innie Minnie Mighty Bow (punainen, saatu)
OPI - I Snow You Love Me (glitter, saatu)

Jos mietitte, että tahdotteko hankkia tuon I Snow You Love Me:n, niin vastaan teidän puolesta: tahdotte! Jos käytätte koristeluissa joskus strasseja, tahdotte tuon ihan varmasti. Tuo pyöreä, hologramminen glitter onkin minusta parhaimmillaan, kun sitä käyttää strassien tapaan, eikä koko kynnelle, kuten glitterlakkoja yleensä käytetään. Tämä on ehdottomasti ja tippaakaan liioittelematta yksi kauneimmista glittereistä, joita omistan ja sen nimi onkin kyllä sen suhteen tosi kuvaava.

Punainen Innie Minnie ei laadultaan kalpene yhtään glitterin rinnalla. Levittyi ihan niinkuin unelma ja peitti hyvin, koska mulla on usein ongelmia punaisten lakkojen peittävyyden kanssa. Punaisia lakkoja mulla on varmaan suhteessa kokoelman kokooni kaikken vähiten, koska mulla vaan on sen verran harjaantumaton värisilmä näiden punaisten kanssa, että en nää niin isoja eroja punaisten sävyissä.

#trendikynnet #teetrendia

Kuka muu ihastui I Snow You Love Me? lakkaan? :) Tykkäättekö kynsistä?


torstai 7. marraskuuta 2013

Coco Allure - Cleopinktra

Taas ois kynsiä! Mallailin kynsille Coco Alluren Cleopinktraa ja pohdin, mikä lakka sen alle sopisi. Päädyin ainoaan (!) vaaleankeltaiseen joka multa enää löytyy ja tällaista sain tulokseksi. Miten voikin olla, että jokunen kuukausi sitten vielä uhkuin mielessäni, että mulla on liikaa keltaisia ja hävitin kaikki muut vaaleankeltsut ja nyt niitä on sitten enää yksi huonolaatuinen yksilö jäljellä? Hyvä minä.


Kynsillä:

Models Own - Lemon Meringue
Coco Allure - Cleopinktra (saatu)

Pullossa lukee erikseen Cleo Pinktra, mutta swatcheja löytyy vain Cleopinktra-nimellä, joten käytän minäkin sitä sitten. Kyseessä on glitterlakka, jossa on pinkkiä, vaaleanpunaista ja kultaista. Erikoista ja sellaista, johon minä tykästyin tässä on tuo pyöreä glitter. Pyöreää glitteriä näkee kynsilakoissa ihan liian harvoin, yleensä lakoissa onkin hexejä tms. :) Tässä on neliönmallisia glittereitä kanssa. 

Glitteriä oli runsaasti pullossa, joten sitä sai vähän asetella että sai halutun tuloksen, mutta muuten tää olikin kivuton tapaus, kuivui nopsaan jne. Tosi kaunis glitter ja pohjaväriä muuttamalla saa ihan erilaiset kynnet. Hankala tapaus oli kyllä kuvata tämä lakka, vähän semmoinen, että varjossa pääsisi kaikista parhaiten oikeuksiinsa.

Mun täytynee harkita jonkin parempilaatuisen vaaleankeltaisen hankintaa, nimittäin tuo MO:n lakka on ihan katastrofaalinen tapaus, raidoittui kuin tiikerikakku. Onneksi ei oo lakkaa, jota ei kunnon päällyslakka korjaisi. ;D Päällyslakoista on kyseltykkin tässä nyt lähiaikoina ja mun ikuisuuskestosuosikki on Cesarsilta saatu Seche Vite, mutta nyt oon käyttäny tässä sekalaisesti kaikkea muutakin. Mulla oli näissä kynsissä nyt Color Clubin 0-60 Speedy (tämäkin saatu) ja kyselitte kokemuksia siitäkin ja tykkään kovasti, leimauksien päälle en oo tätä uskaltanu vielä kokeilla, mutta kaiken muun päälle kyllä ja kuivaa nopeasti, eikä tunnu kutistavan mitään. :) Voin suositella siis!




Summary:


Today I tested a nail polish named Cleopinktra from an indie brand Coco Allure.  Edgy Polish sent this  one for review and I wanted to layer it over Models Own - Lemon Meringue. Cleopinktra is very nice confetti glitter nail polish, which has gold, dark pink and light pink glitters in various sizes and shapes. This also has some round glitter in it and it's nice surprise, because we don't see round glitters too often in nail polishes. Cleopinktra is packed quite full with glitter, but with little adjustment I was able to have suitable amount of glitter to nails. This one also dried fast. What do you think about Cleopinktra? :)

Miltä näyttää kynnet ja lakat? :)

Kiwit tulloo!

.. tai on itseasiassa tulleetkin jo. Nimittäin Seppälän Kiwit, joiden julkaisuajankohta piti olla muistaakseni olla viime viikolla.


Kynsillä:

Seppälä Kiwi - Delphine (vihreä, saatu)
Seppälä Kiwi - Rosie Rose (vaaleanpunainen, saatu)
Seppälä Kiwi - Creamy Apricot (oranssi-persikka, saatu)

Mun kynsillä nämä ei kolmella kerroksella täydellisesti peitä, mutta kuten ehkä muistatte, mulla on vähän ongelmakynnet näin yleensäkkin ottaen peittävyyden suhteen. Jos omaatte samanlaisuuden ongelman, niin alle suosittelen jotain peittävää lakkaa ja sitten kerros tätä glitterhörhellystä. :) Aion jatkossa laittaa tuota pinksua jonkin peittävämmän päälle, nimittäin siihen ihastuin ihan erityisesti. Se tuo mulle mieleen jonkin söpön keksin ja noh, keksihulluna mulla on tietty juttu näihin keksiltä näyttäviin lakkoihin.

Tää yöpostaaminen on vaan niiin se mun juttu! Päivisin on aina kiire ja postaukset tuppaa olemaan sen mukaisia, mutta öisin voisin tarinoita vaikka kuinka paljon. Ajattelinkin kysyä, että mitäpä tuumaatte, jos pistän bannerikilpailuun palkinnoksi tavaraa myös kierrätysmeiningillä? Eli lakkoja tms. joita on käytetty, mutta ne on mulle tarpeettomia ja vois saada paremman kodin jonkun muun luota.Siinä vois sitten olla itseostettuja tai saatuja juttuja mutta yhtä kaikki mulle ylimääräisenä pyöriviä juttuja.

Oon törmänny tässä muutamaan kivaan uutuutta hohkaavaan kynsikoristeluideaan, joten toivottavasti saisin jaksamista kokeilla niitä kynsillekkin asti. Jos oikein hurjaksi heittäydyn ja tahdotte, niin voin ajatella vaikka tutojakin, mutta oon perinteisesti ollu laiska tutoilija, joten antakaa ymmärrystä. Mun suurin ongelma lienee, että haluaisin aina kokeilla jotain uutta ja idean tutosta keksin yleensä vasta kun kynnet on jo valmiit, enkä heti haluaisi heti tehdä samanlaisia. 

Ainiin, meinasin unohtaa. Bloglovinin ja mun blogin välillä on ollut pienoinen kuvanvälitysongelma, jonka tekin ootte huomanneet. Oon ollut yhteyksissä Blogloviniin ja koitan lisätä jatkossa kuvat pienempikokoisena. Kiitos, että ootte antaneet palautetta, koska multa itseltäni on mennyt tuo juttu kokonaan ohi. Nyt tässä ja eilisen postauksessa pitäisi kuvat näkyä ja toivottavasti tästä eteenpäinkin. Antakaa ihmeessä kommenttia jos on vielä ongelmia tämän tai jonkin muun asian kanssa täällä blogissa tai seurantapalveluissa blogiin liittyen. :)

Mitäs tykkäätte Kiwi-lakoista, ajattelitteko käydä katsomassa näitä Seppälässä? Ja mitä mieltä ootte tuosta kierrätyspalkinto-ideasta?

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Yönsinistä leimauksilla

Moikka ihanaiset! Mulla on taas niiin virkeä ja kiva fiilis kun sain just yhden ison koulujutun pois harteilta, joten piti heti tulla postaamaan teille! 

Kynsille tuli eilen heitettyä jotain helppoa, kun halusin selvitä kynsienlaitosta nopeasti. Tekstuurit on nykyään mun luottovalintoja muutamastakin syystä: 1. Niitä ei tarvi välttämättä koristella mitenkään, koska ne on itsessään niin näyttäviä 2. Tekstuurilakat kuivuu järjestään tosi nopeasti 3. Lakkakerroksien määrä (=ajankäyttö) on näissä pienempi siksikin, että päälle ei laiteta päällyslakkaa

Tänään halusin sitten koristellakin näitä, mutta kohtasin taas ongelman: mitä ihmettä tekstuurilakan kanssa? Leimaukset on aiemminkin toimineet tekstuurien kanssa, joten niitäpä sitten kehiin.




Kynsillä:

IsaDora - Chameleon Crush (saatu)
+ leimauksissa Konad m40 (saatu) & Konad Special Polish White (saatu)


Leimasin valkoisella (!) tekstuurin päälle, mutta se muuttuikin vaaleansiniseksi. Toisinaan käy näin, sillä leimauslaatalta irtoava kuvio on niin ohut, että sen alla oleva väri saattaa kuultaa läpi. Ei kyllä oo ollenkaan paha minusta näinkään. :) Sopivia kukkaleimoja laatoista etsiessäni totesin, että ei apua, mulla on ihan liian vähän kivoja kukkaleimoja! Pakko tehdä muutos asiaan ja hankkia lisää tommosia kukkasjuttuja. Onko ehdotuksia, missä laatoissa ois nättejä kukkia?

IsaDoran Sugar Crush -sarjan tekstuurilakat on kyllä mainioita. Tämä oli mielestäni ohuempi kuin aiemmin kokeilemani Sugar Crushit, mutta peitti hyvin 2-3 kerroksella. Tää on niin kaunis väri, ihan täydellisen kimmeltävä sininen. Ja hehkutan edelleen tuota sivellintä, nimittäin oon tykästyny pyöristettyihin siveltimiin (niiden kanssa saa tasaisemman lakkausrajan lähelle kynsinauhaa) ja näissä on sopivan levyinenkin tuo sivellin. 

Tämmöiset kynnet tänään, tykkäättekö ja ootteko testailleet näitä IsaDoran tekstuureja? :)

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Puna-mustat ruusuverkot

Nainenhan voi muuttaa aina mieltään, eikö? En sit jaksanutkaan katella geelilakkauksia tämän kauempaa, joten poistin ne jo eilen, hupsis. Pistin tilalle apinointia, nimittäin Sulokynnet -blogissa näin ihanat puna-mustat lakkaukset, joissa oli käytetty ruusuleimaa. Lakkaukset oli niin hienot, että mun piti tehdä samanlaiset. :)




Kynsillä:

A England - Perceval (saatu)
+ leimat Konad Speacial Polish Black (saatu) + Konad m57 (saatu) + BM-323



Mulla ei oo noita Pueenin laattoja, joten piti soveltaa tuo ruusuleima kahdesta eri laatasta. Leimasin ensin pohjaksi Konadin m57 -laatasta mustan verkon ja siihen päälle nuo ruusut Bundle Monsterin 323-laatasta. :) 

A Englandin Perceval oli taattua A England-laatua, levittyy hyvin, peittää jo kahdella kerroksella, joten en viitsinyt turhaan edes kolmatta pistää. 

Tämmöistä tänään, tykkäättekö? Nyt pakko taas palata opiskelujen ääreen, voi tuskakuolema.

perjantai 1. marraskuuta 2013

Geelilakkaus glitterkuorrutuksella

Lupasin itsekseni, etten enää motkota mun kiireistä täällä vähään aikaan, mutta kun vähän pakko selitellä tätä käsittämättömän huonoksi mennyttä postaustahtia. Sydän itkee verta seurata, kuinka osa käy uskollisesti monta kertaa päivässäkin kurkkimassa, josko ois uutta postausta tullut ja mä en vaan ehdi. :( Mä lämpimästi suosittelenkin, että hyödynnätte jotain noista blogille luoduista seurantamenetelmistä, jotka tuossa oikealla pallukoissa on. Esmes Facebookiin päivitän aina heti kun oon julkaissu postauksen, joten tykkäämällä sivusta näätte tiedon uudesta postauksesta heti FB:n etusivulla. Jos ette Facebookia käytä, niin esimerkiksi tämä Blogger/Google Friend Connect ja Bloglovin' ovat käteviä sivuja seurata blogeja. :)

Kiireen siivittämänä sanonkin, että te, jotka ootte innostuneet bannerin väkerryksestä, kuulolle! Järkkään piakkoin bannerikilpailun, jonka palkinto on vielä harkinnassa, mutta ainakin se on osittain saatu arvottavaksi Adeninalta ja palkinto alkaa myös osittain A:lla. ;) Kuulette lisää myöhemmin! Mulla ois yks toinenkin kiva arvonta-asia teille, mutta palaillaan siihenkin vähän myöhemmin. :)

Päätin pitkästä aikaa pistää kynsille geelilakkaukset, koska en kestä katsoa repsottavia lakkauksia ja mun kynnet menettää helposti muotonsa reunoista lohkeilemalla, jos ei niissä oo kynsilakkaa päällä kokoajan. Kyselinkin Facebookin puolella mitä sävyä haluaisitte mun kynsillä nähdä ja päädyin käyttämään Sensationailin Kitten Heeliä. KH osoittautui kynsillä vähemmän kirkkaaksi, kuin mitä se oli tuolla mallikiekolla, on muuten äärimmäisen mystistä! Voisko olla, että mallikiekon pohja on valkoinen ja siksi tuo on kirkkaampi?

Päivän ne yksiväriset geelilakkaukset oli mulla ilman mitään koristeluja, kunnes eilen sain Berneriltä testiin kaikkea ihanaa ja oli pakko korkata jo parit kynsille.
 


Kynsillä:

Sensationail - Kitten Heel (pinkki geelilakka, saatu)
Sally Hansen - Glitter Gun (kulta-hopea-valkoglitter, saatu)
Sally Hansen - Rosey Shooter (puna-valkoglitter, saatu)

IsaDoran syksysävyistä mua kiinnostivat eniten Emerald Crush, Chameleon Crush ja Wine Crush. Duochrome + tekstuurit yhdessä on vaan jotain niin kivaa! Näiden lisäksi mua kiinnostivat nuo Sally Hansenin uudet Xtreme Wear -glitterit, whoa! Niitä on olemassa kai kymmentä eri sävyä, en tiedä onko kaikkia tulossa Suomeen, mutta itse sain testiin sävyt Strobe Flash (musta-valkoinen), Rosey Shooter (puna-valkoinen), Glitter Gun (kulta-hopea-valkoinen) , Frazzle Dazzle (kupari-oranssi) ja Sea-Ly String (sini-hopea).

Sen huomion glittereistä tein, että pohjaa on paljon, glitteriä vähän vähemmän. Tällaiseen topper-tyyppiseen kynsilakkaan se sopii mainiosti, koska näiden kanssa ei kyllä helposti pistää liikaa glitteriä ainakaan. Näiden kanssa sitten taas ei kannata todellakaan odottaa peittävyyttä, vaan nämä ovat ihan selkeästi tarkoitettuja kerrostettavaksi toisen kynsilakan päälle. :)

Kuulette näistä ja bannerikilpailusta ja mysteeriarvonnasta myöhemmin vielä sitten! :) Miltäs uutuudet ja kynnet näyttää?