torstai 27. helmikuuta 2014

Havaiji, ananas, bananas, coconuts!

Oi kesä kesä, tule jo! Mulle tuli pakottava tarve tehdä kesä heti nyt ja helpoiten se onnistuu edes pienoisesti, kun tekee kesän kynsille.




Kynsillä:

China Glaze - Sun-Kissed (keltainen shimmer, saatu)
China Glaze - Jamaican Out (oranssi shimmer)
+ leimauksissa BM - 221 ja Konad Special Polish White (saatu)
+ Color Club Art Club - Gold Glitter (kultaglitter, saatu)




Liukuvärjäyksen tein keltsulla Sun-Kissedillä ja oranssinhehkuvalla Jamaican Outilla. Molemmat ovat shimmerisiä lakkoja, Sun-Kissed toissakesän Summer Neons-kokoelmaa ja Jamaican Out on jokin vanha, varmaankin jopa jotain China Glazen corekokoelmaa. Mulla nykyään kynsientekoa ohjaa vahvasti käyttämättömien lakkojen testaus, kun mulle iskee välillä ahdistus, kun haluan oikeasti käyttää omistamiani lakkoja, enkä vain säilöä tai keräillä. :)

Liukuvärjäyksen päälle pistin valkoisella kukkaleimat Bundle Monsterin BM 221-laatasta ja kukkien keskelle vielä glitteriä. Aika helppo ratkaisu, mutta toimii ainakin minusta kivasti. Ja toteutui kynsille pieni pala edessäpäin häämöttävää kesää! :)

Mitäs tykkäätte, välittyikö kesäfiilis sinne asti? :)

tiistai 25. helmikuuta 2014

Dot, dot, dotty dot

Tämän päivän kynsissä on pilkkuja kerrakseen! Hetkeen en ookkaan tehnyt mitään pilkkumaista.



Kynsillä:

Orly - Lollipop (vaaleanlila creme)
Wild & Mild - Pretty Lilac (sinilila shimmer)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Essie - Warm & Toasty Turtleneck (murrettu violetti creme, saatu)
Essie - Mind Your Mittens (tumma sininen creme, saatu)




Ensin mulla oli kynsillä Orlyn Lollipop ja sen päällä tuo shimmerinen Wild & Mild, kun lähdin koristeluja miettimään. Inspis näihin kynsiin tuli Nail It! -lehden syys-lokakuun numerossa olleista Vampy Varnishin pilkkukynsistä. Eikun dotting tool käteen ja pilkuttamaan. :)




Tykkäsin kyllä tosi paljon tuloksesta. Näiden teko oli helppoa muutenkin, alustalle lakkaa, dotting toolin dippailua siihen ja siitä kynsille. :) Vaikeinta näissä on ehkä tuo järkevän asettelun löytäminen pallukoille ja sopivat väriyhdistelmät.

Nuo värit toimi musta aika kivasti yhteen, tummansininen Mind Your Mittens on muuten todella tumma, melkein mustalta näyttää näissä kynsissä. Raikas pohja, jolle murrettuja sävyjä, näyttää minusta ainakin hyvältä. :)




Jos sulla olis tarvetta dotting toolille vaikka tällaisia kynsiä varten, niin arvonnasta vois sellaisenkin voittaa. ;D Kannattaapi siis osallistua!

Miltäs lakat ja kynnet näytti yhdessä? :)

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Värikäs vinoranskis

Mulla on nyt monena päivänä taas se ongelma, että herään kynsien lakkaamisen pakkoon vasta joskus yöllä. Tää johtaa sitten siihen että apua apua mitä pistän, jotain nopeaa kiitos.



Kynsillä:

China Glaze - Love's A Beach
Seppälä - Kulta-oranssiglitter (saatu)
Seppälä - Kupari-roosaglitter (saatu)




Halusin kynsille China Glazen Love's A Beachia ja meinasinkin ensin tehdä ranskikset tällä ilman mitään krumeluureja. Teinkin pinkit alueet vinosti ensin kynsille, kunnes tajusin, että joo, enhän mä koskaan pidä koristeettomia ranskiksia, ei oo mun juttu yhtään. No äkkiä paria erilaista glitteriä rajalle, niin tyhjenee musta laatikkokin samalla kätevästi. Toinen noista glittereistä on ollut mun kynsillä aiemminkin.

Love's A Beach oli kyllä jo ranskiskärkiin levitettäessä jotenkin karmea tapaus. Kuivui niin nopeasti, että uhkas jäädä oudon läikikkääksi. Ei kyllä edusta ChG:n parhaimmistoa ollenkaan. Tuo on tuollainen lämpimän pinkki shimmer, joka on jonkin vuoden kesäkokoelmasta. Nää ChG:n kesäkokoelmat on aina jotain neoneja niin ei pysy itsekään perässä miltä vuodelta mikin on. ;D

Oon jo katsellut teidän vastauksianne ja palautteitanne, joita olette jättäneet arvontaan, kiitos paljon niistä! Jotkut olivat kiinnostuneita kuulemaan Seppälän mahdollisista tulevista lakkauutuuksista koskien tätä kevättä ja mulla ei ainakaan toistaiseksi ole tietoa siitä, miltä tämä kevät näyttää Seppälän lakkojen osalta. Lupaan kertoa heti, jos saan tietooni jotain. :)

Tykkäätteköö? :)

torstai 20. helmikuuta 2014

Valonsäteitä, verkkoa ja strasseja

Whiip whiip tälläisiä ihanuuksia tuli esittelyyn tässä pari päivää sitten:

Ray Of Light, Dragonfly, Glorious, Halo, Opaline


Kyseessä on uusi IsaDoran Ray Of Light -kokoelma, joka sisältää tuollaisia ihania sheer shimmereitä. Nämä ovat siis ohuita, eli yksinään käytettyinä sopivat minusta parhaiten joko puolipeittävän lopputuloksen saamiseen taikka sitten kerrostettavaksi jonkin lakan päälle. :) Lakat näyttävät hieman erilaisilta valossa kuin varjossa, monipuolisia tapauksia siis.


Ekana kokeilin kynsille kokoelman nimikkolakkaa Ray Of Lightia.



Kynsillä:

IsaDora - Ray Of Light (vaaleanpunertava shimmer, saatu)
+ leimauksessa Konad m57 ja Konad Special Polish White (saatuja)
+ kaaaahee kasa erilaisia strasseja




Niinkun tiedätte, en oo mukavuusalueellani läpikuultavissa lakoissa. Tällaiset vaaleat, punertavat ja tuollaiset luonnolliset lakat kyllä sopivat läpikuultavuudesta huolimatta myös jopa mun kynsille, tulee sellainen vähän ranskismainen luonnollisuusvaikutelma, jossa läpikuultavuus on minusta plussaa. Saa nähdä, miltä näyttävät nuo vihreät läpikuultavat Halo ja Dragonfly kynsillä, ne kun eivät ole sitä luonnollista värilinjaa.

Jos muuten ihmettelette mun kynsien outoa muotoa, niin tuo keskisormen kynnen reuna päätti repsahtaa poikki ja mun piti yrittää viilailla se kuntoon häthätää. :D

Nyt Salkkareiden pariin, muistakaahan myös osallistua arvontaan! :)




Miltäs näyttää IsaDoran uutuudet, harkitsetteko jotain näistä? Entäs kynnet, onko ne teidän makuun? :)

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Minttuuu

Nopea postaus ennen tenttiä! :) Käyttämättömien joukosta kaivettiin näihin kynsiin esille jellypohjaista glitterlakkaa.



Kynsillä:

Gina Tricot - Have A Mint (minttucreme)
Innisfree - Mint Yoghurt (jellyglitter)


Pullosta jo huomasin, että Innisfreen minttujogurtti ei tuu peittämään kynsiä yksinään, joten laitoin alle Gina Tricotin minttuisen cremen. Innisfree on likaisen vihreä jellypohjainen glitter, glitterit tässä ovat sinisiä ja vaaleanpunaisia. Jotenkin tosi nätti lakka, kun kerrostelee jonkin päälle. :) Tämänkin voitin Rva Mellin arvonnasta taannoin, näitä saa kai ainakin eBaysta.

Tykkäättekö yhdistelmästä? Muistakaa myös arvonta! ;)

maanantai 17. helmikuuta 2014

Kierrätyksellinen 2300 Blogger-lukijan arvonta! // ARVONTA OHI!

Heiii nyt ois arvonnan aika, kun 2300 lukijaa on tullut täyteen Bloggerissa! Mahtavaa huomata, että näinkin monen vuoden jälkeen teitä silti vielä riittää. :) Monien tiedän siirtyneen käyttämään Bloggerin sijaan muita seurantapalveluita, joista Bloglovin' taitaa olla suosituimpia tällähetkellä.

Sillä kyseessä on Blogger-lukija-arvonta, niin pääpalkinto arvotaan Blogger-lukijoiden kesken. Jos et jo ole lukija, voit aina liittyä, tästä linkistä. :)

Säännöt

Arvonnassa on yksi palkinto, joka arvotaan yhdelle onnekkaalle. Osallistu arvontaan olemalla Sonnelan julkinen Blogger-lukija ja täyttämällä alla oleva lomake. Jos et ole vielä lukijana, voit liittyä tästä. Muista laittaa lomakkeeseen nimimerkkisi, jolla seuraat Sonnelaa. Lisäksi lomakkeessa pakollisena tietona on sähköposti. Palaute on vapaaehtoinen, mutta arvostaisin, jos antaisitte palautetta! :)

Arvonta loppuu 3.3 klo 12:00, jonka jälkeen arvon palkinnon voittajan. Lähetän palkinnon vain Suomeen. Mikäli lomake ei jostain syystä toimi, niin ota yhteyttä spostitse osoitteeseen: blogisonnela@gmail.com


Palkinto

Tällä kertaa palkinto on suurimmaksi osaksi kierrätyshenkinen palkinto. Tämä tarkoittaa sitä, että osa lakoista/koristeista/tavaroista on käytettyjä tai vain esim. kiekolle kokeiltuja. Lakat ovat osittain saatuja, osittain itse ostettuja jne. Suurin osa lakoista lähtee uuteen kotiin siksi, että mulla on niille dupeja, yksittäisiä lakkamerkkejä mun kokoelmassa tai ei vain ole käyttöä ja ajattelin, että ne voisivat vielä ilahduttaa jotakuta muuta. :)

Uusia ja korkkaamattomia palkintoja ovat Adeninan lahjoittama A Englandin Holy Grail sekä fimohyrrä. Toisena uutena on Cesarsilta saatu swatch-tikkurengas tikkuineen. Palkinnossa on lisäksi esim. täysiä tarrapaketteja, viilaa jne.



Tällainen paketti voittajaa odottaa:




Paketti sisältää:

- 50 kynsilakkaa, cremejä, glittereitä, crackle-lakkoja, jellyjä, neoneita, shimmereitä, holoa, mattalakkaa, tuoksuvaa päällyslakkaa yms.
- 7 kaksipäistä koristelulakkaa
- 5 koristehyrrää, sisältää fimoja, pyöreitä strasseja ja tähtistrasseja
- 8 purkkia koristeita, sisältää glittereitä, strasseja, samettijauhetta yms.
- 11 arkkia tarroja/water decaleja
- yli 20 fimopötköä + leikkurin
- sateenkaarifoliota, pussillisen erilaisia strasseja
- tarvikkeita esim. dotting toolia, magneettilakkamagneetin, siveltimiä, appelsiinipuutikun, leimaustarvikkeita jne.
- lakkaustikkuja ja telineen
- tikkurenkaan ja tikut
- kynsinauhaöljyn


Vielä lisäkuvia palkinnosta:













Toivottavasti palkinto miellyttää ja onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! Muistittehan lukea säännöt? Lomake on alapuolella, älkää siis laittako osallistumisianne kommenttiboksiin vaan lomakkeeseen! :)

Arvonta on ohi, kiitos kaikille osallistuneille!

perjantai 14. helmikuuta 2014

Alekoodimuistutus!

Tulin muistuttelemaan CesarsShopin alekoodista, joka on voimassa vain tänään! Eli 20 % alen saa normaalihintaisisa tuotteista koodilla sonnela20 ja minä en hyödy koodin käytöstä, mutta toivottavasti te hyödytte. :)

Uutuuksia ajatellen mun mielestä esim. eilisessäkin ja tämän aamun postauksessa vilahtaneet OPI:n Brazil -kokoelman lakat taikka aiemmin täällä esittelemäni China Glazen Sea Goddessit on hyviä alekoodin käyttökohteita. ;D Onhan tuolla hurjasti muutakin kivaa ostettavaa.



Ystispäivän kynnet

Tässäpä minun ystiskynteni nopean postauksen yhteydessä.



Kynsillä:

OPI - Red Hot Rio (punainen crelly-jelly, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Flormar - WL03 (harmaa creme)
OPI - Crown Me Already (hopea glitter)
Color Club Art Club - Silver Glitter (glitterliner, saatu)




Idea kynsiin saatu täältä.




Muistakaa ihmeessä hyödyntää CesarsShopin tarjous, eli koodilla sonnela20 saatte vain tänään alen normaalihintaisista tuotteista! :) Koodin käyttäminen ei tuo minulle rahallista hyötyä, joten käyttäkää vapaasti! Tästä shoppailemaan.


♥ Hyvää ystävänpäivää kaikille tätä postausta lukeville! // Happy Valentine's Day! :) ♥


torstai 13. helmikuuta 2014

OPI Brazil -lakkoja + alekoodi CesarsShopiin huomiselle

Mulla olis vilauttaa teille uutukaisia OPI:lta! Lakat on saatu CesarsShopista esittelyyn. Kurkatkaa myös postauksen loppu, siellä on jotain teille huomista varten. ;)


Live.Love.Carnaval, Where Did Suzi's Man-Go?, I Just Can't Cope-Acabana
Kiss Me I'm Brazilian, Red Hot Rio, Toucan Do It If You Try


Kiss Me I'm Brazilian, Where Did Suzi's Man-Go?, Live.Love.Carnaval., Red Hot Rio, I Just Can't Cope-Acabana, Toucan Do It If You Try

Eli ihania pastellisia värejä olis tarjolla! Kaikki lakat ovat tällä hetkellä Cesarsilla myynnissä hintaan 14,80 €/kpl. Laadusta en uskalla tikkuswatcheille lakattaessa sanoa varmaksi mitään, kun ne voi käyttäytyä kynnelle niin eri tavoin. Jos nää on vielä hyvälaatuisiakin, niin äärimmäisen iskevä kokoelma mun makuun!

Kiss Me I'm Brazilian on lämpimän sävyinen pinkki creme, Where Did Suzi's Man-Go? on raikas persikka-oranssi creme ja Live.Love.Carnaval on punaisen korallinen creme.

Näistä kuudesta ainoa crelly/jelly on verenpunainen Red Hot Rio. I Just Can't Cope-Acabana on keltainen creme ja Toucan Do It If You Try sen sijaan on oranssiin taittava koralli creme. Nää kaikki on aivan ihania, mutta muutama kokoelman creme jäi vielä kaihertamaan mieltä, kun oon nähnyt niistä nyt kuvia jokapuolella, iih.


Ja nyt jotain teille huomista varten!



Huomenna on ystävänpäivä ja mainio hetki hemmotella läheisiä ja toki myös muistaa kuunnella omia tarpeita mielihaluja.Tahdon tarjota teille yhteistyössä Cesarsin kanssa alekoodin CesarsShoppiin

Alekoodilla saa 20 % alea normaalihintaisista tuotteista (ei postikuluista) ja koodi on voimassa vain huomenna. Hyödyntäkää koodia vapaasti, en hyödy koodin kautta tekemistänne ostoista. :) Alen saa siis koodilla sonnela20. Muistuttelen vielä huomennakin tuolla bannerilla, jottei vaan mene tarjous ohi suun.

Miltäs Brazil -kokoelman lakat näyttää? :)

tiistai 11. helmikuuta 2014

Jäätyneet tekstuuritulppaanit

Pikapostaus ja kerrankin reaaliaikaiset kynnet julkaisuun. ;D



Kynsillä:

Nails Concrete - Frosen Tulip (violetti tekstuurilakka, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black (saatu) ja Bundle Monster BM-306

Kynsille pistin kolme kerrosta tuota Frosen (tai Frozen) Tulippia ja tuo nimihän mulle heti antoikin sitten ideaa siitä, että haluan haluan tulppaanikoristelut. Onneksi Bundle Monsterin laatasta kivat kuviot löytyikin. :)

Nuo Seppälän tekstuurit on kyllä ihan nättejä, erilaisia tekstuureja tosin, kuin ne kimaltavat tekstuurit, koska nuo on tuollaisia mattapintaisia. Peitti hyvin 2-3 kerroksella ja levittyi samaan tapaan kuin suurin osa muistakin kokeilemistani tekstuurilakoista, karheasti, mutta ihan hyvin. En mä oikein edes tiedä, miksi näitä Seppälän tekstuureja ei oo näkynyt mulla kynsillä yhtä kertaa lukuunottamatta aiemmin. Kai ne on vaan jääneet muiden julkaistavien juttujen jalkoihin, koska ei näissä laadullisesti mitään pahaa sanottavaa ole. Koostumus näissä on paksuhko.

Tykkäättekö? :) Tällä viikolla kannattaa seurailla blogia, ois tarjolla alekoodia ja lisäksi ehkä saadaan se arvontakin käyntiin vielä tälle viikolle. ;)

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pakkomiellelakan kotiintulo

Finally, finally, finally it's mine!

Olin himiöinyt Darling Diva -indiemerkin Holiday nimistä lakkaa jo pitkään. Kyseessä on kynsilakka, joka koostuu pelkistä eri värisistä mattapintaisista sekä hologrammipintaisista pyöreistä glittereistä. Kyttäilin lakkaa vähän väliä Edgy Polishille varastoon palaavaksi, kunnes joulukuun alussa en enää malttanut odottaa ja tilasin lakan kaupan omilta sivuilta Etsystä. Kuinka ollakkaan, tyyliin viikko tuon oston jälkeen lakkaa sai taas hetken Edgyltä, huoh. Vähän otti pannuun, kun tiesin, että Edgyllä on aina niin nopea toimitus ja tuolta Etsystä taasen kestää tosi vaihtelevasti eri myyjiltä tulla nuo lakat.



Nooh, odottelin sitten kiltisti Etsystä lakkaa ja tilasin lakan varmuudeksi kotikotiosoitteeseen, kun viettäisin joulun siellä. Lakkaa ei kuulunut ja palailin joulun jälkeen Vaasaan. Lakalla kesti reilusti yli kuukauden saapua Etsystä ja kun se saapui, niin tietenkin väärään osoitteeseen. Noh. Nyt viikko sitten sain lakan kuitenkin käsiini ja pakkohan sillä oli lakata. Odotus palkittiin, ah ja voi. Huomaa taas vaan, että maltti olis valttia joskus, Edgyltä se olis tullu kuitenkin parissa päivässä, niinku mun paketit aina.



Kynsillä:

Seppälä - Musta (creme, saatu)
Darling Diva - Holiday (glitter)






Onhan se nyt vallan ihana kaveri. Fanitan kovasti. Glittereitä sai kyllä asetella kynsille, ihan itsekseen ne eivät tykänneet siveltimestä poistua. Voisin vaan ihastella tuota lakkaa kokoajan. Uih.


Eikö ookkin ihana lakka? :)

lauantai 8. helmikuuta 2014

Maanläheistä + Sonnela Instagramissa!

Tänään oltaisiinkin sitten maanläheisimmissä tunnelmissa kynsien suhteen! Ennen kynsiä kuitenkin pieni ilmoitus, eli nykyään minun höpinöitä ja kuvamateriaalia kynsiin liittyen ja myös reilusti kynsien ulkopuolelta voi seurailla myös Instagramissa! Todennäköisesti tuolla tullaan näkemään kissakuvia, ruokakuvia, uutuuslakkakuvia jnejne. Jatkossa linkki IG:hen löytyy myös tuosta sivupalkista kamerapallukasta. :) Tervetuloa seurailemaan kaikki!






Kynsillä:

Essie - Mink Muffs (ruskea creme)
Color Club - Pearl District (kultainen shimmer/frost, saatu)
Sally Hansen - 550 Frazzle Razzle (kupari-musta glitter, saatu)
Sally Hansen - 510 Strobe Flash (musta-valko glitter, saatu)

Ylläolevista peräti kolme on ongittu käyttämättömien joukosta, mulla on suuri tarve tyhjentää sitä. ;D Elikkäs ruskean Mink Muffsin pistin pohjalle, kaksi kerrosta riitti mainiosti näin lyhyille kynsille. En voi taas kun kehua Essien cremelaatua, niin helppoja lakkoja, kun levittyy kuin itsestään ja kuivuukin nopeasti. Tämän sävyn bongasin Anttilan alelaarista vitosella. :)

Töpöttelin kärkiin Color Clubin kultaista Pearl Districtiä, joka on tuollainen shimmer-frost-tyyppinen lakka. Ainakin töpöteltäessä toimi mainiosti, aika jännä sävy on kyseessä, mulla ei oo yhtään dupea tai edes lähellä olevaa lakkaa tuolle. Sain hetken arpoakkin mille swatchtikkurenkaalle tuon oikein laittaisin ja kultaisten joukkoon se taisi lopulta päätyä. Tulee mieleen jokin antiikkinen kultaisen sävy.

Halusin glitteriäkin, joten pistin pienoisesti glitteriäkin. Nuo Sally Hansenit eivät olekaan mitenkään täyteen pakattu glitteriä, päinvastoin, joten sopivat topperkäyttöön hyvin. Koko kynttä näillä ei kannata yrittää peittää, siinä menee ikä ja terveys, koska näiden kuivuminenkin ottaa aikansa.

Nämä kynnet eivät edustaneet kyllä minun ominta värimaailmaani, mutta jotenkin viihdyin näissä tosi hyvi silti. :) Viihtyisittekö te, onko värimaailma teidän makuun?

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

China Glaze - Sea Goddess 2014 -swatchit

Dodii, nyt ois tarjolla China Glazen kevään tekstuurikokoelman swatchit! Kokoelmasta löytyy muutama helmi ja muutama varmasti mielipiteitä jakava lakka. Käydään kokoelman kimppuun! Lakat on saatu swatchattaviksi CesarsShopista.




Wish On A Starfish

Wish On A Starfish on hennon vaaleanpunainen tekstuuri runsaalla kultaisella shimmerillä. Mulla on heikkous vaaleanpunaisiin, joissa on kultaista, joten tää on mun ehdoton lemppari kokoelmasta. Peitti kohtalaisesti mun kynnet kolmella kerroksella ja kuivui nopeasti.


Tail Me Something

Tail Me Something on violetti tekstuurilakka, jossa on mukana hieman hopeaa glitteriä myös. Kaunis lila peitti hyvin 2-3 kerroksella ja kuivui nopeasti.


Seahorsin' Around

Seahorsin' Around on turkoosi tekstuurilakka kultaisella shimmerillä. Tuo mulle värimaailmaltaan mieleen OPI:n Catch Me In Your Netin monine dupeineen. Ehdottoman upea ilmestys. Jos missasit IsaDoran Ocean Crushin, niin tämä varmasti miellyttää sinua, vaikkakin en osaa sanoa miten lähellä toisiaan ovat kun en OC:tä ehtinyt saamaan. Peittää ja kuivaa hyvin tämäkin.


Shell We Dance

Shell We Dance? on vaalea, korallinpunertava tekstuuri hopealla glitterillä varustettuna. Kuivaa märemmän näköiseksi kuin kolme ylläolevaa lakkaa ja kuvissa efekti korostuu.


Sand Dolla Make You Holla

Sand Dolla Make You Holla on valkoinen tekstuurilakka, jossa on ripoteltuna pientä glitteriä kaikissa sateenkaaren väreissä. Tämä samoin kuivaa märemmän näköiseksi. Tälle lakalle pistin isot odotukset ja olisin toivonut, että tämä olis ollut mattapintaisempi ja peittävämpi. Erikoinen tämä ainakin on, jos tykkäsit China Glazen riisipuurolakasta There's Snow One Like Yousta tai Essien Belugariasta, niin luultavammin tykkäät tästäkin! ;)

Teal The Tide Turns

Teal The Tide Turns on vaaleanvihreä tekstuurilakka vihreällä glitterillä varustettuna. Tämäkin kuivaa märemmän näköiseksi, mutta kuivaa kyllä ihan nopeasti, kuten muutkin kokoelman lakat. Tämäkin on vähän tällainen outolapsi. ;D




Tästä kokoelmasta suosittelen ehdottomasti Wish On A Starfishia, Tail Me Somethingia sekä Seahorsin' Aroundia, kaikki kolme ovat perusvarmoja tekstuureja, jotka kuivavat mattaisaksi. Jos tykkää erikoisemmista tekstuureista, niin Sand Dolla Make You Holla on kyllä todellakin uniikki! 

Varmasti mielipiteitä jakava kokoelma, mitäs tykkäätte? :) 

tiistai 4. helmikuuta 2014

Kaksinkertaisesti pinkkiä ja väliaikaista

Mulla on ollut tässä lähiaikoina aika paljon semmoisia väliaikaiskynsiä, eli semmoisia, jotka oon vaan äkkiä tehnyt kun oon havahtunut siihen, että kynnet pitäis saada peittoon jollain. En välttämättä aina edes ota kuvaa väliaikaiskynsistä  koska ne useimmiten on vaan jotain yksiväristä tai muuten vaan yksinkertaista. Nyt on sitten tässä postauksessa kaksinkertaisesti yksinkertaista, eli tuplasti pinkkiä. :)



Kynsillä:

Color Club - Ultra Astral (pinkki glitter, saatu)
OPI - Pedal Faster Suzi! (vaaleanpunainen shimmer)
Flormar - 39 (hopea-sininen glitter)




Simppeliä liukuvärjäyksen tyyppistä koristelua siis. :) Kaikki nää lakat ovatkin jo vanhoja tuttavuuksia. Hassusti kulunut tuosta Color Clubista etiketti ihan kokonaan, ei mun muissa vanhoissa CC:n lakoissa moista ole tapahtunut. Tää lakka muistaakseni jankkiintuikin oudosti joskus aikojen alussa, onneksi ohentajalla sai kuitenkin pelastettua, koska onhan tämä vallan ihana lakka.

Häivytystä hieman auttamaan töpsöttelin tuota OPI:n vaaleanpunaista shimmerihanuutta. Ohut tapaus, mutta kovin nätti silti. Koko lakkauksen päälle kerrostelin vielä tuota Flormarin glitteriä. Yks mun Flormarin suosikkilakoista on tämä kyllä. :)




Nämä tokat kynnet on mulla tällä hetkellä. Päätin pistää ranttaliksi ja lyhensin kynsiä taas hieman. :)



Kynsillä:

Deborah Lippmann - Sweet Dreams (pinkki flakies-jelly)

DL:n Sweet Dreamsin nappasin Loveit.fi:n poistomyynnistä tuossa aiemmin.  Aika hyvin siellä näyttää tavara jo tehneen kauppansakin. Harmi, että taas yksi kynsikauppa lopettaa Suomessa. :/  DL:ää ei nyt taida Suomesta enää mistään saadakkaan.

Sweet Dreams on pinkki jellypohjainen flakies ja tykkään tästä erityisesti siksi, että voin käyttää tätä ilman alla olevaa lakkaa. Yleensä tämäntyyppiset jellyflakiesit eivät itsensä päälle kerrostettuina juuri miltään, mutta tämä on ihanan pinkki. :) Melkeinpä peittää kolmella kerroksella, mutta toisaalta tällaiselle lakalle jotenkin annan peittämättömyyden anteeksi. Antaa kivaa syvyyttä lakkaukseen, kun kerrostaa tällaista itsensä päälle. Kuvassa on kolme kerrosta tätä lakkaa.

Tälle viikolle ois luvassa ainakin vielä swatcheja China Glazelta, katsotaan mitä muuta ehdin tehdä blogin puolelle. Eräs tutokin odottelee julkaisua, mutta julkaisen sen vasta kuun vaihteessa.

Oliko kivoja lakkoja/lakkauksia? :)

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vöhreetä, vöhreetä!

Nyt on päässä kovasti keväisiä ideoita, joten tänäänkin nähdään kukkia. :) Valittelin tuossa aiemmin, että tuntuu, että oon kokeillut ja leimannut puhki kaikki omistamani kivat kukkalaattakuviot ja halusin jotain uutta. Niinpä hyödynsin Adeninalta saamani lahjakortin ja ostelin vähän kukka-aiheisia leimauslaattoja!



Nuo mun leimauslaatat ovat siis S4, S5 ja S6. Lisäksi täydensin pyöreän glitterin maniaani pinkeillä irtoglittereillä. Näemmä S4 ja S5 on tällä hetkellä loppu varastosta, kait niitä tulee lisää sitten vielä. :)

Kynsille piti koklata kukkia sitten leimaten. Blondi-minäni ei meinannut millään tajuta ottaa läpinäkyvää suojakalvoa laatasta pois ja hieman ihmettelin, miksei leimaus meinannut ensin onnistua ollenkaan. ;D Suojakalvon hälvennyttyä rupesi homma toimimaan!



Kynsillä:

Essie - Where Is My Chauffeur? (vihreä creme)
Nfu Oh - 088 (vihreä-kultainen shimmer)
+ leimauksissa laatta S5 (saatu)+ Color Club - Perfect Mol-Ten (vihreä foil, saatu)& Konad Special Polish White (valkoinen, saatu)
+ koristeena Orly Instant Artist - Platinum Glitter (hopeaglitter) & Orly Instant Artist - 24 K Glitter (kultaglitter)
+ niitit (saatu)



Pohjalle pistin ensin Essien Where Is My Chaffeurin, joka on likaiseen taittava minttu. Jälleen kerran, tykkäsin tämän laadusta kovasti. Essien päälle laitoin samaa sävymaailmaa edustavan Nfu Ohin shimmerin. Koristeluiksi tein taas tuplaleimaukset kynsille, ensin Color Clubin vihreällä Perfect Mol-Tenilla. Tämän jälkeen leimasin saman kuvion valkoisella. Kukkien keskelle vielä vähän glitteriä ja lopuksi niitit koristeiksi.

Monta työvaihetta ja välinettä, mutta ei näiden teossa loppujen lopuksi kai kovin kauaa mennyt. Kohdistus ei mennyt ihan nappiin tuplaleimauksessa, mutta ihan jännät näistä tuli näinkin. :)

Onkos kynnet teidän makuunne, kevättääkö teitä? Kukkia kukkia tuntuu, että oon kokoajan laittamassa kynsille jossain muodossa. ;D