maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesäistä ja kuplivaa

Whii, eilen välttelin opiskelumonisteita milläs paremmallakaan tekosyyllä kuin kynsienlaitolla! Raahasin koristearsenaalini terassille, kuten Insta-seuraajani postaamastani kuvasta varmaan huomasivat. 




Kynsillä:

Zoya - Alma (vaalea mandariinioranssi, saatu)
Zoya - Jesy (korallioranssi, saatu)
+ strasseja
+ fimoja



Lakkauksen pohjana mulla oli Zoyan Bubbly-kokoelman ihania iridescentglittereitä, eli vaaleampi mandariinioranssi Alma ja tummempi ja korallisempi Jesy. Molemmat peitti kolmella kerroksella mun kynnet ja värit on musta vallan ihanat näissä. Koostumuskaan ei ollut ollenkaan paha, tällaisia tämäntyyppisiä pikkuista helmiäisglitteriä sisältäviä lakkoja ei ole liikaa tarjolla. Lakat on saatu Nailcityltä ja näitä sekä muita Zoya-lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa tai näitä voi ostaa suoraan jälleenmyyjiltä.

Fimoja tulee käytettyä nykyään jotenkin niin harvoin, että koristeluksi päätin tehdä fimo-overloadin kynsille. Etsin kesäisimmät ja pirtsakimmat fimot joita mulla oli hyrrässä valmiiksileikattuina ja lätkin niitä kynsille. Mukaan mahtui tälläkertaa perhosia, ananasta, erilaisia kukkia ja sitruunaa. Fimot on jotenkin niin piristäviä koristeita. ;D




Näistä tuli jotenkin tosi kesäiset ja pirtsakat kynnet, mites teidän mielestä? :)


torstai 24. heinäkuuta 2014

Minttuisa "geelilakkakokemus"

Tässä kevätkesällä kuulin, että IsaDora aikoo julkaista geelilakkoja ja olin kovasti kiinnostunut, millaisia nämä lakat olisivat. Sain tuossa merkin maahantuojalta testiin Gel Nail Lacquer -kokoelmanimellä kulkevan värilakan ja siihen Gel Nail Lacquer Top Coatin. Näiden käyttöön ei tarvi hommata mitään uuneja tai lisävarusteita, sillä nämä kuivuvat päivänvalossa.


Kynsillä:

IsaDora - Ocean Drive (Gel Nail Lacquer, saatu)
+ tarroja




Pullon kyljessä olevan ohjeistuksen mukaan värilakkaa laitetaan kynsille kaksi kerrosta, annetaan kuivua 3 minuuttia ja levitetään päällysgeelilakka päivänvalossa kynsille. Olin hieman rebel ja laitoin päällyslakan ihan sisätiloissa, enkä mitenkään valoisaan aikaan edes, mutta tämä ei haitannut vaan lakka kuivui silti hyvin.

En nyt ihan siis käsitä, mikä näistä lakoista tekee geelikynsilakkoja, paitsi ehkä kiilto ja koostumus. Ainakaan eivät suoraa auringonpaistetta tai suurta valoa vaatineet toimiakseen, mutta olisiko nyt sisätiloissa niin paljon uv/mitäliesäteitä, että se riittää lakkojen kuivattamiseen. Joka tapauksessa lakka on tosi nätti, mutten huomannut kestävyydessä mitään mainittavaa eroa tavalliseen kynsilakkaan. Veikkaisin, että kokoelman muutkin värit kyllä ovat yhtä kiiltäviä ja intensiivisiä, joten ainakin sen puolesta näitä uskaltaa suositella. :)


Onko teillä kokemuksia IsaDoran Gel Nail Lacquereista, mitä ajatuksia kyseinen kokoelma herättää? :)

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pink-pink-glitterranskis

Uudet kynnet nopeasti julkaisuun kas näin!



Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (ranskislakka)
Zoya - Kitridge (pinkki creme, saatu)
W7 - Pink Shard (glitter)





Oon nyt tykästynyt ranskiksiin, kun jotenkin lyhyemmillä kynsillä ne näyttää söpöiltä. Kynsiraukkani ovat olleet nyt tosi huonossa kunnossa, johtunee varmaan hoidon puutteesta ja ennenkaikkea siitä, että kynsien lakkaukset ovat nykyään useammin rispaantuneet. Kynsineidit muistakaa tämä neuvo: heti jos lakkaus alkaa repsottaa, paikatkaa tai vaihtakaa lakkaukset asap. Lakkaus on yksi parhaimmista keinoista suojata kynsiä kovalta ulkomaailmalta. :)

Zoyan Kitridge on ihana barbiepinkki ja halusinkin tehdä sillä nuo kärjet. Lakka tuntui peittävältä, mutta levittyvyys ei tässä ole varmaankaan mitään loistoluokkaa koko kynnelle laitettuna. Pinkki on mun suosikkiväri edelleen, sen suhteen en varmaan aikuistu koskaan. Sallittakoon se mulle. ;) Pinkki vaan on niin kiva!

Glitterkoristeluiksi mulla olikin Tuurista yhtenä uutena hankittu W7-merkin Pink Shard, jossa on valkoista, pinkkiä ja vihertävänä hohtavaa iridescent glitteriä. Tosi kiva glitter, ehdottomasti hintansa (2,95 e) arvoinen. Kuulin muuten juuri Kynsikoristeluissa huhua, että Tuurista saa nyt jopa Essencen kynsilakkoja, miten mahtavaa! Ihan vain tuon uutisen takia tekisi mieli tehdä toinen reissu tuonne.

Muita pinkkifaneja? Moniko on tänä kesänä reissaillut Tuurissa tai aiotteko mennä? ;)

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Violetit sokerikukat

Jostain syystä tämänpäivän kynnet tuovat mulle mieleen sokerikuorrutteiset kukkaset. Tai toisaalta jotkin sokeriluumut. Yhtä kaikki tämänkertaisissa kynsissä on taas leikitty tekstuurilakoilla.



Kynsillä:

Golden Rose - Holiday 57 (viini-lila tekstuuri)
IsaDora - Macaron (vaaleanvihreä tekstuuri, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish White + Konad m82 (saatuja)
+ strassit




Mä en kyllä itse suoraansanottuna oikein perustanut näistä kynsistä, värivalinnat olivat oudot, enkä ollut tyytyväinen leimauksiinkaan. Jotkin välikynnet nämä tais ollakkin, vaihdoin nämä heti toisiin, kun aika vain salli sen. :)

Nuo GR:n Holiday-tekstuurit ovat vaan tosi mainioita lakkoja, ainoa asia, mitä niissä moitin, on nimettömyys. Numeroita ei koskaan muista oikein. IsaDoran vihreä Macaron -tekstuurilakkakin oli leimauksessa mainio ja nuo kevätpastellitekstuurit ovat muutenkin olleet koko kynsille lakattuina tosi kivoja.


Mitä mieltä ootte näistä kynsistä? :)


keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nonparelliranskis

Ranskalaista manikyyriä ei ollut tullut tehtyä pitkään aikaan, joten yksi ilta tuli vastustamaton tarve kokeilla taas osan kynnestä paljastavaa lookia. Ranskikset on musta nopeita tehdäkin, varsinkin jos tekee liukuvan kärjen, jolloin ei tarvitse niin tarkasti muotoilla lakkauksen kärkiä, kuin jos tekisi vaikkapa suorat valkoiset kärjet.





Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (ranskislakka)
Zoya - Hudson (violetti shimmer, saatu)
Darling Diva - Sakura (glitter)





Ensin kynnelle mun luottoranskislakka, L'oréalin vaaleanpunainen Rose Paradis. Tämän jälkeen töpsötin kynsien kärkeen Zoyan Hudsonia, jossa on ihana kultashimmer. Lopputuloksen kruunaamaan laitoin Darling Diva -indiemerkin Sakuraa, jonka pyöreät glitterit ja kukkahöttö tuovat mulle erehdyttävästi mieleen nonparellikoristelut. Ihana lakka! Sakuran ostin DD:n Etsy-kaupasta aikoinaan.

Postauksen Zoya on saatu Nailcityltä ja hintaa näillä merkin lakoilla on 15,50 e + sähköpostitse (info@nailcity.fi) tilattuna 3 euron postikulut. Tällaisia uutukaisia muuten on tullut nyt Nailcityn valikoimiin, varoitus, kuolausvaara! Lakat ovat saatuja blogia varten.


Bubbly -kokoelma: Muse, Stassi, Jesy, Harper, Binx, Alma
Tickled -kokoelma: Kitridge, Rooney
Magical Pixie Dust Summer 2014 - kokoelma: Bar, Arlo, Ginni

Bubbly-kokoelma kiinnosti mua kokonaisuudessaan, nuo iridescentglitterlakat on vaan jotain niin kauniita. Harper on niistä mun kynsillä nyt tarrojen kera ja voi tämä on kyllä nätti. Tickled-cremeistä kiinnostuin parista lakasta ja tekstuuriset uudet kesän Pixie Dustit halusin myös. Mä mietin, saanko koskaan tarpeekseni tekstuureista ja epäilen, että varmaankaan en ihan vähällä. Jotenkin tekstuurien kolmiulotteinen ja karhea pinta vaan vetää mua puoleensa. :)


Mitä mieltä olette Zoyan kesäuutuuksista, iskeekö, aiotteko hankkia jotain? Entäs postauksen kynnet, onko teidän mieleenne? :)

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Merta ja simpukkeita

Oltiin tossa jokunen päivä sitten Tuurissa ja pitihän sieltä ostaa toki muutama kynsilakkakin. W7 on merkki, jota siellä onkin runsaasti tarjolla ja pikkuisen oli valinnanvaikeus, että mitä näistä 2,95 €/kpl maksavista kaunokaisista ottaisi mukaan. Päädyin seitsemään seuraavaan lakkaan.


Vasemmalta: Fairy Tale, Mosaic, Mauve Flakes, Midnight Debris, Pink Shard, Tinkerbell, Galatic Night


Tämän päivän kynsiin pääsi jo sitten yksi lakka uutukaisista.




Kynsillä:

W7 - Fairy Tale
China Glaze - Atlantis
+ simpukoita ja niittejä (saatu)





Pohjaksi pääsi W7 - Fairy Tale, jossa kolme kerrosta ei ihan täysin peittänyt mun kynsiä. Niinpä keksin, että töpsötän kärkiin ChG:n Atlantista, joka on tummempi ja peittävämpi vihreä glitter ja kyllä sopikin musta hyvin yhteen Fairy Talen kanssa. Näistä tuli heti semmoinen merellinen fiilis, joten halusin kokeilla mun uusia simpukkakoristeita näihin. Simpukat on ostettu eBaysta ja muut kultaniitit näissä kynsissä ovat peräisin Cesarsin niittikiekosta.

Ensikokemus W7-lakoista oli kyllä vallan positiivinen. Mulla on ollut yksi tämän merkin lakka jo aiemmin, mutta möin lähes dupena sen pois ennenkuin sain kynsille saakka. Näitä tämän merkin lakkoja voisi kyllä uskaltaa ostaa lisääkin. :)


Mitä pidätte kynsistä ja mun lakkaostoksista? ;D


torstai 3. heinäkuuta 2014

Kammottavan karvaista sitruunasorbettia

Kesä kesä ja silloin onkin sitten viimeistään aika kaivaa kesää huutavat Etude Housen jätskikynsilakkapullot esille ja lakata. Vihdoin viimeinenkin jäätelökokoelman kynsilakka kynsille, johan tämä on varmaan vuoden laatikossa könnännytkin. ;D


Kynsillä: 

Etude House  - Lemon Sherbet (keltainen glitter)




Ostin muinoin eBaysta näitä Etude Houseja, nyt näyttäis ettei näitä vanhoja glitterjätskilakkoja siellä enää myydä ja voin lohdutukseksi kertoa, että ainakaan tämän keltaisen kanssa ei menetä mitään vaikkei tätä saa hankittuakaan. Muita jätskipullolakkoja Etudella kyllä on myynnissä eBayssa pilvin pimein.

Kuvissa tämä Lemon Sherbet näyttää kyllä ihan siedettävältä, mutta auta armias nuo metallinpalatikkukarvaglitterit tuolla joukossa! Ne eivät asetu mitenkäänpäin, vaan jäävät teräviksi ja törröttävät kyllä tosi pahasti ties monenko lakkakerroksenkin alta. Lakka on itsessään nätti, mutta miksi se piti pilata epäkäytännöllisyydellä? Onnistuin raapimaan itseäni noilla glittereillä ja mietinkin, onko nuo oikeasti jotain metallinviilausjätettä vai mistä ovat peräisin, koska normaalisti tikkuglitterit ovat sentään tosi pehmeitä ja taipuisia, eikä niillä voi itseään vahingoittaa vaikka niitä lakassa olisikin.


Ootteko te törmänneet samanlaisiin kammottaviin ja epäkäytännöllisiin glittereihin? :o