torstai 23. helmikuuta 2017

Verenpunaista

Nyt on vuorossa hieman syksyiset kynnet, nimittäin tummaa tummaa punaista ja mustaa leimaa.





Kynsillä:

Lumene - Bite Of Burgundy (verenpunainen creme, saatu)
+ leimauksissa: Konad Special Polish Black & Konad m73







Tää leimalaatta mulla on ollut varastoissa ties miten kauan, mutten oo tainnut tätä kuviota käyttää edes aiemmin? Ei ainakaan muistu mieleen. Yhtäkkiä se vaan hyppäs sieltä mun laattakansiosta silmille ja vaati päästä kynsille.

Mulla ois kivasti taas varastossa kynsiä, koitan heitellä niitä tänne blogin puolelle aina kun vaan riittää intoa ja ennenkaikkea aikaa. Oon kovasti tykännyt tästä tyylistä itselläni että postailen blogiin silloin kun on fiilistä. Tänäänkin tuli semmonen olo että hei, en oo hetkeen päivitellyt kynsiä blogiin, tänään kyllä vois. En osaisi olla ilman blogia, pakko olla kanava jossa voi jakaa kivat kynsijutut. :)

Kynsiin palatakseni tykkäsin kyllä hurjasti tuosta Lumenen Bite Of Burgundystä, peitti mukavasti ja kuivui nopsaan. Mulla on näitä tosi tummia punaisia kyllä varastoissa jonkin verran, mutta ihan tän sävyistä ei ollut. 





Teettekö te koskaan laatoista kuviolöytöjä, joita ei oo tullut koskaan käytettyä ja yhtäkkiä ne näyttää niin kivalta?

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, niin kaunis väri ja niin kaunis kuvio.

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit kynnet! Kuvio on oikeastaan aika söpö ja tyttömäinen, mutta yhdistettynä näin tummaan pohjalakkaan kokonaisuus on ihanan dramaattinen ♥

    Kiva kuulla että oot löytänyt itsellesi toimivan postaustahdin! Niin sitä kannattaakin kirjoitella just silloin kun siltä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Se on totta että kuvio on kyllä muunneltavissa kivasti värivalintojen avulla. :) Ja niinpä, silloin se on kirjoiteltava kun on se fiilis.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)