tiistai 13. syyskuuta 2011

Kultablingbling-perhoset

Eilen tuli tehtyä kynnet sellaisella värillä, jota en normaalisti kynsiini tunge, nimittäin kultaisella. Idea lähti siitä, että tahdoin testata viimeisimmässä lakkatilauksessa tullutta China Glazen Lighthousea ja siihenhän piti keksiä koristeluita.



Mun oli jotenkin tosi vaikea saada näistä itse kuvaa, onneksi Roope riensi apuun niin sain jotain julkaisukelpoista. ;D Tuo kamera on niin painava, että yhdellä kädellä kuvien otto on todella haastavaa, joten saa nähdä saako kynsikuvat jatkossa ottaa joku muu, ennen sitä ständin saapumista ainakin.



Nämä kynnet on leivottu seuraavista aineksista:

Aluslakka: Seche Base
Alin lakka: China Glaze - Lighthouse
Töpöttelyssä: China Glaze - Medallion & China Glaze - Solar Flare
+ kultaisia perhosia ja kultaisia strasseja
Koko komeuden kruunasi: Cesarsin pikakuivattava (saatu)

Eli tosi China Glaze-painotteisilla lakkavalinnoilla mentiin. Sain näissä testattua myös tuota valikoimissani uutta Medallionia, joka on juuri niin upea kuin ajattelinkin. Pakko oli myös tunkea Chinan Solar Flarea näihin. SF on muuten jaetulla 1. sijalla inhokkilakka-listalla pahiten poistettavien kynsilakkojen joukossa, jakaen sijan samaa koostumusta olevan ChG:n Doll Housen kanssa.

Nuo perhoset sain päähäni lisätä kynsiin silloin, kun näin että pelkkä liukuvärjäys glittereillä olisi turhan tylsä. Mua niin harmittaa että noi on kultaisia nuo perhoset, koska hopeana niille olis mulla huomattavasti enemmän käyttöä. Näihin kynsiin toki sopivat kultaisina, vaikkeivät tuolta seasta hulluna erotukkaan.

Vaikka tämä ei mikään meikkiblogi ole, eikä sellaiseksi tule kun en meikeistä mitään tiedä tai hirveästi välitä, niin ajattelin vilauttaa teille kuitenkin silmämeikkiä, jonka näiden kynsien kaveriksi tein.



Silmämeikki on tehty Manlyn 120-paletilla rajauksia myöten, sillä heti kun näin tuon kultaisen värin Manlyissä niin en voinut kun tehdä myös meikkiin kultaista. Korostan, että minä en tiedä meikkauksesta juurikaan mitään, teen meikit aina sen mukaan mikä nyt näyttäisi hyvältä välittämättä mistään säännöistä, joita monet tuntuvat kunnioittavan. ;D



Sellaista tälläkertaa! Itse olen ehdottomasti enemmän hopean kannalla, iskeekö kultainen väri teihin? :) Ja miltäs kynnet näytti?

22 kommenttia:

  1. Ihanat! :) pitää varmaan itekki ostaa joku kultainen lakka kun oon itekki sitä aika lailla vieroksunut,mutta noi näyttää kyllä hyviltä!

    VastaaPoista
  2. Hopean kannalla itsekin, varsinkin kynsissä. Kultainen lakka vaan on mielestäni vaikea koristeltava yms. Ihan kivat kynnet on kyllä väristä huolimatta. :)

    VastaaPoista
  3. Näissä kynsissä kyllä riittää blingiä! :D

    Itse olen aina tykännyt hopeasta enemmän kuin kullasta, mutta kyllä se kultakin toimii tietyissä jutuissa.

    VastaaPoista
  4. On kyllä tosi nätit kynnet! :) Itsekin olen enemmän hopean ystävä, mutta ei kultaisessakaan mitään pahaa ole.. Ja kuvauksesta vielä sen verran, että kyllä siihen kameran painoon tottuu!

    VastaaPoista
  5. Onpas hienot!! En ole minäkään oikein kullan ystävä ollut, mutta kyllä nämä muuttivat mieleni! Ihan mahtavat!!!!

    VastaaPoista
  6. Minä taas rakastan kultaa, mutta enemmänkin nostalgisista syistä. Ymmärrän kyl hyvin miksi ihmiset tykkää enemmän hopeasta, mutta world is golden!

    VastaaPoista
  7. Minäki tykkään enemmän hopeasta.. Olis mukava nähdä kunnolla nuo pullot, näyttää aika herkuilta!

    VastaaPoista
  8. Mikä kameraa?(: hianot kynnet.

    VastaaPoista
  9. Ihanat on, kultanen on jotenkin lämpimämpi, kun hopee. Tykkään molemmista :)

    VastaaPoista
  10. Mistä tuolta ceesarilta löytää tota pikakuivattajaa? :)

    VastaaPoista
  11. tosi kivat! Kynsissä oon enemmän kullan kannalla mutta koruissa hopea parempi :)

    VastaaPoista
  12. Ihanat kynnet, rupesi himottamaan CG:n Solar Flare entistä enemmän :)

    Off topic: Kun sulla blogissa noita sivuja, niin tuolla Kynsilakkani sivulla pystyy tekstejä kommentoimaan. Kuinka siihen saa sen kommentointi mahdollisuuden? Yritin etsiä sitä bloggerista, mutta en vaan tajua :D

    VastaaPoista
  13. Ihanat kynnet, rupesi himottamaan CG:n Solar Flare entistä enemmän :)

    Off topic: Kun sulla blogissa noita sivuja, niin tuolla Kynsilakkani sivulla pystyy tekstejä kommentoimaan. Kuinka siihen saa sen kommentointi mahdollisuuden? Yritin etsiä sitä bloggerista, mutta en vaan tajua :D

    VastaaPoista
  14. Karkkimaatti: Kiitän! Kultaiset lakat on kyllä ihania, kun niitä vain oppisi käyttämään. ;D

    Vilkku: Kiitän, hopea on kyllä parempi! :)

    Lumi: Hih, pitää olla blingiä. ;D Ja jep, kyllä se monille tuo kulta sopiikin ja näyttää hyvältä.

    sinikilpikonna: Kiitän! :) Juu eiköhän siihen totukkin. ;D On vaan niin hassua kun kamera on niin paljon painavampi kuin edellinen.

    Mia: Kiitos paljon ja kiva kuulla! ;D

    Aurica: Kuulostaa jännältä tuo että nostalgisista syistä. ;D Mutta juu toisille kulta sopiikin paremmin.

    Nunnu: Pulloja tullaan näkemään ainakin viimeistään siinä kultaisessa swatch-kiekko-videossa! ;D

    LoveYNails: Kiitos! Kamerana on Nikonin D5100. :)

    Iituu: Kiitos, juu niinhän se on lämpimämpi. ;D

    Anonyymi: Täältä . :) Eli Luonnolliset kynnet -> Alus- ja päällyslakat -> Cesars Pikakuivattava Top Coat

    Keijju: Kiitän! :)

    Nanna: Kirjoittaessasi sitä sivua paina "julkaisuasetukset" -linkistä tekstieditorin alla, sieltä löytyy kohta "lukijan kommentit" josta valitset kohdan "salli". :) Ja kiitoksia!

    VastaaPoista
  15. Ite tykkään värinä kummastakin ja paljon. (: (hopeasta ja kullasta). Kuitenkin juttu on niin, että koristelu on mielestäni paaaljon helpompaa hopeisiin. :D Nuo ovat kyllä upeat, mutta kultaiset jäävät usein hieman yksinkertaisiksi. Sinä kuitenkin onnistuit luomaan hienot kynnet noista. :D

    VastaaPoista
  16. Oon ihaillu tätä Lighthousea jo pitkään kaupoissa. Ja nätit kynnet! Nii ja suloset pisamat sulla muuten, mäkin haluan!

    VastaaPoista
  17. sul on ihana blogi!!!!!!!!!!!! ja oot tosi taitava noitten kynsien kanssa:)!
    mikä on suj toive ammatti??:)

    VastaaPoista
  18. Marie: Kiitos! Oon samaa mieltä että kultaisiin on jotenkin vaikea koristella, en tiedä mistä johtuu. ;D

    Elli: Kiitos! Hih, mikskähän se aina menee niin että ne joilla on pisamia ei niistä useinkaan tykkää mutta ne joilla ei niin tahtoisivat niitä itselleen. ;D

    Rose: Kiitti! :)

    Evita: Kiitos! :) Voi nyt kysyit vaikean kysymyksen, ehkä jotain kirjoittamiseen liittyvää tahtoisin tehdä työkseni, tai miksei kynsiinkin. ;D En kuitenkaan mitään rakennekynsiä tahtoisi tehdä ammatikseni.

    VastaaPoista
  19. Minä kyllä olen aina ollut hopean puolella mutta nuin kulta näyttää jopa hyvältä. Mitalleissakin olen aina vieroksunut kultaa ;) (mitään muuta syytä sille ei ole että ei kultaisia mitaleita ole ei ainakaan epä urheilullisuus) :) Minä käytän kultaa vain koristeluun tai pieniin yksityiskohtiin.

    VastaaPoista
  20. ^^ Hih, kulta toimii minustakin paremmin pienissä yksityiskohdissa kuin kovin suurina määrinä. ;D

    VastaaPoista
  21. Mulla on itsellä tuo Lighthouse ja laitoin sen myytävien koriin heti ensitestauksen jälkeen! Se vaati muistaakseni monta kerrosta enkä siltikään tykännyt lopputuloksesta yhtään. Mutta nämä sun sillä tekemät kynnethän ovat ihan valloittavat! Tosi kaunis lopputulos, vaikka itsekin suosin yleensä hopeisia sävyjä ennemmin. Pitäisiköhän Lighthouse vielä pelastaa myymiseltä ja antaa sille toinen mahdollisuus? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä on kyllä huono peittämään tai siis ajattelisin että on tarkoitettukin vissiin ihan vaan kuorrutuslakaksi, vähä niinkun samasta kokoelmasta oleva White Cap. :o Mutta kannattaa ottaa pois jos yhtään kaduttaa, koska on tämä kiva lakka omistaa ja olla olemassa jos tarve tulee yllättäen. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)