lauantai 17. maaliskuuta 2012

Inspiroidu ympäröivästä: pitsinen pikkulaukku

Viikon muut kynnet:

Päivä 1
Päivä 2
Päivä 3
Päivä 4
Päivä 5
Päivä 6
Päivä 7


Toiseksi viimeistä päivää viedään, nyyh. Onneksi ympäröivästä inspiroituminen ei ole kiellettyä tämän viikon jälkeenkään. ;D Näihin tuli idea omistamastani Christina Aguilera By Night -lahjapakkauksen mukana tulleesta pikkuruisesta punaisesta pitsisestä laukusta.



No minäpäs leikin sitten taas pitsillä! Näiden kynsien inspiroituminen oli jotain tosi outoa. Lakkasin kynnet ensin ihan vahingossa OPI:n Let Me Entertain You -lakalla, mun oli tarkoitus ihan vaan lakata sillä koristelematta tai ottamatta kynsiä mukaan tälle viikolle. Lakkahan on OPI:n Burlesque -kokoelmaa, joka on tehty Burleski -elokuvalle. Burleski -elokuvassa näyttelee pääosaa Christina Aguilera ja tämän kaiken keksin kun tuijottelin seinälläni loikoilevaa laukkua. Eli niinpä tässä on sitten kynsilakka ja kuvio ja Christina Aguilera-laukku yhdistetty mahdollisimman monella tapaa. :D



En jotenkin mitenkään saanut otettua näistä niin edustavaa kuvaa, että nää ois näyttäny yhtä kivalle kuin luonnossa! Käytin näissä siis tuollaista ihan kankaista pitsiä, jota sain äidiltä tuossa joskus. Kiinnitin pitsin päällyslakalla ja ei se repsottanutkaan niin pahasti nyt kun viimeksi. Lisäksi mustat isot helmenpuolikkaat koristeeksi.



Nämä saattaa jakaa mielipiteitä, mutta kertokaa ihmeessä mitä piditte? :)

41 kommenttia:

  1. Noi on omalla tavalaan kivat, mutta erilaiset kuin yleensä. :D

    VastaaPoista
  2. Oikeestaan en tiiä tykkäänkö vai en :D Kauhean nopeasti on mennyt tää teemaviikko, musta tuntuu että justhan se alko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopsaan on juu mennyt. ;D Yllättävää kyllä.

      Poista
  3. IIIIIHANAT! <3 Parhaat tällä viikolla! :)

    VastaaPoista
  4. Noi on tosi kivat kynnet :) Teet muutenkin älyttömän hienoja kynsiä ♥

    VastaaPoista
  5. Oi että, aivan ihana tuo punainen :o<3 Ja tykkään kyllä muutenkin :D Pitsikynnet on kivoja jos ne onnistuu hyvin :)

    VastaaPoista
  6. En yleensä pitsikynsistä perusta, mutta noi on kyllä nätit ja ne sopii ton laukun kanssa ihan täydellisesti yhteen :)

    VastaaPoista
  7. upeet kynnet !!!!
    onks toi lakka enemmän punanen vai sellanen pinkihtävä/viininpunanen, ku tossa vikassa kuvassa näyttää punaselta mutta ekassa ehkä jotenki 'viininpunasemmalta' ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on oikeastaan semmoinen punainen-pinkki-fuksia, jossa lilaa sekä kultaista duochromea. ;D Vaikeasti kuvailtava ja kuvattava, mutta nämä kuvat nyt meni pyllylleen muutenkin.

      Poista
  8. Noihan on tosi kivat! Hyvin erilaiset kun yleensä :) Mutta tykkään! onpa menny tää teemaviikko hirveen nopeesti :)!

    VastaaPoista
  9. Värit on kivat mut itse tykkäisin enemmän konadilla tehdystä pitsimäisestä sommittelusta. Idea on kyl hyvä ja naureskelin tolle Aguileran, burleskin ja laukun kolminaisuudelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin naureskelin itsekseni kun tajusin. ;d Ja en halunnut tehdä Konadilla juuri siksi että teen usein Konadilla muutenkin niin tuli nyt jotain erilaistakin välillä taas. ;D

      Poista
  10. Ihan kivat, mut näyttää ainaki kuvissa vähän sotkusilta :(
    Burleski on muuten aivan ihana leffa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä sitten mistä sotkuisuuden tuntu tulee, joskin tiedän että pitsi soveltuu paremmin geelin tms. sisään kuin luonnonkynnelle, koska on ihan mahdoton saada ihan millilleen kiinni kynnelle ettei mistään repsottaisi. ;D Itse en ole Burleskia nähnytkään, voisin olla kiinnostunut katsomaan kyllä. :)

      Poista
  11. Oi onpa ihanat kynnet!! :)

    VastaaPoista
  12. Suloset kynnet :) tykkään tosta pitsistä himmusesti, onko toi pitsi miten hankalaa asetella kynnelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! ;D On hankala asetella sen puolesta, että se vaan jää jostain kulmasta roikkumaan vaikka kuinka hyvin luulee sen laittavansa ja vaikka päällyslakka olisi useampi kerros. Riippuu toki myös pitsistä, tämä olikin aika paksua, se sellainen ohut tylli kuulemma sopii parhaiten kynsille. Parempi tietty jos on mahdollisuus laittaa geelin tms. sisään, luonnonkynnelle sen saa mutta kyllä se väkisinkin repsottaa jostain. :I

      Poista
  13. Mä rakastuin!
    Noi on jotenkin niin mun makuun<33.

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Hih, otin tuon kohteliaisuutena, eli kiitos! ;D Luovuudesta on kynsienlaitossa usein hyötyä kyllä. ;D

      Poista
  15. ihanat <3 ... rohkea veto toi pitsi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli kyllä joo sillä tavalla rohkea veto, että helpommallakin ois päässy, senkun Konadin pitsikuviota vaan. ;D Mutta kiva aina kokeilla kaikkea uudenlaista. :)

      Poista
  16. Sopiipa hyvin yhteen laukun kanssa. ;) Nämä olisi mainiot kynnet vaikka pikkujouluihin tai miksei johonkin keväisempiinkin juhliin. :)

    VastaaPoista
  17. Itekkin oon jo ostanut jonkinlaista pitsiä/verkkoa, mutta en jotenkin saa taiteiltua sitä kynsille.. jotenkin liian kova vaiva ruveta laittaan akryylin väliin kun sitten parin päivän päästä haluan uudet kynnet.. mutta nuo on kyllä hienot! Ja oon aiemminkin kattonut sun tekemiä pitsikynsiä. Tai siis niitä yksiä..

    VastaaPoista
  18. Ihanat! mie en oo mistään löytäny pitsiverkkoa, että voisi itse kokeilla tollasia kynsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Suosittelen tylliä ostamaan, koska se on kuulemma parempaa kun on ohuempaa. :o

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)