keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Synkempää ja matattua + Xtran metsästystä

Jos edes näiden kynsien verran pidettäisiin taukoa kirkkaista väreistä ja kesäisestä tunnelmasta kynsillä? ;D Eksyin eilen katselemaan Wikipediasta tietoa Halloween-aiheisista elokuvista ja sain päähäni, että teen mustanpuhuvat kynnet. Tässäpä tulos.



China Glaze - Liquid Leather (musta creme)
China Glaze - Millennium (hopea, leimauksessa)
Misa - Mattifier (mattaava päällyslakka)
Leimaukset: DRK-A Plate (seitit, saatu) + m28 (hämähäkki, saatu)
+ 2 mm strassit

Näiden kanssa ei vältytty draamalta, kun jostain syystä hämähäkit ei halunnu leimautua sitten millään.. Lopulta tuloksena on kolmea erilaista kynsilakanpoistoainetta ostettuna ja syy olikin käyttämässäni scraperissa, eli vanhassa kanta-asiakaskortissa, joka pyyhki huonosti. Hyvä minä. :D Näiden kynsien myötä mä tajusin, että TARVITSEN mattalakan joka mattaa mattapintaiseksi, eikä tuollaiseksi oudon satiiniseksi. Ehkä Orlyn Matte Top taikka Essien Matte About You voisi lähteä kokeiluun seuraavaksi..

Täällä kaupunginosassa missä asun tuntuvat hyllyt olevan täysin tyhjät ihan kaikista kynsilakanpoistoaineista, joten läksin tänään merta edemmäs kalaan, metsästämään edellisessä postauksessa hehkuttamaani Xtraa. Vahvistusta matkalleni sain, kun minulle Inexiltä (Xtran valmistuttaja tms.) vastattiin, ettei Xtran kynsilakanpoistoaineen valmistusta olla lopettamassa, sitä pitäisi olla edelleen saatavilla. Löysin kuin löysinkin lopulta yhden ja viimeisen pullon Xtraa Prisman hyllyltä. Ihan hullua, tämän aineen perässä olen kiertänyt neljä eri Salea ja S-marketin, kaikissa kynsilakanpoistoaineet ihan loppu, Siwassakaan ei ollut ainuttakaan putelia minkäänlaista kynsilakanpoistoainetta jäljellä. Kuvitelkaa mikä tuska olla ilman kunnollista kynsilakanpoistoainetta! :o Nyt mulla on sitten yksi asetoniton pullon loppu Procle -merkkiä, asetonillisista pullo Pirkkaa, Xtraa ja Rainbowta. Toivottavasti näillä nyt hetki pärjättäisiin. :D

Tykkäsittekö mustapuhuvista kynsistä, vaikka ovatkin erittäin anti-kesäiset? :D 
Muistakaahan myös kysellä kysellä kysellä, kysyä voitte TÄÄLLÄ ja aikaa vielä tämä viikko! :)


PS. ! Näyttäisi siltä että vihdoin saan hommattua Ikean Helmer-lipaston tuon Ikean Malm-lipaston lisäksi, jeejee! Lisää tilaa kynsilakoille & -tavaroille. ;) Kuvia saatte järjestyksestä, kunhan kaveri saapuu!

47 kommenttia:

  1. Kivat halloween kynnet.

    Hyvä, että vihdoinkin löysit sen x-tran! ;D

    VastaaPoista
  2. Kivat! :)
    Ei kesällä tarvitse aina olla värikkäät kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ei minustakaan tarvi, vaihtelu virkistää. :)

      Poista
  3. Hauskaa vaihtelua välillä tummat lakkaukset! Tänään juuri korjasin viimeisen pullon x-traa meidän prismasta. Se pirkka on kyllä ihan hyvä korvike :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D Xtra taitaa tosiaan olla suosittua!

      Poista
  4. Hyvä tietää että ei olla lopettamassa !(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, olisi ollut suuri menetys jos se lopetettaisiin. :/

      Poista
  5. Uuu Helmer! Itsellenikin on tulossa punainen Helmerssön, jota odotan itsekin melko intopiukeena :D

    Ja nuo lakkaukset on nam! Jotenkin kivalla tavalla erilailla tulee leimauksetkin esiin, kun pinta on matattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Helmerit on kivoja! ;) Kiitos, niin tulee juu eri tavalla esiin.

      Poista
  6. Mä tykkään! Musta ja hopea on niin mun juttu! (katsoo inhoten pinkkejä kynsiään) Ja jos näistä voi sanoa jotain "söpöä" niin mun mielestä tuo strassi hämiksen vieressä on ;)

    VastaaPoista
  7. Tosi nätit kynnet! Tosi kiva, että on vähän vaihtelua, alan jo vähän kyllästyä kaikkiin pirteisiin lakkauksiin... Mutta aion kuitenkin koko kesän lakkailla kirkkaan värisillä lakoilla, koska talvella muuten ärsyttää ;D

    VastaaPoista
  8. Täällä missä asun,niin x-traa saa kyllä aina.voi olla että kun on pienempi paikkakunta niin pienempi kulutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla juu. ;D Täytyy koittaa aina ostaa tätä kun jossain näkee, heti varastoida useampi pullo.

      Poista
  9. Oikein ihanat kynnet:) eikä se haittaa vaikka kesälläkin on vähän tummempia kynsiä. Käy ihmeessä vilkaisemassa blogiani. Nailgirlblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Mulla on se hopean värinen ihanainen Helmer-lipasto (kiitos poikaystäväni, joka oli googlettanu hyvää lipastoa lakoille ja ostanut sen mulle yllätyksenä synttärilahjaksi!! <3). Ihan ne korkeimmat lakkapullot siihen ei pystyasennossa mahdu valitettavasti, mutta suurin osa lakoista kyllä mahtuu hyvin.

    Niin ja tykkäsin noista hämiskynsistä, kyllä välillä saa olla vähän tummempiakin lakkauksia vaikka onkin kesä :)

    Sigi / Zigi Ztyle
    zigiztyle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, Helmer on hyvä valinta kyllä! :) Oon kanssa kuullu että esim. Flormarit ei sinne mahdu, mutta ei se mitään, täytyy kehittää jotain. ;D

      Poista
  11. Moikka! Mulla on sulle pari haastetta mun blogissa :)
    http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/06/haasteita.html

    VastaaPoista
  12. Mä en elviäisi ilman X-traa! Oi, olen outo, mutta mua kiinnostaa säilytysjärjestelmät. Odotan innolla ratkaisujasi. Ostin juuri uudet laatikot, mutta nyt niihinkään ei enää mahdu. Täytyy ostaa taas uusi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin tykkään aina vahdata toisten säilytysjuttuja, jos niistä saisi vaikka ideaa itselle. :)

      Poista
  13. Aivan ihanat! :)
    Miten muuten kannattaa toimia, jos leimaus menee totaalisen pieleen, sotkeentuu, tms? Onko ainut keino poistaa koko lakkaus siltä kynneltä ja aloittaa alusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Riippuu vähän leimailulakasta ja alla olevasta lakasta, joskus poistan leimauksen varovasti kynneltä ja jos alla oleva pinta jää hyväksi niin uutta leimausta kehiin. Voi myös vaan laittaa alla olevaa lakkaa leimauksen päälle, jos se sen hyvin peittää tai sitten viimeisenä vaihtoehtona poistaa kaikki lakat ja aloittaa alusta. :)

      Poista
  14. Tummat lakkaukset rules, oli kesä tai talvi! :) Mutta hämyriä mä en ikinä mistään hinnasta suostuis leimaamaan omiin kynsiini, saisin separit joka jumalan kerta kun se vilahtaiskaan mun näkökentässä ja sattuneesta syystä kädet vilahtaa näkökentässä "melko" usein päivän aikana... HRRRRR...!!! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin kammoksu hämähäkkejä, mutta kynsillä ne menettelee. ;)

      Poista
  15. aivan ihanat lakkaukset (talvi-ihminen enemmän kun olen), vaikka yritän kynsilläni peittää sitä. ^^ Itsekin käytän tuota X-tra kynsilakanpoistoainetta ja meilläpäin tuota ainetta näyttää S-marketeissa olevan ihan runsaasti!
    Laitatko ihan tarkoituksella tuon ".com" tuohon kuvaan, kun nämä suomenkieliset blogit ovat muuttuneet ".fi" muotoon :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Laitan ihan tarkoituksella .com-muotoon, koska osoitteen tunnus vaihtelee sen mukaan, mistä blogia selaa, eli se ei varsinaisesti ole muuttunut .fi-päätteiseksi vaan voi olla mikä tahansa, esim. .fr tai se .fi yms. Tuolla .com-osoitteella kuitenkin blogiini päätyy ja se on se alkuperäinen osoite, siksi käytän sitä. :)

      Poista
  16. Siis aivan ihanat kynnet (:

    VastaaPoista
  17. Hienot <3! Onhan ne jollain tapaa kesäiset ku ötökät liittyy aina kesään! (:

    VastaaPoista
  18. mulla on sama ongelma X-tran kynsilakanpoistoaineen löytämisen kanssa!:D Sisukkaasti oon nyt muutaman kuukauden saanu prismasta yhden viimeisimmistä pulloista, s-marketeissa sitä ei edes täälläpäin myydä..:D
    Mutta aivan ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  19. Aijaa hei mun mielestä toi "satiininen" mattapinta kynsissä näyttää just mielenkiintoselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niii, näyttäähän se kyllä, mutta voisi kaveriksi hankkia jonkun tosi mattaavan. Jos semmoisia edes on olemassa. :D

      Poista
  20. Täällä on niin kovasti kehuttu tuota X-tran putsaria, että piti sitten käydä itsekin kokeeksi ostamassa. Ainakin tuon meidän Prisman hyllyssä sitä oli vaikka kuinka (Espoon Isossa Omenassa). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäreilua. :D Ei vaan, hyvä jos sitä on saatavilla, toivottavasti täälläkin Prismassa sitä tulisi olemaan vähän paremmin saatavilla.

      Poista
  21. Ei kannata ostaa Orlyn Matte Topia, se jättää juurikin sellaisen satiinisen pinnan, eikä kunnollista mattaa. Essietä en ole kokeillut, mutta uskoisin sen toimivan paremmin.

    VastaaPoista
  22. Mitä lakkaa tuo on, tuo musta? Kysyn, koska haluaisin itse samanlaista lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärr, en haluaisi olla nipo, mutta pakko nyt vähän olla. Lakan nimi lukee postauksessa mielestäni aika selvästi, olisi mukava jos lukisit postauksen ennen kysymistä.. Kyseessä siis China Glaze - Liquid Leather. Ja lakka on sitten itsessään kiiltävä, mattapintaiseksi saattamiseen tarvitset vielä mattapäällyslakan. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)