sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vihreä-violettia liukuvärjäystä glitterkuorrutuksella + ylläripaketti Edgy Polishilta

Oli taas jännää, kun sähköpostiin tuli ilmoitus, että mun kirje Edgy Polishilta on lähetetty. Oonkin kahlannu sivuston lakkoja ja odotellut erään ihanan pyöryläglitterin paluuta takaisin varastoon. Olin kuitenkin ihmeissäni sähköpostista, koska en oo vielä tilannut mitään, mutta nokkelana päättelin, että oliskos sieltä jotain ihanaa testattavaa taas tulossa. Olihan sieltä, nimittäin uusia indielakkoja, woo!

Vivid Lacquer - Lunar Eclipse, Vivid Lacquer - We Do The Weird Stuff, CrowsToes - Boat Drinks, Indigo Bananas - Wednesday, Indigo Bananas - Hope (BCA)

Vivid Lacquerilta (kissaetiketti!!) pari ihanaa lakkaa, nimittäin sinivioletti Lunar Eclipse ja sini-puna-musta-kultainen lakka pyörylä- ja hexglittereillä nimeltään We Do The Weird Stuff.

CrowsToesilta ihana Boat Drinks, jonka näette jo tämän päivän kynsillä. :) Tässä on vihreää ja violettia: hexejä, pikkupyörylöitä ja isoja pyörylöitä ja pienenpientä glitteriä myös.

Indigo Bananas -merkiltä pari pientä söpöläistä, violetti duochrome Wednesday ja punapinkki holo Hope (BCA).


Mun viime testipaketin mukana tuli kanssa söötti lasiviila, jonka unohdin silloin kuvata, joten korjataan erehdys nyt. ;D Söpö väri on aina plussaa tarvikkeessa kun tarvikkeessa, pitää kokeilla millainen tää on laadultaan. Lasiviiloja on tosi paljon erilaisia, osassa viila on tavallaan "päällystetty" jollain lasipölyllä, joka kuluu nopeasti pois ja osa on ihan kokonaan lasia, toivottavasti tää on kanssa kokonaan lasinen.

Edgy Polishista vielä sen verran, että kauppahan on tosiaan Ruotsissa ja valikoima koostuu indielakkamerkeistä ja erilaisista kynsitarvikkeista. Mulle on tullut aina parissa työpäivässä lähetykset tuolta ja aina söpösti ja hyvin pakattuna. Sivuston vasemmasta reunasta voi vaihtaa valuutan euroiksi, oletusvaluutta sivustolla on kruunut. Postikuluja tilaukseen tulee vajaat 7 euroa ja tulleista ei luonnollisesti ole pelkoa, koska ollaan EU:n sisällä. 

Jos ajattelitte hypätä indiemaailmaan, niin nyt ois hyvä tilaisuus sille siksikin, että Edgy Polish tarjoaa nyt seuraavanlaisen edun 29.11. asti: osta 400 sek:llä (n. 45 eurolla) ja saat yhden yllärilakan, 800 sek:llä saat kaksi yllärilakkaa jne. Lisäksi 29.11 mennessä tehdyt tilaukset osallistuvat myös arvontaan, kun täytät tilauksesi kommenttikenttään englanniksi vastaukset täällä blogissa esitettyihin kysymyksiin. Palkintona on Chiralityn, Cirquen ja A Englandin lakkoja! :)


On taas niiin paljon asiaa yhdessä postauksessa, mutta käyn nyt vielä uusimmat kynnet lyhyesti läpi.



Kynsillä:

Essie - Full Steam Ahead (violetti shimmer, saatu)
China Glaze - Electric Pineapple (vihreä creme)
CrowsToes - Boat Drinks (lila-vihreä glitter, saatu)



Värimaailma on jokseenkin hurja näissä kynsissä, eikä varmaankaan olekaan ihan kaikkien mieleen, mutta minuun kyllä iski ihan kympillä. Full Steam Ahead on jälleen kerran tuttua Essie-laatua, peitti ja levittyi hyvin. Essiet on yleensä aika luottotapauksia, mitään isompia pettymyksiä ei oo Essiet koskaan mulle tuottaneett. ChG:n keltavihreä sähköananas jotenkin huusi tuon Essien perään ja pitihän ne sitten liukuvärjätä yhdessä. CrowsToes sopi mun mielestä hyvin näiden kanssa ja kruunaa kokonaisuuden. :) Laitoin siis yhden ohuen kerroksen Boat Drinksiä päälle. Mulle on indiemerkkejen myötä noussut kova innostus just noihin isoihin pyöryläglittereihin. Niitä on pakko hommata lisää!

Translation:

I received another nail polish package for review from Edgy Polish, thank you! Package was again filled with beautiful and cute indie nail polishes and I'm so excited to test these. If you are planning to order from Edgy Polish, remember to use the offer EP is having in their shop, read more from here. I will do reviews from other four polishes I received later, but today I tested a nail polish named Boat Drinks from CrowsToes. I layered Boat Drinks over gradient mani, which I did with China Glaze - Electric Pineapple and Essie - Full Steam Ahead. What do you think about this mani I did? :)

Mitä tykkäätte lakoista ja kynsistä? :)

24 kommenttia:

  1. Tänne iskee kanssa väriydistelmä lujaa. Jotenkin kivan erilaiset nämä. Nam.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kovasti näiden kynsien väreistä yhdessä ja toteutuksesta muutenkin. Aikas kiva tuo Crows Toesin lakka, pullokuvasta ei vielä huomaakaan että sieltä löytyy tollasia kivoja, isoja palloglittereitäkin joukosta!

    Myös Vivid Lacquerin (ihan-vieras-merkki) Lunar Eclipse näyttää hauskalta! Siinä on ehkä aavistus samaa kuin Chinan Lilac Dreamsissa, johon höyrähdin sun blogissasi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo, ne pyörylät piilottelee melko hyvin siellä pullossa. ;D Joo totta, sama Electic Lilac tuli mullekkin tosta mieleen! Sekin niin nätti, pitäis käyttää sitäkin taas joskus. :)

      Poista
  3. Väriyhdistelmä on niin nappi! Tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Wouu!! Aivan ihanat värit!

    VastaaPoista
  5. Ooooo, miten nättejä lakkoja *___* Ja ihanat kynnet :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, nuo lakat on kyllä tosi ihania! :)

      Poista
  6. Vautsi mitkä kynnet! <3

    VastaaPoista
  7. Tännekin iskee tuo väroyhdistelmä, lääh! Tuo crowstoes on vähän liian nätti, koitan nyt aktiivisesti unohtaa sen olemassaolon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei sitä voi unohtaa, se on niin söötti! ;D

      Poista
  8. Ihan mahtavat kynnet! Tykkään niistä tosi paljon, vaikka yleensä oon kaikenlaisten "hillittyjen" kynsien ystävä. Mulle tulee mieleen tropiikki ja helteet noista kynsistä. :) Ja mikäs sen parempi piristys näihin pimeisiin marraskuisiin päiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, sinäpäs sen sanoit, synkkään syksyyn pakko saada välilä piristystä! ;D Oon muutenkin enemmän tällaisten kirkkaiden juttujen kuni murrettujen sävyjen ystävä.

      Poista
  9. Makeat! Ja hei mainio vinkki tuosta nettikaupasta, se on mennyt multa ihan ohi. (Voi myös olla että olen vaan plärännyt läpi kuvia enkä lukenut tekstejä, ties vaikka joku olisi aiemmin siitä maininnutkin..)

    Olen viimeisen vuoden aikana varoen ihastellut kaikenlaisia indieherkkuja, mutta jättänyt tilaamisen vaivalloisuuden takia kaikki hankkimatta. Mainospuheesi oli niin napakasti jäsennelty ja hyvin perusteltu, että taidan ottaa ja vilkaista valikoimaa. Ja tästä huomio: Jos jään loppuiäkseni indiekoukkuun tämän sinun kirjoituksesi vuoksi, tulet kuulemaan siitä vielä pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kannan täyden vastuun mahdollisesta höynähtämisestäsi. ;D Tuo on kätevä kauppa just siks, että tuotteet tulee tosi nopsaan eikä tarvi pelätä tulleja.

      Poista
  10. Oletpa saanut kaikkea kivaa =)

    VastaaPoista
  11. Aivan upeat! Jännä väriyhdistelmä, mutta todellakin toimii :o)

    VastaaPoista
  12. On kyllä herkut kynnet! :)

    VastaaPoista
  13. Oi, kissoja :3 mut täytyy sanoo, et tällä kertaa lintu vei voiton. Tuo variksenvarpaat kuulosti niin söpöltä, et jo tuon merkin nimen takia mun pitää saada toi :P Ja heti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hihi. Se on kivaa indiemerkeissä, että nuo etiketit on usein sympaattisia ja niihin on panostettu kuvallisestikkin. Käsinkirjoitetut etiketitkin on jotenkin niin ihania. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)