perjantai 29. tammikuuta 2016

Kimaltavaa korallia

Tänään kynsillä olis tällainen glitter-shimmer-yhdistelmä.




Kynsillä:

Wild & Mild - Paradise (koralli shimmer)
Gina Tricot - Salt & Pepper (mustavalkoglitter)




Tykkäsin kovasti pohjana olevan Wild & Mildin väristä, aivan ihanan täyteläinen koralli ja tuo shimmer! Harmillisesti tää oli kyllä hieman ohut lakka, olis saanut peittää vielä paremminkin, vaikkei se tällaisessa lakkauksessa kyllä näykkään. Glitterinä mulla oli tässä GT:n Salt & Pepper, jossa on erikokoisia hexejä mustana ja valkoisena. Harmillisesti noita kaikista isoimpia hexejä en saanut napattua kuin pariin kynteen, se on aina haastavaa jotenkin noita kalastaa. 




Joskus on kyllä kiva pysyä ihan yksinkertaisissa jutuissa, juurikin että alle jokin lakka ja päälle glitter. Yhteen aikaan mulla oli kovasti villitys siitä, että alle laitoin jonkin kirkkaan neonlakan ja päälle mustavalkoglitteriä.


Mitäs tykkäätte yhdistelmästä ja lakoista? :3

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Räiskintäkynnet

Räiskintäkynnet, eli toisinsanoen splatter-kynnet on täällä taas! Jos edellisen postauksen kynnet oli floppeja, niin nää kynnet yltää sitten päinvastoin kyllä mun top-listalle!





Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Glam Of Sweden - 168 (pinkki neon)
Glam Of Sweden - 175 (keltainen neon)
Glam Of Sweden - 176 (vihreä neon)
Glam Of Sweden - 180 (oranssi neon)
Glam Of Sweden - 31 (musta creme)




Jos splatter-kynsien idea ei ole tuttu, niin lyhyesti sanottuna siinä siis räiskitään lakkapisaroita mehupillin avulla kynsille. Lakataan alle jokin lakka kynsille, sitten pistetään alustalle lakkapisara, kastetaan pillin pää siihen ja puhalletaan toisesta päästä pisara kynsille. Kuulostaa helpolta, mutta itselläni aina menee heti muistaa, mikä se oikea tyyli on, jolla pisara liikkuu. Lyhyt ja kova puhallus toimii parhaiten itselläni.





Jotenkin kyllä tykästyin niin kovasti tähän väriyhdistelmään ja kuvioihin! Harmi, että tää on niin sotkuista puuhaa. Mun pitäis varmaan oikeasti ryhdistäytyä ja hankkia jotain nestemäistä lateksia, joilla sais vähän helpotettua tota siivousurakkaa, niin jaksais varmaan tehdä useamminkin sotkuisia lakkauksia. ;D


Hoxhox! Onko teillä vinkata mulle hyvää ja halpaa nestemäistä lateksia kynsitarkoituksiin? :3 Ja heei, tykkäsittekö kynsistä?


maanantai 25. tammikuuta 2016

Kuvavaraston purku

Lätkäistään tähän nyt muutamat kynnet, joiden kuviin en ollut tyytyväinen tai jotka kynnet itsessään olivat vähän meh, tylsiä tai vähän epäonnistuneita. Päästään sitten julkaisemaan noita uusia ja kivempia kynsiä! Mä en uskalla edes sanoa, miltä ajalta nää vanhimmat lakkaukset on, varmaan vajaan vuoden takaa oikeasti. Nyt ne siivotaan pois tai siis teille näkyville, mutta pois mun kansiosta kiusaamasta!




Kynsillä:

Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 117 (glitter)
+ leimauksissa: Barry M - Gold Foil & MoYou London - Fashionista 07


Tuo Jolly Jewelsien glitterraukka on ollut käyttämättömissä varmaan vuosia.. Mikähän vuosi se nyt oli kun nää JJ:t oli nosteessa. Ehkä 2013? No sieltä suosta tää lakka nyt nostettiin lakkauksiin. Jostain syystä ainut kuva, joka näistä lakkauksista on, on tätä laatua. 





Kynsillä:

Misa - Phazers On Stunning (vihreä duohcrome)
Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu)
Orly - Groupie (kultahologlitter, saatu)
+ koristeluissa: Color Club Art Club - Gold Glitter  





Ylläolevissa lakkauksissa on käytetty pariakin käyttämätöntä lakkaa. Toinen niistä on myöskin hävyttömän kauan käyttämättömissä ollut Misan Phazers On Stunning, joka on vihreä duochrome. Tää on ihan mielettömän kaunis lakka, en tiedä, miksi se ei ole päässyt kynsille aiemmin? Ehkä se on jotenkin ollut hankala yhdistettävä. Olihan tää kyllä tosi ohut lakkakin. 

Toinen käyttämätön lakkauksissa oli Orlyn Groupie. Tää on glittertopper selkeästi, sillä tää on nini ohut, mutta tässä on silti tuollainen kultaiseen vivahtava pohjaväri. En kyllä oikein keksi, millaisessa lakkauksessa tää pääsisi parhaiten oikeuksiinsa, vaikka tämän hologlitter nättiä onkin.

Näissä käytössä olleen Color Clubin kultaglitterrajauslakan heitin kyllä pois heti tän lakkauksen jälkeen. Lakka oli jankkiintunut pahasti. Hankalaa vissiin löytää kunnollisia glitterisiä nail art lakkoja. :/ Yritin (huom yritin) tehdä söpöjä tiikeriraitoja, mutta tää glitter päätti että niistä tulee tommosia palkkeja ympäri kynttä. Ei. 




Kynsillä: 

Delush Polish - Mary Quite Contrary (harmaa glitter)
Zoya - Leah (beigeruskea mattalakka, saatu)
Zoya - Tove (harmaa mattalakka, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen nail art lakka) 


Näissä kynsissä oli harmaa fiilis, mutta jotenkin lopputulos on meh. Liian harmaa ja tylsä, noilla lakoilla ois eri tavalla yhdistettynä saanut jotain paljon mielenkiintoisempaa aikaiseksi. 






Kynsillä:

Peggy Sage - Alice (lila shimmer, saatu)
+ leimauksissa: China Glaze - Harmony & MoYou London - Literature 02


Nää kynnet oli sillee ihan kivat kyllä, pohjalla oleva Alice on nätti sinivioletti shimmer. Päälle leimailin MoYoun Romeo & Juliet-laatalta tekstikuviota. Simppelit ja nätskät, mutta ei sinänsä mitään erityistä näissä. 



Mieli keveni heti neljän lakkauksen verran, huh! Itse en niinkään postauksen kynsistä välittänyt, mutta löytyikö teidän mielestä näistä kivoja lakkauksia? :)


perjantai 22. tammikuuta 2016

Kultaglitterliuku

Kun törmäsin näihin kynsiin kuvakansiossani, niin muistin, että olisin julkaissut nää jo, mutta en mä oo tainnut.





Kynsillä:

Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
Barry M - Gold Foil (kultainen metallic)
Wet n Wild - Glamorous (kultaglitter, saatu)







Näissä oli tosiaan pohjana tuo Peggy Sagen musta creme ja sen kärkeen töpsötin Barry M:n Gold Foilia. Koko kynnelle pistin vielä Wet n Wildin kultaglitteriä. Mainio idea olikin pistää tota glitteriä koko kynnelle eikä vaan kärkeen, tulee ihan erilainen fiilis kynsiin! Se jotenkin ehkä liu'uttaa tota kärkeä vielä enemmän. Näissä lakkauksissa ei ollutkaan yhtään kokeilemattomia lakkoja, vaan kaikki oli ennalta hyviksihavaittuja lakkoja. 

Nää menee mun mielestä taas kategoriaan "tyylikkäät kynnet". Ehkä just johonkin juhliin hyvinkin voisin lakata tämmöiset. Ylipäätään mun mielestä kultainen glitter kynsissä melkeinpä aina vie kynnet sinne tyylikkäälle tasolle, paitsi jos kynnet on tosi överit.


Mitäs tykkäätte, onko juhlavat kynnet? :3

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ocean angels

Nyt lätkäistään näkyville vähän tuoreemmat kynnet. Nää oli musta jotenkin kivat kynnet, vaikka idea on yksinkertainen.





Kynsillä:

Zoya - Remy (sininen shimmer, saatu)
Faby - Tropical Fish (glitter, saatu)
+ leimauksissa MoYou London - Artist 10 & Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu)





Kynsien pohjana on Zoyan ihana tummansininen shimmer Remy. Remy peitti mainiosti jo kahdella kerroksella ja tää on kyllä semmonen lakka, joka sitten sotkee siivotessa, joten kannattaa levittää huolella. Tosi pigmenttinen, voisi toimia leimauksessakin mukavasti. Tässä oleva shimmer on tuollaista kultaisen vihertävää, ihan mielettömän ihana lakka kyseessä.

Leimailin MoYoun Artist 10 -buffetlaatasta kynsille enkeleitä sekä ruusuja. Vähän ehkä jää hämärän peittoon tuo pikkurillin ruusukuvio, mutta tykkään kyllä hurjasti noista buffetlaatoista edelleen. Leimaamattomat kynnet saivat glitterkuorrutuksen Fabyn Tropical Fishillä. Tää on aivan ihana kultainen holohexglitterlakka, glitteriä saa halutessaan kunnolla kynsille eikä pelkkää läpinäkyvää pohjalakkaa, joka monissa toppereissa on ongelmana. 






Enkelit ehkä yleensä yhdistetään taivaaseen, mutta mulle tuli näistä kynsistä jostain suustä tosi merellinen fiilis! Se johtuu varmaan tosta syvän sinisestä Remystä, tulee jotenkin melkeinpä kolmiulotteinen vaikutelma tuosta lakasta. Tosi mielenkiintoinen ja jos minä tykkään sinisestä lakasta, niin se on kyllä sitten jotain tämäntyylistä! 


Tykkäättekö te Remystä ja tuliko merellinen fiilis näistä kynsistä? :)


maanantai 18. tammikuuta 2016

Maastokuviollista

Nää kynnet syntyi sillä periaatteella, että eräs ystäväni halusi mun tekevän sille maastokuvioiset kynnet ja päätin vähän harjoitella omille kynsille, jotta osaisin sitten tehdä hänelle.




Kynsillä: 

Faby - Moonwalk (vaaleanvihreä creme, saatu)
Zoya - Jace (vihreä creme, saatu)
Models Own - Mushroom (harmaa creme)
Flormar - 428 (ruskea creme)
L'oréal - Top Coat Matte (mattapäällyslakka, saatu)




Pohjaksi valikoitui Fabyn Moonwalk joka on kyllä täydellisen outo vihreän sävy. Vaalea vihreä, mutta taittaa beigeen. Valitettavasti tämän laatua en kyllä voi kehua, tykkäsi kovasti kaljuuntua, mutta kolmannella kerroksella sain tasaisen tuloksen. 





Kynnet syntyivät siten, että muita värejä otin dotting toolilla alustalta ja muotoilin kynsille tuollaisia hassuja pötkylöitä. Mun mielestä tälläiset kynnet näyttää ehdottomasti parhaimmalta matattuna, joten vielä mattalakka tuli kehiin.

Tää taitaa olla kolmas kerta kun tein maastokuvioiset kynnet, 2011 tein tällaiset kynnet ja 2013 tein myös kynnet, mutta jostain syystä kuvia en saa näkymään enää. Ilmeisesti parin vuoden välein tulee tarve aina tehdä maastokuviokynnet, nimittäin nää tän postauksen kynnet on tehty 2015 vaikka julkaisuun tulivat vasta nyt.

Miltäs kynnet näyttää? :)


perjantai 15. tammikuuta 2016

Matte versus sparkly

Mustavalkoinen, tuo klassisen tyylikäs yhdistelmä kynsissä. Samoin tyylikäs vaikutelma tulee, kun yhdistää kiiltävää ja mattaa. Inspis näihin kynsiin on saatu tästä kuvasta.




Kynsillä:

Wild & Mild - @ Night (satiinimattamusta, saatu)
L'oréal - Top Coat Matte (mattapäällyslakka, saatu)
Flormar - QD01 Snow White (valkoinen creme, saatu)
+ strassit


Tykkäsin näistä kynsistä jostain syystä ihan törkeästi! Jotenkin niin tyylikkäät. Yksinkertainen idea, mutta lopputulos on niin nätskä. Ja olipa kivaa tehdä aksenttimanikyyri! Aina on joku yks villitys päällä, nyt se on toi skittlette, kun yhteen vaiheeseen se oli aksenttimani. Nykyään on aina outoa, lakata kaikki kynnet samalla lakalla, kun on niin tottunut, että yleensä kynsistä löytyy paria eri tyyliä.

Tämän lakkauksen lakkoihin en kyllä ollut niin tyytyväinen. Lakkauksissa oleva satiinimatta on Wild & Mildin @ Night, mutta halusin vieläkin mattaisamman tuloksen, joten laitoin mattapäällyslakan vielä kynsille. Nyt tulos on tarpeeksi mattainen mun makuun. Toisena lakkana lakkauksessa oli Flormarin/KoneHELSINKI-merkin QD01 Snow White. Tää ei kyllä ollut hyvä valkoinen. Ohutta ja kaljuuntui ja raidoittui. En voi suositella. Jos halppisvalkoisen haluatte, niin suosittelen mieluummin Essencen tai Gina Tricotin puoleen kääntymistä. 


Onko teidän mielestä tyylikkäät kynnet, tykkäättekö tästä tyylistä yhdistää kiiltävää ja mattaa? :)

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kiiltävää käsinkoristelua

Heitetään tähän taas vanhemmat kynnet julkaisuun. Nää kynnet on varmaan kesä-syksyltä, en oo ihan varma miltä aikakaudelta.




Kynsillä:

Zoya - Apple (vihreä glassflecked shimmer)
Zoya - Rica  (koralli glassflecked shimmer)
+ koristeluissa: Orly - Instant Artist Crisp White & Jet Black (valkoinen & musta koristelulakka)






Käytetyt glassflecked Zoyat on näissä aivan upeita kiilloltaan, siis katsokaa nyt niitä! Molemmat ovat Zoyan vuoden 2011 Sunshine-kokoelmaa. Rica on korallinen glassflecked kultaisella shimmerillä ja Apple vihreä. Harmikseni tuo Rica oli kovin ohut, kolme kerrosta tuskin peitti kynsiä niinkuin olisin halunnut, mutta onneksi lakka sentään kuivui nopeasti.

Koristelut on hyvinkin sekavat, viivoja ja palloja. Aina toimiva yhdistelmä, melkein millä tahansa pohjalla toimii kyllä. Tää onpi tämmönen pikapostaus taasen, kun oon ollut tänään pikkuisessa leikkausoperaatiossa, eikä tunnu hyvältä olla pää pystyssä koneen äärellä.

Mitä tykkäätte kynsistä?  ;3


maanantai 11. tammikuuta 2016

Mustapunaista ja mattaisaa

Taas on selailtu Pinterestiä ja inspis tuli tälläkertaa tämmöisestä kuvasta.




Kynsillä:

Glam Of Sweden - 31 (musta creme)
Essie - Altitude Attitude (punainen creme, saatu)
L'oréal - Top Coat Matte (mattapäällyslakka, saatu)






Lakkauksessa uutena on tuo Essien Altitude Attitude, joka on talvikokoelman nätti punainen creme. Altitude Attitude peitti kyllä tosi hyvin, kaksi kerrosta riitti mun makuun peittämään kynnet.

Liukuun käytin Glam Of Swedenin mustaa cremeä. Oli kyllä hankala saada tulos liukuvaksi, varmaan siksi, että musta on niin voimakas väri, että sen liu'uttaminen vaatii kunnolla työtä. Koko kokonaisuuden mattasin L'oréalin mattapäällyslakalla, joka on mun mattapäällyslakoista kyllä paras. Oon monenlaista mattalakkaa kokeillut, mutta aina niissä on joku ongelma, joko ei mattaa kunnolla tai sitten jättää jälkeensä valkoista töhnää tai muuta. Tää L'oréal ei tee mitään ylimääräistä, ainoastaan sen mitä sen pitääkin. Tykkään tykkään. 


Miltäs näyttää tää musta-punaisen matattu yhdistelmä, uppoaako? :)


perjantai 8. tammikuuta 2016

Hattaraa ja strasseja

Tänään olis luvassa jäistä turkoosia ja ihanaa vauvanvaaleanpunaista. Ja paljon paljon strasseja!





Kynsillä:

Essie - Peak Show (vaaleanpunainen creme, saatu)
+ strassit


Lakkauksessa oleva Essien Peak Show on tämän talven kokoelmaa, aivan ihanan herkkä vaaleanpunainen. Tää muistuttaa aikapaljon saman merkin Fijiä kyllä, molemmat ihanan hentoja vaaleanpunaisia.

En oo hetkeen tehny mitään kunnon strassiövereitä, joten halusin näihin kynsiin sitten saada noita koristeita ihan kunnolla. Yhden aksenttikynnen överit kyllä riittää hyvin, ei kaipaa yhtään enempää koristeita nää kynnet mun mielestä. Se on jotenkin aina yhtä mukavaa pelleillä noiden strassien kanssa, mutta voi hyvänen aika sitä strassien irrotusta kynsiltä... Seuraavaksi vois tehdä jotkut kivat fimokynnet pitkästä aikaa. Olkoot sitten miten kesäiset hyvänsä.



Mitäs tykkäätte strassiöverihemppiskynsistä? :) Liika on liikaa, vai?


keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Talven pakkashiutaleet

Tänään ois luvassa talviset pakkashiutalekynnet näin sopivaan ajankohtaan. Täällä ainakin nimittäin näyttää mittari mukavasti -25 astetta, eikä ihan kauhean mielellään viitsisi pihalle nokkaansa laittaa. Itseäni ärsyttää tässä Suomen ilmastossa se, että jos pakkasta tulee, niin sitä on tultava sitten vähintään se 25 astetta ja sama helteen kanssa. Ei sais valittaa toisaalta, eikö se oo kivaa, kun on vaihtelua ilmastossakin.





Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Zoya - Dream (sininen holo, saatu)
Vivid Lacquer - We Do The Weird Stuff (moniväriglitter)
+ koristeluissa: China Glaze - Water You Waiting For (sininen glitter)





Kynsien väriteema on sinivalkoinen. Lakkauksessa on tietenkin luottovalkoinen, eli Essencen Wild White Ways ja toisena jo hyväksitodettuna Zoyan Dream, joka on sininen scatteredhololakka. 

Uutena näissä kynsissä on indiemerkki Vivid Lacquerin We Do The Weird Stuff. Lakassa on sinisiä, punaisia, mustia ja hopeisia hexejä, mutta voi itku. Lakan pohja oli glittereistä johtuen värjääntynyt kellertäväksi ja huomasin tämän vasta, kun pistin lakan kynsille. Ei kiva homma ollenkaan, vaikka onhan lakalla jo pari vuotta ikääkin. 





Koristelut halusin tehdä vain yhteen kynteen tuollaiseksi hiutalemaiseksi. Hiutaleen värkkäilin China Glazen Water You Waiting For -glitterlakalla, tää lakka oli kyllä jankkiintunut aika pahasti, oli tosi haastavaa saada tehtyä sillä mitään järkevää. Siinä mielessä ihan onnistuneet kynnet kyllä, kun lakat toi odottamattomia ylläreitä matkaan.





Miltäs kynnet näyttää, iskeekö nää kunnon pakkaset teihin vai joko siellä kesää odotellaan? :)


maanantai 4. tammikuuta 2016

Herkkä lintupuutarha

Palaillaan taas vähän kynsissä taaksepäin ja laitetaan julkaisuun syksyltä yhdet siirtokuvakynnet.




Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Wild & Mild - Feel My Soul (viininpunainen shimmer, saatu)
+ MILV-siirtokuvat


I love me -messuilta tuli hamstrattua siirtokuvia ja tässä niistä yhdet. Näitä kyseisiä MILV-arkkeja saa myös Cesarsilta tämän linkin takaa. Toistaiseksi MILVIT on parhaimpia ja monipuolisimpia siirtokuvia, joihin olen itse törmännyt ja hintaakin tosiaan vaan sen 1,50 euroa arkilta, not bad.

Näissä kynsissä on testissä viininpunainen shimmer Wild & Mildiltä, nimeltään Feel My Soul. Lakka on Gel Effect -sarjaa, elikkäs pitäisi olla erityisen kiiltävä lopputulokseltaan. Kyllähän tää kiilsikin, mutta en tiedä, onko lakka nyt niin kauhean erityinen. Ehkä sellaiset lakkaajat, jotka eivät käytä päällyslakkoja, huomaavat helpommin eron kiillossa. Itsellä kuitenkin aina vakiona käytössä kiiltävät pikakuivattavat päällyslakat, jotka antavat sen kiillon. Lakka oli kyllä hyvälaatuinen, olen useimmiten tykännyt Wild & Mildien laadusta kyllä. Ostin näitä lakkoja messuilta viitisen kappaletta lisää, kun oli kiva messutarjous.


Tykkäättekö te MILV-siirtokuvista? Toimiiko tässä lakkauksessa? :3


lauantai 2. tammikuuta 2016

Glitterräjähdys

Näissä kynsissä vierähti uudenvuoden juhlinta. Ideana kynsissä oli käyttää paljon kimallusta ja glitteriä, vaikka tiesin jo lakatessani, ettei tää koko komeus vaan oo tallennu kuviin niin hienona kuin se livenä on. Tällaista kimallusta on mahdoton vaan ikuistaa hienosti.

Annetaan tänään kuvien puhua puolestaan! Käytettyjen lakkojen lista on pitkä ja kynsissä on käytetty niitä ihan sekaisinsa.





Kynsillä:

Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)

Barry M - Atlantis (glitter)
Essence - Party Never Ends (glitter)
Color Club - Surprise! (glitter, saatu)
Laquerlicious - No Trics, Just Treats! (glitter)
China Glaze - Don't Be A Flake (glitter, saatu)
Color Club - Jolly Jewels 119 (glitter)
China Glaze - Fang-Tastic (glitter)
Deborah Lippmann - Stronger (glitter)
Essie - Jazzy Jubilant (glitter, saatu)
Etude House - Boom Boom Boom (glitter)











Kivaa uuden vuoden alkua kaikille! :3