torstai 4. helmikuuta 2010

Jäätelötestausta ja rusetteja

Minulta kun on tätä jäätelöarvostelua Ben & Jerry's -jäätelöistä toivottu, niin päätinpä sitten eilen ostaa taas kokeiluun uuden maun, Vanilla Toffee Crunchin.


Pakkauksen kyljen mukaan sisältää siis vaniljajäätelöä ja suklaalla päällystettyjä toffeenpaloja ja sitähän tämä totisesti siis oli. Otetaanpa pieni vertailukuva.

mainos, @benjerry.fi..


.. todellisuus. Jäätelö oli siis pelkkää vaniljajäätelöä, jossa erikokoisia, vahvasti Daimilta maistuvia epämääräisiä palasia. Tätä jäätelöä en voi suositella muille kuin vaniljajäätelön vannoutuneille fanittajille, sillä vajaa 6 e on tästä aivan liian paljon! Halvemmaksi tulisi ostaa vaikka kolme pakettia vaniljajäätelöä ja pari Daimia.

Tykkään vaniljajäätelöstä esim. omena-kaurapaistoksen kanssa ja muiden jälkkäreiden, mutta pelkästään syötynä tosi tylsää. Varsinkaan kun odotin jotain paljon parempaa, oikeasti noiden "Daim"-palojen lukumäärän jäätelössä olisi voinut laskea melkein parin käden sormilla. Tätä "herkkua" en enää osta.

Sitten muita juttuja, nimittäin kun olin sunnuntaina pienen Arttu-pojan synttäreillä, niin isukki tahtoi ottaa kuvan käpälistäni.

Elikkäs siis tuollaista rusettikoristelua. Kuvassa jo toki kuluneet kun monta päivää olivat olleet.

Tästä tulee nyt erittäin hyppivä postaus, mutta sitten tähän loppuunvielä tuo oikeallapyörineen äänestyksen tulos!


Elikkäs saatte Konad-tutoa sekä kuvina että videona, kunhan tässä ehditään! Ja oikealle ilmestynee kohtapuolin uusi kysely, muistakaahan siis vastailla!

Nyt pakko palata tenttikirjan ääreen, tämä oli vain tälläinen pieni väliraportti!

Ps. Osallistuilkaa arvontaan täällä!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se on niin, ettei ole Cookie Doughin voittanutta :)

  VastaaPoista
 2. Laura: Oijoi, minä en kyllä osaa päättää suosikkiani, mutta Cookie Doughista en kamalasti pitänyt, eikös siinäkin ole vaniljajäätelö pohjana?

  VastaaPoista
 3. On joo, enkä määkään mikään vaniliajätskin ystävä.. mut rakastan keksitaikinaa! <3___<3 katsos en ole suklaaihmisiä.. en jäätelössä enkä makeisena :P

  VastaaPoista
 4. Laura: Hihhi, minä taas vannon Strawberry Cheesecaken nimeen. 8] <3

  VastaaPoista
 5. Kerran keksitaikina jäätelöä söin mutta inhosin sitä.Strawberry Cheesecakeista en ole varma kun en ole syönyt.Lakkaan kynnet lakalla jolla en ole lakannut tai jolla olen lakannut vain parikertaa tai sitten vain mielialan mukaan

  VastaaPoista
 6. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)