keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Rory -kukkaset

Tänään esillä Zoyan Rory. Rory on tämän kesän Surf -kokoelmasta oleva vaaleanpunainen foil-lakka, jossa oli erittäin hyvä laatu minun mielestäni. Kynsillä Rorya kaksi kerrosta.



Ekaksi Zoyan lakaksi olen tähän erittäin tyytyväinen, sillä kuivui mielestäni tosi nopeasti ja tosiaan kaksi kerrosta riitti mainiosti. Ainoa josta voisin vähän napista on tuo merkin sivellin, joka ei kyllä yhtään sovi mun käteen. Roryn ostin siis Huutonetistä, jatkossa jos aion kyseistä merkkiä ostaa, niin käännyn eBayn puoleen, sillä e-tailereilla näitä on melko huonosti saatavilla, ainakin niissä joissa itse asioisin mieluiten. :/

Koristeluiksi leimailin kukkakuviot Konadin laatasta m76 (saatu), China Glazen hopealla Millenniumilla. Heittelin vielä pieniä strasseja kukkien keskelle ja valmista! Nuo strassit ei ainakaan samennu yhtään päällyslakasta, harmi etten muista keneltä myyjältä ne eBayssa ostin. Täytyy koittaa jostain metsästää niitä lisää! Noissa strasseissa muuten oikeasti on eroja eri myyjien välillä, kannattaa tarkkailla niiden laatua, saatatte yllättyä. :o

Tää Rory saattaa muuten olla pikkuisen liian violetti mun kuvissa, se on ehkä vähän enemmän vaaleanpunainen luonnossa. Huono tapa ottaa kuvat kynsistä ja muokata kuvat vasta juuri ennen postausta, kun lakat ei oo kynsillä enää, varsinkin kun ei tajua edes tarkistaa niitä kuvia ennenkuin lakat on otettu pois.. :D Yritin tihrustaa tuosta kynsikiekolta että olisko mun kuvat yhtään oikeaa sävyä, mutta hankalaa se on, kun eri näytöilläkin eri värit voi näyttää vähä erilaisilta. :I Tämän takia mä en vois koskaan pitää pelkkää swatch-blogia, koska en kestäis sitä tosiasiaa, etten saa värejä näyttämään just siltä kun niiden pitäisi, vaikka lähelle päästäisiinkin. :D




No mutta, mitäs tykkäilitte kynsistä ja Rorysta? :) Ootteko te tutustuneet Zoyaan ja mistä ootte Zoyaa ostaneet?

PS. Vielä yksi fimopaketti jäljellä eiliseltä pikakirppikseltä, paketti C! Hintaa tosiaan 3,5 €/kpl + postikulut 0,80 €. Huikkaa kommenteissa jos tahdot paketin ostaa! :) Paketti sisältää kuvan 5 fimopötköä, sekä uuden leikkausterän.

15 kommenttia:

  1. tahdon ostaa :)
    meri@vainio.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen lakka kyllä tuo Rory ja koristelut sopii kyllä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Odotan edelleen omia uutukaisiani mbeutyloungelta.. Eivät oo pakettia edes lähettäneet. Sitten mulla olis zoyaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei. :I Ei taida olla järin luotettava se Mbeautylounge. :o

      Poista
  4. Tosi nätti toi Rory! Mulla on Zoyalta vaan Charla (se OPIn Catch me in your net dupe). Se on niin ihana, mutta korkki on vähän hankala pitää kädessä. Poistaminen on myös kamalaa. Sain harjata kynsiharjalla sormia aika pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo tuontyyppiset on usein yllättävän rasittavia poistaa! :D

      Poista
  5. Aika syötävän suloinen väri! Pitänee tutustua Zoyan lakkoihin. Hitsit, kun missasin kirppiksen, täytyy olla tarkempana seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on suloinen kyllä. ;D Kirppiksestä en nyt maininnutkaa muutakun Sonnelan FB-yhteisössä, yleensä tapaan mainita sitä etukäteen bloginkin puolella.

      Poista
  6. Oi jumpe ku ihanat kynnet :)
    Piti jäädä muutamaksi minuutiksi ihastelemaan niitä :--D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)