maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kosmetiikan TOP-10


Minut haastettiin tällaiseen kosmetiikkahaasteeseen ainakin kahdessa blogissa, haastajina Papercuts ja Niniane. Toivottavasti en unohtanut mainita jos teitä haastajia oli enemmän! Oon niin lahopää, että jos en heti merkkaa ylös, niin unohdan tällaiset kivatkin haasteet ja haastajat.

Sitten siihen haasteeseen, eli haasteessahan tulisi listata 10 suosikkia kosmetiikkatuotteiden puolelta. Itse kynsibloggaajana meinasin sortua ottamaan ne 10/10 tuotetta kynsipuolelta, mutta hillitsin ja sain kutistettua kynsijutut 3/10 tuotteista. Noh aloitetaanpas, tuotteet eivät ole missään järjestyksessä, ovat vain 10 mielestäni parasta kosmetiikkalöytöä. 





1. Herbina Marja Spa Kosteuttava Hoitosuihke

Tämä on mielestäni vain erittäin ihastuttava, tykkään tuoksusta, pullosta ja minusta tämä kosteuttaa hiuksia kivasti. Hintakaan ei tainnut olla neljää euroa enempää, jos en ihan väärin muista. Tykkään myös muista Marja Spa-sarjan tuotteista, eikä tämäkään tuota pettymystä. Löytyy perus marketeista, joten ei sen kauemmas tarvitse lähteä tätä metsästämään.



2. Freeman Facial Detoxifying Mask - Chocolate & Strawberry

Jos tuotteessa on suklainen tuoksu, voiko se olla huono? No ei voi! Tämä on ihana "mutamainen" suklaa-mansikka-naamio, joka oikeasti tuoksuu herkulliselle. Ei ehkä ihan perus Fazerin siniselle, mutta namille kuitenkin. Hintaa tällä taisi olla 5-6 euroa ja on joka sentin arvoinen myös toimivuudeltaan. Jättää minusta ihon ihanan tuntuiseksi. Tätäkin saa perus marketeista, omani ostin Anttilasta.



3. Oriflame Wonder Lash Mascara

Kuminen harjapää on plussaa, en tykkää niistä "normaaleista" ripsiväriharjoista. Tämä erottelee ja pidentää, ei kyllä paksunna, mutta saa ripsistä näyttävämmät. Tykkään. Hintaa taisi olla n. 12 euroa ja tätä saa Oriflame-konsulttien kautta, taikka Oriflamen nettisivuilta.


4. Loreal Touche Magique -valokynä

Mitä tästä nyt sanoisi, piristää väsyneitä silmiä. Valokynän virallinen funktio on mulle jäänyt vielä vähän epäselväksi, mutta siksi käytänkin sitä siihen, mihin se mielestäni parhaiten sopii, eli varjoisille ja tummille kohdille. Tällä oli hintaa kai sen kympin verran ja tämäkin on ihan perus marketeista saatavaa.



5. Yves Rocher - korjaava huulibalsami

Kaakaon tuoksuinen, pinkki korkki, kosteuttava vaikutus. Siinäpä ne tämän tuotteen kolme kovaa ominaisuutta, eikai sitä muuta tarvitse olla? Hintaa tällä taisi olla 2 tai 3 euroa ja tuotteen ostin Yves Rocherilta. Tykkään myös muista Yvesin huuli"balsameista", niitä taisi olla mantelin ja viinirypäleen tuoksuiset ja niilläkin oli omat iskulauseensa, olisiko viinirypäle ollut kosteuttava ja manteli sitten joku muu.



6. Yves Rocher sametinpehmeä vartaloemulsio - karhunvatukka

Yvesin tuotteilla jatketaan, eli oon ihan rakastunu näihin Yvesin vartaloemulsioihin, joita saa useina eri tuoksuina. Minusta tämä karhunvatukka on tällä hetkellä paras. Hintaa purkilla taisi olla ööm 6 euroa ja tämäkin nettikaupasta hankittu.



7. XTRA-kynsilakanpoistoaine

Tässäpä hinta-laatu-suhteeltaan hurjan hyvä tuote! Hintaa 200 ml pullolla oli täällä 1,49 euroa kun eilen ostin. Yksi huonoista puolista on nykyään heikko saatavuus, eilen kiersin parikin s-ryhmän kauppaa saadakseni tätä. Voi toki olla ongelma vain täällä Vaasassa tuo saatavuus, mene ja tiedä. Toinen huono puoli on tuo avonainen korkki, jonka johdosta pari paitaa on mennyt roskiskasaan. Kannattaa olla varovainen.



8. Depend - Ripsi- & kulmakarvaväri

Tämä on mun luottotuote, sillä tahdon itse värjätä kulmani (ja ripseni). Paketilla on hintaa n. 10 euroa ja riittää itselläni ainakin varmaan 8 värjäyskertaan ja värjään kulmat max. kerta kuukauteen. Eli pärjään abauttiarallaa vuoden tällä paketilla. En nyt keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä, hyvä tuote. Tätäkin saa ihan perusmarketeista, omani taisin ostaa Anttilasta.



9. Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Hinta-laatu-saatavuus-suhteeltaan mielestäni paras pikakuivattava mitä Suomesta saa. Olen kokeillut monia pikakuivattavia (OPI:a, China Glazea, Poshea, Mavalaa, Oriflamea..) enkä ole ollut tyytyväinen, mutta tämä on tuote jota testasin ensimmäisenä pikakuivattavana ja tähän aina palaan syrjähyppyjen jälkeen.

Ensin minulla oli ongelmaa, että loppuvaiheessa tämä pikakuivattava liisteröityy pulloon, mutta kun olen tajunnut sen johtuvan omasta hitaudestani ja tajusin pistää sudin aina pulloon kun en sutia käytä, niin nykyään käytän pullon ihan viimeistä tippaa myöten ilman liisteröitymistä. Pullossa on 15 ml tavaraa ja sen hinta näyttäisi olevan 6 euron päälle. En keksi tästä muuta negatiivista kuin sen, että pullon ulkomuodosta johtuen ei näe paljonko tavaraa on jäljellä. Tätä pikakuivattavaa saa CesarsShopista.



10. China Glaze -kynsilakat

Yllättävä veto minulta listan huipuksi, eikö totta? ChG:t on vaan lemppareita. Niiltä löytyy väri ja koostumus ihan joka tarpeeseen ja ulkomailta ostettuna tämä on halpa merkki verrattuna Suomen moniin huonolaatuisiin markettilakkoihin. Ei sillä, on Suomessa hyviäkin markettilakkoja, jos muistatte esim. Sallan ja minun halpislakkaviikon.  ChG nyt vaan pitää suosikkisijaa ja ihan ansaitusti.

ChG:tä saatte toki myös Suomesta, Kicksillä on aina uusin kokoelma + perusvärejä valikoimissaan ja niillä on hintaa sen 10 e/plo. Kyllä minä kannatan vaikka niiden ostoa Suomen hinnoilla sen sijaan, että ostatte esim. Mavalan minipulloja (5ml) vaikka 4 euron hintaan, kun saatte kympillä ChG:n (14ml) ja huomattavasti paremman laadun. Ai mitenniin oon Mavala-vastainen?



Siinäpä ne! En nyt haasta ketään, koska musta tuntuu, että tää on kiertäny jo kaikilla. Paitsi eiku haastan sittenkin, haastan kaikki ne jotka ei oo tätä vielä tehneet ja joiden oikea nimi alkaa M-kirjaimella! ;) Kertokaa muutkin toki, että millaisia kokemuksia teillä on näistä mun top 10-tuotteista. :)

11 kommenttia:

  1. Minun kynsille ei passaa ollenkaan tuo kynsilakanpoistoaine :D Oon kans sotkenu korkin ansiosta pöydän ja kaikkea muutakin :) Itse suosin 1,19e maksavaa Cien-poistoainetta jota saa Lidleistä.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin (Kotka) on tuon X-tran lakanpoistoaineen saatavuus viimeaikoina ollut todella huonoa! Tällä alueella kun ei ole kovin montaa S kauppaa niin aina se on loppu kun sitä lähtee hakemaan monesti sitten ostaa sitä monta pulloa varastoon ja kun on 2 pulloa jäljellä rupee jo metsästämään lisää :DD

    VastaaPoista
  3. Moi taas,Olin Kuopiossa ja kävin stocman beutissa .Siellä oli OPIN lakat oikeasti 25,00eur ja nyt 1 kpl 5,90eur niin aika halpoja n´niitä tuli 2kpl mukaan.Ja kuopion seppälässäkin oli hyvät kynsilakka valikoimat nyt lakkoja on minulla 66kpl .Onko sinusta paljon??

    VastaaPoista
  4. Nunnu: Se on kyllä tapaturma-altis korkki! Ja olenkin kuullut tuosta Cienistä hyvää! :)

    Ano: Jep! Sama homma, aina suuri hamstraus, kai se on sitten niin toimivaa että muutkin huomanneet saman. ;D

    Ano: Oho, olipas halpoja! Harmi että asustan toisella puolella Suomea. D; Ja juu onhan tuo 66 jo kiva kasa lakkoja. :)

    VastaaPoista
  5. Mul on kokemust vaa tost lakanpoistoaineest, sekä ChGst ja voin kyl sanoo et rakastan molempii ♥

    VastaaPoista
  6. Harmi sonne että asustat eri puolella Suomia minäkin asustan kaukana Kuopiosta mutta kävin siellä reissussa.

    VastaaPoista
  7. http://head2toebeauty.com/nail_polishes/npo_china_glaze4.htm

    sivusta luin että metsästät agent lavenderia, selaa tarpeeksi alas niin siellä se onkin ja halvalla ;)

    VastaaPoista
  8. jos kerran nimi on china glaze, niin mistä se GhG:n h tulee? tähän on varmaan ihan helppo selitys, mutta menee alle tajunnan ;D

    VastaaPoista
  9. Nebu: Hih. 8]

    Ano: Minäkin kyllä toisinaan vierailen Kpossa. :)

    Ano: Kiitosta vinkistä! Pitäisi varmaan laittaa tilaukseen. :)

    Ano: Meinaatko ChG? No se tulee China sanan CH-kirjainyhdistelmäalusta. :)

    VastaaPoista
  10. Mulla ei oo ainakaan ollu ongelmaa löytää täältä vaasasta tota kynsilakanpoistoainetta. Sitä on ollu aina keskustan ja korsholmanpuistikon saleissa.

    VastaaPoista
  11. ^^ Aa no niissä Saleissa en ookkaan pahemmin asioinu, hyvä tietää vastaisuuden varalta! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)