lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kuulumisia ja tiedusteluita

Miks osaan olla aina niin virallinen noiden otsikoitteni kanssa? Tässäkään postauksessa ei ole mistään sen virallisemmasta kyse kuin että kertoisin vähän kuulumisia ja kyselisin missä lukijat menee.

Oon siis ollu nyt lomailemassa eli toisin sanoin ilmaistuna äidin järjestämällä työleirillä täällä kotikotona. Eli mitään varsinaista luppoaikaa ei ihan kamalasti oo ennen eilistä ollu, joten en oo sitten kynsiäkään saanut aikaiseksi. Nyt tässä ois tämä ja huominen vapaata tavallaan ja sit ma olis taas eräänlaisia töitä Vaasan päässä. No kyllä mä joskus pääsen lomailemaan. ;

Eilen käytiin kuitenkin täällä mun kotipaikkakunnalla järjestettävillä markkinoilla ja voi mikä pettymys, en löytäny mitään muuta ostettavaa ku lakua, mutta toisaalta sehän se onki aina paras ostos. Onnistuin sitten myös polttamaan itseni, vaikka nykyään olen paljon tarkempi suojautumisessa.

Missäs te menette? Yhtäkkiä kommentoinnin määrä on laskenut ihan hurjasti vaikka kuitenkin paljon ihmisiä käy katsomassa niin ehdin jo huolestua, mutta järkeilin sitten että no varmaan kaikki nauttivat aurinkoisista kesäpäivistä ulkona. En halua kerjätä kommentteja mutta olisi kiva kuitenkin jos jaksaisitte kommentoida niin tiedän ettäen kirjoita ihan itsekseni. ;D Kommentit on kuitenkin se selkein indikaattori, että blogia luetaan ja että postauksia kaivattaisiin ehkä lisääkin.

Lukijamäärästäkin voisin tähän samaan syssyyn höpöttää, että vähänkö ihanaa huomata että jo 500 lukijan raja on ylitetty, aww. :) Aion muistaa teitä arvonnalla, mutta saa nähdä milloin saan sen käyntiin kun osa teidän palkinnoista vielä ajelee maailmalla, enkä uskalla aloittaa arvontaa ennenkuin nää yhdet palkinnot on mulla. Olis kamalaa luvata jotain ihanaa jota en saisi sitten toteutettua, kun osa näistä palkinnot on hieman vaikeasti saatavilla nykyään. Pidetään teitä nyt vielä kuitenkin jännityksessä niiden palkintojen suhteen, toivottavasti palkinnot olis pian mulla niin saatais arvonta tulille.

Rupeen nyt väsäämään kynsiä, hauskat lauantait ja viikonloput kaikille! :)

18 kommenttia:

  1. Jokainen postaus on luettu, eli mukana ollaan älä huoli :) Kesällä vaan laiskistuu kommentoinninkin suhteen, sorppa :( Mulla on ollut kynsi-innostuskin aika vähäistä, mutta nyt parin viikon ajan ollu taas ihan tulessa. Mun kynnet lähtee varmaan kohta kävelemään, kun hinkkaan niitä kokoajan :D Onko sulla muuten sellasia kynsikiekkoja swatchausta varten? Yritin eilen etsiä sellasia ebaysta, mutta mitä ne on englanniksi??

    VastaaPoista
  2. Lakuthan on just parhaita!! :D Mutta kuvia sitten kynsistä ;))

    VastaaPoista
  3. Ihan vaan kotona on menty koko kesä. Ens viikonloppuna sitten reissuun ja samalla juhlimaan kummitädin 5-kymppisiä! :))

    VastaaPoista
  4. Nam lakuja :D

    Tää sun blogis on aivan mahtava! Vaik löysinkin tämän vasta tän viikon keskiviikkon, käyn tääl joka päivä kattomas jos ois tullu uusii kynsii :) Et joudu ainakaa kirjottelee ittekses koska tääl on yks innokas lukija.

    Hyvää viikonloppuu sulle! :)

    VastaaPoista
  5. Tää postaus ois pitäny kyllä jättää lukematta ku iski kammottava lakuhimo :D

    VastaaPoista
  6. apuaa kauhea karkinhimo :( nim. karkkilakkoa alla 6kk
    minä ainakin olen lukenut joka postauksen, aina ei vaan keksi kommentoitavaa ja joskus ei suoraansanottuna huvita :D

    VastaaPoista
  7. Yhdyn Sandraa :D Ei tälläsiä kuvia saa julkasta, varsinki ku ruudun toisella puolella on karkkilakossa oleva ihminen! :D:D Mut asiasta toisee: Oon kuullu jostaan et konadin erikoislakkojen kultain ja hopea on huonoi, ni oisko sul ehottaa jotain muunmerkkistä hopeeta tai kultasta jotka soveltus paremmin leimauspuuhiin ? =)

    VastaaPoista
  8. Huh, onneks hetki sitten söin noita lakuja, niin ei enää tullut himo! Tuo jossa on tumma ja keltainen kierre on parasta :P

    Kesäaika varmasti vaikuttaa kommenttien määrään; silmäillään nopeasti uudet päivitykset ja sitten taas ulkopuuhiin. Talvella ja sateisella säällä koneen äärellä viihtyy pidempään.

    VastaaPoista
  9. Tuli noista lakuista mieleen toiveeksi lakukynnet/ muunlaiset karkkikynnet : )
    Tosiaan yleensä kesällä tulee vain nopeasti katsottua uudet päivitykset ja sitten lähdettyä taas kaupungille/rannalle/tai muuten vaan pois koneen ääreltä : )

    VastaaPoista
  10. Älä ole yhtään huolissasi kommenteista; olen huomannut, että näin kesäaikaan on blogimaailmassa toooodella hiljaista. Itse kyllä luen aivan kaikki postaukset, mutta kommentointi usein jää :/ Pitäisi varmaan yrittää hieman petrata.

    VastaaPoista
  11. Joo totta on että kesällä laiskistuu ja ei jaksa koneen äärellä viettää kauheasti aikaa. Sen verran tietty että ehtii uudet postaukset katsastaa, mutta ei välttämättä kommentoida. :)
    Välillä tuntuu myös tosi tyhmältä laittaa aina "jee ihanat kivat kynnet" kun se lukee jo noin 20 kertaa aiemmissa kommenteissa. :D
    Oma kynsi-innostus vähän nyt laskussa kun en kesätöiden takia voi lakata. nyyh.

    VastaaPoista
  12. Joo kyllä täällä edelleen ollaan ja luen kyllä jokasen postauksen minkä kirjotat :D joskus vaan on nii paljon kommentteja ettei enää keksi mitään uutta sanottavaa (: Itellä on kynsien kaa joku ihme lakko pääl ku mikää ei tunnu et onnistuis :<< ja kiitoksia karkkihimon ylläpitämisestä tuon lakukuvan myötä ;DD missäs markkinat oli?? (:

    VastaaPoista
  13. Jokaisen postauksen juu olen lukenut - aina en vaan viittiny kommentoida kun boksssa edelliset kommentit jo sellasia "vautsi, hienot kynnet" niin en niitä enempää viitti tunkea :D. Nam, mä ostin kans särkänniemestä metrilakuja mutta ne tais mennä liian nopeesti D--:

    VastaaPoista
  14. Täälhän mie (: Oon kyl parhaani mukaa yrittäny kommentoija =) & naminami mitä lakui ! :D

    VastaaPoista
  15. Minäkin nyt ilmoitan lukevani tätä, vaikka en olekaan kommentoinut.
    Hyvän näköisiä lakuja muuten :D

    VastaaPoista
  16. Heips!
    Karkkikynnet minullekkin tuli mieleen lakuista ja lakuhimo iski myös ;) Minä käyn joka päivä katsomassa olisiko jtn uutta tullut, että täällä ollaan. shekerim kynsikiekkoja saa mm. Mimaxista suomesta. Itselle tilasin, mutta en ole vielä kokeillut.

    Mirka

    VastaaPoista
  17. Moi! :)
    Osaatko sanoa, kuinka suuri tuo sun blogin otsikon kuva on? Olisi apua oman blogin muokkaamiseen.

    girlnail.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Kiitosta kaikille piristävistä kommenteista, kiva huomata että postauksia luetaan! :))

    shekerim: No ymmärtäähän sen, ei sitä itsekkään koneella kesäisin ole niin paljoa. ;D Nail wheel tai nail display -hakusanoilla olen omani muistaakseni löytänyt. :)

    Anni: Lakut on parhautta juu! ;D

    Prinsessa itse: Doddiih. :)

    Anonyymi: Voi kiitos, kiva että löysit ja pidät blogista. :)

    Sandra: Hahaa, lakut on nam. ;)

    elli: Oho, minä en pystyisi noin kauaa lakkoilla. ;D Ja juu, ei sitä aina jaksa tai huvita, ymmärrettäväähän se. ;D

    Riinu: Suosittelen China Glazen Millenniumia hopeaksi ja saman merkin Midnight Kissiä kultaiseksi. :) Ne olen ainakin itse todennut hyviksi, toki vaativat sen että ne pitää tilata ulkomailta jos ei satu lakkakirppikselta tms. löytämään.

    Doo: Totta, itse tulee sorruttua välillä samaan että vaikka monesti postaukset tulee päivittäin luettua niin kommentointi jää vähemmälle.

    Ruby Rose: Tuo on hyvä idea, itselle tuli kanssa mieleen kun ovat niin ihanan värikkäitä nuo lakut! 8]

    Mansikka: Aaw. Totta totta, kommentointi jää itse kullakin kesällä vähemmälle. :o

    Eeva: Oivoi, tylsää semmonen kun ei saa lakata kynsiä. :( Ja on ne positiiviset kommentit silti kivoja vaikka niitä olisi monta samantyyppistä peräkkäin, huomaa ainakin että nämä kynnet olivat lukijoista onnistuneet. :)

    TaiZu: No voihan. Markkinat oli tämmöisessä pienessä paikassa kuin Tervajoki. :)

    Aino: Joo musta kanssa tuntuu että lakut, varsinkin ne parhaan makuiset katoaa liian nopeasti. ;D

    Nebu: Sinä olet kyllä ollut tosi ahkera kommentoija niin kauan kuin muistat, kivaa huomata että joku jaksaa tosissaan joka postauksen lukea. :)

    Satu: Kiva että tunnustauduit! ;D

    Mirka: Nuo lakukynnet pitäisi varmaan pistää toteutukseen, tulis varmasti tosi värikkäät!

    Nail girl: Kuva näyttäisi olevan 900 x 350 px. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)