maanantai 18. heinäkuuta 2011

Linkitä blogisi lomalaiselle!

EDIT: Tattis kaikille linkityksistä, palaillaan näihin myöhemmin! :) 

Mulla on tää viikko enää töitä ja sen jälkeen olis sit lomaa ehkä noin kuukauden verran ennen yliopistolle palaamista. Oon jo varautunu etten tylsisty lomalla (ihanku muka ikinä tylsistyisin) ja ostanu lehtiä varastoon enkä saa kajota niihin ennen lomaa.

Sitten mulla ois vihdoin aikaa keskittyä blogjuttuihin, ja tahtoisin myös löytää uutta blogiluettavaa, joten käännyn teidän puoleenne. Tiedän että siellä on teillä kivoja kynsiblogeja, joihin en ole vielä törmännyt, joten nyt ois tilaisuus linkittää bloginne minulle!

Jos sinulla on blogi, joka keskittyy kokonaan tai suurimmaksi osaksi kynsiin, linkitä ihmeessä blogisi! Eli pelkkiä lifestyle yms. blogeja ei kannata linkitellä. Toivon saavani mahdollisimman paljon linkityksiä, sillä valitsen kaikista linkityksistä 5 parasta blogia ja teen niistä postauksen.

Eli kerrataan vielä:
Jos sinulla on kynsiblogi tai suurimmaksi osaksi kynsiin keskittyvä blogi, tee seuraavaa:
- Laita linkki blogiisi tähän kommenttiboksiin ja mielellään kuvaile parilla rivillä blogin sisältöä tms. :)
- Linkityksiä otan vastaan sunnuntaihin 24.7 asti
- Teen myöhemmin postauksen jossa esittelen 5 suosikkiani linkitetyistä

Odotan innolla! :)

(Kissakuvathan on ihan hyviä kuvituskuvia, eikö?)

72 kommenttia:

  1. www.girlnail.blogspot.com

    ^^Siinä on blogini, liittyy suurimmaksi osaksi kynsiin, mutta välillä myös muita juttuja tulen sinne höpisemään. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Minä kirjoitan kynsiblogia ja kuvia on lopputuloksista, ostoksista sekä käytetyistä tuotteista. :)
    Blogiini löydät tästä: www.nails1820.blogspot.com
    Tällä hetkellä minulla on vain 6 lukijaa, joten uusi lukija olisi enemmän kuin kiva! Postauksia tulee monta kertaa viikossa, melkein aina yksi päivässä :D

    VastaaPoista
  3. Pakko kokeilla nappaako! ;D
    Olen siis vasta aloittanut blogin pitämisen, joten se on hieman sekava vielä. Kynsiä olen harrastanut vuoden päivät ja ideat lakkauksiin saan yleensä tuttavilta ja ystäviltä (ja sinun blogista tottakai:>) Työttömänä minulla onkin aikaa kirjoittaa ja lakata kynsiä monta kertaa päivässä.

    http://criria.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. http://rosesnails.blogspot.com/

    Ei edes kahta viikkoa vanha kynsiblogi. Postauksia tulee melkeinpä joka päivälle.

    VastaaPoista
  5. No pistetään nyt tänne kun yllytetään: http://kynttapidempaa.blogspot.com

    Lähinnä kynsiä ja vähäsen kosmetiikkaankin kallistuen olen tuota pitänyt, tosin aika harvakseltaan.

    Viimeisin juttu ei kyllä koske kynsiä, mutta no, ehkä sen huomaa sanomattakin :D

    VastaaPoista
  6. http://bad-hay.blogspot.com/

    Kyseessä on oma, kynsiin ja jokseenkin niiden hoitoonkin keskittyvä blogini (vaikka lakkauksia siellä toistaiseksi enemmän tapaakin).
    En nyt oikein tiedä, onko siitä niin paljoa muuta sanottava : D

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. http://lilbassist.blogspot.com/

    Kynsiblogia tarjolla! En oo vielä kovinkaan kauaa kirjoitellu, mutta jonkun verran jo löytyy tuolta. Välillä kerron kuulumisia blogin yhteydessä mutta lähinnä keskityn vain kynsiin. :)

    Hope you enjoy!

    VastaaPoista
  10. Uusin oman blogini ja keskityn enimmäkseen kynsijuttuihin. Välillä tuntuu, ettei mikään onnistu, mutta melkein kaikki lakkaukset varmaankin tulee raportoitua. Ja tarkoitus on myös esittää, että lyhyempiin kynsiinkin voi koristella vaikka mitä.

    Mutta ompas tullut kirjoitettua muustakin, ja niin aionkin. Siis lähinnä kuitenkin semmoista kosmetiikkaa tai muuhun ihanaan liittyvää ;)

    VastaaPoista
  11. http://beke-photographer.blogspot.com/


    Blogi, joka keskittyy kynsiin ja valokuvaamiseen. Olen nuori tyttö, eli vasta aloittelija, mutta silti kannattaa käydä katsomassa, blogistani löytyy myös videoita =)) Tervetuloa lukemaan!!!

    VastaaPoista
  12. http://ajattelekauniisti.blogspot.com/
    Ajattele kauniisti -löydät minut.

    Blogissani on pääasiassa kynsiä, mutta joskus kirjoittelen jotain aivan muuta. Blogi on aika uusi, mutta eihän iällä oe väliä :)
    Kuvia on runsaasti ja päivittelen blogiani kun vain kerkiän. Kesäloma on kiireistä aikaa. Juhlia sun muita...

    VastaaPoista
  13. Kiva idea tällanen! :)

    nail-life.blogspot.com
    Blogini keskittyy kynsiin ja uusiin lakkaostoksiin ja muuhunkin kynsiinliittyvään hömppään. :-D

    VastaaPoista
  14. inenlakkaleikit.blogspot.com

    Puhtaasti kynsiblogi. Päivitän päivittäin ja sisältöä on Konadeista käsintaiteiluun. Aloitin kolmisen viikkoa sitten ja ulkoasun olen pitänyt simppelinä.

    VastaaPoista
  15. http://salene-kynsi.blogspot.com/

    Kynsiin liittyvä blogi. Koristeluja ja geelirakennekynsiä. Silloin tällöin voi jtn "höppä" kirjoitustakin sekaan eksyä ;D

    VastaaPoista
  16. http://ripaus.blogspot.com/

    Enimmäkseen kynsijuttuja täynnä oleva blogi, jossa törmää myös valokuvailuihini ja kissoihini. Jatkossa myös pienen koira-vauvani kuvia pääsee sieltä bongaamaan. Olet varmasti blogissani joskus vieraillut, mutta vieraile ihmeessä uudelleen. ;)

    VastaaPoista
  17. http://tilkkavaria.vuodatus.net/
    Hei! Kirjoittelen kynsistä, shoppailusta ja muuten vaan kuulumisista. Tykkään kirjoittaa blogia, ja olen aina koneen ääressä kun vain mahdollista ;)
    Huom. En kirjoita blogspotilla!

    VastaaPoista
  18. Tässä reilun kuukauden ikäinen kynsiblogi, jota päivittelen n. kerran viikoissa tai useammin riippuen tilanteesta. En tiedä, oletko vielä blogissani vieraillut mutta tässä on osoite sinne http://lakkausrakkaus.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista
  19. Täältä pesee!

    14v. tytön kynsiin painottuva blogi, jota olen pitänyt maaliskuusta lähtien. Välillä myös lifestylejuttuja, mutta eniten kynsijutskia. :)

    http://bloginora.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. http://mustarusetti.blogspot.com/ kirjoittelen kynsistä ja julkaisen niistä kuvia.

    VastaaPoista
  21. http://polishwonderland.blogspot.com

    Bloggailen pelkästään kynsiin liittyvistä asioista. Kokeilen erilaisia koristelutyylejä mielelläni ja tällä hetkellä tykkään eniten 3D akryyli jutuista, vaikken niitä nyt kesällä olekaan tehnyt :)

    VastaaPoista
  22. http://cottoncandymaker.blogspot.com/
    Kirjoitan enimmäkseen kynsistä, mutta sekaan mahtuu myös hius, kauneus -ja meikkijuttuja. Myöskin lifestyle -juttuja tulee joskus kirjoiteltua :) Enimmäkseen kuitenkin blogi painottuu kynsiin !

    VastaaPoista
  23. http://mynailsandi.wordpress.com

    ELi siis, kirjotan blogiani kynsistä, ja joskus välillä tupsahtelee sinne muutakin. EN ole mikään kamalan akti kirjottaja, mutta pyrin kirjoittamaan sinne mahdollisimman usein, vähhintään kerran kuussa. Kaikki koristelut teen melkeempä itse, koska yks konad lakka mulla on mut ei se suostu enää aukeemaan :( Ja muutenki tykkään tehä itte :--)

    HUOMHUOMHUOM. Minäkään en kirjoita bloggerilla!

    VastaaPoista
  24. http://lepikossakuhisee.blogspot.com
    Oon vissiin sut kutsunut jo aikaisemminkin tutustumaan :)
    Niin aika paljon kirjoittelen kynsistä, mutta toki tulee turistua muutakin päivän kuulumista ja leffoista joita on tullut lainattua. Päivittäin päivitän joskus jopa kahdesti :)

    VastaaPoista
  25. http://iwanteatyyou.blogspot.com/
    Tiedän, että blogissani olet joskus käynytkin, mutta linkitimpä nyt kuitenkin(: Eli blogi keskittyy pääosin kynsiin, maustettuna ripauksella lifestyleä + muuta höpinää(:

    VastaaPoista
  26. somethingirly.blogspot.com

    Suurimmaksi osaksi kynsijuttuja, mutta myös muuta höpötystä kuten ostoksia ja kuulumisia. Blogia pitää kaksi aktiiviurheilijaa, molemmat ihan omassa tahdissa kirjoittaen :D. Blogi on aika alkuvaiheilla mutta toivottavasti ei haittaa :DD

    VastaaPoista
  27. ainonkynsiblogi.blogspot.com

    Perustin blogin vasta vähän aikaa sitten, mutta kynsiä on tullut lakkailtua jo tuota ennen pidemmän aikaa. Pienempänä pureskelin kynsiä, jota oon kyllä nyt myöhemmin suuresti katunut c:

    VastaaPoista
  28. http://pinjaa123@gmail.com
    Mun mielestä käväisit kerran jo blogissani, mutta päätin linkittää tähän kuitenkin. Itse kirjoittelen juuri todella paljon kynsistä, rakastan kynsien laittoa (paitsi nyt kesällä on tullut tehtyä melkein ainoastaan yksinkertaisia lakkauksia) ja lakkailen ainoastaan "halpis" -lakoilla (ainakin vielä :D ) mutta se ei harrastustani haittaa.

    VastaaPoista
  29. http://thulianinwonderland.blogspot.com/

    Linkki blogiini.

    En ole ihan varma oletko seurannut, mutta esittelenpä nyt kuitenkin. Kynsistä löytyy juttua jos jonkinlaista. Monipuolisesti, rakennekynsistä, luonnonkynsistä, lyhyistä, pitkistä, halvoista lakoista, kalliimmista lakoista, mistä vaan! :D Listaa vois jatkaa vaikka kuinka, mutta ehkä tutustumalla selviää. :)

    VastaaPoista
  30. http://miu-miun.blogspot.com/

    Kynsiblogi, päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti. Aloitin bloggaamisen helmikuussa (blogaamisen? blogin pitämisen?) kuolattuani muiden upeita kynsiä, ja päätin alkaa itsekin yrittää niiden tekemistä :)

    VastaaPoista
  31. http://nailhysteriaa.blogspot.com/


    Kynsiblogi, jossa satunnaista asiaa muustakin :) Alotin melko vasta, ehkä kuukaus sitte blogin pitämisen.

    VastaaPoista
  32. http://mytraveldiary-karzu.blogspot.com/

    Perustin ton blogin viime vuoden...lokakuussa :) Siellä on nail art lakkailua ja sit harvasen swatchailua :D Laitan mä sinne joskus vähän mun kameran sisältöä loma matkoilta... Mutta pää asiassa kynsiä :DD

    VastaaPoista
  33. http://dropofpolish.blogspot.com/

    Oot tuolla joskus käynytkin, mutta laitetaan linkkiä silti.
    Kynsiblogi, lakkauksia ja lakkaostoksia. Useimmiten yksivärilakkauksia, joskus muutakin.

    VastaaPoista
  34. Heips. Kun nyt en muista onko sulle omaani jo mainostanut, niin täältä pesee :D Eli hiljattain tein oman blogin, joka keskittyy vain ja ainoastaan kynsiin :) Oon aikas tumpelo vielä tossa blogin pitämisessä mutta pikkuhiljaa siinä varmaan oppii. Tuossa osoite: http://mia-polishdream.blogspot.com/

    VastaaPoista
  35. http://colorednailz.blogspot.com/

    Mun blogi, jossa enimmäkseen kynsijuttuja. Olen harrastanut kynsien lakkailua sellaisen vuoden, joten taiteiluni ei ole viellä mitään ammttimaisia kynsiä nähnytkään.

    VastaaPoista
  36. http://huippuhauskaa.blogspot.com

    Kosmetiikkablogi. Kausiluontoisesti enemmän tai vähemmän kynsijuttuja, silloin tällöin kirjoittelen tosesta rakkaasta harrastuksestani eli kirjoista ja lukemisesta :)

    VastaaPoista
  37. mynailworld.blogspot.com. :)

    VastaaPoista
  38. http://everydayisnailday.blogspot.com/

    Tässä siis mun blogini, joka on noin puolisen vuotta vanha, ja kynsiä olen lakkaillut sellaisen reilun vuoden.(: Olet varmaan käväissyt joskus blogissani(ehkä) sillä olin mustavalko kynsilläni teemalakkauskilpailun finaalissa!:D

    VastaaPoista
  39. Kynsiblogini keskittyy lakkauksiin ja joskus myös tutoriaaleihin. Pävivitys tahti vaihtelee kerran viikosta moneen kertaan.

    http://laatikollinenlakkaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  40. http://lintusenblogi.blogspot.com/
    esittelen paljon kynsikuvia ja -juttuja muiden höpinöiden lomassa. Julkistan myös sillointällöin kaikki epäinnistuneet tekeleet. Ei pelkästään kynsiblogi, mutta melkein jokaisessa postauksessa on jotain kynsistä. (:

    VastaaPoista
  41. Täytyypi itekki koittaa kiinnostutko blogistani :D
    eli blogini on http://naileden.blogspot.com/
    olen vasta alkaja, joten blogini saattaa olla vielä aika alkeellinen (: Höpöttelen kynsistäni ja ostoksistani ja välillä saattaa aihe kääntyä johonkin mikä nyt ei varsinaisesti liity kynsiin. Aihe kertoo yleensä jostain mitä minulle on tapahtunu tämän päivän aikana ja se on pakko kertoa :D Mutta pääasiassa kirjottelen tekemistäni kynsistä ja niihin liittyviä aiheita (:

    VastaaPoista
  42. http://nailarttryouts.blogspot.com

    Pienenpieni kynsiin keskittyvä blogini. Viimeisin postaus on kyllä varmaan viime kuulta, kun otin akryylit pois, ja nyt on ihan nysäkynnet, niin ei niihin huvita lakkailla.. Muttaaa, kai ne tästä kasvaa :)

    VastaaPoista
  43. Hei :))
    Kirjoittelen kynsi/lifestyle blogia, mutta blogi painottuu enemmän kuitenkin kynsiin.
    Harrastuksen parissa en ole vielä kovinkaan pitkään ollut, mutta toivottavasti pidät :))

    http://lifeandnails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  44. Pakkohan se on kun kerran oikein kehotetaan mainostamaan.

    http://shinyandglossy.blogspot.com/

    Oma ihanpelkästään kynsiblogini. Olen lakkaillut aktiivisemmin pari vuotta ja teen kaikki koristelut käsin. Lakat on suurimmaksi osaksi ihan markettikamaa, mutta on nuillakin välillä ihan nättiä jälkeä saanut aikaiseksi (:

    VastaaPoista
  45. http://piriannes.blogspot.com/

    Blogini sisältää pääasiallisesti kuvamateriaalia kynsistä, koska kirjoittaminen ei tule itseltäni (ainakaan vielä) yhtä luonnollisesti kuin kuvallinen ilmaisu. Olisi kiva saada jonkinlaista palautetta sinulta näin kokeneempana bloggaajana ja harrastajana (sekä innoittajana!) :)

    VastaaPoista
  46. http://mimosnailart.blogspot.com/
    Reilu viikon vanha kynsiblogi. Tämä blogi keskittyy pelkkiin kynsiin. Tervetuloa lukijaksi.
    Paljon olen sinun blogiasi lukenut ja kai jokusia ideoitakin saanut.
    Yritän kyllä jatkossa muistaa ottaa ylös mistä blogista olen idean kynsiini saanut. :))

    VastaaPoista
  47. http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/

    Pääosin blogi keskittyy nykyisin kynsiin. Etenkin leimattuihin sellaisiin. Tarkoitus olisi taas tehdä enemmän rakennekynsiä, kuhan saapuu lisää puhdistusnestettä. Lifestylen puolella mennään aika paljon. Käsitöitä vilahtelee myös silloin, kun aika sen sallii. Silloin tällöin juttua myös lapsiarjesta, kodista, sisustuksesta ja aiheen vierestä :) . Näppiksen takana kirjoittelee yksi energinen kotiäiti.

    VastaaPoista
  48. http://nailrecipe.blogspot.com/

    Pää lyö ihan tyhjää tähän kuvaus kohtaan D; käy tsekkaamassa

    VastaaPoista
  49. http://sayitwithyour.blogspot.com/

    Aika uusi blogi, johon kirjottelen mahd. usein kynsistä ja siinä sivussa vähän kaikenlaista (:

    VastaaPoista
  50. http://pilvihattaraa.blogspot.com/

    Lähinnä vain lakkauksiin keskittyvä, kuvapainotteinen kahden hengen kynsiblogi. :)

    VastaaPoista
  51. http://unglueyourlipslover.blogspot.com/

    Unglue your lips! on vajaan puoli vuotta pyörinyt kynsiblogi, mikä keskittyy vain ja ainoastaan kynsiin. Aluksi blogin piti olla "muistikirja" itselleni, mistä hakisin inspiraatiota, mutta nyt se onkin paljon muutakin!

    Blogini eroaa muista ehkä siinä, että yhdistän musiikin päivityksiini. Ideana on kaivaa arkistojen aarteita ja etsiä uusia kappaleita silloisten kynsien teemalta, ja liittää kynsiin sopivia kappalevinkkejä päivitysten otsikoihin.

    Tervetuloa tutustumaan ja löytämään uusia suosikki kappaleita! ;>

    PS. Tämä on aivan mahtava idea, sain pari uutta blogia heti seurantaan!

    VastaaPoista
  52. Loistoidea! Muiden kommenteista löytyi paljon uusia, mielenkiintoisia blogeja seurattaviksi. Hyvä Suomi!

    Aloitin myös oman raapustelun tuossa jokunen viikko sitten osoitteeseen: talon-ted.blogspot com. Postaan kynsikoristeluja, en oikeastaan swatcheja tai muuta tohinaa.

    Ulkoasuremppa on juuri tulossa. Olen jo toiveikas siitä, että vähitellen tekeleestäni tulee ihan oikea blogi.

    VastaaPoista
  53. http://terapiavarit.blogspot.com/

    Kynsiä ja vähän muutakin :D

    VastaaPoista
  54. Nailicious -blogi

    http://chezmaryahnails.blogspot.com

    Huhtikuussa perustettu pääasiassa geelikynsiin ja kynsien koristeluun painottuva blogi, välillä myös muuta kosmetiikka-asiaa. Luotu nimenomaan kynsipostailuja varten.

    Täähän oli kiva juttu muutenkin, tästä bongasin itsekin monta kivaa blogia! :)

    VastaaPoista
  55. http://esmeordinarydreamergirl.blogspot.com/


    Nuoren 15-vuotiaan tyttösen blogi, jossa kynnet on toinen pääaihe. Toisena siinä sivulla tulee musiikki ja välillä (harmillisen usein) blogiin ilmaantuu myös uusi pätkä omaelämäkertaa =D Mutta siis hyvässä alussa oleva kynsifriikki olen ja vaikka en mitenkään taitavaksi itseäni kehuisi, kehitystä tapahtuu kuitenkin koko ajan. =)

    VastaaPoista
  56. http://spiritannails.blogspot.com/
    Uhraudun :D Blogi on juuri alottanut, sillä oli käytännön ongelmia.. postauksia koitan tehdä ainakin muutaman viikossa, toivottavasti useamminkin! :)

    VastaaPoista
  57. Minun blogini sisältää paljon kuvia käsin tekemistäni kynsistä (:


    http://kynsientaikaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  58. http://maalaamaailmasi.blogspot.com/

    Mun kynsiblogi, oot jo joskus käyny siellä jotain "virheitäni" korjailemassa, mutta nyt olen päässyt jo hieman pidemmälle :)

    VastaaPoista
  59. http://nailsandsomething.blogspot.com/

    Pelkästään kynsiä ja kynsikoristeluja käsittelevä blogi. Blogin värimaailma painottuu melkoisesti pinkkiin ja punaiseen ja lilaan, mutta satunnaisesti muutakin. Postailen yleensä pari kertaa viikossa.

    VastaaPoista
  60. http://sonnela.blogspot.com/

    minun uusi kynsiblogi (;

    VastaaPoista
  61. Ihan uus blogi :D

    http://suklaalakua.blogspot.com/

    VastaaPoista
  62. nailbow.blogspot.com

    Vain kynsiä :)

    VastaaPoista
  63. http://turhamainen-kynsia-myoten.blogspot.com/

    Kynsiblogi, joka painottuu kynsien koristeluun ja lakkailuun. Muistaakseni olet joskus käynyt kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  64. www.omassa-maailmassa.blogspot.com

    ^Siinä miun kynsiblogi. Aika uusi, mut oon jo jonkinverran kerenny kirjottelemaan, eli kuvia lakkaamistani kynsistä ja lakoista :)

    VastaaPoista
  65. Iitu: Taisit epähuomiossa pistää minun blogini osoitteen? :D

    VastaaPoista
  66. Laitetaanpa tähänkin nyt kommentti. Ehkä oot mun blogiin ennenkin eksynyt.
    http://korkokengiss.blogspot.com/

    Kirjoittelen kynsistä ja muutenkin omasta elämästäni, paljon myös tanssita. Esittelen lakkauksia, joita olen tehnyt ja viimeisimpiä ostoksiani (vaatteita ja kynsituotteita).

    VastaaPoista
  67. http://lovefornailpolish.blogspot.com/

    Enimmäkseen kynsiblogi, joka on melko uusi vielä. Kirjoittelen vaihtelevasti myös omasta elämästä ja muusta kosmetiikasta. :)

    VastaaPoista
  68. http://kultakehys.blogspot.com/

    Pääasiassa juttuni aiheet ovat kynnet, lakkaukset.. Joskus sielä sattuu olemaan tuotetestauksia mm. kosmetiikkasta. Montaa postausta ei löydy jossa ei mainittaisi kynsiin liittyvää.
    Toivottavasti pidän blogistani, saa sitä muutkin käydä katsomassa! :)

    VastaaPoista
  69. http://tiikeriankan.blogspot.com/

    Tuolta löytyy mun blogi, jos et ole sinne vielä eksynyt :) Suurimmaksi osaksi sisältää kynsijuttuja, mutta myös vähän jotain kosmetiikkahömpötyksiä. En ihan vielä koe osaavani tehdä ihan yhtä hienoja kynsiä kun sinä, mutta yritän kovasti harjoitella ;)

    VastaaPoista
  70. http://www.sannails.blogspot.com/

    Moi! Tässä olisi ihan uusi blogi! Vasta muutaman postauksen oon saanut tehtyä, mutta lisää tulee taatusti. Keskityn postaamaan lakkauksista, mutta geelikynsiäkin tullaan näkemään ja tietysti aiheeseen liittyviä ostoksia :). Ihan noviisi en lakkahommissa enää ole (tai ainakaan koe olevani ;D), mutta paremmaksi haluan tulla :).

    VastaaPoista
  71. No jos nyt minäkin kun muutkin... :D
    http://liukuvarjatty.blogspot.com/

    Melkolailla pelkästään kynsiin keskittyvä bloginrääpäleeni. Alkutaipaleellahan tuo on vasta, mutta on sinne jokunen postaus jo kertynyt. Pääasiassa lakkauksia, silloin tällöin saattaa vilahtaa geelikynnet tai parit.

    VastaaPoista
  72. http://pullopuhetta.blogspot.com

    Kynsiin, tarkemmin luonnonkynsien koristeluun ja osittain hoitoonkin keskittyvä blogi, josta löytää sopivasti asiaa, hömppää ja ajanvietettä sekaisin. Juttua myös aina välillä täysin asian vierestä, toivottavasti nautit :)

    VastaaPoista