perjantai 14. lokakuuta 2011

Roosa nauha -päivän kynnet

Piti minunkin kantaa korteni kekoon ja tehdä kynnet Roosa nauha -päivälle. Muut paitsi alin kuva otettu sisävalaistuksessa.



Tänään 14.10 siis vietetään Roosa nauha -päivää pukeutumalla pinkkiin ja tänään kerätään myös ympäri Suomea varoja rintasyöpätutkimukseen.



Myös China Glaze kantoi viime vuoden Fight Like A Woman -kokoelmassaa kortensa kekoon laittamalla pulloon naisellisia värejä ja tukemalla syöpätutkimusta osalla tuloista, joita kokoelmapulloista saatiin.



Minulla on kyseisestä kokoelmasta kaksi pulloa, kokoelma kattaa kolme pulloa, mutta Empowerment-nimistä lakkaa en ole onnistunut löytämään. Muistelisin että OPI on myös ollut usempana vuotena mukana lisäämässä tietoisuutta rintasyövästä, samoin ainakin Essie. Mielestäni pelkkä kyseisten lakkojen ostaminenkin on hieno ele, vaikka rahallinen avustus enemmän tutkimustyötä auttaisikin.



Kynsissä käytin siis aluslakkana testissä Orlyn Nail Armoria, joka hämmensi minua näkyvillä silkkikuiduillaan. Onneksi ne eivät lakkauksen alta näy, mutta aika jännän pinnan tuo Armor kynsille antoi.

Armorin päälle Encouragementia ja siihen päälle taitelin akryylimaaleilla roosan nauhan. Sekoittelin värin itse valkoisesta ja punaisesta, koska en roosaa akryyliväriä omista.



Encouragement on melko ohut lakka, joka näyttäisi jo 3 kerroksella peittävän, mutta tarkassa kuvassa ja "kivassa" valaistuksessa paljastuu kynnen raja. Ei se mitään, koska luonnossa se ei tosiaankaan noin näy.




Eivät nämä tosiaan mitkään monimutkaiset luomukset ole, mutta halusin pitää kynnet yksinkertaisina, koska tärkein elementti tälle päivälle on tuo roosa nauha ja ennen kaikkea sen tehtävä - lisätä tietoisuutta rintasyövästä. Käykää siis ihmeessä tutustumaan Roosa nauhan sivustoon.



Oletteko te pukeutuneet tänään pinkkiin tai tunnustaneet väriä kynsissä? :)

16 kommenttia:

  1. En omista pinkkiä vaatekappaletta enkä hoksannut tehdä kynsiäkään. Mutta laitan kyllä työpäivän ajaksi Roosanauhan rintaan :)

    VastaaPoista
  2. Hmmm. Hyvä idea, voisin koittaakkin tehdä tollaset! Mul on nyt sellast helmiäis vaaleanpunast ja sit vedettynä ranskalainen manikyyri, toi nauha vois vaikka sopiakkin:)!
    http://avoir-du-chic.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat nää kynnet.
    Itse en kylläkään ole vielä tämän päivän asua miettinut sillä heräsin vasta äsken...:D Kynnet taas on eilen illalla lakattu H&M Blue my mind-lakkalla joten tuskin sitä lähden vaihtamaan, mutta varpaissa on sentään dependin neon pinkki(043)ja valkoiset DT kukat :) Roosanauhan voisin kylläkin ostaa kun eihän se hirveästi maksa ja sekin raha menee hyväntekeväisyyteen :)

    VastaaPoista
  4. Kivan yksinkertaiset kynnet. :)

    VastaaPoista
  5. ihanan yksinkertaset! Muistatko kun joskus teit sen postauksen siitä teenage dreamista? Ja sanoin siihen, että löysin sivun mistä OPIa saa tilata. Mutta vieläkään pakettia ei oo tullut. Siitä on siis 5 viikkoa kun paketti muka on lähtenyt. Nyt laitoin kaks vihasta viestiä, että missä paketti on. Ja nyt vihdoin näkyy seurannassa, että paketti on chikagossa. Harmi kun löysin halvan ja normaalilta näyttävän sivun. Mutta tässä siis vielä sen sivun osote. Jos joskus joku eksyy, niin en suosittele. Nyt siis tietää jo valmiiksi osa edes :) http://www.mbeautylounge.com/nailpolish/

    VastaaPoista
  6. Voi hitsi, enpa tajunnut yhtään, että nyt ois pitänyt laittaa roosaa kynsiin! Tosin on mulla roosa pohja kynsissä, mutta menin laittamaan kultaista cracklea päälle. No, ehkä nämä sopivat nyt kuitenkin ihan tarpeeksi hyvin teemaan? :)

    VastaaPoista
  7. Hei, voitko laittaa kuvaa siitä aluslakasta et miltä se näyttää? :D

    VastaaPoista
  8. Nätit kynnet sinulla ;
    En muistanutkaan koko Roosa nauha-päivää. Pitä varmaankin väkertää jonkinmoiset vaaleanpunaiset kynnet (:

    VastaaPoista
  9. Tarkoitus oli käyttää pinkkiä tänään ja jo eilen testasin asukokonaisuuteen sopivaa silmämeikkiäkin, mutta olotila päätti toisin :/ Ei kotona kuumeisena nukkuessa tarvi/jaksa panostaa yhtään mihinkään.

    VastaaPoista
  10. En tiennyt mistään Roosa-nauha päivästä :D
    Nätit kynnet!

    VastaaPoista
  11. Kivat kynnet, tuollainen silmukka olisi helppo pyöräyttää akryylejen avulla! Pistetään harkintaa, ehkä sitä voisi soveltaa muunlaisienkin manikyyrien yhteydessä... ;) Olisi mukavaa saada kuvaa kun kynsilläsi on pelkkä Nail Amor, itse en kuitenkaan heti ole sitä ostamassa (geelikynnet) mutta silti olisi kiva nähdä miltä tuo kovasti kehuttu aluslakka oikeasti näyttää. :)

    VastaaPoista
  12. Kauniit kynnet, ehdottomasti sellaiset, joita voisin ajatella itsekin.

    http://www.8ty8beauty.com/nail_polishes/cg-b.htm
    Tuolla se on ainakin sivujen mukaan se lakka siitä sarjasta jonka sanoit puuttuvan :)

    Oma pinkki panostukseni oli huulipuna, muuten kun olen itselläni pinkille liki allergisen karttava :D

    VastaaPoista
  13. Just minuutti sitten törmäsin eBayssa tuohon Empowerment-lakkaan :) Eli sitä saa kyllä vielä :)

    http://www.ebay.com/itm/China-Glaze-Nail-Polish-2010-Empowerment-80980-/180718432828#ht_1977wt_982

    VastaaPoista
  14. Nunnu: Kaunis ajatus. :)

    Emilia: Hih. ;D

    Ansku: Totta, munkin on pitänyt monesti ostaa se nauha. :o

    Vilkku: Kiitän! :)

    eerika: Oonki kuullu tuosta sivusta, mutten oo sen tarkemmin kuullu tilauskokemuksia. Harmi jos noin kauan on kestäny. >:I

    Niniane: Sopii tottakai, pinkkiä kun pinkkiä. :)

    Anonyymi: Voin laittaa, kun vaan muistan! :D

    elli: Kiitän! :)

    Rose: Kiitos! :)

    windi: No voihan, paranemisia! :/

    Sazu: Kiitti! :)

    KaniFani: Voin laittaa kun vaan muistan! :)

    Dahlia: Kiitos! Ja tattis linkistä, itse en vaan tuolta kaupasta tahdo ostaa. :I

    Papu: eBaysta en olekkaan katsonut, kun en niin aktiivisesti ole tuota lakkaa etsinyt, mutta hyvä tietää jos siellä on. ;D Yleensä katselen eBaysta vaan silloin jos tahdon just nyt heti jonkun lakan ostaa. :)

    VastaaPoista
  15. Nätti toi Encouragement, ja kynnet muutenki :) Oliks toi Orlyn antama 'jännä' pinta muuten enemmän positiivises, vai negatiivises mieles ? (=

    VastaaPoista
  16. ^^ Kiitän! Se oli aika neutraalissa mielessä jännä, jännitti että miltä se näyttää värilakan alla, mutta ei onneksi vaikuttanut värilakkaan mitenkään. ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)