keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ilmoitusasiaa!

OBS/HUOM!

Olettehan huomanneet tuossa ylhäällä olevan ison Sonnela -bannerin alla olevat välilehdet? Tällä hetkellä välilehtinä siis seuraavat:
- Kuka?
- Apua/Tutoriaaleja
- Usein kysyttyjä kysymyksiä
- KynsilakkaniEli jos ette ole vielä välilehtiin tutustuneet, niin nyt viimeistään kannattaa huomata niiden olemassaolo, sillä aion siistiä sivupalkkia ja suuri määrä tuto-linkeistä yms. siirtyy pian kokonaan välilehtiin, pois sivupalkista. Välilehtiin on huomattavasti siistimpi järjestää suuri määrä tietoa kuin tuohon sivupalkkiin, joten toivottavasti tekin koette uudistuksen helpommaksi, vaikka toki ymmärrän että etusivulla sivupalkissa niihin olisi nopeinta navigoida. Välilehtiin voin kuitenkin sisällyttää huomattavasti enemmän tietoa ja tutoja yms. voi jaoitella paremmin sinne, joten koin tämän helpommaksi. Varmaankin sivupalkkiin keksin jotain pikalinkkejä kanssa jotta sivupalkistakin löytää tulevaisuudessa tuto-sivuille.

En voisi enempää myöskään korostaa tuon Usein kysyttyjä kysymyksiä -välilehden hyödyntämistä, sillä olen nyt koonnut sinne esim. nettikauppojen postikuluja koskevaa tietoa ja kokoan jatkuvasti lisää usein kysyttyjä kysymyksiä ja niille vastauksia. :) Kannattaa käydä siis kurkkimassa silloin tällöin.

Nythän sieltä löytyy tietoa mm.
- fimoista, Konadeista yms. koristeista ja tarvikkeista ja niiden hankintapaikasta
- tietoa siitä mistä hankin tietyn merkkiset lakat
- blogin pitämisestä
yms.

Koska näitä kysytään ihan mielettömän monta kertaa päivässä sähköpostitse, Facebookissa, Formspringissä ja täällä blogin kommenttibokseissa, niin ohjaan kysyjät nykyään suoraan Usein kysyttyjen kysymysten sivulle jotta oppisitte hyödyntämään sitä. Koska sivu on tehty vain ja ainoastaan teidän avuksi niin pyydän, hyödyntäkää sitä ja mielellään ennenkuin kysytte, koska se säästää hurjasti minun aikaani, jota voin käyttää sitten vaikka uusien postausten tekoon, kun minun ei tarvitse vastailla samaan kysymykseen kymmentä kertaa päivässä. :) Aion parantaa tuota navigoitavuutta tuolla UKK-sivulla myös kunhan ehdin perehtymään asiaan.

Toinen ilmoitusluontoinen juttu on se, että oon nyt opiskelujen kanssa ihan törkeän kiireinen, mutta koitan pitää postaustahtia ihan normaalina, mutta varoitan nyt kuitenkin jos se jotenkin vaikuttaa tähän lähiviikkojen postaustahtiin niin tiedätte mistä se johtuu. Kiireellisen ajan jälkeen on luvassa sitten teemaviikko, jonka aiheen Sonnelan FB-fanit jo tietävätkin mutta pidetään nyt vielä salaisuutena. ;) Lisäksi marraskuulle olisi luvassa jotain, missä te taas pääsette taiteilemaan.. Eli lakkauskilpailu on tulossa! ;D

Semmoista ilmoitusjuttua tälläkertaa, huomatkaa myös alla aiemmin ilmestynyt postaus jos ette vielä sitä hoksanneet lukea. ;D Toivottavasti muistin mainita kaiken mitä mun pitikin, mulla tuppaa nopsaan postauksia tehdessä unohtumaan yleensä jotain oleellista.

8 kommenttia:

 1. Oii lakkauskilpailu, ja kivat noi välilehdet!

  VastaaPoista
 2. Ite oon nyt parin päivän aikan tutustunu noihin ja tykkään! Sieltä on helppo löytää vastauksia, eikä tarvitse etsiä sivupalkista tai hakemalla hausta :)

  VastaaPoista
 3. Selkeyttää varmasti blogia. :) Kävinkin jo vähän kurkkimassa ja innoistuin dotting tool-kukkien kokeilusta. Ja lakkauskilpailu, can't wait! :) P.S. Ihana toi aiempi postaus :DD

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä mielenkiinnosta - mitä sä opiskelet? :)

  VastaaPoista
 5. Oioi, kilpailuu ! Ja kaikki noi oon tsekannu, ja kävin taas lukemas :) On kyl kätevii tollaset, toivottavast useempi ihmiin oppis hyödyntää niit..

  VastaaPoista
 6. hansu: Whee! ;D

  Vilkku: Hyvä homma! :)

  Eeva: Kiitti ja hyvä jos sait inspistä! ;D

  Anonyymi: Viestintätieteitä sekä viestintäjuridiikkaa. :)

  Nebu: Niinpä, luultavasti ajan kanssa ihmiset oppii käyttämään niitä paremmin, jos linkittelen niitä postauksiin useammin. ;D

  VastaaPoista
 7. Lakkauskilpailu, jee! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)