tiistai 28. helmikuuta 2012

You Move Me!

Viimeinen magneettilakka uunista ulos! Kynsillä China Glazen - You Move Me, koristelut viivamagneetilla tehtyjä.Ei mulla näistä nyt ole sen kummempaa sanottavaa, näistä kynsistä tein vain kaksi uusiksi. Tämä ei kyllä oo normisti yhtään mun väri tämmöinen vaalean ruskea, mutta jos kuvittelen että tää edustaa herkullista kinuski-toffee-suklaa-sekoitusta, niin ehkä tämä nyt menee tän päivän, jos illalla sitten taas jotain uutta huomiselle. ;DTämäkin lakka mustasta laatikosta ongittu. Vähiin muuten käy ennenkuin loppuu, enää 3 lakkaa ja sitten on kynsilakkojen ostolakko ohi! :)

Te jotka olette sitä videotutoa kyselleet magneeteilla niin voin luvata että jos joskus opin näitä kunnolla käyttämään että osaan neuvoa hyviä vinkkejä näiden kanssa, niin teen sen tuton sitten. :)

Oletteko te ruskea-ihmisiä, pidättekö siis ruskeista kynsilakoista? :)

37 kommenttia:

 1. Ei kyllä tuo väri sytytä sitten yhtään :DD

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kylläpä noilla taitaa sittenkin saada todella näyttäviä kynsiä! :) Itse oon kyllä näitä ruskeiden kynsien ystäviä, mitä ilmeisesti myös itse saamieni kommenttien mukaan kovinkaan moni ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu ruskea ei taida olla välttämättä se fanitetuin väri kynsissä. ;D

   Poista
 3. En käytä juuri koskaan ruskeaa kynsilakkaa, mutta noi sun kynnet kyllä toimii hyvin! Tulee mieleen nimenomaan joku toffee :)

  VastaaPoista
 4. M tykkään tosi paljon näistä kynsistä :) pitäisköhän itseki tilata noita magneetti lakkoja, ja se magneetti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä näillä ihan kivaa jälkeä saa, varsinkin jos ei oo kovin kaarevat kynnet. :o

   Poista
 5. Tykkään ruskeasta vaatteissa ja muutenkin, joten luonnollisesti tykkään siitä myös kynsillä. Suureksi ilokseni olen nyt myös bongannut täydellisen ruskean kynsilakan - Orlyn Flagstone rushin. Minun on saatava se syksyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ruskeat sopii kyllä syksyyn loistavasti, syksyisin mäkin jopa voin mielelläni ruskeaa joskus harvoin käyttää. ;d

   Poista
 6. Ite tykkään kyllä ruskeista lakoista, huolimatta siitä että mulla niitä on vain kaksi (pieni mutta ihana lakkavarasto c:) ja siitä, että harvoin niitä kynsillä näkyy... Kiva väri tuo ruskea kuitenkin on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole kovin montaa ruskeaa, sattuneesta syystä. ;D

   Poista
 7. En itsekään mikään hurja ruskea ihminen ole, mutta tässä lakkauksessa toi väri näyttää jopa kivalta.
  Omasta lakkakokoelmastahan ei löydy (ainakaan tällähetkellä) ruskeita lakkoja, mutta nyt kyllä pisti mietityttämään, että olisiko korkea-aika hankkia moisia..? Syksyisissä kynsissä ainakin menisi hyvin, sekä tietenkin jossakin kynsien koristelussa, hmm.. Kyllä mun on pakko jostakin löytää jotain kivaa toffeenruskeeta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Ehkä sitä yksi ruskea pitää jokaisella olla! ;D

   Poista
 8. Mä en oo erikoisemmin innoissani noista magneettilakoista.. en tiiä itekkään syytä... vaikka china glaze onkin lähellä <3 :)!
  Onhan noi kyllä näyttävät :).
  Ruskeat lakat joskus ihan ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän epäselvät fiilikset näitä magneettilakkoja kohtaan, tykkäisin jos nää olis helppokäyttöisempiä! :o

   Poista
 9. Anteeks oon varmaa vähä tyhmä mut mikä toi magneettilakka juttu o? :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin myydään erikseen magneetti ja stä magneettia kun pidetään vastalakatun kynnen päällä kun lakka ei oo vielä kuivunut, niin magneetin avulla kynnen pinnalle muodostuu tällainen tai joku muu kuvio, riippuen magneetista. :)

   Poista
 10. Ei tuo lainkaan hassumpi väri ole. Kyllä se ruskea ehkä kuitenkin paaremmin menee pohjavärinä, jos sitten jotain koristelua tekee jollain muulla värillä. Mieleen tuli heti joku persikan sävyinen koristelu ;)

  VastaaPoista
 11. Oi, tykkään kyllä kun teet vahvat kuviot. Tai siis kun sulla tulee kyllä selkeästi esiin nuo viivat. Ei ole sellasta magneettilakkamössöä. Näillä kuvilla voisin jopa harkita tuollasia lakkoja. Muuten en ihan tiedä, että tykkäänkö magneettilakoista. Sama ku en crackle lakkoja siedä yhtään! En edes omista sellaisia. Yhden ostin, mutta annoin siskolle. Toki nämä kaikki on mielipideasioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu, mä tykkään vahvoista kuvioista kanssa että erottaa selkeästi. ;D

   Poista
 12. Absolutely the prettiest Magnetix swatch I've seen!!

  VastaaPoista
 13. Oot onnistunut tosi hienosti noissa kuvioissa! En ole ruskeiden lakkojen ystävä todellakaan, mutta noi näyttää herkullisilta :)

  VastaaPoista
 14. Tulee melkein mieleen tiikerinsilmä, se ruskeakultainen kivi. :) Vaikka en ole kauhean innostunut magneettilakoista, juuri tuon värin takia voisin melkein tämän jopa yrittää hankkia.
  t: Eira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa aivan! :o Kyllä tää varmasti kiva on jos ruskeista tykkää. :)

   Poista
 15. Tosi hyvännäköstä jälkeähän sä sait aikaan:).
  Oon aikonut tilata ekaa kertaa englanninkieliseltä sivustolta China Glaze lakkoja, niin kumpaa suosittelisit mieluummin mulle,Trans Designia vai Head2Toe Beautya?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm, en osaa sanoa, molemmat on ihan yhtä hyviä! Ehkä TD on selkeämpi, voit ottaa max. 9 lakkaa ja 23 dollaria postikuluja tulee niille. :)

   Poista
 16. Hei! Mulle tuo TransDesign ei ihan täysin auennut kun suunnittelin tilausta sieltä. Eli, saako sieltä vieläkin max. 9 lakkaa 23 dollarin postikuluilla? Vai jäävätkö lakat tulliin kun summa ylittää n. 20 dollarin? Mietin tässä, että onko siis niin, että sieltä voi tilata tyyliin kaksi lakkaa yht n. 8€ hintaan, plus toimituskulut, niin summa ei ylitä tullirajaa? Lähinnä sitä mietin, että onko järkeä tilata ulkomailta isojen toimituskulujen ja tullirajojen vuoksi, vai tuleeko maksamaan saman verran kun tilaa suomalaisesta nettikaupasta 10-16€ kpl hintaan ja postikulut vain 5€... Ois iso apu jos viitsit vastata ja valaista mua vähän tässä pulmassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun vastailen vasta nyt, kun en oo hokannut. Mä en valitettavasti osaa sanoa TD:n postikulujen/lakkamäärän nykytilanteesta kun en oo vuosiin tilannut sieltä. 20 euroa on tosiaan se raja alv-maksujen kanssa eli summan pitää jäädä alle 20 euron postikuluineen jos haluaa välttää tullit. :) Eli TD:ltä paria lakkaa ei välttämättä kannata tilata postikulujen ja tullin takia.

   Poista
  2. Joo, noin mä itsekin sen järkeilin.. Muistelen jonkun maininneen, että pyytää sieltä td:ltä tilatessa laittamaan siihen tilaukseen että se on sen alle 20 euroa, vaikka olisikin todellisuudessa enemmän, jotta välttyisi tulleilta. Liekö tämä sitten mahdollista, että tilaisi esim 50 eurolla mutta tilaukseen olisi merkitty 20 euroa välttyäkseen tulleilta :D Mutta kiitos vastauksesta! :) p.s. Osaisitko vinkata jotain hyvää edullista ulkomaista nettikauppaa? Born Pretty storea oon miettinyt, kun ilmaiset postarit ja edullinen paikka ja sieltä löytyis vaikka ja mitä, eBaykin on mielessä käynyt, kun sieltä on tullut tilattua melko paljon muuta sälää paitsi lakkoja yms. Tosin sieltä en ole onnistunut löytämään kovin edullisia lakkoja, tai jos löytyy niin sitten niissä on turhan isot postarit... :s

   Poista
  3. Mä en tiedä voisko onnistua tuo että pyytää laittamaan summan alle 20 euroa, jotkut siihen voi suostua mutten tiedä mikä on TD:n käytäntö. :) Born Pretty Store toimii, samoin eBay on hyvä paikka. Ebaysta ostettaessa kannattaa ostaa useampi lakka samalta myyjältä, niin postikulut ei oo niin pahat. Tosin nyt on paljon nostettu niitä sielläkin. :/

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)