maanantai 13. helmikuuta 2012

China Glaze Magnetix - Cling On + tilauskieltodiili

Taas magneettilakkailua, tällä kertaa vuorossa sävy Cling On. :) Osan kynsistä tein neljä (!!) kertaa uusiksi. Perun siis puheeni siitä, että magneetti olisi huono vaan sanoisin että kyse on enemmänkin harjoittelusta ja tekniikasta, sillä harjoittelun jälkeen rupesin pääsemään jyvälle. Sain paljon apua Scrangien tutosta, kannattaa käydä lukemassa. Kannattaa myös lukea tuo jos ette minun selityksistäni päässeet jyvälle siitä miten nämä magneettilakat toimii. Videota voisin ehkä tehdä jossainvaiheessa, sitten kun opin tekniikan kunnolla ettei tarvi videolla säätää. :)

Eli juu, niihin kynsiin sitten. Käytin tälläkertaa tähtikuviota.Cling On värinä on sellainen, johon en kyllä ikinä milloinkaan tarttuisi, jos lakka ei olisi jotenkin spesiaali muuten. Vihreät eivät ole minua, vaikkakin vihreää mallikiekkoani tuijotellessa olen alannut vihdoin lämmetä sille. Mielestäni muuten vihreä on sellainen väri, joka on ehkä kaikista monipuolisin mistään väreistä. Tarkoitan siis, että vihreän värin alle kuuluu todella paljon erilaisia, toisistaan suuresti eroavia sävyjä, kuin esim. vertaat vaikka sinistä tai punaista, joihin menee melko vähän toisistaan eroavia värejä, ettei sitten mene jo pinkiksi tai lilaksi tms. Tajusikohan kukaan.. Voisin tätä joskus havainnollistaa näyttämällä vaikka noita mun mallikiekkoja.Kuviot sain jotenkuten kaikkiin itseäni miellyttävästi tehtyä tosiaan vasta neljännellä kierroksella. ;D Ei se mitään. Syy, miksen luovuttanut jo heti toisen kierroksen jälkeen lienee siinä, että lupauduin erääseen diiliin, jota Roope mulle eilen painotti.

Himiöittelin eilen OPI:n uudesta Holland -kokoelmasta paria sävyä ja herra tokaisi, että eikös sulla täällä mustassa laatikossa ole vaikka kuinka paljon esittelemättömiä lakkoja. Vakuuttelin toki että ei ei, ei niitä niin paljoa ole. Tämän jälkeen herra kysyi, että josko laatikon saa sitten heittää menemään, jos ei siellä kerran paljon mitään ole. No pakkohan mun oli sitten tunnustaa ja näyttää mustan laatikon tämän hetkinen sisältö. Tämän johdosta lupauduin diiliin, jonka mukaan en saa ostaa/tilata lakkoja ennenkuin KAIKKI tällähetkellä laatikossa olevat lakat on esitelty teille. Niih. Ja muistutukseksi pistän tähän alle nyt listan lakoista, jotka siellä nyt ovat. Eli jos tämän jälkeen mulle niitä lakkoja vielä tulee, niin ne eivät kuulemma kuulu tähän diiliin, vaan diili koskee näitä 16 lakkaa:


China Glaze (5):
Admire
Attraction
Drawn To You
Instant Chemistry
You Move Me  
Catherine Arley (3):
668
672
806
OPI (2): 
Rainbow Connection
Simply Smash-ing!
 Models Own (2):
Concrete Mixer
Pink Fizz
Flormar (1):
U20
H&M (1):
Summer Sunrise
Wet n Wild  (1):
Night Prowl
Zimberland (1):
Haasbel

Hyvä että joku pitää mut kurissa, kyllä mä maltan hetken niitä OPI-lakkoja odottaa. ;D Huomenna jatketaan ystävänpäiväkynsillä! :)

Tykkäättekö te tästä vihreästä Cling Onista? Tai tähtikuviosta? :)
PS. Muistakaa arvonta!

20 kommenttia:

 1. nuo poikaystävät ovat kyllä ihania kun pitävät meidät vähän kurissa , ettei me osteta liikaa kynsilakkoja ;) Minunkin poikaystäväni pisti minut 2 kk kynsilakkaostolakkoon, mutta sain nyt kuukauden ollessani lakossa luvan ostaa muutaman lakan,mutta nyt ostolakko jatkuu ainakin vielä kuukauden :D ja hyvä niin! :)

  VastaaPoista
 2. On noikin aika ihanat<3 Mistä noita lakkoja ja magneetteja saa? :)

  VastaaPoista
 3. Nää sun kynnet on aivan ihania ♥

  VastaaPoista
 4. Kivat kynnet :)

  Nyt sun pitää alkaa käyttää monia lakkoja samoissa lakkauksissa, että saat ton mustan laatikon nopeasti tyhjennettyä. ;) Eiku vaan kaikki 16 samalla kertaa kynsiin.. Tai sitten ei ehkä kummiskaan. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :'DD Ainakin varmaan jotain noista saa yhdisteltyä, vaikkei nyt ehkä ihan skittlejä kummiskaan. ;D

   Poista
 5. asetonihuuruja blogista näytti myös olevan kuvallinen magneettilakka tuto. voiku noita megneettilakkoja tulis suomeen myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että tuleekin, tosin epäilen ettei ainakaan Kicks niitä ota valikoimiinsa. :/

   Poista
 6. Nyt eikun äkkiä käyttämään lakkoja! :)

  VastaaPoista
 7. Mä en kyllä innostu magneettilakoista vielkään. :DD Ne on kyllä hienoja, mutta esim. käsinkoristeluilla tulee paljon persoonallisempaa jälkeä. (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta tuovat ainakin kivaa vaihtelua. 8]

   Poista
 8. Nellyn sivuilla on ainakin myytävänä magneettilakkoja ;) Itseänikin kiinnostaisi, mutta en taida sortua niihin, tosin minun tuurilla jonkun ajan päästä magneettilakka löytyy kuitenkin kaapistani :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo en oo siellä katsellutkaan lakkoja oikein. ;D

   Poista
 9. Propsit Roopelle ! Hyvä et sul on joku kuka pitää sua aisoissa, ja onhan se kiva saada noit lakkoiki esitellyks :) Mut toi CO ei iske muhu, just semmonen lakka mitä en varmaan ikiin tuu omistaa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näinpä, ei sitä muuten saa ikinä esitellyksi kaikkia jos kokoajan tulee lisää lakkoja. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)