Kun nyt eilen niistä resepteistä puhuin niin tässäpä olisi helppo pasta joka on varmaan myös aika mahdoton saada epäonnistumaan.. 8-)
Siinä otsikossahan se tärkein ja ainesosat tulikin, eli pastaohje olisi nyt kyseessä. Tää on siitä kiva kanssa, että mitään tarkkoja mittoja näille ainesosille ei ole vaan ihan oman maun mukaan voi kaikkea laittaa ja hyvää tulee aina. :)
Valkosipulinen tomaatti-mozzarella-basilika-pasta
Tarvitset:
- öljyä (joku öljyhifistelijä varmaan käyttäisi tässä oliiviöljyä tms.)
- basilikaa
- kirsikkatomaatteja
- mozzarellaa (tässäkin kohtaa joku mozzarellahifistelijä valitsisi varmaan joku buffalomozzarellan)
- valkosipulia (maun mukaan, eli minun tapauksessa paljon)
- pastaa
1. Laita pasta kiehumaan kiehuvaan suolaveteen, voit halutessasi lisätä tilkan öljyä.
2. Pese kirsikkatomaatit ja basilika, pilko mozzarella ja edellämainitut. Basilikanhan voi pilkkoa halutessaan myös saksilla.
3. Kaada sopivasti (oman maun mukaan, again) öljyä erilliseen kuppiin, puserra sekaan kuorittuja valkosipulinkynsiä ja pilkottu basilika.
4. Kun pasta on kypsää sörssää kaikki yhteen, tadaa! Vaihtoehtoisesti voit jättää öljyn sörssäämättä ja kaataa sitä pastan päälle.
Ei musta ihan ruokabloggaajaksi ole kyllä, mutta toivottavasti joku sai jotain vinkkiä. :)
Oi että miten hyvän näköstä! :)
VastaaPoistaHii ja hyvää se olikin! :)
PoistaOo, nam. :)
VastaaPoistaMä olen vissiin öljyhifistelijä, meillä käytetään kaikkeen aina oliiviöljyä(hmm, kreikkalaista oliiviöljyä varmaan 5l kaapissa) :D. Se on hyvää!
Hahah! :D
PoistaOivoi tulee nälkä tätä lukiessa! Tälläiset lifestyle-tyyppiset potaukset on aina välillä hauskoja :)
VastaaPoistaHih, pitäsi varmaan useammin tehdä näitä tällaisia siis. ;D
PoistaSimpukka- tai nauhapasta (joku pastahifistelijä ;D) kävisi tähän varmasti hyvin :)
VastaaPoista:DD Tai fusilli!
PoistaOho, kommentoin vahingossa mieheni bloggerilla. Hups. Nunnu
VastaaPoistaoijj pakko kokeilla joku pvä ! :) Tosin voisi kokeilla myös ihan tavallisella pastalla :)
VastaaPoistaKokeile ihmeessä! :) Ps. Mitä tarkoitat tavallisella pastalla? ;D
Poistaooh vaikuttaa tosi namilta, PAKKOPAKKOPAKKO kokeilla !! :D <3
VastaaPoistaKokeilehan vaan! ;D
PoistaKuulostaapa hyvältä :3 Ainut ongelma mun kova allergia ja närästysherkkyys valkosipulille xc
VastaaPoistaHyvvää se olikin! Mutta ei kiva kyllö varmasti kiva jos aiheuttaa oireit.a. :I
PoistaNäyttää niiiin hyvältä, pakko testata (:
VastaaPoistanimimerkillä taas huomenna kokeet ja kyllä, vaan pari minuuttia oon koneella.. ei onnistu
Testaa ihmeessä. ;D Ja tuttu tunne tuo..
PoistaHohoo, nyt ei tarvitse miettiä mitä huomenna söisi! :D
VastaaPoistaHih, hyvä homma! ;D
PoistaTon on ihan pakko olla hyvää...
VastaaPoistaHyvää se kyllä olikin, vaikka näin röyhkeästi itse sanonkin. ;D
PoistaRuoka- ym. postaukset on mukavaa vaihtelua :) Ja tätä pitää kyllä kokeilla joku päivä, vaikuttaa ainakin sopivan simppeliltä->pakko olla hyvää.
VastaaPoistaTuli mieleen, että olen joskus toivonut jotain mekkopostausta, enkä tiedä aiotko sellaista enää tehdäkään, mutta olisi yhtä kaikki kiva, jos joskus tekisit :)
Kokeile vaan ihmeessä jos yhtään vaikuttaa sopivalta. :) Ja voi kuule mulla on se harkinnassa ja mietintämyssyn alla ollut jo aika kauan *kröhöm*, mutten uskalla luvata sen toteuttamisesta, ehkä sitten kun taas kaivelen mekkoja jos saisin inspistä jotenkin niitä kuvailla. ;D
PoistaNamskis... ja lihansyöjänä heti mietin, kuinka tuo tykkäisi, kun nakkais pekonia sekaan.... Tarvitsee varmaan kokeilla kumpanakin versiona, kuulostaa ja näyttää niin hyvälle...
VastaaPoista-T-
Pekonin kanssa toimis varmasti kanssa kivasti! :)
PoistaVoisitko joku päivä tehdä keväiset marmorointi kynnet?? ((: ois kiva :)
VastaaPoistaKatsellaan, marmorointi ei kyllä oo yhtään mun juttu. :D
PoistaPasta on aina hyvää! :) tälläisiä postauksia on kiva lukea välillä!
VastaaPoistaKiva juttu! ;D
PoistaPiti tulla oikein kiittämään; tämä resepti tuli tänään päivällä mieleeni, ja rupesi tuota basilikan ja tomaatin harmoniaa tekemään oikein mieli. :)
VastaaPoistaOmaan versiooni laitoin oliiviöljyä, basilikaa, tomaatteja, fetajuustoa sekä mozzarellajuustoraastetta. Ai niin, ja valkoviinietikkaa ja tietenkin älyttömän määrän valkosipulia. Hiukan riivin sauvasekoittimella ennen fetan lisäämistä. Tämän kaiken tein uunivuuassa, jonka laitoin hetkeksi levylle lämpiämään ja ai että, mutta tuli hyvää!
Notta kiitosta inspiraatiosta tässä(kin) asiassa! :)
Oi kuulostaa hyvältä! Kiva että sait inspistä täältä! ;D
PoistaTapasin todella upean naisen äskettäin,
VastaaPoistakävi niin että halusimme tutustua lähemmin,
olimme rakastumisen kynnyksellä ja loput voitte arvata.
Pyysin häntä kotiini sillä lupasin laittaa hänelle illallisen
ja mietin pääni puhki, mitä hänelle laittaisin: ranskalaista, italialaista
vai mitä? Hän on enemmän vegaani ja pyysi mieluiten ruokaa ilman punaista lihaa,
ainoastaan kala käy.
Tein hänelle tomaatti-mozzarella-basilika -salaatin, jonka tarkoilin lämpimänä. Minun
reseptissäni laitoin kaikki laakeaan ja pitkään valkoiseen tarjoiluvatiin, tarjoiluvadin reunalle lisäsin vihreitä oliiveja sekä tuoretta patonkia. Näine hyvineni jäin odottamaan mitä tapahtuu. Hän tykkäsi illallisestani, rakastui, nyt odotan mozzarellan kera ihanaa kesää! Jos haluatte, voin lähettää teille reseptin tästä ihanasta tomaatti-basilika-mozzarella reseptistä, varokaa vain, ettei teille käy niin kuin minulle..!
Mahtavaa. :D
Poista