maanantai 26. maaliskuuta 2012

Valkosipulinen tomaatti-mozzarella-basilika-pasta

Kun nyt eilen niistä resepteistä puhuin niin tässäpä olisi helppo pasta joka on varmaan myös aika mahdoton saada epäonnistumaan.. 8-)

Siinä otsikossahan se tärkein ja ainesosat tulikin, eli pastaohje olisi nyt kyseessä. Tää on siitä kiva kanssa, että mitään tarkkoja mittoja näille ainesosille ei ole vaan ihan oman maun mukaan voi kaikkea laittaa ja hyvää tulee aina. :)

Valkosipulinen tomaatti-mozzarella-basilika-pasta

Tarvitset:



- öljyä (joku öljyhifistelijä varmaan käyttäisi tässä oliiviöljyä tms.)
- basilikaa
- kirsikkatomaatteja 
- mozzarellaa (tässäkin kohtaa joku mozzarellahifistelijä valitsisi varmaan joku buffalomozzarellan)
- valkosipulia (maun mukaan, eli minun tapauksessa paljon)
- pastaa



1. Laita pasta kiehumaan kiehuvaan suolaveteen, voit halutessasi lisätä tilkan öljyä.

2. Pese kirsikkatomaatit ja basilika, pilko mozzarella ja edellämainitut. Basilikanhan voi pilkkoa halutessaan myös saksilla.



3. Kaada sopivasti (oman maun mukaan, again) öljyä erilliseen kuppiin, puserra sekaan kuorittuja valkosipulinkynsiä ja pilkottu basilika.

4. Kun pasta on kypsää sörssää kaikki yhteen, tadaa! Vaihtoehtoisesti voit jättää öljyn sörssäämättä ja kaataa sitä pastan päälle.



Ei musta ihan ruokabloggaajaksi ole kyllä, mutta toivottavasti joku sai jotain vinkkiä. :)

33 kommenttia:

  1. Oi että miten hyvän näköstä! :)

    VastaaPoista
  2. Oo, nam. :)

    Mä olen vissiin öljyhifistelijä, meillä käytetään kaikkeen aina oliiviöljyä(hmm, kreikkalaista oliiviöljyä varmaan 5l kaapissa) :D. Se on hyvää!

    VastaaPoista
  3. Oivoi tulee nälkä tätä lukiessa! Tälläiset lifestyle-tyyppiset potaukset on aina välillä hauskoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pitäsi varmaan useammin tehdä näitä tällaisia siis. ;D

      Poista
  4. Simpukka- tai nauhapasta (joku pastahifistelijä ;D) kävisi tähän varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Oho, kommentoin vahingossa mieheni bloggerilla. Hups. Nunnu

    VastaaPoista
  6. oijj pakko kokeilla joku pvä ! :) Tosin voisi kokeilla myös ihan tavallisella pastalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! :) Ps. Mitä tarkoitat tavallisella pastalla? ;D

      Poista
  7. ooh vaikuttaa tosi namilta, PAKKOPAKKOPAKKO kokeilla !! :D <3

    VastaaPoista
  8. Kuulostaapa hyvältä :3 Ainut ongelma mun kova allergia ja närästysherkkyys valkosipulille xc

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvvää se olikin! Mutta ei kiva kyllö varmasti kiva jos aiheuttaa oireit.a. :I

      Poista
  9. Näyttää niiiin hyvältä, pakko testata (:
    nimimerkillä taas huomenna kokeet ja kyllä, vaan pari minuuttia oon koneella.. ei onnistu

    VastaaPoista
  10. Hohoo, nyt ei tarvitse miettiä mitä huomenna söisi! :D

    VastaaPoista
  11. Ton on ihan pakko olla hyvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää se kyllä olikin, vaikka näin röyhkeästi itse sanonkin. ;D

      Poista
  12. Ruoka- ym. postaukset on mukavaa vaihtelua :) Ja tätä pitää kyllä kokeilla joku päivä, vaikuttaa ainakin sopivan simppeliltä->pakko olla hyvää.

    Tuli mieleen, että olen joskus toivonut jotain mekkopostausta, enkä tiedä aiotko sellaista enää tehdäkään, mutta olisi yhtä kaikki kiva, jos joskus tekisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile vaan ihmeessä jos yhtään vaikuttaa sopivalta. :) Ja voi kuule mulla on se harkinnassa ja mietintämyssyn alla ollut jo aika kauan *kröhöm*, mutten uskalla luvata sen toteuttamisesta, ehkä sitten kun taas kaivelen mekkoja jos saisin inspistä jotenkin niitä kuvailla. ;D

      Poista
  13. Namskis... ja lihansyöjänä heti mietin, kuinka tuo tykkäisi, kun nakkais pekonia sekaan.... Tarvitsee varmaan kokeilla kumpanakin versiona, kuulostaa ja näyttää niin hyvälle...

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekonin kanssa toimis varmasti kanssa kivasti! :)

      Poista
  14. Voisitko joku päivä tehdä keväiset marmorointi kynnet?? ((: ois kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan, marmorointi ei kyllä oo yhtään mun juttu. :D

      Poista
  15. Pasta on aina hyvää! :) tälläisiä postauksia on kiva lukea välillä!

    VastaaPoista
  16. Piti tulla oikein kiittämään; tämä resepti tuli tänään päivällä mieleeni, ja rupesi tuota basilikan ja tomaatin harmoniaa tekemään oikein mieli. :)

    Omaan versiooni laitoin oliiviöljyä, basilikaa, tomaatteja, fetajuustoa sekä mozzarellajuustoraastetta. Ai niin, ja valkoviinietikkaa ja tietenkin älyttömän määrän valkosipulia. Hiukan riivin sauvasekoittimella ennen fetan lisäämistä. Tämän kaiken tein uunivuuassa, jonka laitoin hetkeksi levylle lämpiämään ja ai että, mutta tuli hyvää!

    Notta kiitosta inspiraatiosta tässä(kin) asiassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa hyvältä! Kiva että sait inspistä täältä! ;D

      Poista
  17. Tapasin todella upean naisen äskettäin,
    kävi niin että halusimme tutustua lähemmin,
    olimme rakastumisen kynnyksellä ja loput voitte arvata.
    Pyysin häntä kotiini sillä lupasin laittaa hänelle illallisen
    ja mietin pääni puhki, mitä hänelle laittaisin: ranskalaista, italialaista
    vai mitä? Hän on enemmän vegaani ja pyysi mieluiten ruokaa ilman punaista lihaa,
    ainoastaan kala käy.

    Tein hänelle tomaatti-mozzarella-basilika -salaatin, jonka tarkoilin lämpimänä. Minun
    reseptissäni laitoin kaikki laakeaan ja pitkään valkoiseen tarjoiluvatiin, tarjoiluvadin reunalle lisäsin vihreitä oliiveja sekä tuoretta patonkia. Näine hyvineni jäin odottamaan mitä tapahtuu. Hän tykkäsi illallisestani, rakastui, nyt odotan mozzarellan kera ihanaa kesää! Jos haluatte, voin lähettää teille reseptin tästä ihanasta tomaatti-basilika-mozzarella reseptistä, varokaa vain, ettei teille käy niin kuin minulle..!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)