perjantai 20. heinäkuuta 2012

Simppelit kynnet + lakkaostoksia

Näytän tähän alkuun yhdet simppelit kynnet, joihin sain idean eräistä kynsistä Kynsikoristelut -yhteisöstä Facebookista. ;D


Näissä siis:

NYX - French Nude (saatu)
OPI -  Divine Swine
+ sydänstrassit

Simppeliä, mutta tykkään kovasti! Tänään tosin taitaa olla aika ottaa nämä pois ja testailla uusia lakkoja. Kävin nimittäin eilen vähän shoppailemassa ja ostin kynsilakkojakin. Monet on mulle kehuneet Gina Tricotin kynsilakkoja ja kysyneet, että aionko joskus itse niitä testailla. No GT:ssä käydessäni iskin silmäni yhteen lakkaan ja päätin hyödyntää tarjouksen, jolla sai 3 GT-lakkaa hintaan 9,95 euroa.

Valitsin nämä kolme lakkaa:


Vasemmalta alkaen: Deep Sea, Monaco Blue, Python Green.

Deep Sea muistutti mua himiöimästäni Essien Aruba Bluesta, joten se piti napata mukaan. Valitettavasti tää olikin paljon tummempi kynnellä ja shimmeriäkään ei niin paljon näkynyt kuin pullossa. :/ Laadulta kyllä vaikutti olevan mainio ja tosi kiiltävä lopputuloskin tästä tuli! Edelleen siis silti Aruba Blue pysyy himiöintilistalla.

Monaco Blue oli se lakka, joka mut innosti nää lakat ostamaan. Näyttääkö MB tutulta? Ehkäpä siksi, että sehän muistuttaa Deborah Lippmannin Across The Universe -lakkaa. Swatchatessa erona oli kyllä ainakin se, että tää GT:n versio on vaaleampi ja glitteriä taitaa olla vähemmän. Mutta hintaisekseen Deborahiin verrattuna hyvä korvike! :)

Python Green, joka nimestään huolimatta on kyllä selkeästi keltainen mun vihreisiin verrattuna, on kiva shimmerlakka. Ne kaupan valot kyllä huijaa aika tehokkaasti, nimittäin siellä kaupan valaistuksessa tää oikeastaan näyttikin vihreältä. :D Ei se haittaa kyllä.


H&M:stäkin tuli yksi lakka ostettua, kun hintaa tällä oli vain 1 euro.


Sävyn nimi on Urban Spirit ja swatch-kuvien perusteella näyttikin mielenkiintoisemmalta kuin osasin euron lakalta olettaa. Katsotaan millainen laatu tässä on. :) Ihastuin tuohon "puiseen" korkkiin, hauska idea! Ei aina tarvi olla niin perinteistä kaikki. :)


Semmoisia ostoksia minulla, onko teillä millaisia kokemuksia noista Gina Tricotin lakoista? :) Huomasin että valikoimissa oli myös väritöntä lakkaa ja mattaavaa päällyslakkaa!

51 kommenttia:

  1. Mulla on toi Urban Spirit, mutta se on aika kökköö kynsillä.. Peittävyys ongelmana tällä kertaa! :/
    H&M:llä oli kaikkia ihania lakkoja, kuten mm Deep deep water ja Fantasy ocean, sellaisissa kultakorkkisissa pulloissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei, hoksasin kanssa tuon huonon peittävyyden kiekolla, katsotaan onko karmea kynsillä. ;D

      Poista
  2. mulla on toi sama HM-lakka ja on ihan jees. mä jouduin laittamaa aika monta kerrosta jotta siitä tuli mun makuun tarpeeks peittävä :D

    ja mulla on ginan lakkoja 4, mutta aika harvoin niitä käytän :/ ehkä siksi kun sävyt eivät olen vaaleanpunaisia ja pinkkejä lakkoja käytän eniten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika luirulta lakalta kyllä tuo H&M vaikuttikin. :o

      Poista
  3. Mulla on pelkästään hyviä kokemuksia Gina Tricotin lakoista! Jos lakkamerkkiä arvioidaan niiden cremejen perusteella, ne on sit parempaa keskitasoa ;) Nätiltä näyttää tuo "euron lakka" mutta mulla saattais jäädä ostamatta juuri "puisen" korkin takia, omasta mielestä puujäljitelmä on aina tyylitöntä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siis luotettavalta merkiltä, kun monet tuntuu tykkäävän. ;D

      Poista
  4. Mulla on GT:ltä semmoinen pronssinen shimmerlakka ja sitten sininen creme. Se pronssinen oli ainakin iloinen yllätys; peitti jo yhdellä kerroksella keskipitkät kynnet aivan täydellisesti ja kuivui todella nopeasti. Kesti hyvänä myös useamman päivän. Sinistä en oo vielä ehtinyt kokeilla, mutta toivon sen olevan samaa laatua! Hinta ei meinaan ollut lainkaan paha, näitä vois alkaa hamstraamaan :)

    VastaaPoista
  5. Tuo Gina Tricotin glitterlakka näyttää tosi hienolta! Pakko varmaan käydä itsekin ostamassa kunhan olen sellaisella paikkakunnalla jolla on Gina Tricot.

    Minäkin ostin tänään lakkoja, MIYO:n tuoksuvan lakan Papaya/Mango, Wet n Wildin Blue Wants to Be a Millionairen, Wild and Crazyn Twilightin ja Golden Rosen 110:n, joka on tummanharmaa suede. Ei mun pitänyt ostaa kuin korkeintaan tuo WnW:n lakka, mutta jotenkin kassalle lipsahti taas muitakin lakkoja. :D Oikeutin noiden oston sillä, että ostin ne muka itselleni myöhäiseksi synttärilahjaksi vaikka vasta tilasin ebaysta itselleni lahjaksi Orlyn Space Cadetin ja Nubarilta Reclaimin ja Wildlifen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Papaya/Mango on ihana, vaikkei tuoksukkaan niin kivasti kuin nimestä voisi päätellä. ;D Kyllähän sitä nyt synttärilahjaksi voi vähä lakkoja ostella. ;)

      Poista
  6. Nätit kynnet. :)

    Itsestä nuo GT:n lakat ovat hyviä ja aivan ihania sävyjä!

    VastaaPoista
  7. Neljä GT-lakkaa oottaa hyllyssä käyttöä, en oo niistä kiekolle swatchaamista enempää jaksanu kiinnostua. Runsauden pulaa ???
    Monaco Blue näyttää kyllä siltä, että sitä täytyy käydä hypistelemässä... =D
    OPI on kyllä ihana! Miten mä en ikinä löydä H&M:sta mitään euron lakkoja. Höh. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuttu tunne. ;D En mäkää yleensä löydä noin halpoja lakkoja, tääki oli viimeinen tätä laatua.

      Poista
    2. Mulla on tuo sama H&M-lakka, vielä käyttämättä kylläkin. Se suorastaan huusi mulle hyllystä, viimeinen laatuaan sekin. Mun tosin maksoi 3e =O Eikä haittaa, vaikkei peittäisikään helposti, on sen vaan niin mun näköinen lakka kuin olla voi =)

      Poista
  8. Itsekkin ihastelin ginan lakkoja viimeksi siellä käydessäni, mutten uskaltanut ostaa sillä en uskonut niiden laadun kestävän.. Mutta jos sitte saat kokeiltua lakkoja niin arvostelua lakan laadusta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ehdottomasti kerron laadusta sitten enemmän. :)

      Poista
  9. Tuo Monaco Blue on tosi nätti kynnelläkin, piti ostaa se vasta.. :D Hmm, kai mun täytyy käydä hakemassa myös tuo Deep Sea, jos se kerta on kynnellä tummempi. Pullossa tuo ei niin kivalle näyttänyt.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Ehkä tuo OPIn lakka tekee sen.. Näyttää ihan että ekaks oisit liukuvärjänny pinkillä glitterillä ja sitte vielä hopeella glitterillä ;)
    Ja kaiken lisäksi sait mut liittymään tuohon FB:n Kynsikoristelut -ryhmään, murr :D
    Sellaista kysyisin, että voisikohan Mimaxilta tilata Konad-laattoja ja luottaa että ne on aitoja? Oishan se aikamoinen riski myydä täällä Suomessa feikkejä laattoja.. kai.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mimaxin laatat on aitoja konadeja!

      Poista
    2. Kiitos, jep se näyttää kyllä juurikin siltä. ;D Ja juu, mun käsityksen mukaan Mimaxin laatat on aitoja, vaikken oo heiltä koskaan Konadeja ostanutkaan.

      Poista
    3. Okei, kiitti paljon ;)

      Poista
  11. Mulla on gina tricotin vaaleanpunainen lakka ja se peittää todella hyvin ! tuli muuten mieleen kun sanoit jossain vaiheessa että ostit jonkin helsinki lakan vain sen takia että helsinki oli päässyt kartalle xd helsinki on myös mavalan lakassa tosi kivassa värissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää, miksi aina Mavalalla, kun mä en Mavalaa tue yhtään. :D

      Poista
  12. Ginan lakat on viä kokeilematta. Voi kyllä olla, että en tähän lakkasaaliiseen enää tarvikkaan uusia.. :D Zoya on vain vieny mun sydämen <3

    VastaaPoista
  13. Söpöt kynnet! Vähän semmoinen hillitympi glitteröveri. :D Monaco Blue näyttää kyllä kivalta, mutta en tiedä ostanko itselleni kun mulla on jo Essence dupe siitä Deborah Lippmannin lakasta. Toistaalta jos toi ei oo ihan samanlainen, niin voinhan mä sit senkin hankkia? :D Python Greeniin mäkin sorruin Ginassa ollessani, vaikka on noita vihreitä ja keltaisia neoja entuudestaankin. Se oli vaan niin herkullinen! Pääsee toivottavasti pian kynsillekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo Python Green kyllä heti kiinnitti siellä huomion!

      Poista
  14. uuu sparkle :)) Tykkään, sait uuden lukijan!

    Oon pitäny itte nyt pari kuukautta kynsiblogia http://nailswithlove.blogspot.fi/

    Ongelma on että en oikeen osaa mainostaa sitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! :) Kannattaa keskittyä mainostamisen sijaan blogiin panostamiseen, kyllä ne lukijat aina laadukkaaseen blogiin löytää ilman suurta mainostustakin. En itse ainakaan ole koskaan pahemmin mainostanut blogiani missään. :)

      Poista
  15. Tosi ihanat kynnet ja voisin kans ettii tommosen Urbatin Spirit lakan, kun näyttää kauniilta pullossakin. Ois kiva tietää miltä näyttää kynsilläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Varmaan tulee tässä testailtua piakkoin. ;D

      Poista
  16. toi ensimmäinen kuva ei lataudu ollenkaan :--( siis kuva kynsistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nyt toimii. :) Nää kuvapalvelimet välillä takkuilee.

      Poista
  17. Oooooo, just kivat tollaset simmpelit :)) plussaa kimallus ja liila väri :DD
    Mulla taas pari kysymystä: Ootko ikinä tehny siis mitään lakkausta, joka muistuttais riikinkukon sulkaa :D? tänään tossa itelleni sellaset askartelin mut tuli vähän sotkuset :D
    ja sitte sellasta et tossa Cesarsin sivuille seikkailin ja mieleeni tuli et omistatko sellasia magneettilakkoja? Jos sulla niitä on, niin mitä mieltä niistä oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oo koskaan kokeillu semmosia, vaikka oon nähny jotain kivoja kuvia netissä riikinkukkolakkauksista. :) Mulla on China Glazen magneettilakkoja, mutta Color Clubeja ei. Juttua Chinan lakoista löytyy tämän tunnisteen alta: http://sonnela.blogspot.fi/search/label/Magneetti

      Poista
  18. Itsekkin kävin muutama päivä sitten GT:ssä ja iskin heti silmäni Python greeniin :D Ja jännä miten se todellakin näytti kaupassa paljon vihreämmältä! Onhan se kaunis kellertävämpänäkin, mutta vihertävämpi olisi ollut enemmän mun mieleen. Python greenin lisäksi mukaan tarttui Ocean depths, joka näyttää ainakin pullossa upealta! Saa nähdä millainen se on kynsillä.

    Yleisesti olen tykännyt GT lakoista kyllä paljon, erittäin hyvä hinta-laatusuhde :) Laatu vaihtelee vähän lakasta riippuen, mutta kyllä ne halpislakoiksi ovat mielestäni parempia kuin monet muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, näytti kyllä paljon kivemmalta ja vihreämmältä kaupassa, murr. :D Mäkin oon ainakin noiden kahden testaamani GT lakan laatuun positiivisesti yllättynyt!

      Poista
  19. Minäkin kuolasin tuota Monaco Blueta kun pääsin Ginaan, mutta äitini oli tylsä ja kielsi ostamasta enää yhtään lakkaa ennen syksyä :/ Mutta vielä se meille muuttaa jonakin päivänä... Omistan kolme Ginan lakkaa ja jokainen on ollut yllättävän hyvälaatuinen hintaan nähden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onneksi syksy tulee pian kuitenkin! ;D

      Poista
  20. Aah, tuo GT:n Monaco Blue täytyy testata! Omalla himiöintilistallani on nimittäin Deborah Lippmannin Across the Universe, niin sitä odotellessa (ja rahaa keräilessä) tuo olisi mainio korvike! Helmikiva, kiitos vinkistä :)!

    Omasta GT kokemuksesta täytyy sanoa sen verran että jotkut cremelakat mitä olen niiltä kokeillut ovat olleet kökköjä, mutta sehän nyt ei sitä tarkoita että ne kaikki olisi.

    ps. Ihanan simppelit kynnet ;)

    VastaaPoista
  21. Tosi nätit vaikka onkin simppelit :)

    VastaaPoista
  22. Mulla on 4 GT:n lakkaa, Lilac me, Marina, Monaco Blue ja Rockstar. Marina on mahtava sähkönsininen, Lilac me vaaleanlila creme ja Rockstar violetti glitteri. Oon tosi positiivisesti yllättynyt laadusta ja peittävyydestä, pysyvyyskin ollut tosi hyvä kaikissa! Marina yhdistettynä Monaco Blueen on aika huippu yhdistelmä, katso vaikka: http://wastinglifestyle.fi/?p=439
    Pidin tuota yhdistelmää 5 päivää vaikka yleensä kynsilakat vaihtuu päivittäin :) muistakin mainitsemistani lakoista löytyy swatchit mun blogista.
    Aion kyllä jatkossakin hamstrata GT:n lakkoja, sen verran edullisia ja herkullisen värisiä ovat :)
    -Emma / Wasting lifestyle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki oon kyllä positiivisesti yllättyny, pakko hamstrata näitä lisää! :D

      Poista
  23. aivan ihanat kynnet <3<3

    VastaaPoista
  24. montako kynsilakkaa omistat :)?voitko tehä sellasen videopostaukse, mis käyt ne kaikki läpi yksitelle jos mitenkää viittisit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on nyt yli 500, joten voipi olla että tulis vähän pitkä video jos kaikki kävisin läpi. ;D Voisin jotain videoa tehdä kokoelmasta kyllä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)