lauantai 6. kesäkuuta 2015

Sinful Colors -lakkauutuuksia + vinkki strassien poimimiseen

Kuinka moni muistaa kynsilakkamerkin Sinful Colors? Tää merkki on tietääkseni ollut poissa laajemmilta Suomen markkinoilta, mutta nyt ne ovat palanneet taas. Sinful Colorsin lakkoja on saanut toukokuusta alkaen Prismoista sekä Kampin Ninjasta ja hintaa lakoilla on 3,90 - 4,90 €.


Sain testiin seuraavanlaisia puteleja.


Cinderella, Pride, Gold Medal, Energetic Red, Nail Junkie




Cinderella

Yllä oleva Cinderella on saanut varsinaisen hypetyksen aikoinaan ulkomaillakin osakseen, joten mahtia, että sitä saa nyt perusvalikoimasta Sinfulilta meiltä Suomesta. Lakka on vaaleansininen ja siinä on pinkkiä shimmeriä. Ihan uniikki lakka, en itse tiedä mitään vastaavalla värisekoituksella. Lakka levittyi mukavasti ja kuivuikin hyvin.

Miettikö joku teistä, miten tuo Gold Metal toimii leimauksessa? Kyllähän tuo näyttäis toimivan.





Cinderella pääsi kynsille heti ekana näistä uusista lakoista.




Kynsillä:

Sinful Colors - Cinderella (vaaleansininen shimmer, saatu)
Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
+ strasseja
+ swarovskeja
+ tarroja




Kynsillä on kolmisen kerrosta Cinderellaa ja lakka on kyllä sillä tavalla ohut, että kolmas kerros nipinnapin peitti kynnet. On se vaan nätti lakka, juuri tuollainen söpö vauvanvaaleansininen shimmerlakka. 

Valkoisena mulla on kynsillä Essencen Wild White Ways. Essencen laatuun sai luottaa myös valkoisessa, sivellin takasi kyllä mun mielestä erittäin hyvän lopputuloksen. Kai te muuten tiesitte, että Essence on tullut Suomen markkinoille ja uusia myyntipisteitä tulee jatkuvasti? Kirjoittelen teille mun Essence-ostoksista ja muusta aiheeseen liittyvästä seuraavaan postaukseen. Mulla on nykyään paha tapa koittaa ympätä kaikki mahdollinen asia samaan postaukseen.

Tässä kun strassikynnet on kyseessä, niin muistan vihdoin jakaa teille hyvän vinkin! Mitä enemmän oon strassikynsiä tehnyt, niin sitä tärkeämmäksi mulle on muodostunut Embellie Gellien geelimatto (saatu). Ai mikäkö? No katsokaas.




Kyseessä on tuollainen jännä, geelimäinen matto. Matosta voi ottaa pieniä palasia appelsiinipuutikkuun, joilla pystyy poimimaan ja siirtelemään strasseja todella vaivattomasti. Samaa geelipalleroa voi käyttää useampia kertoja, sillä sen tarttumapinta pysyy.

Tiedättekö sen tunteen, kun dippaatte appelsiinipuutikkua kirkkaaseen lakkaan ja yritätte haarukoida siihen strassia ja iskeä sen kynnelle, ennenkuin lakka kuivaa ja strassi lähtee karkuun? Tuon ongelman kanssa oon hermonnut usein ja varsinkin, jos tekee varsinaisia strassiövereitä, niin kirkkaan lakan kanssa saa säätää. Embellie Gellie on juurikin mainio apu, koska siihen tarttuu isommatkin koristeet ja ne irtoaa kuitenkin vaivattomasti kynnelle. Oon kokeillut aiemmin strassikyniäkin tähän tarkoitukseen, mutta ne ei mulla vaan toimii.


Onko teille Sinful Colorsit tuttuja, ootteko jo bonganneet niitä Prismoista? Entäs tuo Embellie Gellie, onko tuttu? :)

14 kommenttia:

  1. Mä en oo vielä meidän lähi-Prismassa törmänny näihin lakkoihin o_O mutta toi geelijuttu on näppärä! Joskus BPS:sta sain testiin vastaavanlaisen läpyskän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on niin kätevä, kun ei enää tarvi takuta kirkkaan lakan kanssa. 8D Käsittääkseni näitä Sinfuleita pitäis kyllä tulla kaikkiin Prismoihin. :o

      Poista
  2. Sinful Colors on löytynyt myös Anttilasta (ainakin Hämeenlinnasta) jo viime syksystä lähtien :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mä ajattelinkin että jossain näitä on ollut myös aiemmin. Itse en oo Anttiloissa nähnyt ja käsittääkseni tosiaan nyt vasta tulivat laajempaan levitykseen Suomeen, vaikka näitä on voinut jostain jo saada. :)

      Poista
  3. Kääk ku on ihanat kynnet! <3 Toosi söpöt. Oon kuullu Sinfuleista ja ne kyllä vaikuttavat tosi hyviltä lakoilta ja samoin oon kuullu tuosta embellie gelliestäkin, tuommosta pitäis melkeen joskus ostaa, koska se todellaki on ärsyttävää tikulla ja kirkkaalla lakalla yrittää väsätä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) No sanoppa muuta, Gellie kyllä säästää aikaa ja hermoja strassien kanssa. :)

      Poista
  4. Mulla on ennestään noita sinful lakkoja,nyt ei oo tullu käytyy kattoon valikoimaa.Gellie ei tuttu,mut omistan vastaavanlaisen joka testaamatta viel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millä nimellä nää vastaavat Gellie-jutut kulkevat? En oo itse törmännyt muutakuin tohon Embellieen. :)

      Poista
  5. Kauniit kynnet! :)
    Sinful Colorsia mulla on yksi kirpalta ostettu yksilö; nyt oon katsellut vähän sillä silmällä niitä lisää kun saatavuutta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! :) Kyllä vaan, mullakin oli joskus pari tämän merkin lakkaa, mutta halusin eroon yksittäisistä merkeistä joten ne sai lähteä. Nyt niitä sitten taas saisi. ;D

      Poista
  6. Kaunis lakkaus! Mä ostin just Prismasta ton Nail Junkien ja pyörittelin paria muutakin käsissä, mut sinne jäi (ainaki toistaseks :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis! Tuohon Nail Junkieen mäkin oon aiemmin iskenyt silmäni, haaveilen sitä johonkin meriaiheisiin lakkauksiin. 8))

      Poista
  7. Hih, heti ensimmäisenä jäin miettimään, mitenköhän tuo Gold Medal toimisi leimauksessa - onneksi selvensit senkin asian :) Todella kauniin lakkauksen oot saanut aikaan, on se vaan ihanaa kun näitäkin lakkoja saa nykyään Suomesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos oli apua selvennyksestä. 8) Nimenomaan, kaikki uudet ja "uudet" merkit on aina tervetulleita Suomeen. 8)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)