maanantai 1. kesäkuuta 2015

NailDate 2015, osa 1

Tuossa viime lauantaina, eli 30.5. oli Seinäjoelle järjestetty NailDate-tapahtuma. Päivämäärä passasi mulle hyvin huolimatta siitä, että se oli yleinen valmistujaispäivä ja muutenkin hillun nykyään niin usein Seinäjoella, joten halusin ehdottomasti mukaan tapahtumaan.

Tapahtuma oli aikalailla miitin tapainen ja tapahtumaan osallistuivat: Tiia (IG), Aino (IG), Salla (IG), Suvi (IG), Hanna (IG), Heidi (IG), Heli, Meri ja Senni. Lisäksi tapahtumaa oli ikuistamassa Jesse, joten postauksen kuvat ovat suurimmalti osin häneltä.

Kuvat kertovat enemmän, joten kuvia kehiin! Jaoin postauksen kahtia ja tässä postauksessa kerron, mitä tapahtumassa tapahtui ja toisessa postauksessa näytän, mitä kivaa meille annettiin mukaan.
Meille oli järkätty sinne ensin ruokaa ja myöhemmin kahvittelua ja herkkuja. Suklaisia herkkuja oli sponssaamassa Cloetta.Tietysti kynsihöperöt laitettiin tositoimiin, eli lakkaamaan kynsiä pienessä kilpailuhengessä. Sen kummemmin ei saatu mitään teemaa tai muuta kynsiin, joten sai antaa luovuuden kukkia vapaasti. Viisas jos olisi ollut, olis mennyt tuonne ilman lakkauksia kynsissä, mutta itsehän toki käytin ensimmäiset puoli tuntia lakkausajasta glittereiden hinkutukseen pois kynsiltä..
Lakkauskilpailuun kynsilakat tarjosi Lumene. Pääsin ekaa kertaa kokeilemaan Lumenen Natural Code -lakkoja ja yllätyin, kun nuo cremet peittikin hyvin. Oon vaan aina vältellyt niitä niiden pienen koon vuoksi, mutta tässä uudessa kesäkokoelmassa on niin ihania glittereitä,että niitä vois parit hankkia.
Tällaiset kynnet loihdin Lumenen kolmella lakalla ja näillä irtosi kakkossija kisassa.
Kynsillä siis:

Lumene Natural Code - Bohemian (vihreä creme)
Lumene Natural Code - Have Fun (valkoinen creme)
Lumene Natural Code - Daisy (glitter)
+ strassit
Palkinnoksi eniten ääniä saaneet saivat toukokuun Livboxit ja kynsijuttuja.
Kynsituunauksen jälkeen oli aika siirtyä hypistelemään paikalle tulleiden yritysten tuotteita. Paikalla olivat Fimaco Oy sekä Kauneuskeskus LUX.
Fimacolla oli esittelyssä minulle uusi tuotemerkki Mistero Milano ja hypistelin etenkin merkin kaksivärisiä ja ihanan tuoksuisia kynsinauhaöljyjä pitkään.
LUX puolestaan esitteli esimerkiksi Mosaic-merkin tuotteita sekä Misshaa. Saatiin seurailla, miten Mosaicin tuotteilla syntyivät erilaiset koristelut.
Päästiin näkemään myös lähietäisyydeltä, miten Mosaicin geeleillä Tiialle tehtiin uusi kynsi. En oo koskaan itse nähnyt livenä, miten geelikynsiä tehdään, joten se oli mielenkiintoista seurata ammattilaista työssään. Tykkään pipertää kynsiä, mutta mä luulen, ettei mun kärsivällisyys siltikään riittäisi noin tarkkaan ja siistiin työhön.


Lopuksi vielä höpistiin ja kirppisteltiin. Laskin tossa, että tämän miitin saldo oli taas +8 lakkaa, vaikken mä edes ostanut mitään. Goodiebag ja vaihtarit takasivat näemmä jälleen kerran sen, ettei lakkamäärä pääse vahingossakaan laskemaan.
Kaikenkaikkiaan oli mukavaa ja mahtia päästä tutustumaan uusiin, samanhenkisiin ihmisiin ja miittailla vanhoja tuttuja. Tällaisia tapahtumia olis kiva useamminkin nähdä täällä länsirannikolla. :) Itse oon ehdottomasti mukana, jos vaan aikataulut sallii. Ois myös kiva koota semmosia "kynsiworkshop"-tyylisiä juttuja, että opetettais toisille juttuja tai ihan muuten vaan lakkailtais ilman suurempia suunnitelmia.

Tässä oli ykkösosa NailDatesta ja seuraavassa postauksessa esittelen tarkemmin, mitä juttuja goodiebagista löytyi. Alla vielä tapahtuman sponsorit.


2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä osallistujat kuvissa, niin pääsee ehkä vähän tunnelmaan kiinni. Oli varmasti mukava miitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joo, se on kiva nähdä kasvoja blogien takaa. :) Mukavaa kyllä oli!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)