maanantai 25. toukokuuta 2015

Pink Bermuda Beaches

Hyvää viikonalkua kaikille! Tää palaili eilen reissusta parhaimman Suvin luota ja vierailin myös ekaa kertaa kaikkien kynsiholistien taivaassa, eli CesarsShopissa. Nappasin pari nopeaa kuvaa puhelimella, siis kattokaa nyt tota ihanien kynsilakkojen määrää!
Siellä oli tarjouksia vaikka millä mitalla ja kynsisälää ihan tuhottomasti. Kyllä oli meinaan hankalaa pysytellä vaan tarpeellisissa (kröhöm) ostoksissa. Vilautan tulevassa postauksessa mun ostoksia paremmin!
Siellä oli tosi paljon lakkoja kympillä ja uutuuksia ja eri merkkejä pilvin pimein. Jos vaan mahdollisuus on, niin kannattaa käydä Cesarsilla pyörähtämässä, nettikauppaa toki unohtamatta. Täytyy kyllä päästä ehdottomasti uudelleen koluamaan, näin ekalla kertaa olin jopa hieman hämmentynyt, enkä tiennyt mitä kaikkea tutkisinkaan.

Kynsitaivaasta siirrytään päivän kynsiin, nimittäin vaaleanpunaisiin söpöilykynsiin. Valkoinen, vaaleanpunainen, kukat, verkkokuvio ja kimalle - niistä syntyvät söpöt kynnet.

Kynsillä:

Color Club - Bermuda Beaches (vaaleanpunainen shimmer)
+ leimauksissa: Konad Special Polish - White & Konad m57 (saatuja), Bundle Monster - BM221
+ Color Club Art Club - Silver Glitter
+ swarovskit


Bermuda Beaches on vaaleanpunainen lakka, jossa on pinkkiä shimmeriä. Niin nätti ja söpö. Kolmisen kerrosta peittää jotenkuten, mutta valitettavasti jonkinlainen kaljuuntumisongelma tällä lakalla oli. Tämmöisiä hempeitä vaaleanpunaisia on monesti tosi hankala löytää hyvälaatuisina! Varsinkin, jos haluais niihin jotain vähän erikoistakin, kuten tässäkin on tätä pinkkiä shimmeriä.

Koristeluissa mulla olin Konadilta ja Bundle Monsterilta laatat. Leimailin vinottain puoleenkynteen verkkokuviota, kun halusin jättää tuota lakkaa näkyville jonkin verran. Lisäkoristeluiksi pistin vielä vähän hopeaa glitteriä ja pikkuruiset swarovskit.


Minusta näistä tuli nätit, mutta kuvissa tuo BB ei pääse jotenkin oikeuksiinsa. Mitä te tykkäätte kynsistä?

14 kommenttia:

 1. Mä haluan nähdä sun ostokseeeettt!! Hetiiii! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, koitan saada äkkiä ne tänne! Pistän samaan vähän muitakin ostoksia. ;33

   Poista
 2. Satun olemaan töissä taivasta vastapäätä, aika monen työpäivän lomassa siellä on joutun piipahtamaan... Ihana paikka, todellinen Taivas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, voin kuvitella ettet voi välttää kiusausta jos se kerran on noin lähellä! 8)

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Oh, aivan täydellinen lakkaus kaikessa kauneudessaan ♥ niin hempeä ja herkkä :)

  Ja vitsit sentään, Cessarshopin myymälä on kyllä jotain aivan omaa luokkaansa. Sinne saa aina uppoamaan helposti ikuisuuden kun siellä "käväisee" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No varmasti saa uppoamaan, siinä on ainakin se etu että rahat säästyy, kun asuu näin kaukana ko. paikasta. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)