tiistai 19. toukokuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: X + uusi lempparilakka

Loppukiri aakkoshaasteeseen, tänään vuorossa X! Yhtään X:llä alkavaa lakkaahan mulla ei käyttämättömissä ollut, joten kynsillä nähdään muita käyttämättömiä. Näihin kynsiin pääsi mun uusi lempparilakkakin!
Kynsillä:

KBShimmer - Iris My Case (lila glitter)
China Glaze - In A Lily Bit (lila creme)
+ kuivakukat
+ strassit

Ostelin tuossa jokunen viikko sitten Kynsikoristekirppikseltä muutamia ihania indielakkoja ja tässä niistä yksi mun suosikki, KBShimmerin Iris My Case. Tää nousi nimittäin ihan kertaheitolla yhdeksi mun kaikkien aikojen suosikkilakaksi, kun sain tämän kynsille. Levittyy tämäntyyliseksi indieksi tosi kivasti ja peittää myös ja väri on niin ihana! 

Toisena kynsille pääsi China Glazen In A Lily Bit, joka on viime kevään City Flourish-kokoelmaa. Tuon Iris My Casen rinnalla tämä violetti näyttää hyvinkin pinkiltä, kun tuo IMC  on kovin sinivivahteinen lila ja tää IALB enemmän punaiseen taittava. Kuitenkin tää lilaksi on luokiteltu, joten uskotaan siihen. Ei tämä kyllä laadullaan vakuuttanut, ikäväkseni on todettava, että nää pastellicremet harvoin toimii China Glazella laadun edelläkävijöinä. OPI tekee parhaimmat cremet mun makuun, jos ajatellaan niiden laatua.

Koristelut kävi näpsäkästi kuivakukilla ja strasseilla. Näin kesää kohden onkin ihan oikeutettua taistella noiden alati päällyslakan alta törröttävien, itsepäisten kukkien kanssa, eikös? Kukat kuuluu kevääseen ja kesään, ja niitä on silloin käytettävä, piste.


Miltäs nää kukkaisat kynnet näyttää ja hei, eikö ookkin tosi ihana tuo Iris My Case? :)


8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset! Tosi kauniit väritkin :)

  VastaaPoista
 2. On nätti tuo Iris My Case ja kukkaset näyttää ihanan kesäisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin joo ihana ja juuri niin kevät-kesäinen pastelli tuo Iris. :)

   Poista
 3. No on tosi nätti tuo Iris! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta, heti pääsi kyllä lempparilistalle! :3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)