tiistai 4. joulukuuta 2012

Geelilakkaus: päivä 5 + omppututo!

Facebookin kynsikoristelut yhteisössä tuli puhetta Lumikista, sillä H&M on ottanut valikoimiinsa Lumikki-kynsilakkoja! Tämä Lumikki-fani riensi heti tänään katsomaan ja ostamaan yhden sävyn..

Lumikeista ja omppukynsistä inspiroituneena sain Cosmetic Cupcake -blogista idean näihin kynsiin. Ajattelin tehdä samalla tuton teille. Älkää kuolko kuville, tässä hyvä osoitus siitä, miksi päivänvalolamppu hakkaa keltaisen lampun 6-0 ja siitä, miksi kaikki kuvat pitäisi jaksaa ottaa päivänvalolampun alla. Olin laiska, suonette anteeksi sen minulle.

Omppukynnet

Tarvitset seuraavat:
- valkoinen kynsilakka (minulla: Ciaté - Snow Virgin (saatu)
- ruskea kynsilakka (minulla: Flormar - 428)
- esim. vihreä tai punainen kynsilakka omenoihin (minulla: vihreä Wild & Mild -  Neon Poison)
TAI akryylimaalit ylläolevissa väreissä
+ pienen siveltimen
+ halutessasi vihreät, pisaranmuotoiset strassit

1. Lakkaa kynnet normaalisti haluamallasi lakalla, anna kuivua. (Minulla pohjana geelilakkaus, saatu) Lakkaa kynsien kärkeen "sydämenmuotoisesti" valkoinen lakka. Voit lakata sydämen myös suoraan värillisellä lakalla, jos lakka on tarpeeksi peittävä pohjaan nähden.


2. Lakkaa valkoisen päälle vihreä tai punainen tai vaikka violetti, riippuen minkä värisiä omppuja tahdot tehdä.


3. Ota ruskea kynsilakka ja laita pieni tippa sitä alustalle. Ota pieni sivellin ja maalaa omppujen kannat ruskealla. Ota valkoinen kynsilakka, laita pieni tippa sitä alustalle ja tee omppuihin "kiilto" sivulle valkoisella.


4. Lisää halutessasi strassit ja päällyslakka, valmis!


Meikä jätti nimettömän tyhjäksi siksi, että stämppäsin siihen Mimaxilta ostamastani laatasta OB43 Lumikki-kuvion ja täytin sen akryylimaaleilla. :) Oli yllättävän hankalaa, mutta olen kohtuutyytyväinen tulokseen. ;D


Näistä geelilakkauksista sen verran, että nyt on seitsemän päivää lakkauksia pidetty ja tämä ahkera lakkauksien poisto geelilakkausten päältä on ainakin oikean käden kynsien pintaa veloittanut sen verran, että lienee parasta poistaa kynnet. Suosittelen siis olemaan läträämättä joka päivä asetonin kanssa jos tahtoo pitää nämä geelilakkaukset kuosissa. ;D Ei nämä kyllä vieläkään ole rapistuneet mihinkään.

Mulla on huomiselle vielä esittelyssä kuudennen geelilakkauspäivän kynnet, mutta nämä kynnet poistuvat varmaan tänään ja jotain uutta tulee tilalle :)

Tykkäsittekö kynsistä ja tutosta?

23 kommenttia:

 1. ihanat omppukynnet, ja toi Lumikki vielä kruunaa kaiken! ♥

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja tuto!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ovat :3

  VastaaPoista
 4. Vauuu! Ihanat <3 Kiitos tutosta, tämä toteutetaan piakkoin ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet, toi Lumikki on tosi kiva tossa:)

  VastaaPoista
 6. Anteeksi, poistin kasan kommentteja vahingossa kun painoin väärää nappulaa, sorisorisori! :D Laittakaa uusiksi jos vaan tämän näette!

  VastaaPoista
 7. Mietin tässä että onko sulla joku helpompi tapa saada glitterlakat pois kynsistä kun itselläni kuluu niiden pois ottamisessa ainakin puoli tuntia :D Eli onko sulla joku muu tehokkaampi keino ottaa glitterlakat pois kuin pelkillä vanulapuilla ottaminen ? xd

  Tuossa tuo kommentti uudestaan ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, foliomenetelmä! Eli normaalia alumiinifoliota revitään kynttä hieman isommiksi paloiksi ja otetaan vanulapusta pala, kastellaan pala kynsilakanpoistoaineella ja painetaan kynnelle. Kiedotaan alumiinifolion pala vanulapun päälle tiukasti kynnelle ja annetaan vaikuttaa n. 5 min. :) Folion avulla ne lakat "hautuu" pois kynneltä, eikä tarvi hinkkailla.

   Poista
 8. Lisää tutoja vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomiselle olis tarkoitus saada jo taas tutoa, vähän erilaista tosin. :)

   Poista
 9. Kiitos ! :)

  VastaaPoista
 10. Todella kivat! Ihana tuo lumikki :)

  VastaaPoista
 11. Oi kun on ihanat kynnet (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)