keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Geelilakkaus, päivä 6

Viimeiset Sensationail -geelilakkausten (saatu) koristelut tältä erää luvassa. Poistin lakkaukset eilen, niiden oltua minulla hurjat 7 päivää. Näiden 7 päivän aikana koristelin ne joka päivä ja poistin niistä lähes joka päivä lakkaukset asetonillisella kynsilakanpoistoaineella. Siihen nähden, että koko geelilakkaus poistetaan asetonilla, niin nämä kestivät todella hyvin! Jos en olis lotrannut tuolla asetonilla päivittäin, niin näissä ei olis ollu varmastikkaan mitään muutosta tuon 7 päivän aikana. Asetonillisen poistoaineen jättämät kulumat olivat hieman kärjistä lähtenyt väri sekä geelilakkauspinnan pieni haalistuminen. Geelilakkaus ei lohkeillut mistään suunnasta, siitä ei lähtenyt siis paloja tai muutakaan tuona seitsemänä päivänä. Sensationail -geelilakkauksen kestoksi sanotaan 2 viikkoa ja oman kokemukseni perusteella voin siihen kyllä uskoakkin, jos ne kerran viikonkin kestävät näin hyvin vaikka lotrattu asetonilla joka päivä.

Tässä siis kuudennen päivän geelilakkaukset koristeluineen:


Käytin näissä:

Geelilakkauksen päälle Flormar - U24
Koristelut tein Orlyn Instant Artisteilla, sävyillä Jet Black sekä Pink Pastel.

Tuon kuvion hahmottelin kiekolle tässä yksi päivä ja nyt päätin kokeilla sitä kynsille myös. Esittää jotain hyrrää tai tikkaria minun silmissäni. ;D Jossain internetissä olen nähnyt tämäntyyppisiä koristeluita, muttei kyllä mitään käsitystä missä mahtoi olla. Idea ei siis ole omani sen suhteen.

Tänään olisi tarkoitus tehdä huomiselle itsenäisyyspäivän kynnet, idea on jo mielessä vaan saapi nähdä muuttuuko suunnitelmat vielä sata kertaa ennenkuin olen tyytyväinen lopputulokseen. Toisaalta sehän se on kivaa kun luovuuspuuska yllättää, kunhan ei vaan överiksi menisi, kun tykkäisin kuitenkin tehdä "arvokkaat" kynnet tällaiselle päivälle. :)

Tykkäsittekös tikkareista? ;D

PSST, alla aiemmin ilmestynyt postaus!

8 kommenttia:

 1. Ihanat, mulla tuovat mieleen sellaiset vanhan ajan markkinakarkit ;D

  VastaaPoista
 2. Lähtikö geelilakkaus sitten lopulta helposti kynsistä, vai oliko kovan työn takana..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan antaa muhia sen vartin siinä asetonikääreessä, niin kyllä ne hyvin lähti irti. :)

   Poista
 3. wow,mitkä kynnet! Ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Voiko tämmöseen geelilakkaus pakettiin lisätä tipit päihin? Harmittaa vähän ku semmosta oisin toivonu, mut tuliki tämmöne ja rahaaku ei oo mihikää muuhu. Ku omat kynnet lyhyet ja tuntuu turhalta tehä vaa joku lakkaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä setti ei ole tarkoitettu geelikynsien tekoon, vaan geelilakkauksen. Geelilakkaus pysyy kynsillä lohkeamatta sen 2 viikkoa, toisinkuin normaali kynsilakka voi halkeilla jo parissa päivässä. Voit toki lisätä tipit ja kokeilla pysyykö, mutta niiden laitosta en tiedä mitään. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)