keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kukkaron köyhdyttämistä

Jälleen kerran Kynsikoristelut -yhteisö koitui minun kukkaroni kohtaloksi, kun siellä mainostettiin, että Max Factorin Fantasy Fireä (!!) olisi saatavilla Suomen Sokoksista. Jos ette tiedä, mikä Fantasy Fire on ja miksi se on niin khuul, lukekaa tämä postaus. Tämän lisäksi muutamat blogipäivitykset ympäri nettiä saivat minut juoksemaan H&M:n lakkalaareille.

Tällaisia pieniä, mutta sitäkin ihanampia ostoksia tuli hankittua eilen:

Fantasy Fire, Make Me Blush, Rooftop Party, New Moon

Max Factorin Fantasy Firestä tulikin jo mainittua sen kulttimaine, mutta itse ostin sen lähinnä siksi, että sävy on mielettömän ihana ja lakka on uniikki ainakin minun kokoelmissani. Lakka ilmiintyy tuossa kuvassa ainakin minun näytölläni sinisempänä kuin se on, tiedän, että tämän lakan kanssa tullaan viettämään monia unettomia öitä photoshopin äärellä, jotta raukka näyttäytyisi yhtään edustavana. Nappasin tästä eilen jo muutamia kuvia mutta ei, se ei vaan tahdo paljastua kameralle. Löysin Fantasy Firen Sokos Emotionista erittäin kohtuulliseen 6 euron hintaan, jäljelle jäi tänne Vaasan päähän enää 1 FF.

Make Me Blush on H&M:n ja Disneyn yhteistyötä, Lumikki-lakka siis toisinsanoen. Eilen olikin jo puhetta mun Lumikki-faniudesta, eikä vähiten tästä syystä. Make Me Blush on ihana persikkainen vaaleanpunainen, jossa on tarkemmin tutkailtuna vihertävään ja pinkkiin taittavaa hopeaa shimmeriä. Ihana ihana! Hintaa tällä oli 2,95 euroa ja Lumikki-kokoelmaa löytyi kolmessa eri värissä: tämä persikka, hopea eri kokoisilla ja muotoisilla glittereillä ja helmiäisvalkoinen.

Rooftop Party on hyvä osoitus taas siitä, miten H&M osaa tehdä erikoisia kynsilakkoja jos vain haluaa. Ihana monivivahteinen pinkki-hopea glitter, jossa hexejä ja pienempää pyöreää glitteriä ja ihan miniglitteriä myös. Tämän hankin H&M:n nettikaupasta ja se saapui sopivasti kanssa eilen, maksoi muistaakseni 3,95 €.

New Moon on myöskin erittäin positiivinen ylläri, mulle tulee heti mieleen indie-lakat tuosta pullon ulkoasusta ja "etiketistä". Aivan ihana, H&M, tehkää näitä tällaisia lisää! New Moonissa on tosi hassuja flakieseja/glittereitä, nimittäin nuo lastut on jotain glitterin ja lastun väliltä. New Moon maksoi 1,95 € ja näitä jäi ainakin Vaasan päähän yllinkyllin.

Tällaisia ostoksia eiliseltä, jäikö jokin näistä erityisesti kummittelemaan tai aiotteko hankkia näistä jotain? :)

PSSST. Muistakaa kysellä kysymyspostaukseen! Kyselyaika päättyy pe klo 12!

18 kommenttia:

 1. Upeita, onneksi kohta se ostolakko loppuu.. :)

  VastaaPoista
 2. Rooftop Party varsinkin himottaisi minua ja olen lähimmästä H&M:stä sitä pariin kertaan katsellutkin, mutta liikkeen koosta huolimatta siellä on aika huono lakkavalikoima =/ Pitänee etsiä se jostain muualta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, ei meidänkään H&M:ssä sitä ollut joten piti netistä tilata. :/

   Poista
 3. New Moon näyttää ihanalta, voisi hankkia kokeiluun tuon.. :) Niin ja lumikkilakka näyttää ainakin pullossa kivalta. ^^

  VastaaPoista
 4. Eilen kävin hakemassa oman Fantasy Firen Stockmannilta, Sokokselta kun en nopealla vilkaisulla löytänyt kyseistä lakkakokoelmaa ollenkaan. FF:n sävy on erittäin paljon mieleeni, joten pakkohan se oli hankkia, vaikka pullo on mitättömän pieni. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se pieni kyllä. :/ Mutta kyllä sen kestää, niin upeuslakka kuitenkin kyseessä.

   Poista
 5. Kiitos, että laitoit nuo linkit! Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että Lumikki-fanilta ja Rammstein-diggarilta on mennyt täysin ohi tuo Sonnen video. Hieno! Ja kivalla tavalla kaksi mieluisaa asiaa yhdistyy :) Aina oppii uutta ja yleissivistää itseään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, en mäkään ollut tuota yhteyttä tajunnut, ennenkuin mulle siitä vinkattiin ja sitten hoksasin että tosiaan. ;D

   Poista
 6. Mulla on jo tuo New Moon ja Rooftop Party, molemmat on ihania:) Pitäis ehkä itsekin tuo Lumikki-lakka hakea:)
  Oliko siellä teidän H&M:ässä semmoista lakkaa kuin Confetti Time? Huomasin sen itse kun ostin tuon Rooftop Partyn, niin oli pakko ostaa sekin kun oli myös todella ihana! .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut sitä lakkaa, etsin sitä kanssa. :/ Sain kuitenkin ostettua sen eräältä toiselta, kun hänen H&M:ssään sitä oli.

   Poista
 7. kävin kans tänään hm ssä ja jotain tarttu ja ehkä myöhemmin lisää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävästi sieltä aina jotain tarttuu matkaan. ;D

   Poista
 8. Nyt on nolo olo. Katselin nimittäin viime viikolla tuota Fantasy Fireä Sokoksessa, mutta en ostanut, kun se ei "puhunut" minulle. :D

  Henkkamaukkalakat saattavat puhutella vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. ;D Hah!

   Poista
  2. Ja tänään, kas, katsoin tuota Lumikki-lakkaa Henkkamaukalla, mutta en ostanut. Enkä tuota glitteriäkään. Ehkä ensi viikolla... ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)