torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän kynnet ja valitusta

Tässä minun panostukseni tälle päivälle, värit ovat sinivalkoiset, mutta siniristiilippukynnet sopivat mielestäni paremmin esim. lätkän mm-kisoihin kuin tälle päivälle. Se on kuitenkin vain minun mielipiteeni, joten jokainen tehkööt kynsilleen mitä lystää, mutta tästä syystä minä en tee lippuja tänään jos joku ihmettelee. :)

Varoitan jo etukäteen että tämä postaus on täynnä valitusta, joten jos joku ei jaksa lukea, niin skipatkaa tekstiosuus.


Käytin näissä:

Nfu Oh - Aqua Base x 2 (saatu)
Ciaté - Snow Virgin (saatu)
Orly Instant Artist - Hot Blue
Nubar - Roayl Blue
+ swarovskin kristallit

Nää kynnet on niiin paljon kivemmat luonnossa, tiedän, typerä argumentti jota itsekkin vihaan, mutta pakko vähän valittaa. Kynnet näyttävät tuossa kuvassa korostuneen keltaisilta + etusormen kristalli näyttää olevan väärässä paikassa, vaikka se johtuu vain etusormen oudosta asennosta muihin nähden. En käyttänyt ranskislakkaa alla ollenkaan, ehkäpä olis pitänyt, jos se ois peittänyt tuota keltaisuutta vähän lisää. Ei ainakaan auta peittämään keltaisuutta se, että on sinivalkoista vierellä. ;D 

Mä turhaannuin ihan tolkuttomasti noihin mun koristelulakkoihinkin. Molemmat oli melko ohuita ja vetisiä, joten niillä sai tuhrata aika kauan, että sai peittävää jälkeä. Nuo Nubarin koristelulakat ei oo kyllä vakuuttaneet mua yhtään.. Olis varmaan ollut järkevämpää ottaa vaan suosista akryylimaalit ja sivellin käteen, muttakun en tajunnut. Okei, nyt loppuu, end of rant!

Nuo swarovskin kristallit sen sijaan on aikas herkullisia. Eihän noita kovin malta käyttää, kalliita kun ovat strasseihin verrattuna, mutta tällaisissa erikoistapauksissa kyllä. Laitoin niiden päälle jopa kaksi kerrosta päällyslakkaa, mutta niiden kiilto silti säilyy hyvänä. Mietinkin tuossa, että pitäisikö panostaa kunnolla ja vaihtaa muovistrassit noihin kristalleihin, kun ne on selkeästi paljon ihanampia koristeita, hmm.

Tykkäsittekö kynsistä? :) Muistuttaisin edelleen, että kysymyspostaus on avoinna teille eli huomiseen klo 12 asti voitte kysyä. 

14 kommenttia:

 1. Hienot kynnet!

  Itse keskityin koristeluihin, en keltasuuteen joten ei ainakaan itseäni haittaa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Valituksesta huolimati: yksinkertaisen kauniit kynnet! <3

  VastaaPoista
 3. Kivathan nämä ovat ;D
  Nuo swarovskin kristallit ovat mustakin kyllä ihanannäköisiä, vaikken itse omistakaan :)

  VastaaPoista
 4. Omnom, miusta nuo on hienot kynnet yhtä kaikki :] Ja svarowskin kristalleille peukku! Siirryin osittain vuosi sitten svarowskeihin, ja nyt sitten vähän enenevissä määrin. Välillä tulee melkein paha mieli, kun pistää normistrasseja ja päällyslakan päälle :P Kun niistä tulee aika usein niin kovin sameannäköisiä sitten.

  Mutta! Nuo on mahdollista saada iha ehjinä ja vaurioitumattomina uudelleen käytettäviksi. Nuo ei mene piloille asetonista, ja yleensä se litteän puolen hopeintikin pysyy hyvänä, kun varovasti asetonin jälkeen nostaa vaikka jollain appelsiinipuutikulla. Mie oon joitakin ottanu talteen, mutta jotkut on sitten unohtuneet tyyliin lavuaarin reunalle (wtf) ja sieltä sitten luonnolisen poistuman kautta viemäriin.. Tai jotain :D

  (En sitten suotta selostanu elämäntarinaani... :DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sun kannustamana otin ne irti varovasti seuraavaa käyttöä varten! ;)

   Poista
 5. Tykkään! Lippukynnet olis liian helpot. Siis, että helposti tulis mieleen tehdä vaan semmoset. Mikä helpotus, että sun kyntes olikin ihan muuta.
  Swarovskin kristallit kyllä näyttää upeilta, mutta taidanpa vielä pidättäytyä ostamasta nuita ihanuukisa itelleni.

  VastaaPoista
 6. Tulee mieleen lakkiaiskynnet, mutta hienot on! :)

  VastaaPoista
 7. Milloin kysymyspostauksen vastaukset tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pian koitan saada, mutta voipi olla että menee ensi viikkoon. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)