sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Geelilakkaus, päivät 3-4

Geelilakkaukset (saatu) ovat viihtyneet kynsillä nyt yli 4 päivää. Tässäpä teille arvioita jälleen. :) Tämä 2 viikon testi saa minut hulluksi, oon laittanu omat kynteni joka päivä uusiksi geelilakkauksen kanssa, mutta se vie niin vähän aikaa kun pohja on jo valmiina, että iltaisin oon jo tarttunut koristelukiekkoihin kun tarve koristella kynsiä on niin suuri. :D Hullu mikä hullu.

Geelilakkaus, päivä 3. 


Kolmantena päivänä muutosta kakkospäivän kynsiin ovat vain nimettömissä ja peukuissa olevat tähdet, jotka tein China Glazen Medallionilla ja Orly Instant Artist Crisp Whitella. Kynsissä ei ole kulumisen merkkejä kolmantena päivänäkään. Kynsien kärjissä näkyvillä valkoista saman verran, kuin oli jo laittovaiheessa kun geelilakka kutistuu.

Geelilakkaus, päivä 4. 


Elikkäs päivä 4 aloitettiin siten, että entiset koristelut otettiin kaikki pois, eli tähdet ja Essien lastulakka saivat kyytiä. Vähän jännitti, kun poiston suoritin Xtran asetonillisella poistoaineella, että mitenkäs ne geelilakkaukset pysyy kynsillä ollenkaan. Hyvin ne pysyi, vaikkakin lastulakka oli niin kovassa kiinni että ihan kaikkia pieniä hippuja en irti kynsiltä saanut. Asetonillisen poistoaineen kanssa ei kannata nimittäin käyttää foliohaudutusta, jottei ne geelilakkaukset lähde kävelemään kokonaan. Huomasin poistoainelapussa punaista, eli sen täytyi olla geelilakkaa, mutta en ole ihan varma, että mistä kohtaa lakkausta sitä lähti, epäilen että reunoilta tai kärjestä. Suosittelen käyttämään asetonitonta poistoainetta jos mahdollista näiden geelilakkausten koristeluiden poistossa, itselläni oli vaan asetonillista.

Kun kynnen pinta oli puhdas koristeluista, leimasin sille Konadin mustalla ja laatalla m71 (saatuja) tuollaisen nätin kuvion. Yhden kynnen tein uusiksi ja leimailut lähti tosi näppärästi geelilakkauksen päältä pois kynsilakanpoistoaineella. Laitoin vielä päällyslakaksi Wet n Wildin Clear Nail Protectorin leimausten päälle.

Kynsin kärjessä ehkä hieman enemmän valkoista näkyvillä, veikkaan, että johtuu tuosta mun asetonillisesta poistoaineesta. Ei kuitenkaan liikaa, pystyn elämään näillä hyvinkin. Muualta ei ole lähtenyt kulumaan tai rapistumaan.Näillä jatketaan taas, toivottavasti malttaisin pitää näitä sen 2 viikkoa, niin saisitte kunnon arvostelun. Ettehän suutu jos en malta pitää kahta viikkoa? :'D Viikkokin olisi saavutus minulta.

22 kommenttia:

 1. Höh sua ! Geelikynnet roskiin mun mielestä ja kynsilakat kehiin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelilakkaustako meinaat? ;D Kyllä mää ainaki yritän vielä sinnitellä muutaman päivän ja koristella näitä, vaikka hinku oliskin kokoajan laittaa jotain uutta.

   Poista
 2. Ei me suututa ;D
  Tätä settiä bongasin Joensuun keskustan Seppälästä :) Ihme, että tännekin tuo rantautui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyyvä. ;D Oliskohan se Joensuun Seppälä sitte isoimpien Seppälöiden joukossa kanssa. :)

   Poista
 3. Toi neljännen päivän lakkaus on ihana!


  http://nailsandbaking.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nätit on molemmat, mä oon kuolannut varsinkin tuota Konadin m71-laattaa juuri tuon leimaamasi kuvion takia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä ihana! :)

   Poista
 5. Ei kukaan sulle suutu jos et jaksa :D Mutta ois kiva tietty kuulla kokemusta, että viittiskö tota ostaa.
  Vieläkin mietin onko ton tarkotus vahvistaa omaa kynttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jep, itekkin haluaisin just siks kokeilla että voiko näillä tosiaan sen 2 viikkoa olla, ettei oo ihan puhkikuluneet. ;D Ei näiden tarkoitus sinänsä oo vahvistaa omaa kynttä, mutta kyllähän ne kynttä suojaa paremmin kuin se, että kynnet ois ilman lakkaa.

   Poista
  2. Mikäs idea noissa sitten on jos ne ei vahvista. Ihan tekemisen ja maksamisen ilosta pitäis hankkia :D

   Poista
  3. "Idea" geelilakkauksissa on se, että ne on normaalia kynsilakkaa kestävämmät lakkaukset, rapistumattomat yms. Paketti lupaa 2 viikon keston.

   Poista
 6. Ihanasti sopii leima tuohon päälle! Itsellä oli samantyylinen ajatus kun hommasin geelilakat, että pitäisin teemaviikon ja koristelisin saman geelilakkauksen joka päivä eri tavalla. Voi olla, että sen vielä tässä toteutankin, kun on työkiireitä tiedossa. Olisi helppo uusia vain koristelut ;)

  VastaaPoista
 7. Kokeile tehdä kunnolla töitä käsillä, napsahtaa varmana jostain se lakka ja sit voi poistaa ;) Itellä oli Shellac-lakkaus, nii pysy 2 viikkoa, mutta parista kynnesta lohkes viikon jälkeen (fiksasin sit suunnilleen samanvärisellä lakalla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis varmaan kokeilla tehdä jotain missä kynnet joutuu koville. ;D

   Poista
 8. Kyllä viikko olis ihan hyvä. Ite en varmaankaan malttais pitää kauempaa, mutta toki oon utelias, jos sä pystyt pitämään sen 2 viikkoo. Mitenköhän käy? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, katsotaan miten käy! ;D Riippuu varmasti siitäkin että millon mulle tulee uusia lakkoja postissa, että malttaako niitä olla testaamatta! :)

   Poista
 9. Laita tänne blogiin kuvia niistä sun koristeluista :3

  VastaaPoista
 10. Onko sulla mitään listaa niistä Seppälöistä, josta siis näitä saa, voiko sen löytää jostakin? =) En itse ajatellut lähteä käymään kaikkia paikkakuntani Seppälöitä läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin nyt postaukseen listan noista ^^ :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)