perjantai 14. joulukuuta 2012

Lahjoja ja teipattu kuusi

Ai miten niin myöhäinen postausaika? Ajattelin laittaa nämä julkaisuun heti tekemisen jälkeen, kun mulla saattaa päivemmällä toivottavasti olla jotain muutakin esiteltävää täällä blogissa. ;)

Lisää jouluisia manikyyrejä siis tarjolla, tämänkertaisissa kynsissä näkyy teippileikkejä. Idea näihin kynsiin on saatu kahdesta eri lähteestä, lahjapaketit täältä ja kuusi-idea täältä.Lahjapaketeissa:

China Glaze - Ruby Pumps
H&M - Confetti Time
Flormar - 18

+ kultaista kynsikoristeteippiä

Kuusikynnessä:

Tiia Vanhatapio - Fool's Gold (saatu)
Tiia Vanhatapio - Moss (saatu)

+ punaisia microhelmiä ja kultaisia strassitähtiä

Näistä tuli kieltämättä ihan kivat, vaikken rusetteja noihin paketteihin laittanutkaan. Mulla oli ollut kyllä tuollaisia metallisia rusetteja, vähän erinäköisiä, mutta jotenkin ne ei sopinu noihin ja olis tullut liikaa tavaraa kynsille. Nuo lahjapakettikynnet tein ihan glittersandwichaamalla kivoja lakkoja päällekkäin ja iskin teipit päälle.

Tuo kuusi olikin mun yksi ainoita tällaisia teippumanikyyrijä, jossa teippien avulla rajataan lakattomia/lakattuja alueita. Ihan jännä tyyli kyllä, voisi kokeilla useamminkin, vaikkei kyllä kaikista helpoin tapa olekkaan minusta. Jotenkin näihin kuusiin sopii jopa tuo tuollainen ei-niin-selvärajainen paloittelu. Kovin pitkäikäiset ei nämä kynnet varmasti ole, kun nuo microhelmet oli vain painettu märkään päällyslakkaan, jottei värit leviäisi niistä kynnelle.

Tykkäsittekös te näistä kynsistä? ;D Mitkä näistä jouluisista tekemistäni manikyyreistä on ollut teidän mieleen erityisesti? Vielä ainaki parit kynnet teen joista saatte sitten äänestää ne kynnet, joista tuto tehdään.

22 kommenttia:

 1. Ihan tosi kivat!!! :) <3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihanat :) Niin nätit! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea tolleen "pakata" kynnet koristeteipillä. :D Brilliant!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on, vaikkei olekkaan mun idea. ;D

   Poista
 4. Nää on kyllä ihan jouluaattokamaa. :)

  VastaaPoista
 5. Minun mielestä nämä ovat olleet tähän mennessä hienommat! Itselläni on vihreää kynsiteippiä ja voisi silläkin kokeilla ;D Kuusi kynsi on tosi nätti ja simppeli, sekä lahjat myös! Olen paketoinut kavereilleni lahjoja ja se on tosi hauskaa;DD

  VastaaPoista
 6. Voi että kun tykästyin noihin sun glittersandwich-lahjapaketteihin ;D
  Lemppareimmat joulukynnet tähän mennessä on ehkä ollu nuo eiliset kuusipuut :)

  VastaaPoista
 7. ihanat lahjapaketit!!!♥ vois itekkin kokeilla, kjeh kjeh.. ;-) :-D

  VastaaPoista
 8. hei oisko sulle ideaa mikä mun kynsissä on vikana kun mulla on jotakuinkin tälläiset -> I eli suorat siis ja sulla tälläiset c.Eli mikä vikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Mulla kynnet suoristuu jos oon ohentanu niitä liikaa ja pidän niitä kauan vedessä. Eli olisko sulla kynnet jotenkin ohuet? Kantsii hankkia jotain vahvistavaa aluslakkaa, esim. Orly Nail Armor. :)

   Poista
 9. Otin tämän vuoden jouluaatto kynsiin hieman mallia näistä kynsistäsi.
  http://rosesnails.blogspot.fi/2012/12/jouluviikko-paiva-8-lahjapaketit.html

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)