maanantai 17. joulukuuta 2012

Pikalakkaukset yhdestä pullosta

* Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kerroinkin jo tuossa aiemmin, että sain *TheBos.fi:stä lahjakortin, jolla sain ostaa haluamiani juttuja. Otin ensimmäisenä testiin Technicin lakan, jossa on sekä lakka, että koristelut samassa.

*Technic - Shine & Shimmer - 26

Eli teinpäs nopeat kynnet tätä lakkaa käyttäen. Lakka oli ohut, joten laitoin sitä kolme kerrosta ja sitten ripottelin kynnen kärkiin vinottain liukuvärjäyksen tuolla glitterillä. Glitterissä oli päässä "sirotin" josta hilettä sai kätevästi laitettua kynnelle.


Käytin siis:

Technic - Shine & Shimmer 26*

Mun näytöllä tuo lakka näyttää pinkimmältä kuin se luonnossa on, se on oikeasti enemmän persikkainen ja vaaleampi. En tiedä miksi se näyttäytyi kameralle pinkkinä kaikissa kuvissa joita siitä yritin ottaa. Heti kun näin tuon, niin se toi mulle mieleen OPI:n Princesses Rule! -lakan, mutta nämä eivät ole kyllä läheskään dupeja kyllä toisilleen.

Tuo glitterdust jota mukana tuli oli hienojakoisempaa, kuin aiemmin käyttämäni dustit. Eli kahdella päällyslakkakerroksella pinnan sai täysin sileäksi, joka on mulle tärkeä juttu, kun en siedä tosi karheaa dustia kynnellä. Kätevä keksintö minusta, eikä tuo 3,95 € hinta ole minusta ollenkaan paha lakasta + yhteensopivasta glitteristä.

Toinen juttu, josta ajattelin tähän väliin mainita on se, kun Cision Finland Oy valitsi Sonnelan kolmannelle sijalle Suomen kynsi- ja meikkausblogien top-listalla! Täytyy sanoa, että olen kyllä otettu tästä ja hienoa, että kynsiblogitkin ovat päässeet tällaiselle listaukselle mukaan, usein kun tuntuu että kynsiblogit unohdetaan monissa blogikategorioinneissa ihan kokonaan. Minullakin kun on blogissa aiheena pelkät kynnet, enkä meikkaamiseen ole erikoistunut ollenkaan, niin täytyy olla kiitollinen ja ylpeä, että tuolla sijalla olen. :) Kiitän kovasti kaikkia kommentoijia ja blogin lukijoita ja kävijöitä siitä, että ootte nostaneet mut tuonne listalle mukaan!

Muistakaa ihmeessä käydä katsomassa joulukynsitutoehdokkaat täältä ja muistakaa äänestää sivupalkissa suosikkeja joulukynsiä! 

15 kommenttia:

 1. Oooooooh :))

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tota lakkaa ajattelin pyytää ;) kattelin, et kuinka halpaa tuolla onkaan.. :D

   Poista
  2. Kiiitti! :) Siellä on kyllä halpoja juttuja.

   Poista
 3. Ooh, mikä keksintö! :) Ihanat!

  VastaaPoista
 4. hienot olen itekki katellu noita lakkoja täytyy joku kerta tilata testiin

  VastaaPoista
 5. Toi olisi kyllä ihan mukava lakka :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kätevä toi kakspäinen lakkaus/koristelu- juttu. Pitäis itekkin hankkia tuollainen ja kokeilla! En ole Tecnicin lakkoja kokeillut koskaan, mutta voisinhan kokeilla..

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)