keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kohti uutta vuotta

Nämä kynnet tein jo ennen joulua, nää menee vähän hassussa järjestyksessä siis. Äiti tokaisi heti nämä nähtyään, että nuohan on uuden vuoden kynnet ja sitähän ne kyllä oikeastaan oliskin. Nämäkin kynnet on jo Facebookin puolella aiemmin vilahtaneet. :)


Käytin näissä:

Oumaxi-akryylimaalit (osa saatuja)

Kunnon sekametelisoppahan tästä tuli, mutta ihan hauskat minusta. Alkuperäinen idea oli tehdä valkoinen ranskiks ja muutama värillinen yksityiskohta. Noh, sehän lähti sitten kertaheitolla käsistä kun sain siveltimen ja maalit käsiini. Ei tätä nyt voi oikein selittää mitenkään muutenkun että tahdoin sittenkin vähän räväkämmät ranskikset.. Pikkuisen on nyt omantunnon kysymys, että luokittelenko nämä tunnisteissa ranskikseksi, vaikka onhan näissä kyllä jotain ranskikseen viittaavaa selkeästi havaittavissa!

Mun pitäis hankkia uusi valkoinen kynsilakka, etten kuluta tuota kaviaarimanikyyrin valkoista loppuun lakkauksissani. Oon vaan niin laiska hankkimaan näitä ns. peruslakkoja eli valkoista, mustaa, aluslakkoja ja päällyslakkoja, jotenkin sen tilauksen tahtoo aina täyttää jollain värikkäällä ja uudella. ;D Noh, nyt kun tämä tulliuudistus tulee ensi vuoden alusta, niin taidan unohtaa isommat tilaukset noista EU:n ulkopuolisista kaupoista ja keskityn eBaysta tilailuun. Sen kautta ehkä tulee harkittua ostoksia enemmän, kun jostain nettikaupoista tilatessa on väkisin aina ostanut sen maksimimäärän lakkoja joita niillä postareilla saa ja tulee herkemmin hutiostoja. Ensi vuosi tuo siis tullessaan varmaan pienempiä tilauksia, mutta useammin! ;)

* Postauksessa mainoslinkki

Tykkäsittekös kynsistä? :)

18 kommenttia:

 1. Niinpmä, osta mavalan valkone se on parhain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tahansa muu paitsi Mavala! :D

   Poista
 2. Näihin tykästyin heti ensisilmäyksellä kun nämä FB:n puolella esittelit. ;D
  Tosi ihanat jotenkin musta! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on mahtavat! Joskus vielä kaivan itsekin akryylit tuolta laatikon pohjalta ja yritän kehittää jotain.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat :) Ainakin on värikkäät! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! :) Tosi pirteet ja sopii todellakin uudenvuoden-teemaan.

  Mutta mun piti kysyä, että onko sulla mitään kokemusta Trindin lakoista? Minkä laatusia ne on ja onko sun mielestä hinta-laatusuhde kohdallaan? Ja samaa piti kysyä myös Seppälän Wet n Wild sekä Wild and Grazy lakoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) Ei ole kokemusta Trindeistä kyllä. :o Wet n Wildeja ja Wild & Crazyjä mulla on molempia ja tykkään kyllä!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)