sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: W

Aakkoshaaste jatkuu indielakalla, nimittäin Indigo Bananas -merkin Wednesdayllä.
Kynsillä:

Indigo Bananas  - Wednesday (violetti glassflecked)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Jet Black  & Orly Instant Artist - Crisp White


Wednesday on violetti glassflecked-koostumuksellinen lakka. Mun on ollut jotenkin hankala keksiä, miten tätä yhdistäisin, joten tää ei oo päässyt kynsille aiemmin. Jostain kuitenkin pälkähti päähän, että maalailen nyt mustavalkoisia kukkia koristeeksi, koska ne vois sopia. Mun mielestä kyllä sopiikin aika näppärästi, eikä olleet hankalia tehdä. Epäsymmetriset kukat on aina kivoja, kun niiden ei tarvitse olla niin justiinsa. Nää kukat muuten muistuttaa mua Konadin m57-laatan kukista!

Wednesday on ensiksi levittäessä ohut ja pelkäsin, ettei se kerrostuisi peittäväksi ollenkaan. Kolmella kerroksella sai kuitenkin onneksi hyvän peiton. Mulla ei oo oikein tämän tyylisiä glassfleckedejä, koska tää pohjaväri on melkein musta tässä lakassa. Flormarin tummanvioleteissa U-lakoissa on jotain samaa, mutta muuten tää on aika originelli yksilö mun kokoelmissa. Jotenkin nää glassfleckedit ei enää iske muhun, ne on kauniita, mutta tartun kaikista useimmiten nykyään cremeihin ja glittereihin. Glassfleckedit vaatii mun makuun jotenkin usein sellaisia koristeluita, joita mua ei huvita tehdä. Tosin nää kukat oli poikkeus, semmosia voisin tehdä kyllä lisääkin. 


Joko kaikki ovat lähteneet kesälaitumille, kun kommentit tuntuvat vähenevän aina kesää kohden mentäessä. :) Toivottavasti jaksatte pysyä mukana täällä, uusia kynsiä on tuloillaan blogin puolelle! 


8 kommenttia:

 1. Kaunis lakka ja nätit kukkaset :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka kaunis lakkaus! Nuo kukkaset on onnistuneet hirmuisen hyvin :) Ja kyllä minä ainakin näitä postauksiasi aina lueskelen, ja kommentilla heitän aina kun aika antaa periksi, puhelimella plärätessä on vain kovin tuskastuttavaa edes yrittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, puhelimella joskus on ongelmia näiden juttujen kanssa ;D

   Poista
 3. Nuo kukat ovat kyllä nätit! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)