maanantai 19. marraskuuta 2012

Alaston totuus

Tänään puhutaan aiheesta, josta ei mielestäni liiaksi blogeissa puhuta. Törmäsin tänään MouMoun blogissa kirjoitukseen, joka on mielestäni tärkeä ja haluan nostaa sitä esille kynsiblogeissakin omalta osaltani. Aiheena on kuvien käsittely ja niistä muodostuneet harhakäsitykset. Mm. Facebookissa monet ovat intoutuneet nakuilemaan ihan kuvien kanssa. Siis mistä nyt on kyse niinkö? Aloitetaan ihan alusta.

Kynsiblogit ovat täynnä toinen toistaan nätimpiä kynsien kuvia, osa blogeista on oikein erikoistunut siihen, että kynnet ja lakkaukset ovat niiiin täydellisiä, ettei niistä osaa sanoa ovatko ne aidot kynnet ja lakkaukset vai onko kyseessä kuvaajan hyvät photoshoppaustaidot. Alemmuuskompleksilta ei voida välttyä, varsinkaan jos täydellisiä kuvia ottava kuvaaja vielä itse vähättelee kynsiään tai huomaa omasta mielestäsi mitättömiä juttuja omissa kuvissaan.

Monestikkohan se täydellinen kuva kertoo puoltakaan totuutta oikeista kynsistä? Kuvia photoshopataan värikkäämmiksi, kuvakulmia muutetaan, kuvista poistetaan karvoja, kuhmuja yms. Kuvia otetaan paremmin onnistuneesta kädestä, kuvista rajataan pois epämiellyttävät asiat.

Päätin näin tärkeän aiheen kunniaksi näyttää kynteni ilman mitään käsittelyä ja ilman mitään lakkakerroksia. Tässä kynteni, juuri lakkausten poistamisen jälkeen, ennen rasvaamista tai öljyämistä ja sellaisena, kuin ne minulle tuossa valossa kissankarvoineen esittäytyivät.


Ensimmäisenä huomionne kiinnittyy varmaan peukaloon. Peukalon kynnen tarina on sellainen, että jonain vuonna, välillä 2000-2003 (en muista tarkkaa vuotta) paiskasin auton oven kiinni ja onnistuin jättämään peukalon kynteni sinne oven väliin myös. Peukalon kynsi mustui ja irrottelin sitä silloin paloina pois, että se kasvaisi. Nykyään peukalo on hieman kummallinen, osa kynnestä ei kasva ihoa myöten, vaan kynnen alle jää esim. neulan mentävä rako. Tätä rakoa joudun sitten kaivelemaan puhtaaksi kynsilakoista ja muusta ja joskus hermostun ja vedän koko kynnen niin lyhyeksi kuin vaan mahdollista. Tältä se sitten näyttää, kun olen leikannut ns. ilmassakasvavan osuuden kynnestä pois. Onneksi kynsi on nyt paranemaan päin ja rako on nousemassa kokoajan ylemmäs kohti sormen päätä.

Peukalon kuvaamattomuus ei kylläkään itselläni johdu varsinaisesti siitä että kynsi on tuollainen vaan en vain tykkää tästä poseeraustavasta, jossa näkyy peukalokin. Mitä tulee peukalon pituuteen, niin sen eripituisuus ei häiritse itseäni, mutta tykkään silti vetää myös kaikki muut kynnet yhtä lyhyiksi samalla kun peukalon kynnen, koska itse aina arvostan kynsien samanpituisuutta.

Kyllä, kynnet ovat keltaiset. Sitä ne ovat, vaikka käyttäisin kuinka aluslakkaa ja vaikka laittaisin aina kaksi kerrosta aluslakkaa ennen lakkauksia. En anna sen häiritä, sillä kynnet ovat aina lakattuina kuitenkin ja jos teen esim. ranskista, niin voin bufferoida kynnet tarpeeksi vaaleiksi. Nakuna kynsissä on myös railoja, mutta ne eivät kynsilakan alta näykkään.

Entäpäs tuo muita lyhyemmän näköinen nimettömän kynsi? Itseasiassa hän ei ole muita lyhyempi. Kynsi on yhtä pitkä kuin muutkin, mutta sormenpää on pullukampi, joten kynsi näyttää muita lyhyemmältä. Sen tähden monesti kasvatan nimettömän kynnen muita paljon pidemmäksi, sillä kun se menee sormenpään yli kuten muutkin, niin se näyttää samanpituiselta muiden kanssa. Hassua, eikös? Monesti tulee myös kuvattua kynnet asennossa, jossa sormen pullukkaisuus ei näkyisi. Tässä hyvä esimerkkikuva siitä, miten nimetön näyttää muita selvästi lyhemmältä.


Kissankarvat, niitä on ja pysyy. Pahimmat karvat yleensä pyrin käsittelemäänkin kuvista pois, aina kaikkia ei huomaa tai pysty käsittelemään järkevästi joten ne saa jäädä. Yleensäkkin voin myöntää, että käsittelen kuvistani häiritsevät objektit pois. Jos kuvassa lakassa näkyy muutama ilmakupla, niin luultavasti shoppaan ne pois. Jos lakka taasen on täynnä kuplia, niin kuvaan sen kuplineen ja moitin lakan alimpaan maanrakoon tai sitten jätän julkaisematta kynnet kokonaan.

Jotain positiivista minun kynsistäni kuitenkin löysin myös. Minulla on pitkä kynsipeti, joten kynnet näyttävät melko pitkiltä, vaikka valkoista, sormenpään yli kasvavaa osuutta ei olisi juurikaan. Kynnet ovat myös vahvat, liuskoittumia minulla ei juurikaan ole. Voin vannoa, että jokaisen kynsistä löytyy myös jotain positiivista!

Nyt on esitelty kynnet vikoineen ja ilman mitään suojaa. Hävettääkö minua? - No eipä oikeastaan. Kuolinko? - No en. Saanko negatiivista palautetta? - Ehkäpä. Välitänkö saamastani negatiivisesta palautteesta? - En pätkääkään.

HAASTE!

Haastan kaikki rohkeat kynsibloggaajat esittelemään postauksessa kyntenne aidoimmillaan, virheineen ja positiivisine puolineen, kuvan kanssa. :) 

Linkkailkaa mulle postauksia, voidaan kerätä vaikka tähän alle linkkejä ketkä kaikki ovat inspiroituneet mun postauksesta ja osallistuneet tähän juttuun mukaan tekemällä postauksen aiheesta! 

Rohkeat haasteeseen osallistuneet:

Anni

Anni
Anzq
Asetonihuuruja
Bambi
Belegwen
Emmi
Exchequer
Inka
Iltsu
jansku
jjulia^
Julia :)
Katja
L I T T L E
Lymi
MAARIT
mawika
Milba
MissLuisa
Nenne
ooka
Vanquish
Veera Alaspää

EDIT:

Pakko lisätä sen verran, että ei mua käsitettäisi ihan väärin.;D Eli en tosiaankaan muokkaa kuvistani parempia kuin mitä kynnet todellisuudessa on. Jokainen joka ottaa tarkkoja kuvia läheltä kynsiä tietää, että kuvat paljastaa esim. ne kissankarvat joita ei tajua poistaa kuvanottoa, koska niitä ei livenä yksinkertaisesti silmällä näe. Eli sellaiset asiat, jotka ei vastaa silmillä näettyä todellisuutta, muokkaan pois. Se voi olla väärän värinen lakka jonka muokkaan totuuttavastaavaksi tai se ilmakupla jonka koko ja huomattavuus tietokoneen näytöllä katsottaessa satakertaistuu ja vie huomion koko kynnestä. Tarkoituksena ei ollut tällä postauksella mitenkään sanoa, että mun kynnet olis aina täynnä niitä ilmakuplia tai karvoja, vaan että silloin tällöin niitä joutuu kuvista poistamaan viemään asioista huomiota. Jokainen muokkaa kuviaan sen verran kun tykkää, mutta itse kuitenkin tahdon että lakkojen viat ja positiiviset puolet tulee totuudellisina kuvaan, jotta ymmärrätte mitä meinaan esim. sillä että lakka raidoittuu.

Samoin toinen mistä en välttämättä itse innostunut on se, että eihän tämän haasteen ole tarkoitus olla mikään kisa "kenellä on näteimmät nakukynnet". Eli on ihan turha bufferoida kynsiä vaaleammiksi ja ihmetellä sitten, miksi sinulla on keltaiset kynnet ja minulla ei. Tulkaa rohkeasti esiin sellaisena kuin olette, älkää vertailko muihin. ♥

113 kommenttia:

 1. Hui, että toi peukalon kynsi. D: Eikö se ole kipeä?

  Itsellä ei ole kynnet keltaiset, mitä ihmettelen kovasti sillä olen lakkaillut kynsiä jo kaksi vuotta hyvin ahkerasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan, se on ihan niinkuin mikä tahansa kynnen pää, kun se kasvaa irti ihosta. ;D Hassu se on.

   Poista
  2. Osallistuin haasteeseen, tässä kynteni aivan nakuna. ;)
   http://rosesnails.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus.html

   Poista
 2. otan haasteen vastaan! (: teen postaukset aivan hetken kuluttua (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkailehan sitten. :)

   Poista
  2. http://missluisasnails.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus.html
   tuossa jotain turhanpäiväisiä pölpötyksiä asiasta ;D

   Poista
 3. Täyttä asiaa koko teksti! Tykkään sun kirjotustavasta tosi paljon :) Täytyykin ensi kerralla ottaa kuva kynsistä kun poistan lakkoja, tää on tosi hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Naurahdin otsikolle :D mutta kiva postaus tälläkin kertaa, monissa kynsiblogeissa en ookaan hirveesti nähny nakukuvia kynsistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei niitä kyllä liikaa näe tosiaankaan. :)

   Poista
 5. Herranjumala että on kellastuneet kynnet, ei millään pahalla muttakun periaatteisiin ei kuulu totuuden nätisteleminen. Oon niin kateellinen että sullon vahvat kynnet ja sitärataa(:

  Pitäisköhän sitä nakuilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kellastuneet ne joo on. ;D Nakuile ihmeessä!

   Poista
 6. Tämä oli tosi hyvä postaus!! Kiitos tästä! :)
  Niin ja tartun haasteeseen ilomielin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis ja linkkailehan sitten kun saat valmiiksi! :)

   Poista
  2. Tässä se nyt olisi: http://nailwaytoheaven.blogspot.fi/2012_12_01_archive.html

   Myöhässä, mutta kuitenkin. :)

   Poista
 7. Mä luulen että nimetön ja pikkurilli eivät ole muita sormenpäitä pulleampia. Mutta koska ne sormet ovat muita lyhyempiä niin poseeraukseen, jossa kynnet ovat vierekkäin, lyhyimmät sormet jäävät sellaiseen kulmaan kameraa kohti että sormenpään ihoa vain pilkistelee enämpi... Arvelisin näin. :)

  Mä voisin kanssa tarttua tähän alastomuushaasteeseen, jahka taas saisin olla päivänvaloisaan aikaan kotona ottamassa kuvia - loppuviikko ainakin hurahtaa taas päivätöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii en tiedä, näyttää vaan hassulta kuitenkin. ;D Tartu ihmeessä haasteeseen!

   Poista
  2. Haaste on otettu vastaan: http://embosnails.blogspot.fi/2012/11/alastomuushaaste-ja-kynsianalyysia.html :)

   Poista
 8. Ihan mielettömän hyvä, rohkee, ja minusta ainakin MIELENKIINTOINEN juttu, KIITOS! :)

  VastaaPoista
 9. Kiva ja erilainen postaus! Pitänee kyllä tarttua tohon haasteeseen, ja toteuttaa se sitten, kun vaihdan lakat ;D

  VastaaPoista
 10. Pitää kyllä ottaa haaste vastaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://emmilife.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus-haaste.html

   Poista
  2. Whii, kivaa että uskaltauduit! :)

   Poista
 11. Ilahduin rohkeasta ja rehellisestä tekstistäsi! Varmasti monilla muillakin blogien lukijoilla tulee toisinaan alemmuuskomplekseja bloggaajien täydellisyyttä hipovia kuvia katsellessa.

  Vaikka toki pyrkimys antaa itsestään niin hyvä kuva kuin mahdollista on täysin inhimillinen ja ymmärrettävä piirre. Silti on joskus hyvä vähän palautua maan pinnalle ja suoda kurkistus kulissien taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Näinpä minäkin oon ajatellut, että en varmasti ole ainoa alemmuuskompleksista kärsivä. ;D

   Poista
 12. haa, tää oli hyvä, erilainen postaus! en ole koskaan edes ajatellut, että sun kynsissä olisi jotain "virheitä" - mutta kaipa niillä kaikilla on, jee en oo ainoa;)

  mulla ei oikeestaan oo kellastuneet juurikaan, mutta liuskoittuneet ja hauraat senkin edestä :c kadehdin sun pitkää kynsipetiä!

  ps. otsikko :D

  VastaaPoista
 13. http://anni-asd.blogspot.fi/

  en kyllä oo kynsibloggailija, mutta oon kyllä aiheesta kiinnostunut. Hurjalla työllä tuonkin väänsin :D

  VastaaPoista
 14. Tää oli hyvä! Itse nakuilin kynsieni kanssa viimeksi kesällä, voisinkin tehdä sen uudestaan, nyt kun on parempi kamerakin :D Varmasti näkyy kaikki epäkohdat ;)

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. http://lakkaunelmia.blogspot.fi/2012/11/kynnet-ilman-mitaan.html

   ^tuossa osotteessa ois mun toteutus tästä :)

   Poista
 16. http://mirvas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. otimpa haasteen vastaan, tässä linkki postaukseen :) http://jjulia-stepbystep.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus.html

  VastaaPoista
 18. Tää on kyllä aika vaiettu aihe, kiitos siis rohkeasta postauksesta! :)
  Mäkin painin itsekseni tietyn tyyppisten kynsiongelmien kanssa, ja huomaan, että mitä enemmän mä spekuloin aihetta ja mitä enemmän mä etsin kynsisäni virheitä, sitä enemmän niitä myös löytyy. Jokainen on varmasti tottunut näkemään kynsissään pelkät huonot puolet, mutta kun mä rupean miettimään, mä kyllä löydän kynsistäni myös parempia puolia, mullakin on melko vahvat kynnet ja luonnostaan pitkä kynsipeti.
  Ensi kerralla kun poistan lakkoja, yritän muistaa ottaa kynsistäni kuvan ja tarttua haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mitä enemmän aihetta vatvoo nii sitä enemmän kyllä sitä täydellisyyttäkin sitten tavoittelee. ;D

   Poista
 19. En näe ylempää kuvista ollenkaan, vaikka kaikki scriptit on sallittu. Hankaluus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mä tiedän että jostain syystä kuvat takkuaa täällä blogissa vaikkei pitäisi, menee hermot. :/

   Poista
  2. Nyt näkyy, en tiedä, mikä on toisin.

   Poista
 20. Voisin muuten tarttua haasteeseen, mutta siitä ei olisi juurikaan hyötyä, koska minun kynteni eivät vielä (onneksi) ole kellastuneet tai muuten kovin huonossa kunnossa.

  Toisaalta voisihan sitä tehdä postauksen aiheesta niinkuin ihan muuten vain (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii voihan sitä aina tehdä, tietty olet onnekas jos et omista kynsistäsi löydä mitään moitittavaa. ;D

   Poista
  2. En nyt vaarsinaisesti löydä moitittavaa, mutta sellainen ongelma minulla on, että: Kun kynsissähän on niitä päällekkäin olevia ohuita "kerroksia", niin minulta lähtee tosi helposti päällimmäisestä kerroksesta osa pois, ja kynsi on siten epätasainen päästä.

   Poista
 21. Nyt ei kyllä liity mitenkään asiaan, muttamutta...

  Olin vähän yli kuukauden kokonaan pois blogimaailmasta. Onko TD lopettanut OPI:n myynnin sillä välin?? :O Apuaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lopettanut juu, nykyään OPI:a saa Nailsuppliesilta ja valikoiman näkee vasta kun on kirjautunut sisään. :o

   Poista
  2. Minä mietin joku aika ihan samaa! Mutta sitten sain selville (kukahan ihana mulle kertoi, kun on päässyt unohtumaan), että onhan ne Opit vielä siellä Nailsuppliessin puolella. (Eikös se ole jotenkin samaa firmaa, kuin TD.) Sun pitää vaan kirjautua ensin sisään, niin sitten tulee Opit näkyviin. :)

   Poista
  3. No johan on tehty tyhmästi :( Möh :/

   Poista
 22. Haasteeseen tartutta ja tässäpäs ne:
  http://onsellaistase.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Mukana ollaan. :)

  http://belegwen.blogspot.fi/2012/11/nakuilua.html

  VastaaPoista
 24. Tämä on minun mielestä tosi hyvä aihe! Siksi tein myös itse aiheesta postauksen (:

  http://kynsientaikaa.blogspot.fi/2012/11/kynnet-ilman-mitaan-lakkaa.html

  VastaaPoista
 25. http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/10/naked-nails.html

  Julkaisinkin jo aiemmin omat nakukynteni ^^ :) Kellastuneet ovat niin kuin sullakin :) Mutta antaa olla, eikös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa sinä ootki nakuillu jo aiemmin. ;D Niinpä, antaa olla vaan!

   Poista
 26. Kiva postaus ja ihanan hoidetun näköiset kynsinauhat:)

  VastaaPoista
 27. Tartumpa haasteeseen! Heti huomenna luvassa siis nakuilua, kynsien kohdalla. :D

  VastaaPoista
 28. Tuli nyt sitten itsekin toteutettua tämä ja nakuilin. Mukavaa vaihtelua ja mielenkiintoista kun pääsee näkemään muiden kynsiä myös ilman lakkaa :))

  http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2012/11/pintaa-syvemmalle.html

  VastaaPoista
 29. Hyvä postaus!

  Pitääneepä munkin muuten muistaa ottaa lakanpoiston yhteydessä nakukuva kynsistä ja laittaa blogiin. :D
  Mä en itse koskaan muokkaa kynsikuvia (tai muitakaan kuvia), koska mulla ei ole siihen mitään ohjelmaa enkä yksinkertaisesti osaa. Enkä kyllä koe juuri tarvettakaan, kuitenkaan mun blogi ei koske pääasiassa kuvia tai kynsiä, vaan on enemmänkin lifestyle-tyyppinen.

  - Tuuli (tuuli4.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 30. Wooop. Osallistuin haasteeseen :D http://mycreativemadness.blogspot.fi/2012/11/mi-eyes.html

  VastaaPoista
 31. minullakin on kynsi revennyt pahasti ja tuli juuri sellainen kolo tuonne kynnen tyveen. Siinä sitten meni jonkun aikaa ennenkuin se "kasvoi pois".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Saa nähdä miten monta vuotta tämän kestä parantua kokonaan. :o

   Poista
 32. Osallistuin haasteeseen. :) http://nailstophotos.blogspot.fi/2012/11/lakattomat-kynnet.html

  VastaaPoista
 33. Haasteeseen osallistuttu! : )

  http://katjuskan.blogspot.fi/2012/11/alastomat-kynnet.html

  VastaaPoista
 34. Siis ihan mahtava kirjotus!:) Itse en kuvia muokkaa kun ei mitään hyvää ohjelmaa siihen ole ja tosiaankin iskee alemmuuskompleksi muiden blogeja selaillessa. Tästä tuli tosi hyvä fiilis:)

  VastaaPoista
 35. Minäkin ajattelin ottaa haasteen vastaan, joten kohta löytyy kynnet alastomana minunkin blogistani! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://all-my-nails.blogspot.fi/2012/11/alastomuutta.html#comment-form

   Poista
  2. Whee, lisätään sinutkin listaan! :)

   Poista
 36. Ihanaa kun muillakin on röökimuijakynnet x).

  VastaaPoista
 37. Sonnesonnesonne; http://inthispartoftown.blogspot.fi/2012/11/haaste-bloggaajien-miehille.html ;)

  VastaaPoista
 38. http://asetonihuuruja.wordpress.com/2012/11/20/nakupelle/

  Siinäpä meikäläisen panostus :)

  VastaaPoista
 39. Heippati! Tämä nyt ei varsinaisesti oo haasteeseen vastaamista, koska oon tehnyt tän postauksen jo ennen tätä haastetta :D Aloitin bloggaajan "urani", mistäpä muustakaan, kuin alusta, eli paljaista kynsistä. Kuvasta puuttuu etusormi, koska siinä oli kuvanottohetkellä paikkaus. Jos olisin tiennyt haasteesta, olisi kynsi paikkoineen päivineen mukana :D Mutta jos tämä kelpaa mukaan, nii kiva :)
  http://papaijameri.blogspot.fi/2012/10/ja-alussa-oli-nakukynnet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvähän se on aloittaa nakukynsillä! ;D

   Poista
 40. Täällä olis vihdoin ja viimeinen minunkin kannanotto ;)

  http://rakkauskynsiin.blogspot.se/2012/11/nakuilua-hyvan-asian-puolesta.html

  VastaaPoista
 41. Kiva kun jotkut uskaltaa tehdä näitä tälläisia postauksia! Itsekkin ajattelin tänään tehdä tuollaisen postauksen, laitan sen linkin sitten tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, linkittelehän juu! :)

   Poista
  2. http://nenneisanailartist.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus-haaste.html

   Tossa se linkki olis! Yllättävän paljon tekstiä tulee yhteen postaukseen, kun on niin paljon asiaa :) Se on niin kiva kun monet tekee näitä, niin ei tarvitse olla yksin.

   Poista
 42. Tässä omat nakukynteni:
  http://huomennatoisin.blogspot.fi/2012/11/alaston-totuus.html

  Toivottavasti et pistä pahaksesi, että lainasin tekstistä lauseen, joka tiivisti ajatukseni niin hyvin :) Ja lauseen lähde on tietysti merkitty ;D

  VastaaPoista
 43. Todellakin asiaa tämä idea, kiitokset :)!
  Mun nysäkynnet esillä täällä ...
  http://lakkahamsteri.blogspot.fi/2012/11/nysashow.html

  VastaaPoista
 44. Kyllä sitä piti itsekin "nakuilla" hyvän asian puolesta :)

  http://lifeofbambi.blogspot.fi/2012/11/natti-nakuna.html

  VastaaPoista
 45. Hei! :)

  Olen luonut bloggaajille uuden haasteen joulukuulle, toki Veeran haasteesta innostuneena. Haluaisitko olla mukana tai antaa näkyvyyttä haasteelle? Check it out. http://norsunluusydan.blogspot.fi/2012/11/en-enaa-tarvitse-haaste.html

  -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis haasteesta, valitettavasti oon niin huono pitämään itelleni ostolakkoja, että jään tälläkertaa haasteesta poies. :)

   Poista
 46. Mukana ollaan! :)

  http://myglitterydreams.blogspot.fi/2012/11/naked.html

  VastaaPoista
 47. http://kynsikynnesta.blogspot.fi/2012/11/matkitut-kynnet-joulukynnet-nakut-kynnet.html

  Tuolta ihan postauksen lopusta löytyy nakut kynnet! :D

  VastaaPoista
 48. http://iltsunkynsiblogi.blogspot.fi/2012/11/sonnelan-haaste.html

  Osallistuin haasteeseesi :))

  VastaaPoista
 49. Mielenkiintonen postaus sinäänsä. Koko Naked Truth- hommahan lähti kaunesihenteiden vääristymisestä ja siitä mitä se tekee ihmisille ja kyseessä on iso asia joka koskettaa monia ja on oikeasti ongelma. ja sitten jotkut kynnet :D mutta siis hauska idea ehdottomasti tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minusta on tärkeää soiveltaa tätä myös kynsiblogimaailmaan, kun täällä on kynnet kuitenkin naamaa isommassa pääosassa. ;D

   Poista
 50. Innostuin itsekin tekemään asiasta postauksen blogiini:)
  http://kynsilakkaholisti.blogspot.fi/2012/12/naked-truth.html

  VastaaPoista
 51. http://oursuperspecialness.blogspot.fi/2012_02_01_archive.html

  Oon näköjään julkaissut kuvan alastomista kynsistäni ennen haastetta (kuvassa mun nykyiseen makuun liian pitkät)... Mun kynnet on todella liuskottuvat ja hauraat, jotenkin "paperimaiset". Aloitin juuri piimax/kalsium-kuurin, enkä malta odottaa, että huomaan sen vaikuttaneen kynsiini. Vaikka nää on haurastakin hauremmat, oon todella tyytyväinen näihin. Mielestäni ne on kauniin malliset :)

  Onko sulla mitään tietoa, miten voin estää lakattujen kynsien taipumisen vai onko se vaan geeneissä? Omista kynsistä tulee lakkauksen jälkeen puolikuun muotoiset, eli siis kynnen valkoinen osa jollain tapaa käpristyy tai menee suppuun. Tää on tosi ärsyttävää etenkin nyt kuivilla pakkassäillä, kynnet katkeavat todella helposti...

  Kiitos paljon etukäteen, jos aiot tähän vastata :)

  - Mirella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mulla tulis vaan ekana mieleen että jos kynnet on niin ohuet että ne taipuu siksi. Mulla nimittäin jos vahingossa viilaan liian ohueksi kynnet, niin ne käpristyy esim. ollessaan kauan vedessä. :o Varmasti hankala ongelma tuo kyllä. :/

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)