perjantai 30. marraskuuta 2012

Geelilakkaus, päivät 1-2

Kuten jo eilen mainitsinkin, nyt kynsillä on geelilakkaus. Tein geelilakkaukset Sensationail-led-geelilakkaussetillä ja kynsillä on toisessa aloitussetissäkin tuleva sävy Raspberry Wine.

Geelilakkaus, päivä 1.


Geelilakkauksen tekoon meni kaikkineen n. 1 tunti tai jopa allekkin. Allekirjoittanut juuttui samalla katselemaan hieman tv-sarjoja, joten meinas tekeminen välillä unohtua. ;D

Tein geelilakkauksen aiemmin selittämieni ohjeiden mukaan, joten niitä ei liene tarpeellista kerrata. Laitoin kaksi kerrosta värigeelilakkaa, joka oli aivan riittävä. Ylläolevassa kuvassa suoraan lampun alla kärjet näyttäisi kuultavan läpi, mutta ei ne kuulla muuten.

Geelilakka kutistuu jonkin verran uunissa, joten kärjet sai vetää aika reippaasti "kynnen alapuolelle" ettei kynnen kärki jää paljaaksi. Aivan täydellistä tulosta en saanut aikaan, mutta kuitenkin sellaisen, ettei se häiritse itseäni.Geelilakkaus, päivä 2. Laitoin kynsille kultaista Essien As Gold As It Gets -flakies lakkaa. (saatu) Tuo on aivan ihana flakies ja sopii tällaisen marjaisan pinkin päälle kivasti minusta.

Kynsissä ei näy muutoksia eikä rapistumia missään. Kuin uudet ovat siis edelleen. :) Huomenna tai ylihuomenna lisää päivityksiä kynsien tilanteesta.

Tällaista täällä tänään, katsotaan mitä näihin seuraavaksi keksisi. ;D Tykkäsittekö tästä sävystä ja tuosta yhdistelmästä? Onko muita mietteitä tai kysymyksiä geelilakkaukseen liittyen? :)

PST. Muistakaa kysellä kysymyspostaukseen, tahdon paaaaaljon kysymyksiä vastattavaksi! :)

13 kommenttia:

 1. Ihana sävy itsessään jo ruo Raspberry Wine, mutta ihanasti myös sopii kultaflakien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva sävy itsestäänkin! :)

   Poista
 2. aivan upeet kynnet ! itekkin haluisin kokeilla tota lamppu juttua mutte oo tarpeeks rahaa ): mut sulla on ihana blogo jota oon seurailluu öö 3kk ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kiva kuulla! ;D

   Poista
 3. Tuo väri oli niistä kaikista väreista lempparini! Minulle tuli heti mieleen vadelmat ja mansikat<33 Yksi syy siihen on se että syön juuri mansikoita.. Ja flakies lakka sopii tosi hyvin tuohon. Haluaisin tuon Led-geelilakkaus jutun itsellenikin joululahjaksi, mutta tuskimpa saan.. Noh, aina sitä toivoa saa! Mutta nuo kynnet ovat ihanat, ei siitä mihinkään pääse..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on kyllä tosi marjaisen värinen! Toivottavasti saisit joululahjaksi tämmöisen. :)

   Poista
 4. Ihanan jouluisat sävyt.....
  Ja tässä pari kysymystä siihen postaukseen:
  Eka lakkasi? Mitä aiot tehdä tälle blogille ja näille lakoille kun et enään harrasta kynsiä?
  Kauanko keskumäärin lakkaat vuodessa kynsiäsi ja monetko eri kynnet sulla ehtii vuodessa olla?
  Kauanko yksien kynsien lakkaamisessa menee (semmoset perus)? Siin oli kai riittävästi jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Käytkö heittämässä noi kysymykset kysymyspostaukseen, niin vastailen siellä sitten, kun epälen että unohdan vastata jos koitan muistaa ne poimia tästä mukaan.

   Poista
 5. Sul on ihana blogi ! Paras kynsiblogi mitä tiedän :) Saan täältä paljon inspiraatioo omiin lakkauksiini ^^ oon seuraillu tätä blogia jo aika kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukava kuulla! :)

   Poista
 6. Jore Puusalle, en hyväksy kommenttiasi näkyville tänne, sillä se aiheuttaisi vain turhaa provosoitumista ihmisten keskuudessa, mikä sillä oli ilmeisesti tarkoituskin. Tästä asiasta voitaisiin keskustella vaikka maailmantappiin saakka, joten en tule ottamaan kommenttiisi mitään kantaa tässä blogissa. Tämänkaltaiset keskustelut voit käydä omassa blogissasi tai keskustelufoorumilla, minun blogini ei ole oikea paikka sille.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo väri :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)