perjantai 2. marraskuuta 2012

I think I love... Blue

Nyt on tullut pienen ajan sisään tehtyä ennätysmäärä sinisiä lakkauksia ja oon viihtynyt niissä yllättävän kivasti. Yleensä sininen on väri jota ihailen aina kynsillä, mutta kiekolta se ei vaan pomppaa mun silmiin niin paljoa että sitä valitsisin. Siksi tulee harvoin sinisiä käytettyä.

Tässäpä teille kasa esittelemättömiä sinisiä kynsiä. :) Ajattelin heittää nämä samaan postaukseen kaikki, kun nämä ovat kaikki simppeleitä, korkeintaan glitterillä tms. kuorrutettuja lakkauksia, niin sama laittaa kaikki yhteen postaukseen.

Ekat kynnet:


Käytetyt lakat:

Color Club - Personal Stylist (saatu, sininen duochrome)
China Glaze - Snow Globe (glitter)


Voi Snow Globe minkä teit! Snow Globe on aivan upea, mutta kuvissa se saa kynnet näyttämään kuoppaisilta, vaikkeivät ne sitä todellakaan ole. Harmi juttu, käyköhän kaikkien värien kanssa noin jo siihen heittää SG:n päälle? Monet on valittaneet samaa ongelmaa, harmi etten tiennyt tästä aiemmin.

Personal Stylist on sen sijaan ihana sinertävä violetti, josta kyllä tykkäsin.Olisi pitänyt yhdistää tämä jonkun muun kanssa. :(

Toiset kynnet:


Essence - Hard To Resist (sininen shimmer)
Flormar - U08 (sinivioletti duochrome, nimettömässä)


Essence tosiaan on hard to resist, ihana shimmersininen tämäkin. Essenceissä on kiva sivellin, semmoinen pyöreäpäinen ja melko leveä, muttei liian. :) Tämä lakka pitäisi kanssa nähdä luonnossa, kaikkea kimallusta ei saa kameralle (ainakaan meikä) tallennettua. Flormar on ihan kiva, ei mitään hirveän uutta kylläkään, sillä noita violetti-sinisiä duochromeja kyseisessä Miracle -sarjassa on moniakin.


Kolmannet kynnet tässä:


Käytetyt lakat:

Miss Selene - 206 (saatu)

Tosi kiva lakka minusta, on niiiin tumma, että nopeasti katsottuna voisi luulla mustaksi, mutta tarkemmin tutkittuna selkeästi sininen. Tässä taisi olla kaksi kerrosta lakkaa, peitti muistaakseni hyvin. Kaikenkaikkiaan tummanpuhuva shimmersininen.


Neljännet kynnet:


Käytetyt lakat:

Golden Rose - Rich Color 16 (saatu, sininen creme)
Gina Tricot - Monaco Blue (glitter)


Nämä mulla on kynsillä juuri nyt. Tykkään tykkään tykkään!

Golden Rosen sininen lunasti lupauksensa yhden kerroksen peittävyydestä, thumbs up sille. Lakka on vähän hassu, sillä tietyssä valossa se on selkeästi violetti, tietyssä valossa sininen. Sanoisin tätä indigoksi, muttakun taas katson näitä täällä valossa niin nämä on selkeästi siniset.

GT:n Monaco Blue tuo kynsille niiin ihanan kiillon, että sekoan joka kerta kun nään tämän kynsillä! Glittersekoitus on söpö muutenkin. :)

Oliko yliannostus sinistä hetkeksi? ;D Mulle ainakin nyt riitti hetkeksi aikaa siniser *heittäytyy pinkkien lakkojen laatikolle*

17 kommenttia:

  1. Noi neljännet on ihan sika ihanat!

    VastaaPoista
  2. kivoja lakkoja ja kynsiä

    VastaaPoista
  3. Snow Globe kyllä tuppaa tekemään kaikki lakkaukset kuoppaisiksi. Tumman lakan päällä se ei niin haittaa, mutta vaalean lakan päällä on lopputulos... mielenkiintoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Hankala yhdistettävä, täytyy kokeilla jonku toisen päälle seuraavaksi ja toivoa parasta. ;D

      Poista
  4. Höpö höpö, sinistä ei koskaan voi olla liikaa! ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania noi kaikki kynnet! Erityisesti pidin neljänsistä kynsistä:) Ne olivat niiiin sööpöööt.. Olen huomannut, että olen aivan innoissani kun luen sinun tekemiä postauksia ja odotan innolla mitä olet kirjoittanut. En tiedä tosin, että mistä tämä johtuu... Mutta joka tapauksessa hienot kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Sehän on mukava kuulla, että oot innoissasi. ;D

      Poista
  6. Ihania sinisiä! <3 Mulla on tän päivän ongelmana ollu se ettei ole sopivaa sinistä... Näistä saiskin hyvää vinkkiä!

    VastaaPoista
  7. Suloisia :)
    Ah, nyt vilisee kaikkialla vain sinistä.. Ja tuo Monaco Blue on saatava! ;D

    VastaaPoista
  8. Made to different ways to plough interesting and then perform right into gender in addition
    to sex safely and securely. Le distributeur de sex-toys donnera
    à tous les amoureux d’expériences insolites, entière satisfaction.
    You would think that the government would be regulating
    the use of toxic materials in sex toys but that is sadly not the case.


    Here is my page; pocket pussy

    VastaaPoista